Oostenrijkse misdaadstatistiek 2017: open grenzen = meer criminaliteit

Screenshot_28

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook Oostenrijk heeft een probleem met importcriminaliteit – misdaden, die door buitenlanders worden gepleegd. Dat blijkt uit de nieuwe criminaliteitsstatistiek voor 2017, die zojuist door het ministerie van Binnenlandse Zaken werd gepresenteerd.

Duits - Zuerst

Daaruit blijkt dat de hoofdstad Wenen zich tot een regelrechte hotspot van criminaliteit heeft ontwikkeld. Daar worden gemiddeld 521 delicten per dag gepleegd (190.056 aangiften per jaar). In heel Oostenrijk werden in 2017 precies 510.536 aangiften gedaan. Wenen wordt met deze cijfers erger getroffen door criminaliteit dan bijvoorbeeld het Burgenland, Salzburg, Steiermark, Tirol en Vorarlberg samen.

Eén cijfer is vooral explosief: 39% van alle verdachten zijn niet-Oostenrijkers. Daarmee is het aantal buitenlanders in de criminaliteitsstatistiek binnen tien jaar bijna verdubbeld.

En: buitenlanders zijn er eveneens verantwoordelijk voor dat het aantal seksuele delicten in Oostenrijk sinds 2015 – het begin van de massa-immigratie als gevolg van de opening van de grenzen – stijl naar boven ging. Volgens de ambtelijke statistiek was het in het jaar 2014 in Oostenrijk tot in totaal 3511 seksaanvallen gekomen. In het jaar 2017 waren dat er al 4750 – een stijging van 35%. “Sinds d emigratiegolf van 2015 is er op het gebied van de seksuele delicten een enorme stijging te zien. Dat is voor mij een alarmsignaal. Daarom is het juist en belangrijk dat de straffen verhoogd worden”, verklaarde de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Kickl (FPÖ), hier over.

Ook wat betreft de nationaliteit van de buitenlandse verdachten zijn er significante verschillen vast te stellen, die eveneens rechtstreeks te maken hebben met de grensopening van 2015. In 2014 waren de meeste seksdaders met 112 zaken nog afkomstig uit Turkije, direct gevolgd door daders met een Duits paspoort (107). Daarna volgden Serviërs (85), Roemenen (84) en Afghanen (64). Drie jaar later is er een compleet ander beeld te zien. In 2017 waren de meeste verdachten afkomstig uit Afghanistan (263 overvallen). Ook verdachten uit Syrië werden vorig jaar met in totaal 63 seksuele overvallen in verband gebracht – na een enorme stijging na de grensopening.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oostenrijkse misdaadstatistiek 2017: open grenzen = meer criminaliteit

 1. Wachteres zegt:

  Tja, dat heeft de EU ingecalculeerd: “Wat er ook gebeurt, de grenzen blijven open”.

  http://nieuws.tpo.nl/2016/12/31/nieuwjaarsspeech-merkel-terreur-is-ziekmakend-grenzen-blijven-open/

  Nieuwjaarsspeech Merkel: terreur is ‘ziekmakend’ maar grenzen blijven open
  En de EU is de enige weg naar een gelukkige toekomst

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als de mensen kunnen, verlaten ze Wenen voorgoed of zo vaak mogelijk.
   Ik bedoel hiermee gepensioneerden die voor weken of maanden de stad verlaten en naar familie gaan of ergens in Oostenrijk ’n huis hebben.

   Ik denk dat er in Oostenrijk hard gewerkt wordt aan ’n definitieve oplossing om samen met de Visegrad-landen schoon hun afhankelijke positie ten opzichte van de EU te beëindigen…

   Like

 2. kampersrene zegt:

  Als ik een gevaarlijke zot in huis haal moet ik er niet van verschieten dat die de boel op stelten zet….zo eenvoudig is dat ! De geburen hebben daar uiteraard geen last van en prijzen mij om mijn goedentierendheid

  Like

 3. BertG. zegt:

  Vader mag zieke dochter niet bezoeken in Weens ziekenhuis, omdat een gesluierd mosselvrouwtje op de zaal dat niet kan verdragen.
  En wordt er uit gezet door de beveiliging.
  https://fenixx.org/2018/03/24/vader-mag-ernstig-zieke-dochter-niet-bezoeken-in-ziekenhuis-omdat-met-niqab-getooide-moslima-geen-mannen-op-haar-kamer-wenst-en-wordt-ziekenhuis-uitgezet/

