Wenen als voorbeeld: Als de Europese grenzen lek zijn, verzinken we in de chaos

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

Groot was de schreeuw van verontwaardiging, toen de Hongaarse minister János Lázár in een video, die hij opnam in Wenen, de bewering deed: “Er bestaan in Wenen inmiddels buitenlander-districten, waarin de delicten razendsnel toenemen.”

Mitteleuropa

Maar inmiddels heeft hij gelijk gekregen: meerdere mes-aanvallen op onschuldige voorbijgangers, gewelddadige overvallen en vechtpartijen zijn de droevige balans van de afgelopen dagen en weken.

Maar het fenomeen blijft niet alleen beperkt tot Wenen. Ook Merkel gaf intussen toe dat er in Duitsland “No-Go-Areas” bestaan, waarin de verantwoordelijke autoriteiten geldend recht niet meer kunnen doordrukken.

De uitspraak van Lázár: “als we de grenzen van Europa niet sluiten, zullen zich weldra in iedere hoofdstad zulke toestanden voordoen. Wanorde, smerige straten en vuilnis zijn inmiddels karakteristiek voor bepaalde straten van Wenen. De reden daarvoor is de immigratie, die Wenen drastisch heeft veranderd.”

Maar de Oostenrijkse politiek reageert te langzaam. Weliswaar gaf kanselier Kurz toe dat deze problemen bestaan, maar hij en Lázár werden daarop heftig aangevallen door linkse partijen. Zij schoven de beide racisme en populisme in de schoenen.

Volgens Lázár zou er in Wenen spoedig iets moeten veranderen om het proces omkeerbaar te houden.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Wenen als voorbeeld: Als de Europese grenzen lek zijn, verzinken we in de chaos

 1. T.Troubadour zegt:

  Amsterdam en Rotterdam in Nederland de volgende?

  Geliked door 1 persoon

 2. Harrie Vaes zegt:

  We zijn …TE LAAT….het kwaad is geschied.

  Het is nu alleen nog maar afwachten…hoe snel de verloedering zal gaan.
  Bedankt ….allen….die de islamisering mogelijk hebben gemaakt.

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Als we Nederland en Europa niet zuiveren van dit tuig zijn we ten dode opgeschreven en zet hun lokale supporters veelal de linkse en de zogenaamde gutmenschen in opvoedkampen !

  Like

 4. Janszn zegt:

  Willlen we het kwaad aanpakken dan dient eerst de elite ter linkeerzijde verwijderd te worden.
  Zij zijn de wortels van het kwaad.

  Geliked door 4 people

  • texel zegt:

   Ik ben het helemaal met u eens,dat linkse verraders tuig zijn het ware kwaad. De linkse Marxistische elite, zij zijn het die West Europa verkopen aan de islam en afrika. Die migranten maken slechts gebruik van de uitnodiging van de elite om hier alles gratis te krijgen. Als de linkse elite verdwijnt verdwijnen de uitvretende migranten ook, een kwestie van uitkeringen stopen, geen gratis huizen meer en gesloten opvangkampen tot uitzetting. Zolang de linkse elite blijft blijven de uitvreters ook.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Problemen moeten altijd aan de bron opgelost worden. Moslims zijn niet het probleem. Moslims zijn zoals ze zijn, daar kunnen ze niets aan doen. De schuldigen zijn de progressieven die de islamitische hordes hebben binnen gelaten en hier nog steeds druk mee zijn.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Guusvelraeds.
    Inderdaad.
    De moslims zijn niet het probleem.
    De islamitische hordes zijn het probleem.
    Alléén het probleem is dat die islamitische hordes, zoals jij het uitdrukt, de werkelijke islam
    vertegenwoordigen.
    Wie of wat zijn eigenlijk: “islamitische hordes” als ik vragen mag?
    Is dat die brave groenteboer op de hoek of die onschuldige en oh zo aardige moslim die altijd in de bus voor oude dames opstond, totdat hij er ineens ’n stuk of vijf in diezelfde bus vermoordde, voordat men kon ingrijpen.
    Maar ja, hij was een verwarde moslim nietwaar.

    Heb je nou echt niet in de gaten beste Guus dat je precies in het straatje van de links-politiek correcte meute lult met je onzin…?

    Like

 5. Williaan zegt:

  Politiek correcte politici en de Gut Mensch zijn gehersenspoeld door het grote kwaad.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Waarom worden wij toch telkens weer om de oren geslagen met termen als racisme en populisme en discriminatie…………..? Terwijl alle drie de termen nog harder voor de invasiemigranten en etnische (meerderheid) telt……………..!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Guardiacivil zegt:
   24 maart 2018 om 14:04

   Waarom worden wij toch telkens weer om de oren geslagen met termen als racisme en populisme en discriminatie…………..?……………………………………………………………………

   Nou, tegenwoordig ben je al een racist en populist als je tegen geweld en verloedering bent. Dat is de mening van de linkse gekkies

   Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Denk schijnt de 2e partij van Schiedam te zijn. Als de islam zo doorgaat dan is er van onze welvarendheid over 25 jaar niets meer over.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  HET NIEUWE DHIMMITUDE OOSTENRIJK************

  Een vader wordt verboden om de 2-persoons-ziekenhuiskamer van zijn zieke dochter binnen te gaan, omdat zij die deelt met
  een moslima in boerka.

  EN DIE WIL ABSOLUUT GEEN ENKELE VREEMDE MAN IN HAAR BUURT ? ! ? / *
  De vader (56) van een zieke jonge vrouw met multiple sclerose wordt uit het ziekenhuis uitgezet omdat een volledig gesluierde moslima, die een kamer deelt met de 23-jarige vrouw, geen enkele man toelaat om de kamer binnen te gaan.
  De vader werd woedend en werd het Ziekenhuis uitgezet.
  HIER zijn verhaal:
  http://www.krone.at/1673227

  Geliked door 1 persoon

 9. Cathja zegt:

  Het wil er bij mij maar niet in dat er nog steeds lidstaten binnen Europa bestaan die er blijkbaar weinig moeite mee hebben dat hun ‘huis’ bezoedeld wordt door mensen die volledig lak hebben aan orde en regels; mensen die er dus één grote chaos van maken.
  Waarom houdt men toch steeds maar weer de hand boven de hoofden van moslims, terwijl ze van ons werelddeel één grote janboel maken, de veiligheid verstoren, agressief gedrag vertonen, vernielingen aanrichten, mensen beroven, en het aller-ergste: mensen vermoorden?
  Een land wat haar bevolking niet meer wil beschermen tegen barbaren en moordenaars, kunnen we geen beschaafd land meer noemen. Daar is het licht gedoofd.

  Ik probeer -hoewel het steeds lastiger wordt- de hoop vast te houden dat wij, Europeanen, op een gegeven moment de handen ineen zullen slaan en een einde zullen maken aan het kwaad dat over ons is gekomen.
  Als we geen hoop meer hebben, hoeveel is ons leven dan nog waard?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s