Groot-Brittannië: voetbalclubs sluiten zich aaneen tegen de islam! (+ video)

Screenshot_68

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In Groot-Brittannië, dat wat betreft de islamisering al een stap verder is dan Duitsland, broeit iets. Steeds meer burgers zijn steeds minder bang voor de “racisme”-stempel en gaan de straat op. Dit weekend vonden er twee demonstraties plaats in Birmingham en er was sprake van een historische bijzonderheid.

journalistenwatch

Voor het eerst sloten de supporters van twee elkaar zeer vijandig gezinde voetbalclubs aaneen om te protesteren tegen de terreur en de islamisering in hun land. O.a. de verleden jaar opgerichte “Football Lads Alliance” (FLA), die tegen iedere vorm van extremisme inclusief de islamitische ideologie is en daarom volgens verwachting door links-extremistische antiracisme strijders zoals “Stan Up To Racism” en de mainstream media in de rechts-extreme hoek worden neergezet.

Er kwamen meer dan 5000 deelnemers voor de demonstratie bijeen, waaronder mensen van alle leeftijden, verschillende etnische groeperingen, minderheden en oorlogsveteranen – onder hen Gurkha´s, Nepalezen die voor het Britse leger hebben gevochten.

 

“Hier zijn geen racisten. Alleen maar mensen die het zat zijn, woedend en gefrustreerd zijn. Zij allemaal, oorlogsveteranen, voetbalsupporters en andere gewone burgers zijn het zat in welke toestand ons land zich bevindt en welke kant we opgaan”, aldus Tommy Robinson, die verslag deed van de demonstratie. “Hier in Birmingham zijn twee voetbalclubs. Aston Villa en Birmingham Football Club, die elkaar normaal gesproken niet kunnen uitstaan. Vandaag hebben ze alle rivaliteit opzij gezet en staan ze hier samen. Dit is een historisch moment. Ze staan hier voor het eerst gezamenlijk om te protesteren tegen de islamisering en de terreur”, zegt Tommy Robinson.

Ook de interim-voorzitter van UKIP, Gerard Batten, verzekerde de demonstranten van zijn ondersteuning.

“Wat we hier vandaag zien, zijn heel normale, patriottische burgers. Ze zijn niet allemaal blank, hier zijn Aziatische en zwarte mensen en zelfs Gurkha´s. Mensen met de meest verschillende etnische achtergronden. En het meest simpele om ze allemaal tot zwijgen te brengen, is hen racisten te noemen. Maar deze benaming raakt steeds meer aan macht kwijt, omdat de mensen meekrijgen dat het gewoon niet waar is”, weet Gerard Batten.

“Allemaal zogenaamde haters”, merkt Tommy Robinson meesmuilend op. “Welnu, het komt erop aan wat je haat. Ik bijvoorbeeld haat communisme, fascisme en het islamo-fascisme. Als je de totalitaire systemen zoals in Duitsland, de Sovjet-Unie en China haat, waarom mag je dan het totalitaire systeem islam niet haten. Ik haat geen mensen, maar de ideologie”, zegt Batten.

Birmingham, na Londen de grootste stad van Engeland, geldt als islamitisch bolwerk in Groot-Brittannië. Volgens een statistiek bedroeg het islamitische bevolkingsaandeel in het jaar 2011 officieel 21,8%. Inmiddels leven de koran-aanhangers volledig ongestoord onder de sharia (lees hier).

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, demoniseren, gezond realisme, Groot-Brittannië, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Patriottisme, Terrorisme, Verzet. Bookmark de permalink .

42 reacties op Groot-Brittannië: voetbalclubs sluiten zich aaneen tegen de islam! (+ video)

 1. ReaGluurder zegt:

  De gedode agent in Frankrijk is DE KEEL DOORGESNEDEN!! Macron en het Zooitje in Brussel, Den Haag, Berlijn etcetc. zijn medeverantwoordelijk voor al deze ellende! Ze hebben stuk voor stuk bloed aan hun poten! Een heel werelddeel in de vernieling geholpen!

  Geliked door 8 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Ook naar dit soort demonstraties zal de elite niet luisteren en Brussel al helemaal niet met hun EU-resolutie 1743.

  De enige ‘oplossing’ voor geheel Europa zal een een Joegoslavië ‘oplossing’ zijn.
  Een bloedige Europese burgeroorlog.
  Helaas.

