De oorlog die moet, omdat Barack Hussein Obama en zijn moslimvrienden het wenselijk vinden

Screenshot_83

(Door: “bozeoudeman”)

Amerika, dat halverwege de vorige eeuw geen of nauwelijks ervaring had met koloniaal denken en handelen, werd pas na WOII een grootmacht met koloniale trekjes. Gebrek aan ervaring leiden via bruusk optreden tot problemen die groter en groter worden. Het vaak boerse dictatoriale gedrag van VS-topfunctionarissen en –diplomaten, die niet veel diplomatie kan worden toegekend, zoals Richard Holbrooke, kenmerkt het amateurisme van de VS in buitenlands beleid dat zeer bot koloniaal overkomt.

Dit soort beginners gedrag is ook wat Obama voluit tekende. Dat ook hij op typisch Amerikaanse wijze de problematiek van de wereld heeft aangepakt, is dan ook niet vreemd. Het Poetin voor zijn hoofd stoten en het even later gewoon diens achtertuin instormen met zijn agressieve NAVO- clubje en een nieuwe Koude Oorlog starten, die makkelijk kan ontaarden in een warme, is van hetzelfde diplomatieke kaliber als dat van een Holbrooke. Het is het gedrag van een heerser die heerst. Een keizer die geen rekening wenst te houden met de gevolgen van zijn gedrag of een soort totaal amateurisme. Niet het gedrag van iemand die beleid verstandelijk doordacht beredeneert. Trump is helaas geen verbetering, de brulboei schreeuwt en krijst, maar levert weinig wol noch echte verandering op internationaal terrein tot nu toe.

Het koloniale handelen en denken dat Amerika van Europa heeft overgenomen, is bijzonder kort door de bocht en eerder conflictzoekend en veroorzakend dan conflictmijdend. Het lijkt dat een minderwaardigheidscomplex Amerikanen tekent door hun gebrek aan eeuwenoude historie en cultureel erfgoed, dat hun gedrag bijna keer op keer laat omslaan in vaak nergens op stoelende botheid van beter en best, dat eigenlijk gebaseerd is op een gigantische angst voor mogelijke mislukking. Het trauma na het verliezen van de Vietnamoorlog bij de Amerikanen was dan ook enorm. Zij zouden wel eventjes de Vietnamese vrijheidsstrijd, waarvoor de Fransen al met hun staart tussen hun poten waren weggelopen, met hun superieure leger neerslaan.

In plaats daarvan kreeg het machtigste leger ter wereld een pak slaag dat in hun ogen gewoonweg niet had kunnen gebeuren. Het was een boze droom. Pas met de eerste Golfoorlog herwonnen ze hun zelfvertrouwen weer geleidelijk. Zonder bedenking stortten zij zich hierna opnieuw als slecht voorbereide kolonisator in de arena om duidelijk te maken wie de mooiste en sterkste gladiator was. Anders dan Europa, dat eeuwenlange ervaring had met koloniën, was Amerika zelf een kolonie geweest en treden de Amerikanen op als kolonisator die, vanwege dat verleden, niet echt kolonisator wensen te zijn, of doen alsof, maar die, als het er op aan kwam, erger is dan het vorige Europese koloniaal bestuur.

Niet via bezetting willen overheersen met zo nodig onderdrukkend wapengekletter, maar met een dreigende militaire aanwezigheid op de achtergrond en het vormen van een genootschap waar zelfs de kleinere landen een stem in hebben, maar de VS toch altijd het eindbesluit neemt, werd de nieuwe methode. Dat dit een tegenreactie oproept, wensen zij als goede kolonialen niet in te zien. Bazige mensen houden er niet van om gezichtsverlies te lijden, wat daardoor meestal uitloopt op nog grotere ellende dan door hun weigering om dit te erkennen. Dit soort is vaak ook heel makkelijk te misleiden. De VS is door een arrogante houding in de val van pure overschatting getrapt en is inmiddels het knechtje van Saoedi-Arabië. Zie de hele entourage rond en na de twee Golfoorlogen.

De Amerikanen wensen geen verlies te erkennen en wensten dus Vietnam niet prijs te geven, ze wensten niet als een geslagen hond uit Teheran te vertrekken, ze zouden de Russen wel eens laten zien hoe echte soldaten zaken aanpakten en ga zo maar door. En zo wenste Obama de wereld iets te tonen dat de wereld in eeuwigdurende adoratie met stomheid zou slaan. Zijn wens om iets groots na te laten, is begrijpelijk als je ziet dat de man niet veel van zijn mooie woorden heeft kunnen waarmaken dan enkel nog meer mooie woorden in zijn vele geroemde preken.

