De vergeten slachtoffers

Screenshot_54

(Door: Dr. Nicolaus Fest – Vertaling: E.J. Bron)

“Neonazi´s verdronken kind. Op klaarlichte dag in het zwembad. En een hele stad heeft het doodgezwegen”. Zo kopte “BILD” op 23 november 2000. Sindsdien staat de plaats Sebnitz, die destijds werd belasterd, voor een van de grootste persschandalen. Want de racistische moord, die vele media vermoedden, was er geen; de 6-jarige zoon van de familie Kantelberg-Abdullah was gewoon verdronken.

Junge Freiheit

Nauwelijks een van de media sloeg destijds een goed figuur. “Verzopen als een kat”, schreef de “Süddeutsche Zeitung” boos, ook de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” wist macabere details te brengen: “´Doe het eindelijk en gooi hem erin´. De hele groep lachte en stond er naar te kijken.”

De vooroordelen van de journalisten bepaalden de berichtgeving

Het gebeuren, gehallucineerd door de moeder, die de dood van haar kind niet kon verwerken, paste perfect bij de vooroordelen van veel journalisten: het Oosten is “bruin”, op iedere straathoek drie nazi´s, en buitenlanders zijn zonder uitzondering slachtoffer.

Later, na de blamage, stelde men elkaar wederzijds gerust. Dat een hele stad een zware misdaad zou verzwijgen, zou in het geciviliseerde Europa ondenkbaar zijn. In werkelijkheid mislukte iedere verdoezeling al aan de concurrentie van de media onderling.

Dat zou mooi zijn. In werkelijkheid stapelen zich in het “geciviliseerde Europa” de gevallen van opzettelijk wegkijken op, alleen met andere voortekens. Engeland geeft enkele voorbeelden: in Rotherham misbruikten Pakistaanse bendes meer dan 16 jaar lang ongeveer 1400 kinderen, die zij met drugs en alcohol, met slaag en dreigingen gewillig maakten.

De daders van Rotherham, Rochdale, Keighley en Telford waren geen item

Gelijksoortige gevallen, in geringere omvang, vonden in Rochdale, Keighley en onlangs in Telford plaats. En ze hadden allemaal één ding gemeen: de daders waren, hoewel ze in Britse en Duitse media meestal “Aziaten” worden genoemd, bijna zonder uitzondering moslims, en wel Pakistani, Bengalen of Afghanen.

In ieder geval de sociale instanties, vaak ook de politie en de media, hadden weet van de criminele praktijken, deden echter niets, omdat ze de bang waren van racisme beschuldigd te worden. En altijd waren de slachtoffers blanke meisjes. Racisme heeft vermoedelijk dus wel degelijk een rol gespeeld, nu echter alleen tegen autochtonen.

Ook in Zweden en andere landen met een grote islamitische immigratie is het aantal vrouwen-vijandige misdaden drastisch toegenomen. Ook in Duitsland. Maar voor de Duitse media, afgezien van het tijdschrift “Emma”, lijkt dit geen item te zijn.

Een onhandig compliment provoceert de links-groene #Metoo-verontwaardiging

Terwijl een onhandig compliment de schreeuw van verontwaardiging van de links-groene #Metoo-society te voorschijn roept, worden de meest brute misdaden als regionale gebeurtenis of folkloristische, ook in Duitsland alledaagse lompheid afgedaan – net alsof het Oktoberfest in München of Canstatter Wasen (groot volksfeest in Stuttgart) plaatsen van seksuele massadelicten zijn.

Ook wordt de “psychische labiliteit” van de daders graag als verklaring gebruikt, die echter nooit tot onmiddellijke uitzetting mag leiden. De afgelopen tijd zijn seksuele of gewelddadige aanvallen van migranten meestal “relatiedaden” – vermoedelijk ook, omdat zoveel psychisch labielen de vraag zouden kunnen opwerpen waarom zulke extreem gevaarlijke psychopaten überhaupt het land werden binnengelaten.

Met het etiket “relatiedaad” wordt de misdaad naar het privédomein verschoven, naar het intermenselijke gebied ver weg van alle falen van de staat bij de ongecontroleerde grensoverschrijding. “Relatiedaad” suggereert: gebeurt overal, ook onder Duitsers.

De daders zijn bijna zonder uitzondering moslims  

Dus niet. Enkele jaren geleden nog waren ongeremde mes-aanvallen op vrouwen, in het openbaar en zelfs in het bijzijn van hun kinderen, in Duitsland nog volledig onbekend. Datzelfde geldt voor de massale seksuele intimidatie op openbare plaatsen zoals Oud & Nieuw 2015/2016, een uit Arabische landen geïmporteerd fenomeen. En ook moord diende, afgezien van de parallelsamenlevingen, in de jaren voor 2015 eerder zelden om relatieproblemen op te lossen.

Nu echter lees je dat iedere dag in de politieberichten. Echter niet in de media. Die blijven de zaken verdoezelen en romantiseren. Want elke realistische berichtgeving komt aan één feit niet voorbij: dat de daders bijna zonder uitzondering moslims zijn. En dat heeft redenen.

