LONGREAD: De islamisering van Londen

Screenshot_43

(Door: Roberta Dadot – Vertaling: E.J. Bron)

De verovering van de grond

In Londen zijn de gebouwen nog dezelfde en op de daken wappert de “Union Jack”. De hoofdstad van Engeland is echter steeds minder Engels. Waarnemers spreken van een capitulatie voor de islamisering. De sharia breidt zich uit, het geweld tegen vrouwen neemt dramatisch toe en in de basisscholen zitten al meer moslims dan christenen.

Moslims nemen Londen stukje bij beetje over

De burgemeester van Londen, Kenneth Livingstone, “Rode Ken”, hij regeerde van 2000-2008, had in de verkiezingscampagne in 2012 beloofd:

“Ik zal van de stad een baken van de islam maken.”

Dat doel heeft hij uiteindelijk bereikt, terwijl de socialist destijds helemaal niet werd gekozen. In plaats daarvan wordt Londen sinds 2016 door een moslim geregeerd. En de islamisering van Londen gaat heel snel. Handlangers van de islam zoals “Rode Ken” zijn er velen onder Europa´s politici.

In Groot-Brittannië leeft een van de drie grootste islamitische gemeenschappen in de EU. Alleen Frankrijk en Duitsland hebben nog grotere islamitische gemeenschappen dan het Verenigd Koninkrijk. De snelle toename heeft drie redenen is deze volgorde: immigratie, hoger geboortecijfer en bekeerlingen.

Screenshot_44

De moslims hebben zich inderdaad in de Engelse samenleving geïntegreerd, echter op hun eigen manier: ze hebben haar overgenomen. Dat geldt natuurlijk niet voor de hoogste tienduizend. Die leven nog steeds in hun “splendid isolation” en krijgen van alles niets mee wat er in het land gebeurt. In ieder geval doen ze of dat zo is, want ook voor hen klopt dat ook niet helemaal/ Zij houden zich bezig met internationale zakenbelangen. Islamitische zakenpartners, in welke vorm dan ook, heeft daarom ieder van hen.

In Londen, daar waar het volk woont, ziet de zaak er heel anders uit. Daar hebben de immigranten hun zeden en gedragsregels tegelijk mee geïmporteerd: de moslims de sharia. Zijn geldingsterrein drukken de adepten van Mohammed in steeds grotere gebieden door. Ze praktiseren een regelrechte vorm van de verovering van het territorium. Het is een sluipende verovering, zonder oorlogsverklaring, zonder officiële waarneming.  Er bestaat maar één ding, maar die wordt niet zo genoemd: de oorlogsverslaggeving. Het zijn de dagelijkse kroniekmeldingen. De politiek staat het toe, doet beide ogen dicht, omdat men het thema immigratie en nog minder het thema islam wil aanpakken. Dan verhindert men liever een Martin Sellner Groot-Brittannië binnen te komen, sluit men hem drie dagen op, om hem daarna uit te zetten. Hij zou men zijn toespraken over de vrijheid van meningsuiting de “plaatselijke gemeenschappen” kunnen storen. Welke plaatselijke gemeenschappen dan? Daarmee worden zeer zeker niet de Engelsen bedoeld. Die waren ooit trots op het recht van de vrije meningsuiting. Tijden veranderen.

De vernederde natie

Engeland, allegorisch gesproken, ziet eruit alsof ze al een half dozijn schoonheidsoperaties achter de rug heeft. Daarmee willen de multiculturalisten en de in Engeland traditioneel sterke globalisten niet alleen het proces van veroudering bedekken, maar de verzwakkingen en littekens aan het oog onttrekken die zich in het gelaat van Brittannië bevinden. Velen zijn ervan overtuigd in zijn gezicht al de huivering van de afzienbare volksdood te herkennen.

Het seksueel misbruik van Engelse kinderen door islamitische bendes is slechts een van de vele plagen die met de massa-immigratie geïmmigreerd zijn.

“Wie zich de moeite getroost om het kroniekdeel van de Britse kranten van de afgelopen twaalf maanden te bekijken, zal op een vernederde natie stuiten, die zich op weg naar het niets bevindt, dat zich steeds verder uitbreidt”, aldus de Italiaanse krant “Il Giornale”.