Het oude ideaal dat Europa wellicht net begon af te zweren, kreeg via hem een nieuw jasje aangemeten. Open grenzen zouden leiden tot een nieuw mensenras, alle rassen zouden zich met elkaar mengen met als uiteindelijk doel en uitkomst nooit meer oorlog, eeuwige vrede en het paradijs van de Jehova’s Getuigen verwezenlijkt op aarde. Of wilde hij juist vernietiging?

Net op het moment dat men in Europa het multiculturele wat begon te relativeren, begon dus de waanzin opnieuw, nu veroorzaakt door iemand die geen of vrijwel geen bestuurlijke ervaring had toen hij president van de VS werd, en op een plek terecht was gekomen waar hij in ieder geval op dat moment nooit had moeten zitten, net als Merkel niet, net als Juncker niet, en velen met hen.

Opnieuw wordt Europa voor een tweede keer in amper een eeuw tijd tot Frankenstein experimenten gedwongen. Het eerste mislukte experiment moest een blauwogig blond ras tot supermens verheffen en nu is dit een gemengd ras. Terwijl iedereen weet wat uit dat eerste krankzinnige experiment is voortgekomen. En alles heeft ook weer te maken met de wil tot verheffen van het religieus socialisme. Obama is naar Amerikaanse begrippen een socialist en Merkel is met haar DDR-achtergrond meer een communistisch socialist dan christen te noemen. De multiculturele samenleving vanaf de jaren vijftig/zestig werd als mislukt gezien, dus moet de nieuwe poging onder dwang nu slagen.

Wat ooit begon als Unie van Kolen en Staal met de intentie dat er niet opnieuw oorlog op Europees territorium zou komen, groeide deze via de EEG uit tot het EU-monster van vandaag. Een ambtelijk gedrocht waar niemand nog enige controle over heeft. De top van dit orgaan heeft niets met democratie te maken. Leiders worden aangesteld via lidstaten, iets waar de bevolking van Europa niets in of over te zeggen heeft. Waardoor een situatie is ontstaan dat op grote afstand van de Europese volkeren een groep technocraten dictaten uitvaardigt die de volkeren van Europa niet wensen, zoals bij de migrantencrisis het best zichtbaar is.

Terwijl Europese volkeren, gezien de vele aanslagen die inmiddels in Europa door radicale moslims zijn en worden gepleegd, absoluut wensen dat de migratiestroom, waar ook veel radicalen mee binnenkomen, wordt gestopt, gaat de EU door met een manier van grensbewaking die eerder een pontdienst is dan grensbewaking. middeleeuwse hoven en adel zouden hun vingers aflikken bij wat dit soort bestuurders van nu democratie noemen. Net als in de periode voor WOII zijn het ook nu weer veel banken en multinationale bedrijven die het nieuwe experiment met geld ondersteunen.

Het is een soort déjà vu als je de situatie van vandaag bekijkt en ziet hoe vergelijkbaar deze is met die van bijna een eeuw geleden. Op zich logisch, omdat de club die toen achter alles zat, een club die nooit de wil tot het slagen van het experiment heeft laten varen, er vandaag dus nog altijd achter zit. Die club is ook de club achter de gedachte van het uitvechten van de laatste oorlog die alle oorlogen zal beëindigen. Dat dit een gedachte is die altijd verkeerd moet aflopen, wensen de architecten hiervan niet in te zien.

Om hun grote doel te verwezenlijken, dient net als eerder democratie, die hen als een vervelend zeurkind in de weg staat, een klein beetje opzij te worden geschoven en start men opnieuw een proces via de verkeerde weg, de dictatoriale. Maar dat doet men voor het goede doel, dus dan mag het. En daar hebben we weer die elitaire ‘wij zijn beter’ houding. Zij zijn goed bezig, dat weten zij, dus alles is geoorloofd.