De devaluatie van de vrouw is in de koran bepaald

De devaluatie van de vrouw is in de koran bepaald, net zoals haar ondergeschiktheid aan de man en seksuele beschikbaarheid. Ook de zogenaamde minderwaardigheid van de “ongelovigen” is bepaald. Dat maakt van alle niet-islamitische vrouwen doelwitten van religie-racistisch geweld.

En het opent ook de deuren naar de meest weerzinwekkende vorm van gedwongen prostitutie, zoals we nu in Engeland zien: het systematisch bedreven vangen van kinderen voor seksuele slavernij. Maar meestal gaat het, zoals met Oud & nieuw in Keulen, helemaal niet om seks. Het gaat om vernedering, om macht.

De boodschap van zulke aanvallen aan alle niet-islamitische vrouwen luidt: “Jullie zijn religieus minderwaardig, als geslacht tweederangs, als persoon vrij over te beschikken. Wij mannen beslissen over jullie lichamelijke en seksuele ongeschondenheid.” Wat door velen als seksuele daad beoordeeld wordt, is in werkelijkheid een daad van de-humanisering en Apartheid. Hier de heersers, daar de harem.

Vanuit het oogpunt van de linksen is vrouwenvijandigheid alleen maar bij bio-Duitsers een item

Maar geen schreeuw van verontwaardiging. Terwijl in Engeland politici inmiddels duidelijk de culturele achtergrond van de daders als deel van het probleem benoemen, wordt hier de gewelddadige misogynie van de islam niet tot onderwerp gemaakt. Vanuit het oogpunt van de linksen is vrouwenvijandigheid alleen maar bij bio-Duitsers een item.

Toen zich vorige week conservatieve intellectuelen solidair verklaarden met die vrouwen die tegen het geïmporteerde geweld demonstreren, was dat de meeste media niet eens een melding waard. Zo worden vrouwenrechten juist verzopen als een kat. En een complete beroepsgroep zwijgt dit dood.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Auteur: Dr. Nicolaus Fest

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, publieke omroep, Racisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op De vergeten slachtoffers

 1. kampersrene zegt:

  Shat waar zijn de petatten die moeten geschild worden

  Like

 2. Jan zegt:

  Toekomstige jihadisten en baarmoeders

  Like

 3. Taljaard zegt:

  In Nederland schreeuwen de linksen moord en brand wanneer een moslimpuber een zwamverhaal ophangt over twee ”witte” jongens die haar zogenaamd haar hoofddoek wilden aftrekken.
  En wanneer een Surinaamse ijssalonhoudster haar failliete boedel in Hilversum opdoekt omdat zij zogenaamd last heeft van racistische pesterijen van ”witte” straatjeugd.

  Like

  • BertG. zegt:

   En toch zou ik de aanleiding hiervan wel eens willen weten.
   Een verhaal heeft altijd 2 kanten.
   Ik heb nog niet eerder gehoord dat blank straatjeugd een Surinaamse uitbater weg treitert.
   Daar moet een aanleiding voor geweest zijn.
   Had ze soms posters voor het raam hangen van Bij1 of van Denk, dan snap ik het wel.

   Het blijft natuurlijk erg dat mensen mekaar dit aandoen waardoor je je tent kan sluiten.
   Surinamers kunnen ook behoorlijk racistisch zijn tegenover blanken.
   Dat zien we wel terug in dat hele zwarte pieten verhaal.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Bert
    Als je het mij vraagt draaide haar zaak gewoon niet en heeft ze een incidentje met een paar Hilversumse rotjochies als excuus aangevoerd om op te doeken. IJssalon in de winter en met een koud voorjaar. Dat loopt nu eenmaal niet storm. En het jaar daarvoor waarschijnlijk ook al geen al te beste omzet vanwege de McDonalds aan de grote doorgaande weg (want die staan daar altijd), andere snacbars in de stad,, en de supermarkt, waar je nagenoeg hetzelfde spul 30% goedkoper kunt inslaan en thuis in het vriesvak kunt bewaren..
    De Surinaamse warme broodjes die zij als verbreding van haar assortiment als noodsprong invoerde waren te laat om de zieltogende toko nog te kunnen redden.
    Tien tegen een dat dit veel dichter bij de waarheid ligt..
    Maar te ijdel om dat toe te geven.
    En vanwege haar kleurtje gooit zij het dus op ”racisme”
    Neem je ouwe moer in de maling.

    Liked by 1 persoon

 4. Qvic zegt:

  Dat volk deugd niet, zij geven altijd hun eigen veroorzaakte problemen de schuld aan andere. Zo wordt in hun zienswijze de dader het slachtoffer en andersom. Zo dat zij zielig overkomen en dat zij geholpen moeten worden door de gemeenschap en schadeloos gesteld dienen te worden. Dit volk leeft graag op de pof van andere en worden kwaad als zij tegen de lamp lopen. Daar hebben vele linkse mensen ook last van. Dat wanneer zij zelfs op heterdaad betrapt worden, toch nog proberen alles te ontkennen en andere de schuld te geven voor hun eigen handelen.

  Liked by 1 persoon

 5. Guardiacivil zegt:

  Liegen wordt met de paplepel ingegoten, een van de aanbevelingen uit de koran en beloning altijd achteraf……maar zelfs dat is een grote leugen waar moslims zelf intrappen.
  Pers werkt gemoedelijk aan het uitvoeren van een opdracht door het Rijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s