Screenshot_45

Islam: bezetting van het territorium.

Met Driekoningen werd in de Maria-kathedraal van Glasgow een lezing voorgedragen, waarin de godheid Jezus Christus werd ontkend. De Anglicaanse kerkkapelaan wilde op deze wijze “de harten van de moslims bereiken”. In wiens opdracht heeft hij zo gehandeld? Meer nog: in wiens belang heeft hij zo gehandeld?

Meer islamitische leerlingen dan christenen

Hoe zwaargewond het Engelse volk is, is vooral te zien op scholen. Wellicht is het al dodelijk getroffen. De islamitische leerlingen hebben de christelijke leerlingen al qua aantal ingehaald.

Volgens een bericht van de “Times” zijn er staatsbasisscholen in Engeland met 100% islamitische leerlingen. Zelfs op 15 katholieke privéscholen van het land zijn de christenen praktisch verdwenen. De islamitische hoofddoek voor meisjes is grotendeels een vast bestanddeel van de beroemde Engelse schoolkleding geworden. Op grond van royale inburgering wordt hiermee ook een andere vraag beantwoord: De burgers van morgen zullen Arabieren, Afghanen, Pakistani, in ieder geval moslims zijn. zij zullen dit niet alleen qua uiterlijk zijn, maar ook in hun gedrag. De politiek, die dat alles niet wil toegeven, ja, ontkent, hoeft echter niet eerst te wachten om te weten wat dat betekent totdat de huidige basisschoolleerlingen volwassen zullen zijn. Het Engelse dagelijks leven, het dagelijks leven in Londen, demonstreert dat nu al in volle omvang. Tenminste aan diegenen die het willen zien.

Screenshot_46

Islamitische stadsguerrilla, Londen. 

Het behoort tot dit irriterende, ja, beangstigende dagelijks leven dat de islam bekeerlingen vindt onder de Engelse jongeren en jonge volwassenen. Bekeringen van Engelsen tot de islam vinden vooral in de gevangenissen plaats, maar niet alleen. Daar maken ze mee wat islamitische heerschappij betekent, en capituleren. Ze sluiten zich aan bij de meedogenlozen, de sterkeren, de gewelddadigen. Als ze uit de gevangenis komen, vertonen ze hetzelfde gedrag en bewapenen ze zich.

Een zekere Clayton McKenn vatte dat heel letterlijk op, nadat hij tot de islam bekeerd was. Gewapend met een bijl stormde hij op zijn vader af, omdat die nog christen was. Of Rezzas Abdulla, 30 jaar, moslim, die een jonge moeder aanviel, omdat zij met haar baby in de kinderwagen aan het wandelen was. Nadat hij de moeder had neergeslagen, spuugde hij op het negen maanden oude kind met de motivering: “De blanken zouden geen kinderen mogen opvoeden”. Hij werd maar veroordeeld tot acht maanden voorwaardelijke gevangenisstraf, opdat hij “psychische problemen” zou kunnen laten behandelen.

No-Go-Areas: door de sharia gecontroleerd land

In mei vorig jaar stonden vier islamitische mannen voor de rechter, omdat zij een 16-jarige Engelse verkracht hadden toen ze een kebab-zaak binnenkwam om informatie te vragen. De winkeleigenaar behoorde ook tot de daders. Het was een groepsverkrachting.

In Londen meet het aantal No-Go-Areas toe. De gebieden waar “Rode Ken” en de huidige burgemeester Sadiq Aman Khan de verkiezingen wonnen, laten op de kaart zien om welke districten het vooral gaat. In de No-Go-Areas zijn vooral vrouwen het slachtoffer. De post waarschuwt haar werknemers nadrukkelijk, vooral vrouwelijke, voor bepaalde wijken. In geen enkele stad ter wereld komen meer aanvallen met bijtend zuur voor dan in Londen.

Screenshot_47

Sharia gecontroleerde zone, Londen.

Tussen oktober en december 2016 registreerde de National Health Service 2.332 gevallen van vrouwelijke genitale verminking. De officiële cijfers voor de periode april tot september 2017 bedragen 4.503. dit geweld, dat meisjes op de leeftijd van ongeveer 9 jaar wordt aangedaan, is een gruwelijke realiteit in Engeland.