En dus mede daarom hebben de Russen het gedaan! Want om een oorlog te vechten, die laatste dus, moet er een vijand zijn. Een derde partij stookt het vuur verder op. Er moet oorlog met de Russen komen, om de Russen uit te putten, zodat die derde partij, de islam, zonder slag of stoot de wereld kan innemen. Het hele Westen, de VS en de EU lijken al bijna volledig onder controle, dus nu Rusland nog. Goeie strategie van Barack Hussein Obama en zijn moslimvrienden, hoewel al eeuwenoud, maar toch. En onze EU-geweldenaren doen precies wat er in het script geschreven staat; ze wijzen Russen uit en zo zijn we weer een stap dichter in de richting van die oorlog die alle oorlogen gaat beëindigen. Ja, ja!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op De oorlog die moet, omdat Barack Hussein Obama en zijn moslimvrienden het wenselijk vinden

 1. Thom zegt:

  Trump kan dan wel een brulboei zijn, maar hij brult wel als een winnaar en die enorme veranderingen op internationaal terrein heeft bereikt.
  Neem als voorbeeld Israël. hij heeft daadwerkelijk Jeruzalem de hoofdstad van Israël gemaakt. Hij heeft Palestijns “hulpgeld” gestopt waarmee ze hun tunnels betalen en de families van de terroristen. Hij heeft de Noord_koreaanse Oen kalm gekregen. Hij dwingt China om eerlijker handel te gaan drijven. Hij beschermt Israël en daarmee het hele Westen door Iran te proberen aan te pakken met hun vernietigingsdrang van Israël. Hij laat geen verdwaasde moslims binnen en zo kan ik doorgaan. Het staat iedereen vrij om de linkse kletskoek over Trump te geloven en van stukken over zijn seksleven te smullen.Ik zou zeggen: “Take a Life en lul links niet na”.

  Geliked door 1 persoon

  • Frans Brassens zegt:

   Je bespaart me het zelf moeten schrijven van een reactie op dit stuk, Thom.
   Hoewel ik het in zijn algemeenheid een goed stuk van de boze oude baas vind, de beschrijving van Trump acht ik daarin niet correct.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Boze Oude Man.
    Wat u daar over Trump schreef raakt kant nog wal.
    Bovendien is uw visie op het gedrag van Obama ronduit belachelijk.
    Obama had een opdracht van de islam en die heeft hij zo goed uitgevoerd dat Amerika van wereldmacht no 1 is afgegleden tot praktisch nul.
    Trump is juist intensief bezig om Amerika weer te herstellen naar haar hoogtijdagen vlak na WOII.
    Bovendien schrijft u een lang artikel over feiten die we of allemaal al kennen of waar de realiteit wel heel erg vertekend wordt benoemd.
    Ik zou u willen aanraden eens na te denken over de toekomst in plaats van u bezig te houden met feiten waar we niets meer aan kunnen doen.
    De toekomst staat voor ons open.
    Wat kan die ons brengen?
    Dààr ben ik heel erg benieuwd naar.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad.
    Ik dacht het al.
    Geen antwoord van “Boze Oude Man” als je duidelijk maakt dat het gezeik over datgene wat nu niet deugt voor iedereen bekend is maar ongelofelijk saai want iedereen weet het al.
    Schrijf eens vanuit ’n visie beste kerel !

    Like

  • bozeoudeman zegt:

   Thom deels eens, maar ik baseer me niet op lulkoekboeken, het belangrijkste heeft hij niet gedaan, namelijk de verpeste sfeer tussen de VS en Rusland oplossen voor het te laat is, in plaats daarvan doet hij mee met de hetze, nog meer sancties en nu ook uitzettingen gebaseerd op lucht, net als Powell in de VN deed. Rust terugbrengen tussen Rusland en de VS zie ik hem dus helaas niet doen,dus….

