Mislukte poging tot islamisering: Asielklachten van Syriërs in Japan zonder succes

Screenshot_16

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Waarom moslims zo goed als nooit asiel aanvragen in islamitische landen

Overal proberen moslims de zwakheid van de liberale westerse wetten uit te buiten om de islam in deze landen wortel te laten schieten. Want alleen daarom is het de “asielzoekers” te doen. Om de wereldwijde verbreiding van de islam met als doel de door Allah bevolen islamitische wereldheerschappij. De vervolgde moslims zouden evengoed in islamitische landen asiel kunnen aanvragen, maar dezen verlenen hun broeders en zusters in het geloof heel bewust geen asiel. Omdat ze van plan zijn moslims te transporteren naar de landen in het Westen.

Michael Mannheimer Blog

Deze tactiek was tot nu toe vooral in Europa zo succesvol dat de derde aanvalsgolf van de islam op de “gouden appel” (zoals Europa als veroveringsdoel door islamitische jihadisten sinds 1000 jaar wordt genoemd) verreweg de meest succesvolle aanval op Europa was. Binnen enkele decennia zwol het aantal in Europa wonende moslims aan van aanvankelijk 600.000 moslims, meestal woonachtig aan de Zuid-Europese kustgebieden en stammend uit de tijd van het Osmaanse Rijk, tot thans bijna 60 miljoen moslims.

Landen als Egypte of Libanon discussiëren in tv-programma’s nu al wanneer ze er toe zullen overgaan Europa volledig over te nemen – en hoe hoog de “belasting voor ongelovigen”(djizja) moet uitvallen.

Dat onze leugen-pers ook dit tot het uiterste verzwijgt, hoeft hier opnieuw geen betoog. Want zoals bekend nemen ze wezenlijk deel aan de islamisering van Duitsland en Europa.

Toch zijn er landen waar moslims met hun infiltratietactiek door middel van gerechtelijke vonnissen hun kop stoten. Een van deze landen is Japan

Ook in Japan zijn er al moslims. Maar die zijn getalsmatig zo gering vertegenwoordigt, dat zij zich – nog – vreedzaam gedragen.

De eerste moslims dienen in Japan aanklachten in vanwege hun vermeende recht op asiel.Twee Syriërs deden dat kort geleden – en verloren het proces

Wie denkt dat het hier om een privé-aanklacht van deze twee Syriërs zou gaan, ontkent de ware verhoudingen: achter dergelijke aanklachten staan permanent hoog betaalde advocaten, die worden betaald door Saoedi-Arabië, Qatar of andere rijke islamitische landen . Het gaat niet om asiel voor twee totaal onbelangrijke Syriërs, maar om asiel voor miljoenen moslims, die, als het Japanse recht net zo had besloten als het Duitse Constitutionele Recht, bij miljoenen Japan binnen waren gestroomd om ook Japan te islamiseren.

(Michael Mannheimer)

___________________________________

Asielverzoeken van Syriërs in Japan mislukken

TOKIO – Twee Syriërs hebben hun doel om in Japan als asielzoekers te worden erkend, zien mislukken. Een rechtbank in Tokio verwierp de aanklacht van beide mannen tegen de beslissing van de immigratie-autoriteiten uit het jaar 2013. Eén van de aanklagers, de van oorsprong Koerdische Syriër Joude Youssef, beweerde tegen de regering van Bashar al-Assad demonstraties te hebben georganiseerd, reden waarom bij een terugkeer zijn leven in gevaar zou zijn, berichtte de Japan Times.

De rechtbank betwijfelde echter dat hij om die reden rekening zou moeten houden met repressies in Syrië. Aldus voldeed hij niet aan de voorwaarden om als vluchteling te worden erkend. “Dit vonnis toont aan dat geen Syrische vluchteling ooit kan verwachten in Japan als vluchteling te worden erkend, klaagde Youssef na het vonnis.

20 van de 19.629 asielaanvragen werden goedgekeurd

Youssef was in 2012 met drie Syrische metgezellen tussen de 22 en 35 jaar naar Japan gekomen. Alle vier vroegen direct na aankomst asiel aan. Nadat hun aanvragen werden afgewezen, ontvingen ze “bijzondere verblijfsvergunningen”, die altijd slechts één jaar geldig zijn en daarna moeten worden verlengd.

Bovendien mogen ze met dit document – anders dan met een vluchtelingen-pas – het land niet verlaten. Daarnaast staan er geen gratis taalcursussen voor hen ter beschikking en krijgen ze geen hulp bij het zoeken naar een arbeidsplaats. Twee van de mannen hebben Japan inmiddels weer verlaten.

Youssef had, voor hij naar Japan immigreerde, reeds in het Verenigd Koninkrijk een asielverzoek ingediend. Ook daarover werd negatief beslist. Hetafgelopen jaar dienden volgens het Japanse ministerie van Justitie 19.629 personen in het land een asielverzoek in. Daarvan werden er 20 ingewilligd, waaronder die van vijf Syriërs.

(Bron:  https://jungefreiheit.de)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Japan, kwaadaardige opzet, Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op Mislukte poging tot islamisering: Asielklachten van Syriërs in Japan zonder succes

 1. Statler & Waldorf zegt:

  In China houden ze ook goed de vinger aan de pols m.b.t. de islam ontwikkelingen.

  Alleen Europa is de ‘gekke Henkie’ van de wereld.

  Geliked door 3 people

 2. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Dat stukje over die tv programma’s waarin ze discussiëren hoe hoog de belasting moet worden die, die schijtmohommedanen ons zullen gaan opleggen als ze de boel overgenomen hebben…. Zulke artikelen moet ik echt niet later op de avond lezen.

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Die woestijnschijters weten van geen ophouden. Japan….Hongarije…..Oostenrijk……hou dit vol.

  Geliked door 2 people

 4. paulzwueste zegt:

  En die vijf moslims laten hun batterij broedkippen overkomen… en binnen ’n aantal jaren lopen er ook uitsluitend boerka’s, schurftbaarden en slobbertenten door het pittoreske Japanse landschap,
  en blijft voor de Jappen alleen nog massaal zelfmoord plegen over om hun eer te redden….

  Geliked door 2 people

 5. Steven zegt:

  Die jappen zijn in ieder geval iets slimmer dan die drankorgels in Europa…

  Geliked door 2 people

 6. pissebedje zegt:

  moet ik als westerling mezelf nu gaan aanpassen aan al die verschillende culturen in mn land????Ik ben het spoor al bijster wie is wat? je ne sais pas! Het zou eenvoudiger zijn als al die verschillende culturen zich aan passen aan de normen en waarden van de landen waarin ze willen veblijven ja toch??????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s