Rubberen poppen

Screenshot_17

(Door: “bozeoudeman”)

Islam is liefde, zwarte Piet is racisme, wit verkeerd en zwart goed. Zomaar drie stellingen waar ik het absoluut helemaal mee oneens ben. Pakweg een half miljoen doden en gewonden vanaf 2001 over de hele wereld veroorzaakt door extreme leden van die vreemde liefdesgroep. Vandaag weer drie erbij!

Zeventien miljoen mensen die zwichten voor de mening van een zwarte Afrikaan, die ooit besloot zijn geluk in dat akelige, koude, vijandige, veel te witte land te gaan beproeven. En met succes, want wit is verkeerd en zwart goed, dus hij kwam op het goede moment.

Een beetje geholpen door fascisten die zich correct noemen en een groep zelf hatende lieden die graag onderdanig willen zijn, is hij een in zijn missie geslaagd mens. Zo’n zeventien miljoen mensen dienen zich aan te passen aan hem. Hoewel, eerlijk is eerlijk, hij deed het niet alleen. Hij is de voortrekker van een groep racisten, die niet racistisch genoemd mogen worden want dat maakt hen boos.

Terroristen dan, zou dat mogen? Want iets als dat is toch wel een beetje wat je bent als jij vindt dat jouw mening belangrijker is dan de mening van zeventien miljoen anderen, als jij vindt dat zeventien miljoen anderen zich allen naar jouw wil moeten schikken.

Maar goed, deze hoogheid uit Ghana, die hier ooit onuitgenodigd ons arme land vol geestelijke watjes binnen kwam stappen, waarschijnlijk als ‘vluchteling’, blijkt met wat hulp van clubjes soortgelijke geesten nu de werkelijke leider van het land.

Zijn eerste succes is dus binnen. Er zijn bijna geen gemeenten meer, blijkt uit de media, die zich zouden aanbieden om die ‘vreselijke slavenmeester’ Sinterklaas een warm onthaal te geven. Dat is 1-0 voor deze ongekroonde koning uit Ghana en zijn medestrijders tegen ‘onrecht’.

Gemeenten zijn bevreesd dat een aanhanger van de zelfbenoemde hoogheid uit Ghana uit ‘gerechtigheid’ die vieze, witte, oude kerel met zijn evenzo witte baard door het hoofd schiet om bloed en hersens op onschuldige kinderhoofdjes vrijelijk te laten neerkomen.

Dat zou ik als ik al een gemeente kon zijn ook niet willen. Dus wel begrijpelijk. Minder begrijpelijk is in mijn ogen het niet wensen op te treden tegen terroristen die dit soort bedreigingen uiten, ook al zijn dat ‘correcte’ volgelingen van onze meester uit Ghana en wellicht ook moeder heiligheid uit Suriname.

Misschien, heel misschien zou dit soort moeten worden uitgewezen, wat vroeger kon gebeuren met dit soort lieden. Maar dat was eens en dat gaat niet meer met een Kamer gevuld met veel rubberen poppen die enkel verrijking en inschikken prediken, omdat…. Ja waarom eigenlijk?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Rubberen poppen

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ja waarom eigenlijk omdat de lafheid victorie kraait, daarom!

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Rubberem poppen ??? Eerder marionetten van de EU fascisten en de Bilderbergclub !

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 4. ildiko zegt:

  Liefde is een kracht, die je in staat stelt jezelf te overwinnen, omwille van het welzijn van de ander. Islam is de kracht van haat, geweld, oorlog , tegen de mensheid en voor zichzelf,

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  In Limburg durven ze het wel, oa Roermond en Weert.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik hoorde dat Richard de Mos zich sterk gaat maken voor Scheveningen. Zou hem zomaar kunnen lukken.

  https://www.omroepwest.nl/nieuws/3606260/Nationale-intocht-Sinterklaas-naar-Den-Haag-Groep-de-Mos-ziet-t-wel-zitten

  Geliked door 1 persoon

 7. Serge. zegt:

  Nee oudeman, islam zou geen liefde zijn maar vrede.
  volgens de islam zal er vrede zijn als alles overwonnen is, de islam regeert, alle ongelovigen dood zijn , bekeerd zijn, de rest dzizja (nou ja, die belasting voor ongelovigen betaalt) of geslaafd is.
  Dan zal er vrede zijn, predict de islam.
  Wel even bij de les blijven he, oudeman/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s