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Hallo bozeoudeman.
    Net als bovenstaande reacties ben ik het niet helemaal met jou eens, hoewel ik vaak van jouw stukjes geniet.
    Ik vrees en denk dat Trump veel meer met Putin zou willen doen dan mogelijk is.
    Als ik de hetze zie in de V.S. tegen Rusland slaat mij de schrik af en toe om het hart.
    Bijna alle congres- en senaatsladen wilden zwaardere sancties tegen Rusland.
    Putin is nog altijd de imperator die de hele wereld wil domineren, hetgeen de amerikannen, en ook veel europeanen, idd. proberen te verkopen.
    De rotzooi in Egypte begon nadat MObama de universiteit in Cairo had toegesproken.
    De rotzooi in de Ukraine begon nadat de VS 5 miljard in de democratisering, zoals Victoria f++ck the EU zelf vertelde op 13-12-2013 in Kiew, van die Ukr. had gestopt.
    En uiteraard met hulp van Brussel die een afvaardiging van v, Balen en Verrotstad in begin 2014 naar datzelfde Kiew had gestuurd.
    Lybië moest ook gedemocratiseerd worden.
    Assad moets weg.enz. enz. en dat onder een president die al meteen de nobelprijs voor de vrede kreeg, omdat hij een beetje zwart was en veel beloofd had.
    Als je in de V.S een salade met russian dressing besteld ben je ongeveer al een russisch agent.
    Daarbij komt natuurlijk dat hij ook bij de conservatieven in de senaat veel vijanden heeft.
    Een stelletje grazende kippen en daar komt ineens een buitenstaander van een ander soort die het gelukzalige evenwicht, gepluk van de D.C. politici, op zijn kop wil zetten.
    Uiteraard was dat hard nodig.
    Hij keurt een begroting goed, tegen al zijn principes, omdat het leger, dat achter hem staat, een groter budget krijgt.
    Ik denk dat zijn hoop is dat hij bij de tussentijdse verkiezingen zoveel senaatsztels erbij wint dat hij niet meer afhankelijk is van verraders zoals MCCain enz.
    Ik zie de aanval in Syrië met die 59 kruisraketten nog altijd als bewijs dat hij als het moet zijn spierballen wil laten zien die vooiral diende voor zijn eigen thuisfront en relatief weinig schade aanrichtte.
    Misschien wel afgeproken met Putin?????????????
    Na dit voor mij lange relaas geef ik hem in ieder geval nog altijd het voordeel van de twijfel tegen een zeer vijandige achterban.

    Like

 2. delamontagne zegt:

  De Turkse afgevaardigde “Alpaslan Kavaklioglu”, heeft op een bijeenkomst van de AKP gezegd dat Europa in 20 jaars tijd, moslim zal zijn.

  “Europeanen worden moslim”, dit is wat Alparslan Kavaklioglu zei tijdens een recente vergadering van de AKP, de partij van president Erdogan.
  Hij zei ervan overtuigd te zijn dat” Moslims de toekomst voor Europa zullen zijn.
  Althans vanuit een numeriek oogpunt gezien zullen ze in twintig jaar tijds de meerderheid vormen.
  Kavaklioglu is de voorzitter van het Information Security Committee van het Turkse parlement.
  Hij is daarom een van degenen die weet wat hij moet zeggen om begrepen te worden in het Westen.

  De Islamisering is al in volle gang …
  Kavaklıoğlu gaf toen het bewijs dat Europa al midden in de moslimovername zit.
  “Maar Europa heeft één probleem: alle nieuwkomers zijn moslims – Marokko, Tunesië, Algerije, Afghanistan, Pakistan, Irak, Iran, Syrië en Turkije,” verklaarde hij en hij waarschuwde de Europeanen.
  “Degenen die uit deze plaatsen komen zijn moslim.
  DAAROM is de meest populaire naam in Brussel, België, Mohammed.
  De tweede meest populaire naam is Melih [Malih] en de derde is Ayşe [Aisha]. ”
  “[Met deze aanhoudende trend] zal de moslimbevolking groter worden dan de Christelijke bevolking van Europa”, zei Kavaklıoğlu.
  Daarom beginnen de anti-migratie-partijen nu zoveel aanhang te krijgen.

  Maar daar is geen remedie tegen.
  EUROPA ZAL MOSLIM WORDEN……

  We zullen effectief te werk moeten gaan,
  “ALLAH-INSHALLAH”, als Allah het wil. Daar ben ik HEEL zeker van. ”

  Source Source2 Source3 Source4

  Like

  • Steven zegt:

   En ook al zal heel Europa booslim worden..gaat de economie hier dan ineens bloeien of vervalt alles hier dan in oorlog? Want als ze niks meer hebben om tegen te vechten, dan maken ze elkaar wel af. Het is gewoon verschrikkelijk VOLK!

   Geliked door 1 persoon

 3. Hendrik M. zegt:

  Die Barak Odrama heeft een paar CIA vriendjes naar England gestuurd om daar een paar Russen te vermoorden, zodanig dat het leek of de Russen het in opdracht van Poetin gedaan hebben.
  Dit enkel om alsnog de Rus tot oorlogshandelingen te verleiden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Taljaard zegt:

  Scherp!
  En inderdaad; mensen, ook en misschien wel vooral wanneer ze macht krijgen, zijn onverbeterlijk dom en kortzichtig. Ze doen dan nog het meeste denken aan tieners, die achter het stuur van een Ferrari belanden. En het eerste wat ze eruit slopen is de achteruitkijkspiegel van de geschiedenis.
  Want zulke fouten gaan ZIJ niet meer maken.
  Nee hoor, natuurlijk niet.
  Want daar zijn zij veel te ”verlicht”, ”modern”, ”progressief”, idealistisch” en ”goedwillend” voor.
  ZIJ maken maken geen ongelukken.
  Echt niet……..