  Geliked door 6 people

  • Bezorgde burger zegt:

   En de Joegoslavië oorlog tussen Bosniaks en Servië is grootendeels door Moslims zelf veroorzaakt omdat die niet wilden onderhandelden en met de steun van het Westen aan het moorden sloegen om hun eigen staat te realiseren. Onder de leiding van Naser Oric werden islamitische strijders uit heel het midden oosten gehaald om een islamitische staat op te richten. Naser Oric is nooit veroordeeld en de Serven krijgen de schuld in de schoenen geschoven. Feiten worden verdoezeld en zelfs op internet is alleen eenzijdige berichtgeving te vinden. Net zo min zul je iets vinden over de over-actieve rol van de Bosniaks in de tweede wereld oorlog waarin de moslims een eigen ss divisie (Handschar) kregen. De ss divisie kreeg bij de oprichting hoog geëerd bezoek van mufti al-Husseini uit Jerusalem. Hij was een van de eerste Palestijnse leiders die goed persoonlijk contact onderhield met Hitler. Zeer waarschijnlijk waren de vernietigingskampen zijn idee. En zo blijkt er altijd weer een sterk link te zijn tussen Europees socialisme en islamitisch fascisme en dat is dan ook precies de reden waarom islam de hand boven het hoofd wordt gehouden.

   Geliked door 3 people

  • boorzalf zegt:

   Vraag me af welke malloot dit verzonnen heeft,
   “1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel??? bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting”.

   Jaja, de universele rechten van de mens.

   Geliked door 3 people

 3. delamontagne zegt:

  Zoals vrijwel overal in Europa willen de autoriteiten de gruwelijke daden van de islam zoveel mogelijk “verdoezelen”………
  * * *
  De gendarmerie-medewerker Beltrame werd niet gedood door kogels zoals beweerd door de “Merdia” [ = DE LEUGENACHTIGE PERS in het algemeen ], maar afgeslacht door een overtuigde moslim.
  Dit volgens een verklaring van de dokter die het lichaam als eerste in ogenschouw nam.
  De dokter werd door een “afgevaardigde” van de Prefect gevraagd om niet in de media te getuigen.
  De afgevaardigde in kwestie zou hem “de dankbaarheid” van de hoogste autoriteiten van de staat hebben doen toekomen.
  Maar dit belette de arts niet om zijn familieleden op de hoogte te stellen en die aarzelden niet om de informatie te verspreiden!


  Viviane

  Mijnheer de Minister, houdt op met liegen tegen de bevolking met behulp van de Media.
  Mijn broer, chirurg, is degen die Lieutenant-Kolonel “beltrame” ter zijde stond gisteren in het ziekenhuis van Carcassonne.
  Hij bevestigde me vanmorgen dat hij [Beltrame] de keel werd doorgesneden.

  Geliked door 7 people

 4. Republikein zegt:

  Zelfs in 020 protesteerden ze, oveigens, die filmpjes op YT zijn er legio.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Bij een percentage van 20 % moslim aandeel is het definitief over voor alle anderen die niet moslim zijn. Vanaf 20 % treedt het moslim geweld en de erbij behorende intimidatie zonder schaamte naar buiten en is elke vorm van kritiek op de islam een belediging en bovendien een islamitisch religieus gesanctioneerde aanleiding om geweld te gebruiken. Geweld om de positie van de islam te verstevigen (verstevigen gebaseerd op angst) en steeds verder terrein winst te boeken voor de islam. Dit draai je nooit meer terug behalve als je de moslims expliciet gaat verdrijven. De islam zal uit eigen beweging nooit stoppen. De islam kan alleen honderd procent islamitisch floreren als ze volledig dominant is in de privé sfeer en het publieke domein. Het beheersen van de mens op micro, meso en macro niveau is een specialiteit van de islamitische doctrine. Nooit in de geschiedenis heeft de islam minderheden met rust gelaten en de minderheden zijn constant gedwongen zich low profile te gedragen. Grootschalig islam geweld en spelde prik geweld (micro geweld) wisselt elkaar voortdurend af waar moslims in grote groepen vertegenwoordigd zijn. Kijk naar de Boeddhisten en de Rohingya die wederrechtelijk Boeddhistisch grondgebied hebben bezet. Dus zover is het gekomen in Birmingham en dat allemaal omdat de elite zonder overleg met het volk een socialistisch experiment ging opzetten gebaseerd op de multiculturele ideologie. Overigens een ideologie die op het gebied van vrije meningsuiting net zo gevaarlijk is als de islam.