En dan hebben we het nog helemaal niet gehad over de arrestatie van vrouwen en mannen, allemaal moslims, omdat ze aanslagen voorbereid hebben. De islamitische eisen schieten parallel de hoogte in, dagelijks komen er nieuwe bij. De islamitische acteur Riz Ahmeid zei dat “het gebrek aan islamitische gezichten op de Britse televisie” er de schuld van zou zijn dat islamitische jongeren radicaliseren. Daarom riep hij op tot een islamisering van de televisie. Islamitische groepen mengen zich vaak in de politieke discussie van het land en verheffen de aanspraak dat de sharia “de enige oplossing” voor de Britse problemen zou zijn. Diens invoering, aldus deze groepen, zou alleen nog maar een kwestie van tijd zijn. zo spreekt geen bescherming behoevende, bedreigde minderheid, maar een zelfverzekerde, vastbesloten groep die weet dat hij in opmars is en er vast van overtuigd is dat hem de toekomst behoort.

London Has Fallen: in tien jaar 60% meer moslims

Het DNA van de Engelse natie werd door de politici verkracht en gemodificeerd. Dat is ook op straat te zien. Veel gebieden van Londen onderscheiden zich in niets van zulke in Parijs inclusief de voorsteden. Het kenmerk? Men ziet geen blanken meer. Men moet met een vergrootglas naar Engelsen en Fransen zoeken.

Londen behoort nu tot de meest geïslamiseerde steden van Europa. Dat is ook te zien aan het bloed dat op de trottoirs van Londen kleeft, waar de islamitische stadsguerrilla van radicale moslims en kleine criminelen, de grenzen zijn vloeiend, ´s nachts hun grote podium hebben.

De Amerikaanse president Donald Trump zorgde in april 2017 voor opwinding, toen hij uitsprak wat de politici van Groot-Brittannië niet willen of niet durven zeggen:

“Als de islamisering in Londen niet zal ophouden (zal Londen vallen): 423 nieuwe moskeeën, 500 kerken gesloten. Er is sprake van een snelle toename van de islamitische bevolking in het Verenigd Koninkrijk”.

Screenshot_48

Trump: London Has Fallen.

De verontwaardiging was groot. Niet vanwege de omschreven feiten, maar omdat Trump het gedurfd had uit te spreken. Volgens de volkstellingen van 2001 en 2011 nam de islam in Groot-Brittannië alleen al in dit decennium met een fabelachtige 60% toe. Sindsdien zijn er meerdere jaren van ononderbroken toename verstreken. Wie de waarheid over de islamisering zegt en kritiseert, verstoort de “vrede”. Welke vrede? Zo´n vrede kan alleen maar angstvrede genoemd worden. Met de immigratie is realiteit geworden waarvoor vooruitziende waarnemers gewaarschuwd hadden: met de immigranten werden ook de problemen van ontelbare landen, culturen, etniciteiten, religies geïmporteerd.

In 2016 draaide er een film met de titel “London Has Fallen” in de bioscopen, die enorme islamitische terreuraanvallen op Londen schetst. De film werd door de mainstream als voor zijn publicatie met negatieve oordelen aan de schandpaal genageld. Maar hij opende veel mensen de ogen.

De islamisering en haar helpers

Het punt is: de islam vindt men tegenwoordig overal in Londen. We spraken al van de hoogste tienduizend. De islam woont niet alleen in de sociale huurwoningen, waar werkloosheid en drugs het dagelijks leven dicteren. Hij woont ook in de “goede” woonwijken. Ook de islam bezit een bovenlaag, en hij heeft deze net als al het andere ook naar Europa geïmporteerd. Ze was zelfs zijn beste deuropener. Want waar het geld aanklopt, hebben de Europeanen al aan het einde van de 20e eeuw iedere deur geopend. Wat er door de open deuren dan allemaal naar binnen kwam, werd op de koop toe genomen. Moest op de koop toegenomen worden. We spreken van de Britse bovenlaag, want het volk werd sowieso nooit gevraagd.

islamisierung_2011_census

Londen 2011: Moslims (groen)

Chre, een globaal vooraanstaande onderneming in beheer en verkoop van winkelcentra, outlets en pretparken in stadscentra, maakte bekend dat alleen in 2015 (nieuwere statistieken ontbreken) £ 4,2 miljard uit het Midden-Oosten in zakelijk onroerend goed in Londen werd geïnvesteerd. Shard London Bridge, de op twee na hoogste wolkenkrabber van Europa, werd gekocht, Harod´s, het luxe warenhuis, werd gekocht, Claridge´s, het duurste luxe hotel van de stad, werd gekocht en zelfs de voormalige Amerikaanse ambassade.