  Geliked door 1 persoon

 6. scevean zegt:

  het gaat lekker zo. (mijn hoofdletters en woordspelling werken niet, sorry)
  Europa veranderd in een moslim enclave , dankzij de brussel.
  blank zijn is bij voorbaat al een straf , je word overal gediscrimineerd , als christen gelijk -2.
  dit is in zuid Afrika 2 keer zo erg ,daar roept de huidige regering in verkapte woorden op tot het vermoorde van de blanken, nadat al die naieve mensen uit Europa zo tegen discriminatie waren, maar nu hoor je ze niet meer, en lopen ze in nederland de sloffen uit de schoenen om een kinderfeestje te verpesten, of bed bad en brood te eisen voor al die niet bestaande apothekers, die zo een geweldige aanwinst zijn.
  ook in het midden oosten gaat het berg afwaarts.
  iran tegen s. arabie
  turk tegen koerd
  moslim tegen echte moslim
  moslim tegen vs
  rusland tegen vs
  ben er vast een hoop vergeten.
  de wereld tegen israel
  moslims tegen israel.
  een paar mafkezen in Europa willen de Oekraine.
  rusland is de schuld van alles.
  in azie wil china meer invloed
  in noord Korea loopt er ook een rond in een roze wolk.
  de aller rijkste willen meer , en vooral armen.
  een prachtig vooruitzicht , de duivel lacht zijn l… uit zijn broek.

  maar nu het moraal van het verhaal.
  kunnen wij er wat aan doen?

  jazeker.
  David had maar 1 kiezelsteentje nodig om een reus te vellen,
  je hebt maar een vonkje nodig om een vuur te maken.
  je hoeft je voeten maar op de rots te zetten , en elkaar te helpen.
  . met vriendelijke groet wout.
  wouter-1964@hotmail.com

  Like

 7. kruisridder zegt:

  Een oorlog die het Westen zeker gaat verliezen want de Russen hebben veel moderner en beter materieel dan de NAVO, veel meer manschappen, en ze hebben een machtige bondgenoot met een leger van 4 miljoen man, excl. reservisten. China……

  Like

 8. Klaas zegt:

  https://joop.bnnvara.nl/opinies/haal-jihadstrijders-en-kinderen-terug
  indrukwekkende documentaire ‘De verloren kinderen van het kalifaat’

  Like

 9. Manna zegt:

  een kleine correctie op de historie: de VS is sinds haar bestaan vuistdiep ‘koloniaal’bezig geweest in midden- en Zuid-Amerika.

  Geliked door 1 persoon

 10. hendrikush zegt:

  Het Westen: wij brengen de enig ware staatsvorm.
  Het Oosten: wij brengen de enig ware religie.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Veruit de meeste politici zijn levensgevaarlijke lieden !

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Allah gebiedt de oorlog tegen de Joden en de christenen (Soera 9:29). Dit zegt genoeg lijkt me.

  Like

 13. boorzalf zegt:

  De NOS: (Nepnieuws Onder Staatstoezicht) Verklaart dat 77% van de Nederlanders positief is over de vluchtelingen. Volgens het onderzoek van het CBS.

  Like

 14. Jan zegt:

  Hoe de islam Amerika ondermijnt. Israëlische documentaire

  https://www.bitchute.com/video/9Nfk4MqBXoey/

  Like

 15. De meeste Amerikaanse agressie tegenover de rest van de mensheid is historisch altijd gekomen van deze zogenaamde links-liberale Democratische regeringen – zoals die van Obama.Onder het bewind van de president Obama gebeuren de vreselijkste dingen in naam van de vrijheid. Zoals drones in het Verre Oosten. Voor velen voldoende om te beweren dat Obama een terrorist is….https://zlj13051967.wordpress.com/2018/03/24/westerse-propaganda-en-leugens-tegen-vladimir-poetin-en-rusland/

  Like

 16. Republikein zegt:

  Wellicht heeft Trump dezelfde baas.
  Baas boven baas bestaat.

  Like

 17. Republikein zegt:

  Voorlopig sluit de winkelketen Toys R Us alle winkels vanwege de gekke koeienziekte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s