Groot-Brittannië: wie zich uitspreekt tegen vrouwelijke genitale verminking (FGM) is een “hater”!

Screenshot_52

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Hoewel de genitale verminking van meisjes (FGM) in Groot-Brittannië verboden is, zijn er jaarlijks duizenden slachtoffers. De daders – meestal naaste familieleden zoals vaders en moeders- ontlopen iedere straf. Tot nu toe werd niet een enkele aangeklaagde veroordeeld. Diegenen die deze wrede praktijk van de “besnijdenis” durven kritiseren, worden tot “haters” verklaard, met strenge straffen bedreigd en zodoende monddood gemaakt.

journalistenwatch

In zijn campagne tegen “hatespeech” leest de burgemeester van Londen op Twitter “haat comments” voor die zich tegen hem en moslims richten. Behalve uitspraken als “Moslims moeten doodgeschoten of opgehangen worden… Moslims hebben geen waarde. Ik zou willen dat Sadiq Khan zichzelf zou opblazen… Er bestaat een simpele oplossing tegen de terreur. Zet de moslims uit… dood de burgemeester van Londen en er is één islamitische terrorist minder…” duikt ook de volgende terechte vraag op:

“Als je een mes neemt om de vagina van je dochter te verminken, word je dan door de volle hardheid van de wet bestraft?”

Deze vraag werd gesteld door de ex-moslima Shazia hobbs, een schrijfster en activiste, die zich steeds opnieuw voor slachtoffers van verkrachting en verminkte vrouwen en meisjes inzet en vooral kritiek heeft op de omgang van de autoriteiten met islamitische verkrachtingbendes. Daarvoor staat ze bij Twitter, Facebook en Co. helemaal bovenaan de lijst van de zogenaamde “haters”.

Tommy Robinson heeft met haar gepraat over hoe ze het vindt om door de burgemeester van Londen vanwege haar vraag nu tot “haatmisdadiger” verklaard te worden.

“In Londen zijn veel FGM-klinieken geopend, hoewel we officieel een zero tolerance politiek hebben. Dat is een enorm probleem… In Groot-Brittannië zou het gaan om 55.000 kinderen… Mijn vader is buschauffeur. Jij is Pakistani, mijn moeder is katholiek, ik werd islamitisch opgevoed… Deze verminkingen komen niet zozeer in de Pakistaanse gemeenschap voor, maar ze worden islamitische kinderen, Britse kinderen aangedaan… Mijn vader heeft twee vrouwen – zijn nicht en mijn moeder. Ik werd toen ik 18 was gedwongen te trouwen. Ik werd hen te westers en als je te westers wordt, dan word je gedwongen te gaan trouwen. Je hebt geen kans je daartegen te verzetten… Het huwelijk duurde bijna drie jaar en mijn man was zeer gewelddadig. Hij had geen interesse in mij, hij wilde door het huwelijk alleen maar aan het paspoort komen. Hij heeft me verkracht en geslagen…

Sadiq Khan maakt geen woord vuil aan het misbruik van kinderen

Tommy Robinson vraagt aan haar: “De reden waarom ik deze vragen stel, is, omdat je eigenlijk een slachtoffer bent, je werd gedwongen om te trouwen, je zet je voor islamitische vrouwen en kinderen in, en de burgemeester van Londen gebruikt jouw boodschap om je daarvoor een haatprediker te noemen…”

“Hij zou bij het thema ´haat´  over vele andere dingen hebben kunnen spreken, zoals over de verkrachting en het misbruik van islamitische kinderen in moskeeën en thuis… Het gaat er alleen maar om dat er niets kritisch meer wordt gezegd over de islam, niets meer over moslims. Al diegenen die iets zeggen over deze vreselijke culturele praktijken, dienen tot zwijgen gebracht te worden”, aldus de conclusie van de 47-jarige Shazia Hobbs.

Betrouwbare cijfers over FGM-slachtoffers in Groot-Brittannië zijn er nauwelijks. Al in 2011 ging de City University of London in het Verenigd Koninkrijk van 103.000 gedupeerde vrouwen en meisjes in de leeftijd tussen 15 en 49 jaar uit.

Tussen april 2015 en september 2017 werd in totaal bij 14.250 vrouwen een genitale verminking vastgesteld.