Tegelijkertijd publiceerde de Charity Commission, een Brits regeringsagentschap zonder winstoogmerk voor het algemeen nut, dat “islamitische liefdadigheidsorganisaties” verbindingen hebben met het islamitisch terrorisme. In drie jaar tijd kwamen er 630 van zulke aanwijzingen binnen.

Engelsen nu een minderheid in Londen

Wie door Londen wandelt, zal overal moslims tegenkomen. Volgens de volkstelling van 2011 maken de autochtone Engelsen, Schotten en Noord-Ieren nog maar 44,9% van de bevolking van Londen uit. Ze zijn minderheid in hun eigen land. Inmiddels zijn het er nog duidelijk minder geworden. Tendens snel dalend. En veel moslims doen helemaal geen moeite meer om naamborden in het Engels op winkels aan te brengen. Arabisch vinden ze voldoende.

volkszaehlung-2011-wo-noch-englaender-und-schotten-leben

Volkstelling 2011: Waar in Londen nog Engelsen wonen (rood).

De hele stad, officiële gebouwen, pleinen, kerken, bezienswaardigheden, musea, parken, alles wordt gekenmerkt door veiligheidsmaatregelen ter afweer van terreuraanslagen. Een triest gezicht. Maar over de redenen mag men niet praten. Die zou men moeten accepteren, zegt de politiek, zeggen de media, zeggen de intellectuelen, alsof terrorisme, alsof islamisering een natuurverschijnsel zou zijn, dat net als regen en storm over een land komt.

Identiteit geëist – islamisering afwijzen helpt niet

Alle inspanningen om het opgestelde taboe te doorbreken, dus over de plaatsvindende islamisering niet te mogen praten, zullen echter voor niets zijn wanneer het de Engelsen en de andere Europese volkeren niet lukt hun identiteit terug te vinden. Er zal geen sprake zijn van een identiteitsloos voorwaarts in het huidige hedonisme, maar alsjeblieft zonder islam. De islamisering van Europa is namelijk het directe gevolg van het identiteitsverlies van de Europese volkeren, hun vaderlandvergetelheid en hun egoïstisch geïndividualiseerde fixatie op consumptie. Daartoe behoort als directe consequentie ook de kinderloosheid. Iedere Europeaan zou thuis de zin van paus Johannes Paulus II. aan de muur moeten hangen, iedere ambtenaar zou hem op kantoor moeten hangen, en politici zou hem moeten aanbrengen in iedere parlementszaal: “Een volk dat zijn kinderen doodt, heeft geen toekomst.”

Screenshot_49

Mars van radicale moslims, Londen.

En wie daarna de verbanden tussen westelijk relativisme en islam, de beide thema´s waarmee paus Benedictus XVI. zich in zijn beroemde Regensburger rede bezighield, niet heeft begrepen, die kan waarschijnlijk niet meer geholpen worden.

Ondertussen verandert de werkelijkheid, waar je ook kijkt in Londen, in Parijs, in Brussel, in Berlijn en in Wenen. En dat heeft zijn reden en zijn oorzaak, en beide hebben met de islam te maken.

Screenshot_50.png

De zelfmoord van het Westen.

De islamisering van Engeland maakt met succes vorderingen, en niet alleen daar. Ze heeft echter een voorgeschiedenis, en die is bij de Europese volkeren te zoeken die nu geïslamiseerd worden. zonder de herwinning van de eigen identiteit is een verhindering van de islamisering niet mogelijk.

Bron:
https://www.katholisches.info
Auteur: Roberta Dadot

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op LONGREAD: De islamisering van Londen

 1. Henk van Kesteren zegt:

  Vanavond op TV vernomen dat de sociaal democraten in Denemarken de hele islamitische toestanden aldaar keihard aan zal gaan pakken met harde maatregelen als men niet wil integreren.

