Wil de Amerikaanse miljardair Soros de Slowaakse regering ten val brengen?

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

Viktor Orbán ziet parallellen met Hongarije

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán waarschuwt voor een inmenging van de Amerikaanse miljardair Soros in de Slowaakse politiek. De crisis daar laat duidelijk diens sporen zien, waarschuwde Orbán in een toespraak.

Die Freie Welt

De regeringscrisis in Slowakije laat duidelijk sporen van Soros en zijn organisaties zien. Dat zei de Hongaarse minister-president Viktor Orbán tegen de “Voice of Europe”. Hij vreest dat Soros met behulp van een van deze organisaties en zijn handlangers zal proberen de Slowaakse regering ten val te brengen. De huidige regering is uiterst restrictief in de omgang met de opname van “vluchtelingen” en andere migranten. Bovendien behoort Slowakije, net als Hongarije, tot de Visegrád-landen; dus tot d elanden, die zich niet zonder verzet onderwerpen aan de door de EU gepropageerde grensopening en opname van migranten en “vluchtelingen”.

De actuele crisis in Slowakije is na de moord op een journalist en diens levenspartner ongeveer twee weken geleden uitgebroken. Jan Kuciak, de journalist, had het laatst bericht over de vermeende invloed van de Italiaanse maffia in de Slowaakse politiek. Voor Orbán staat vast dat Soros zijn vinger mede in het spel heeft. Hij, Orbán, weet zeker dat “Soros en zijn helpers alles ondernemen om een migratie-kritische regering ten val te brengen.”

Screenshot_25

En verder: “In het verleden hebben Soros en zijn mensen op allerlei mogelijke manieren migratie-kritische regeringen aangevallen. Dat zullen ze blijven doen. Zonder consideratie.” In Hongarije zou Soros al ettelijke miljoenen dollars geïnvesteerd hebben om de parlementsverkiezingen van 8 mei te beïnvloeden. Alles om Orbán uit zijn ambt te verjagen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rotzakken, Slowakije. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wil de Amerikaanse miljardair Soros de Slowaakse regering ten val brengen?

 1. Marco koeman zegt:

  Wanneer gaan ze deze mafketel afmaken….. je speelt geen spelletjes met een bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Deze duivel deinst nergens voor terug en denkt met veel geld alles te kunnen bereiken wat hij maar wil. Het is te hopen dat de andere Visegrádlanden Slowakije zullen steunen in het verzet, en ik hoop ook dat het Soros niet zal lukken om in Hongarije Viktor Orban te verdrijven.
  Deze smerige ploert zet overal zijn duivelse klauwen in!
  Dat hij nog vrij rondloopt mag een wonder heten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en heren.

  Natuurlijk heeft Orban gelijk, dat die engerd van Soros zijn vinger in Slowaakse problematiek heeft. Hij zal ergens zijn vingers niet in hebben. Je kunt het hem niet kwalijk nemen. De engerd kan niet anders . Het is nu eenmaal de aard van de demoon. Die vreselijke pestkop schept er genoegen in om overal rotzooi te trappen. Hij heeft voldoende geld, om overal vuurtjes te stoken. En hij verdient er nog aan ook. Zo maak je geld met geld.

  Like

 4. Roeland zegt:

  Viktor Orbán is een held! Hongarije is een immigratieland voor echte Nederlanders en Vlamingen.
  Zoals ooit voor de Donau Zwaben.
  Hopelijk wil Viktor Orbán ons (NL en VL) een plaats geven! Wij beloven ons te zullen aanpassen en samen met de Hongaren tegen de gezamenlijke vijand te strijden! Vlaanderen was al eens onder Oostenrijks-Hongaarse heerschappij. Onze Christelijke cultuur en geschiedenis liggen dus dicht bij elkaar. Geschiedenis herhaalt zich! We moeten ook wat meer begrip opbrengen voor Servie en Kroatie. In feite heeft daar “toen” iets afgespeeld wat nu werkelijkheid wordt in onze gebieden!” Een soort voorbode..

  Geliked door 1 persoon

 5. elena zegt:

  is er dan niemand die deze man kan …………………………….maken

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De inmenging van Soros is van een dermate omvang door de enorme aanhang die hij zich heeft gekocht, ook binnen de koningshuizen bevinden zich Sorosianen, personen met een zwak voor het criminele circuit, (of blind voor de ellende die zij veroorzaken)…….

  Like

  • hendrikush zegt:

   Dit doet me denken aan de “Morele Herbewapening” van na WO2.
   Frits Philips, Juliana, Bernard en andere hotemetoten als voorlopers van de Bilderberg conferenties.

   Like

 7. Henk.V zegt:

  De multimiljardair S. die overal waar hij de kans ziet, de politiek correcte zaak bevordert en de tegenstanders ervan voortdurend dwars zit, zou op de een of andere manier definitief uit de circulatie moeten kunnen worden genomen, want zijn gestook is doorgaans meer dan zichtbaar.
  De man zou OP ZIJN MINST de rest van zijn leven achter de tralies moeten zitten. Ik vrees dat @Hendrikush gelijk heeft. De man heeft machtige beschermers tot in de allerhoogste kringen toe…
  Het is diep treurig voor ons land dat “Oranje” en deze gewetenloze manipulator het zou goed met elkaar kunnen vinden.Maar beschermers of niet, misdaad = misdaad, lijkt mij, dus..moet de man -bij voorkeur- op legale gronden gepakt kunnen worden. …..

  Like

 8. Elisah zegt:

  Mooi voorbeeld van hoe vuile spelletjes gespeeld worden.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Wanneer wordt deze gevaarlijke Illuminatie nu eens omgelegd?
  Om met een katholieke woord te spreken…..het zou een “zegen” zijn voor de wereld.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Soros is een monster ..Een oud monster, maar monster van wie de klauwen nog steeds dodelijk zijn. De man is een geniale psychopaat. Helaas, de component psychopathie is bij hem sterker dan zijn genialiteit. Jammer genoeg, enkel de premier van Hongarije, Victor Orban, is bereid openlijk het gevaar Soros te bespreken.
  Soros weet dat hij iedereen kan omkopen en beïnvloeden: van invloedrijke leiders op nationaal niveau tot mensen in sleutelpositie bij de EU en EP. Het is een kwestie van (omkoop)geld. De enige manier tegen hem en de invloed van zijn stichtingen cq. organisaties te strijden, is een hechte cordon sanitaire. Men moet hem en mensen die voor hem werken als persona non grata beschouwen. Zijn talloze stichtingen cq. organisaties zouden bij de wet verboden moeten worden. Dat heeft Orban in Hongarije al gedaan. Het moet gebeuren precies op dezelfde wijze waarin België, Duitsland en andere landen de Scientology kerk en diverse sekten buiten de wet hadden gesteld. Tom Cruise bijvoorbeeld mag sommige Europese landen, waaronder Duitsland, niet bezoeken. Dat wegens zijn Scientology lidmaatschap. De organisaties van Soros zijn veel gevaarlijker dan de Scientology Kerk ooit was. Hij heeft genoeg middelen om west Europese landen om zeep te helpen en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen kapot te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s