Het nieuwste record spreekt van 5.391 nieuwe gevallen binnen een jaar tot maart 2017. Bij 50 gevallen ging het om legale piercings bij vrouwen boven de 18 jaar. Alle andere “besnijdenissen” werden in het buitenland uitgevoerd.

Tot nu toe zijn er maar weinig daders voor de rechter verschenen. Bij drie tot nu toe gehouden processen vond geen veroordeling plaats. Enkele dagen geleden mislukte het derde FGM-proces in Londen.

Direct tweemaal zou een uit West-Afrika afkomstige 50-jarige notaris de besnijder besteld hebben, die met een scheermes met zijn 9-jarige dochter aan de slag ging. Het meisje zou het uitgeschreeuwd hebben van de pijn en gesmeekt hebben om ermee te stoppen, maar haar vader zou de besnijder hebben aangemoedigd om verder te gaan.

Het openbaar ministerie stelde noch een religieuze noch een culturele achtergrond vast. Het zou om een bestraffing zijn gegaan. De 50-jarige vader wees alle beschuldigingen van de hand. Hij zou zoiets vreselijk alleen daarom al niet kunnen doen, omdat hij katholiek zou zijn, liet hij de rechtbank weten. De rechter sprak hem vrij op alle punten van de aanklacht.

Bron:
https://www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op Groot-Brittannië: wie zich uitspreekt tegen vrouwelijke genitale verminking (FGM) is een “hater”!

 1. anna zegt:

  na elke zomervakantie komen er weer besneden/verminkte meisjes naar huis …. dit moet door de ggd gecontroleerd worden …..

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Te laat. Dan is het leed al geschied en niet meer terug te draaien . . . 😦

   Geliked door 3 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Jawel, heer Bron, maar als de ouders, als verantwoordelijken voor de mishandeling, worden vervolgd en zwaar gestraft, heeft dat mogelijk toch een afschrikkende werking.
    Ze zouden dan beide gestraft moeten worden voor het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en de gederfde levensvreugde (het levenslang missen van plezier aan de seks, als gevolg van de besnijdenis) moeten compenseren.
    Inderdaad is het leed dan al geschied, maar een dergelijk optreden door politie en justitie kan wel meer leed voorkomen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ J. C. Th. Köhler 25 maart 2018 om 14:06

    Dat achterlijke gedoe met die ‘besnijdenis’ zou ons probleem helemaal niet moeten zijn.
    Ze mogen er van mij op los ‘besnijden’, áls ze het maar heel ver weg doen, in hun eigen zandbak waar ze thuishoren.

    Like

   • BertG. zegt:

    Tis, dat meen je niet.
    Nee, het is niet ons probleem, maar het blijft verschrikkelijk wat ze al die meisjes aandoen.
    Hoe voorkom wat iemand in ze kop heb zitten om met ze dochter uit te voeren.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 25 maart 2018 om 17:46

    Och BertG., die mohammedanen blijven het tóch doen.
    Oma, die er vroeger ook bij lag te gillen, doet het haar (klein)dochter(s) zonder bezwaar eveneens aan.

    iesse koeltoer, hè?

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ anna 25 maart 2018 om 01:13

   na elke zomervakantie komen er weer besneden/verminkte meisjes naar huis

   Gíngen ze maar naar huis, daar waar ze vandaan komen, waar het er lekker mohammedaans aan toegaat. Hoeven wij niet meer met die weerzinwekkende gewoontes te worden geconfronteerd.
   Ik walg van die ‘allah’aanbidders en van die achterlijke ‘allah’ die mij door mohammedaanse idioten door de strot gewurgd wordt!
   Donder op met je ‘allah’, door wie je hele bestaan wordt gedicteerd.
   STEL “GODSDIENST”WAANZINNIGEN!
   Wie dient en aanbidt trouwens een wrede, perverse, sadistische ‘god’?
   Dan ben je toch ziek in je hoofd? HEEL ERNSTIG ZIEK!

   Ik ben wél voor besnijdenis van de ‘heren’ mohammedanen. Hun wormvormige aanhangsel mag er voor mijn part in zijn geheel afgesneden worden.