  * Er komt o.a. geen asielzoeker meer binnen en indien ze aan de Deense grens staan worden ze naar opvangcentra in Noord Afrika verbannen, aldaar in afwachting voor toelating ja of NEE.

  * Aan kleuters in de kinderopvang en scholieren wordt voortaan o.a. varkensvlees en rundvlees aangeboden.

  * Moslima’s worden verplicht te gaan werken. Zo niet dan geen uitkering meer….

  * En nog veel meer aanpassingen……

  Dat is pas regeren!!
  Aartsleugenaar Kutte, sodemieter op met je ja-knikkers en verneukers!!!!

  Geliked door 4 people

  • alwine kerkhof zegt:

   Zijn die in de meerderheid in Denemarken, de sociaal democraten?

   Like

  • hendrikush zegt:

   Rutte? Die is zijn vlucht naar de EU aan het voorbereiden.
   Erdogan paaien door hem te prijzen omdat hij zich zo goed aan het vluchtelingenakkoord houdt. May een uitbrander geven omdat ze niet snel genoeg uit de EU stapt.

   Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Tja, maar als je het mij vraagt, zal hij voor dat paaien nog wat zwaarder geschut moeten laten aanrukken:
    Sinds de uitzetting van die Turkse propagandisten vorig jaar, vlak voor de verkiezingen, heeft heel politiek Nederland, Rutte incluis, het dik en dik gevréten bij Erdogan!

    Like

  • ReaGluurder zegt:

   Ook gezien en opgelucht! Altijd al de hoop gehad dat dit in DK zou gebeuren. De Denen zitten anders in elkaar dan de ongeïnteresseerde Nederlander. Vrees ook dat de islam hier verder is ingedaald en zodoende meer van zicht af kan slaan, lees chanteren met terreur etc. Eigenlijk heeft de islam heel NL al in de tang. Des te meer tegengas van de Hollander, des te meer ‘intifada”! De domme Hollanders hebben dit over zichzelf afgeroepen! Meer meer meer DENK, zal ze leren!

   Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   En waarom, Henk heeft het rooie Denemarken zijn koers gewijzigd ??? Omdat zij een grote VERLIEZER aan het worden waren…De Nrd-West Europese rooien verliezen hun geloofwaardigheid in steeds rapper tempo !!! Eerst ruim veertig-jaren BEDROG naar de autochtoon, nu bedrog naar de allochtoon !!! Vandaar dat DENK en NIDA uit de grond zijn gerezen…Speciaal voor de islamitische medeburgers ontworpen.

   Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Dit soort laf wegkijkend gedrag was er in Engeland ook al toen de nazi’s opkwamen. Wat veranderd is, is dat de (nep) conservatieven en de socialisten totaal vergiftigd zijn door de KGB. De Russen lachen gewoon om die Engelse “elite” en terecht!

  De Nederlandse “elite” is geen haar beter dan de Britse. Maar ook het Nederlandse volk heeft weinig geleerd van de buitenlandse overheersing in die donkere jaren.

  Het verschil tussen Wilders en Breivik? Wilders gelooft nog steeds in een oplossing via de stembus..

  Like

 3. Thom zegt:

  De waarheid mag in Groot_Brittannië niet gezegd worden. Dat heeft wijlen master-caller Martin Fitzmaurice van het WK darts van het Embassy darts toernooi aan den lijve ondervonden

  https://www.ad.nl/andere-sporten/mastercaller-fitzmaurice-stapt-op-na-racistische-grap~ae532979/

  Hi maakte een grap terwijl hij niet wist dat de microfoon aanstond. Hij zei: “Het is zwart en eet bananen?”
  Het antwoord was: “Half Londen”.

  Geliked door 2 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  “Het de Engelsen en de andere Europese volkeren niet lukt hun identiteit terug te vinden.”