  Geliked door 5 people

 6. repelsteeltje zegt:

  EENDRACHT MAAKT MACHT!Het is nodig!

  Geliked door 2 people

  • Penny Lane zegt:

   Tegen de politiek of politici strijden heeft geen enkele zin, men kan beter de media en die misleidende journalisten aanpakken, zonder die regulaire media (NSB’ers) is Rutten niks.

   Geliked door 4 people

   • Nemesis zegt:

    Klopt. Kijk maar eens naar landen waar een revolutie uitbreekt. Het eerste wat gedaan wordt is TV en radiostations uit de lucht halen en bezetten met eigen mensen. Al Sisi deed dat ook.

    Geliked door 1 persoon

 7. hans-e-pans zegt:

  Zal het er dantoch van komen dat de mensen het gaan inzien. Het zal tijd worden.

  Geliked door 2 people

 8. Lars030 zegt:

  ⛔ Grote klasse van die voetbalclubs! Behalve de elite en de linkse islaminhaalinstituten zit NIEMAND te wachten op nog meer-meer-meer moslims uit het MO en Afrika. We hebben al genoeg te stellen met de huidige 3e en 4e generaties.

  ⛔ De anti-ons en pro-islam overheden in slaafs West-EU hebben hun giftanden gezet in de grote motorclubs, die het eigen volk idd ook zouden beschermen mocht het zover komen, maar vergeten de talloze voetbalfans en hun clubs en verenigingen.

  ⛔ IMHO: Ik vind het PRIMA, want ik -en veeelen met mij- zijn die almaar meer eisende Mo-adepten spuugzat. Brussel: Eat your heart out!

  Geliked door 2 people

 9. bozeoudeman zegt:

  Wanneer kan dit hier? Wanneer? Wanneer? Wanneer?

  Geliked door 6 people

 10. ReaGluurder zegt:

  Off Topic, zeker ook weer niet; Dit weekend een schietpartij in Assen met meerdere “kerels”, vanavond idem dito in Emmen. Familie in Noord-Ned ziet ook steeds meer “vluchtelingen en gastarbeiders” rondhangen. De kanker is nu over heel NL uitgezaaid. Zag nog een paar moorden in Ned en Belg langskomen. Auto rijdt in op kinderen in het VK. En dan nog dat vreselijk “incident” in FR. In DE zal zich ook wel weer het nodige hebben afgespeeld. Ik ga er van uit dat de terreur de komende jaren alleen maar erger wordt. Dat er een INTIFADAH wordt uitgeroepen, omdat WIJ niet voldoende integreren en al 40 jaar “vluchtelingen en gastarbeiders” discrimineren! Het is nu al bekend; over 25 jaar heeft 1 op de 3 in NL een immigratieachtergrond. Een islamitische partij kan dan zomaar met 40 / 50 zetels in het Parlement zitten, in de regering zitten! Dat belooft nog wat!

  Geliked door 4 people

 11. Shimon zegt:

  Mensen die meteen “racisten” of “facisten” gillen, zijn dat zelf en gebruiken deze intellectuele oneerlijke houding om de ander tot zwijgen te dwingen. Één antwoord: het zijn fascistische “anti-fascisten” en racistische “ anti-racisten.” Kijk hoe een DENK of Bij1 opereren. Typische voorbeelden. Voordat het Britse toestanden aanneemt moeten we constant in de gaten houden en ontmaskeren. Goed werk!

  Geliked door 2 people

 12. Merel zegt:

  Hier word ik blij van

  Geliked door 1 persoon

 13. Nachtkaarsje zegt:

  De protesten zullen groter worden en vermeerderen en dan is het wachten op het eerste gewapende conflict tussen molsims en de mensen die het zat zijn. De moslims laten zich natuurlijk hun levenswijze niet zonder slag of stoot afpakken. Hoe dan ook, dit loopt in elk europees land uit op oorlog. Autochtonen tegen de islam.

  Geliked door 5 people

 14. Hendrik M. zegt:

  Moge dit initiatief doorzetten in geheel de wereld!

  Geliked door 3 people

 15. Super, daar ben ik jaloers op.
  Als hier een demonstratie wordt gegeven door Pegida,
  komt er hooguit een handje vol mensen op af.
  Ja schreeuwen doen ze wel allemaal vanaf de bank op het toetsenbord rammelen.
  The Netherlands shame on you😳
  Pegida is echt geen rechts extreem zooitje zoals de NOS en nog meer van die zielige nieuwsbronnen doen voorkomen.
  Dit zijn mensen die opkomen voor hun land, voor u, voor uw kinderen en uw ouders en alles wat ons Nederland lief is.
  De meeste gearresteerden vallen bij die zielige groepering Antifa, zij zijn diegene die de demonstraties verzieken.