  Goh, wat zijn ze goed bezig in Oostenrijk.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bert.
   De kanker heeft zich natuurlijk heel diep ingevreten in Oostenrijk.
   Maar het grote voordeel van Oostenrijk is dat ze nu ’n Premier hebben die niets liever wil dan dat Oostenrijk weer net als vroeger ’n onafhankelijk en zelfstandig land wordt in Europa.
   De fout die de Oostenrijkers in het verleden gemaakt hebben door aansluiting bij de EU te willen is ongelofelijk groot.
   Dat beseft men.
   De meerderheid van de bevolking is zich daar massaal van bewust en wil niets liever dan breken met die vervloekte EU.
   Het probleem is dat het land vol zit met ongedierte waarvan het merendeel islam is.
   Bovendien is Oostenrijk voor ’n deel economisch afhankelijk van de EU.
   Maar daar wordt aan gewerkt.
   En je weet Oostenrijk staat, dank zij Orban’s Hongarije, en de andere Visegrad-landen niet alleen…
   Er staan ons nog veel “onverwachte” ontwikkelingen te wachten…

   Het zal zelfs zo ver gaan dat we kennis gaan maken met het andere gezicht van de EU.
   Het ware gezicht van de EU dat bestaat uit militaire onderdrukking om niet gewenste ontwikkelingen te “neutraliseren”…

   Like

 4. Elisah zegt:

  Waanzin in oostenrijks ziekenhuis…
  https://fenixx.org/2018/03/24/vader-mag-ernstig-zieke-dochter-niet-bezoeken-in-ziekenhuis-omdat-met-niqab-getooide-moslima-geen-mannen-op-haar-kamer-wenst-en-wordt-ziekenhuis-uitgezet/
  Vader mag ernstig zieke dochter niet bezoeken in ziekenhuis omdat met niqab getooide moslima geen mannen op haar kamer wenst en wordt ziekenhuis uitgezet

  Like

 5. Nemesis zegt:

  Men hoort en leest op het ogenblik erg weinig. Wat men leest is bepaald niet veel goeds. Ik had eigenlijk na de verkiezingen daar en de winst van middenrechts en rechts en hun beloftes, uiteindelijk wel eens verwacht, dat men begon met die beloftes waar te maken. Ziet er nog niet naar uit.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nemesis.
   We waren te optimistisch.
   Er is zo veel op te ruimen en terug te draaien om te zorgen dat het volk in welstand kan blijven leven, dat de werkelijke actie om Oostenrijk te bevrijden van haar bezetting nog op zich moet laten wachten.
   Wij hebben veel familie in diverse provincies in Oostenrijk, ook in Wenen, en ik kan je zeggen dat de situatie totaal verrot is.

   Maar het zal veranderen.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Optimistisch blijven en moed houden Paul. Het is een menselijk fout kronkeltje in ons brein, te denken, nu hebben we de juiste mensen met de juiste ideeen en morgen is alles goed. Was het niet Rome, dat ook niet in één dag gebouwd was? Bovendien is de tegenstand enorm, niet alleen in Oostenrijk, maar in heel Europa en ook de VS.
    N.m.m. moeten we allereerst eens af van dat EU volk en die heks Merkel. Dan kan men aan de grote opruiming in onze landen beginnen.
    Ja, het zal en gaat veranderen. Ik hoop dat ik dat nog mee maak. Sterkte.

    Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Hopelijk neemt de huidige Oostenrijkse regering drastische maatregelen, zoals ze hebben beloofd.

  Like

 7. Jan zegt:

  Vuilniszak stuurt Oostenrijker uit ziekenzaal die zijn dochter wilde bezoeken

  Muslima verbannt Vater von Patientin aus Zimmer

  Eine vollverschleierte muslimische Patientin im Wiener AKH verlangt vehement, dass ein Vater, der seine schwer kranke Tochter (23) begleitet, aus dem Zimmer geht. Es kommt zum Wortgefecht, das Personal legt der Familie der 23-Jährigen kurzerhand nahe, das Spital zu verlassen.

  http://www.krone.at/1673227

  Liked by 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Oostenrijk komt de steekpartijen van geitenneukers de keel uit, zegt hard op te zullen treden

  Hopelijk directe liquidatie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s