  Coke snuiven.
  Toekomst (klein)kinderen onbelangrijk.
  Ik ga elk jaar skiën dus wat zeur je nu?
  Wat nou ik ben een Nederlander?
  Ik ben een wereldburger en iedereen op de hele wereld moet gelukkig kunnen zijn.
  Ik heb YouBook en FaceTube.
  Ik heb ervaring met Botox, resultaat was waardeloos maar toch ……..
  Ik heb 623 Facebook vrienden en daar kan ik écht van op aan wanneer ik in nood verkeer.


  Geliked door 3 people

 5. delamontagne zegt:

  London is no longer an English city……….!
  ( John Cleese )

  …………de “parent” culture is no longer there………etc,etc.

  Is dit niet van toepassing op veel wijken in R,dam / A,dam ?

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Spijtig dat luisteren naar een zanger of zangeres verboden is anders was er al lang een nieuwe vera lynn , maar nu onder een andere naam Fatima Lynn om de Islamveroveraars wat steun te geven met liederen zoals “there always be an England”… heu vergissing ” Once there was an England “”

  Like

 7. Beste lezers,
  Iemand van de “Bron” lezers die waarde hecht aan het verhaal van deze Deense sociaal democraten? Laten we vooral niet vergeten dat er daar volgend jaar verkiezingen zijn,Dit is in mijn ogen slechts een wanhopige poging om de naar rechts opgeschoven kiezers weer terug te winnen.
  Zodra zij hun doel bereikt hebben zal elke verkiezingsbelofte zoals uitgesproken in dit interview bij het oud vuil gezet worden.
  Al meer dan 25 jaar wordt ik (en velen met mij) uitgemaakt voor xenofoob racist bruinhemd en meer van dat fraais als ik maar de geringste kritiek op de islam of het immigratiebeleid durf te uiten!
  En nu zouden deze zelfde figuren plots het licht hebben gezien? Ik ben echt te oud om nog in sprookjes te geloven!!
  Eerst maar eens deze partijen voorgoed opheffen,een op alle televisie- en radiozenders en niet te vergeten alle kranten een mea culpa voor alle door hen veroorzaakte ellende.
  Daarna alle politici en opiniemakers verantwoordelijk voor de vernietiging van de Europese cultuur voor het gerecht!!
  Als dit alles plaats gevonden heeft zal ik er weer eens over denken of er wat mij betreft weer een plaats is voor de sociaaldemocraten.

  Geliked door 3 people

 8. kampersrene zegt:

  Voor wanneer de eerste steniging van een overspelige vrouw ? .Wanneer worden er in London de eerste homo’s te pletter gesmeten , in kermisfeer met hamburgertenten en een spingkasteel voor de kleintjes . De burgermeester van London zal de activiteiten vereren met zijn bezoek

  Geliked door 2 people

 9. Benesha zegt:

  We weten het hier al lang maar zo’n artikel maakt een mens tich steeds weer triestig. Waar zal de christen of atheïst binnenkort naartoe moeten vluchten? Ik stel het hier al jaren. Oost Europa en Rusland zullen over 20 jaar veel etnisch West Europese gemeenschappen tellen.

  Like

 10. GT zegt:

  En wanneer nemen die Engelsen eens de wapens in handen, letterlijk!

  Like

 11. Piet Karbiet. zegt:

  Het is om te janken.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Handlangers van de islam zoals “Rode Ken” zijn er velen onder Europa´s politici.

  Dit is nu precies de reden waarom we naar de kl*ten gaan. De ‘elitaire’ machtshebbers zijn niet te verslaan en helaas heeft de elite de gehersenspoelde ‘deuggendertjes’ in hun greep.
  Die ‘deuggendertjes’ kunnen ons bloed ook wel drinken omdat wij ‘nazi’s’ en ‘fascisten’ zijn.
  HOE KUNNEN WE HET IN VREDESNAAM WINNEN MET ZO VEEL VIJANDEN OM ONS HEEN?

  Ik geef Londen nog 3 jaar, dan is deze mooie stad geheel in handen van de mohammedaan.
  De rest van Engeland zal binnen 10 jaar geïslamiseerd zijn.
  Zijn ze straks uit de EU, zijn ze alsnóg verloren.
  Jammer van dat prachtige land, jammer van de Engelse humor, de beste humor ter wereld, want die zal dan ook verdwijnen.

  Like

 13. Jan zegt:

  Hoe GB door immigratie volledig verwoest is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s