  Met vriendelijke groet

  Geliked door 4 people

 16. delamontagne zegt:

  Het “Allah-Akbar”neemt meer en meer toe.
  Vanmorgen vroeg, voordat de Mis zou aanvangen in de Cathedrale van Cambrai, N-Frankrijk, liep een onbekend individu naar de microfoon voorin de Kerk en begon Allah-Hakbar erin te roepen.
  Het was eerder een zielig figuur dan een gevaarlijke en werd door een Parochiaan weggehaald bij de micro, zonder verdere gevolgen.
  ( De N-Franse Krant: )
  http://www.lavoixdunord.fr

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   En daar heb je het dan weer: Zónder verdere gevolgen.
   Eens een keertje erkennen, dat Allahu-Akbar geroep op zíchzelf al bedoeld is als een oorlogsverklaring tegen de hele westerse samenleving en die “zielige figuur” op grond dáárvan tenminste enige tijd vastzetten is er dan weer niet bij!
   (Wèl voor het gooien van een waxine-lichtje naar de -klater- gouden koets, uiteraard.)

   Geliked door 7 people

  • kruisridder zegt:

   Niet even een mes door zijn hals?

   Geliked door 1 persoon

 17. kampersrene zegt:

  Dat is het begin …stilaan maar zeker …nu zijn het de voetbalclubs , morgen de ping pong clubs enz enz Het zal niet lang meer duren of in England zal een opstand uitbarsten . Het Engels volk is traditioneel en zullen het nooit toelaten dat een hoop achterlijken de wetten gaan voorschrijven , idem al de landen van Europa

  Geliked door 2 people

 18. laura van der storm zegt:

  Eindelijk!!! Het kwartje is gevallen!!! In Denemarken is het kwartje ook gevallen!! Maar niet in Nederland. In Nederland krijgt de islam de kans om via de partij DENK zich uit te breiden. In Dordrecht wonnen 2 Turken van D66 het met voorkeurstemmen van de autochtone kandidaten. Ja, heb je ervan als je allochtonen met 2 paspoorten binnenhaalt. Eerst deed de pvda dat en nu deed D66 dat. Wordt je toch afgestraft door de islam:-)).

  Geliked door 5 people

 19. laura van der storm zegt:

  WORD je….sukkel :-))

  Geliked door 1 persoon

 20. Blaffertje zegt:

  Hongarije begint zich ook al te roeren tegen het tuig van de.islam.
  Dit soort berichten maakt mij blij, maar tevens ook iets onrustig, omdat wij op een in mijn ogen noodzakelijke oorlog afstevenen om dat tuig een les te leren dat wij niet langer met ons laten sollen.

  Geliked door 2 people

 21. Hovawart zegt:

  De strijd moet gevoerd worden tegen de instanties die de islamitische monocultuur propageren, tegen de politici en beleidsmakers die hun ideologie uitrollen over de wereld, tegen de megalomane multinationals die hun visie met veel geld, als moderne monniken, de bevolking knechten en in armoede doen leven,.
  De Brusselse waanzin opheffen, en de zwakzinnigen vervolgen en berechten.
  De islamieten zijn slechts op zoek naar comfort, en als de rijkdom opdroogt trekken zij vanzelf verder, die strijden voor een westers kalifaat, maar volledig afhankelijk van giften en handouts van anderen.

  Geliked door 2 people

 22. Eva110 zegt:

  Ik wacht op de dag dat ze beginnen het alle hondenbezitters moeilijk te maken, dat zou wel eens een keerpunt kunnen zijn want kom een Nederlander niet aan zijn huisdier.

  Like

 23. Hovawart zegt:

  Een regering die onze normen en waarden aantast, onze veiligheid ondermijnt, ons leven bedreigt, en de toekomst van onze kinderen ontneemt, zijn een grotere bedreiging dan een ideologie van een heleboel schapen en een paar grijze wolven.
  Fight The Real Enemy, The Evil Corporations. stop buying their products.

  Geliked door 3 people

 24. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Zie toch waar al ’t ge-zwijg toe leidt
  kies met ons mee voor openheid !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 25. Wachteres zegt:

  LIVE: Football Fans Unite Against Islam

  h/t Ben Heavem

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s