Grafkaarsen en foto´s van vermoorde vrouwen voor kieskringkantoor van Merkel neergezet

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

Onbekenden hebben in de nacht naar vrijdag voor het kieskringkantoor van Angela Merkel (CDU) in Stralsund grafkaarsen en foto´s van vermoorde vrouwen neergezet (foto). Volgens de politie zouden er tot nu toe geen aanknopingspunten voor een delict bestaan. Ze telde 14 grafkaarsen, rode rozen en vier foto´s van jonge vrouwen, berichtte het persbureau dpa. De Identitaire Beweging heeft de verantwoordelijkheid voor de actie opgeëist.

Junge Freiheit

Op de foto´s stonden de namen Maria, Keira, Mia en Mireille. Zij zouden de “namen van de slachtoffers van ongebreidelde massa-immigratie” zijn, deelde de Identitaire Beweging Mecklenburg-Vorpommern mee.

De namen verwijzen naar vier jonge vrouwen die het slachtoffer werden van een zwaar geweldsmisdrijf. Maria L. werd in oktober 2016 door de Afghaan Hussein K. ´s nachts overvallen, verkracht en vermoord. De man werd afgelopen donderdag tot levenslange gevangenisstraf volgens volwassenenrechtspraak veroordeeld.

Drie jonge vrouwen stierven zeer waarschijnlijk door buitenlandse daders

De 15-jarige Mia V. uit Kandel was op 27 december 2017 na meerdere messteken gestorven. Verdacht wordt een Afghaan, die zich eerst als minderjarig had voorgedaan. Mireille B. werd op 12 maart in haar woning met een mes doodgestoken. Haar 18-jarige Afghaanse vriend zit op dit moment in voorarrest wegens de verdenking van doodslag.

Keira G. werd kort daarvoor door een medescholier doodgestoken. Bij de verdachte gaat het om de 15-jarige Edgar H.. Eerdere geruchten volgens welke het om een buitenlander zou gaan, bleken niet waar te zijn.

Steeds opnieuw incidenten voor kieskringkantoor

De politie zou op dit moment onderzoeken of er daadwerkelijk met krijt op de stoep zou zijn geschreven. Als het namelijk om verf uit een spuitbus zou gaan, zou dat zaakbeschadiging betekenen. Ook zou er van tevoren toestemming gevraagd hebben moeten worden voor de grafkaarsen vanwege het open vuur…

Voor het kieskringkantoor van de bondskanselier komt het steeds opnieuw tot incidenten. Sinds 2015 legden onbekenden daar al tweemaal varkenskoppen neer. De politie kon de daders tot nu toe niet vinden.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Merkel, migrantengeweld, Nationalisme, Patriottisme, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Grafkaarsen en foto´s van vermoorde vrouwen voor kieskringkantoor van Merkel neergezet

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Ik ben pas tevreden als het kadaver van Merkel tussen de grafkaarsen ligt.

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Ook zou er van tevoren toestemming gevraagd hebben moeten worden voor de grafkaarsen vanwege het open vuur…

  Vraagt de mohammedaanse ‘vluchteling’/’asielzoeker’/’migrant’ dan ook eerst toestemming voor hij iets in de fik steekt of aan de gang gaat met een bomgordel?

  Geliked door 1 persoon

 3. Ahuvah zegt:

  Mijn ggegevens veranderd

  Like

 4. Steven zegt:

  Sinds 2015 legden onbekenden daar al tweemaal varkenskoppen neer. De politie kon de daders tot nu toe niet vinden.

  Laat ze zich maar eens bezig houden met het vinden van dat verkrachtingstuig die ze zomaar binnen halen. Maar dat vegen ze liever on het gras…

  Geliked door 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  Druk de lafaards met hun laffe smoelwerken in de puinzooi die ze de afgelopen decennia van Europa hebben gemaakt! Lang Leve Geert Wilders!!

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Da’s ’n hele goeie!
  Bijzonder creatief!
  We weten dat de Duitsers uniek zijn op het gebied van de ontwikkeling van alle mogelijke verdelgingsmiddelen.
  Vanaf het mosterdgas ten tijde van WOI en de Tiger-tank met zijn 7 cm-bepantsering in de aanloop naar WOII, en ga maar door natuurlijk.
  De allerbeste manier om de massa-immigratie in Europa ’n halt toe te roepen zou daarom de zelfmoord van Frau Merkel zijn.
  Bij gebrek aan ’n rechtbank die haar tot de strop zal veroordelen, moet Merkel zelfmoord plegen… Omdat zij het schuldgevoel over haar massamoord op zoveel duizenden onschuldige landgenoten niet kan verwerken.
  De manier om daartoe te geraken is haar de mogelijkheid te ontnemen om weg te kunnen kijken van haar daden.
  Ik zie toekomst hier toekomst in…!

  Geliked door 1 persoon

 7. arnold zegt:

  effen tussendoor- hoe is het nou afgelopen met die haagse school klassefoto? je leest er niks meer van. https://www.vosabb.nl/klassenfoto-hoger-beroep/

  Like

 8. Henk van Kesteren zegt:

  Vanavond op TV vernomen dat de sociaal democraten in Denemarken de hele islamitische toestanden aldaar keihard aan zal gaan pakken met harde maatregelen als men niet wil integreren.

  * Er komt o.a. geen asielzoeker meer binnen en indien ze aan de Deense grens staan worden ze naar opvangcentra in Noord Afrika verbannen, aldaar in afwachting voor toelating ja of NEE.

  * Aan kleuters in de kinderopvang en scholieren wordt voortaan o.a. varkensvlees en rundvlees aangeboden.

  * Moslima’s worden verplicht te gaan werken. Zo niet dan geen uitkering meer….

  * En nog veel meer aanpassingen……

  Dat is pas regeren!!
  Aartsleugenaar Kutte, sodemieter op met je ja-knikkers en verneukers!!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Binnen afzienbare tijd kaarsen , bloemen en foto’s van Islam-martelaren die tijdens hun actie werden neergeschoten door de politie…

  Like

 10. Nemesis zegt:

  De moordenaar van Keira Edgar H. is een Tjetsjeen, als ruslandduitser binnen gekomen. Een naam te veranderen is toch geen probleem, zeker je voornaam niet.

  Like

 11. ildiko zegt:

  De EU heeft een zwarte boek uitgegeven met alle slachtoffers van terreuraanslagen hier in Europa. Er staan over alle slachtoffers fotos met leeftijden ( van babys en kinderen van alle leeftijden dit is zeer zeer triest en ook over alle volwassenen) en nationaliteit er in. Best zeer ingrijpend en triest dat de meste islamitische daders zijn hier in Europa geboren en opgegroeid, en wat verder is onbegrijpelijk van de EU hun conclusie: migratie is niet te stoppen wel verder is noodzakelijk, het volk moet kunnen accepteren dat af en toe zullen tragediën voorkomen. MAAR WIJ MOETEN ZORGEN DAT ALLE SLACHTOFFERS IN DE TOEKOMST SNELLERE HULP KUNNEN KRIJGEN???????? Brussel is medeplichtige aan deze moorden het volk moet dit niet meer verder te accepteren vind ik !

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   …………het volk moet kunnen accepteren dat af en toe zullen tragediën voorkomen……….

   MOETEN!!! Wij MOETEN helemaal NIKS!!!.
   Iedereen die terreuraanslagen/tragedi-en accepteert spoort niet.
   Die hele brusselse kliek kan van mij de pot op.
   En hoezo kunnen ze de migratie niet stoppen? Dat kunnen ze wel degelijk, maar ze WILLEN het niet!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s