   Like

 2. kampersrene zegt:

  Een verzetstrijder die tegen den Duits vocht was ook een Duits-hater behalve voor de Duits gezinden dan was hij een terrorist , een moordenaar een aanslagpleger. Zij vochten voor het nageslacht een toekomst te geven en dat nageslacht zijn U en ik . De mensen die zich keren tegen die Islam idioterie zullen de helden van morgen zijn

  Geliked door 1 persoon

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Hoe lang gaat dit nog goedgaan gaan ???

  Er is een illegale invasie gaande van exoten. Zij, die deze invasie goedpraten, heulen met de exoten. Zij zijn collaborateurs oftewel verraders. De Verraders noemen de patriotten, die hun eigen land verdedigen, haters. De standpunten verharden over en weer. Haters versus verraders en exoten. Patriotten versus collaborateurs en exoten. Als wetten niet meer gelden, hebben orde en gezag afgedaan. Dat kan tot niets anders leiden, dan met elkaar op de vuisten gaan. Dat wordt eigen rechter spelen gaan. Dat wordt dan elkaar de hersenen inslaan. Nu de standpunten verharden gaan, kan de vlam kan elk moment de pan inslaan. Moet het werkelijk zover komen gaan ??? Waar is het gezonde verstand heen gegaan ???

  Wie zal er met de overwinning aan de haal gaan gaan ???
  Wie gaan op bijltjesdag de bijl hanteren; de haters of de exoten en verraders ???

  Like

 4. Erik zegt:

  Een land dat zijn wetten niet kan handhaven zal het land niet handhaven.
  De gieren zullen hun heilige wet vestigen, onderwerping eisen, alle onder Allah.
  Ze leefde lang ongelukkig en niemand heeft ooit nog van het Koninkrijk gehoort.

  Geliked door 2 people

 5. hans zegt:

  Gewoon simpel: de haters zijn moslims en niemand anders! Dat is 1 en 2 is: dat ze gefaciliteerd worden door socialisten die werkelijkheden en feiten omdraaien voor hun verdeel en heers belangen, de rest is simpelweg een lulverhaal.

  Geliked door 1 persoon

 6. fransdewit zegt:

  Nou noem mij dan ook maar een hater, want ik haat ook deze verminkings praktijken

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Ik las in de dailymail vandaag dat het besnijden van meisjes maar slechts enkele keren voorkomt in GB. Voor de mensen, die nu menen; waar hebben we het dan over? Denk je eens in dat je zelf daar ligt op de grond, vastgehouden door je eigen moeder en tantes en oom mohammed stukken uit je doosch komt snijden, want kultuur. Want islam.
  Ik wens het alle bewindsvrouwen van de foute partijen van harte toe.

  Geliked door 1 persoon

 8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ik zag laatst op de Belgische tv een Afrikaanse moslimnegert die aan de verslaggeefster een “lulverhaal” aflegde waarom vrouwen besneden moeten worden.:

  “Als de vrouw niet besneden is komen de mannen te snel klaar en dat is niet de bedoeling snapt u?” De verslaggeefster snapte het blijkbaar want die knikte ja maar vond het toch een wrede bedoening.

  Nou; ik snap er niks van want wat heeft dat nou te maken met het wel of niet snel klaarkomen van de man?? Het is gewoon bedoeld om de vrouw niet te laten genieten van de seks; puur egoïsme van de muzelmannen dus!!

  Like

  • theresageissler zegt:

   Dat weet-ie immers best, maar dat egoïsme probeert-ie met dat lulverhaal nu juist te verbloemen; je reinste taqiyya!
   Laten we trouwens vooral niet vergeten, dat het in de meeste gevallen juist de vróuwen – eerdere generaties, moeders en grootmoeders – zijn, die in de eerste plaats op die besnijdenis aandringen!

   Like

  • Elisah zegt:

   Inderdaad, dat is gewoon een k(l)ulverhaaltje, want vrouwen die niet besneden zijn die zien ze als hoeren en de meeste van die mannen willen met een onbesneden vrouw niet trouwen.

   Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Yep, als een vrouw niet besneden is kan ze genieten van seks en zouden ze weleens vreemd kunnen gaan. Nu zijn het gewoon broedmachines die niet in andere kerels geïnteresseerd zijn en heeft de muzelman z’n wijven voor zichzelf alleen.

    Like

 9. Jan zegt:

  Yorkshire terreurgolf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s