Duitsland: Alle mes-aanvallen van het afgelopen weekend

Screenshot_72

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn: Negen mannen steken op een 26-jarige in, deze moest met een dijbeenwond naar het ziekenhuis.

Hannover: Gemaskerde mannen overvallen een 18-jarige, steken op hem in, het slachtoffer zweeft in levensgevaar. Daarvoor sproeiden ze hem pepperspray in zijn gezicht. Een trio bedreigt twee kinderen met een mes, daarna steken ze op een 17-jarige in.

Mitteleuropa

Hamburg: Twee Tunesiërs steken bij het hoofdstation op elkaar in.

Bochum: Een Syriër (16) zou een 15-jarige bij een massale vechtpartij in de buurt van een school hebben neergestoken. Hij werd zwaargewond, de dader sloeg op de vlucht.

Wiesbaden: Een man valt een groep van acht personen aan met een mes. Drie mensen raken gewond. De dader is voortvluchtig.

Neumünster (Schleswig-Holstein): Bij een ruzie in een onderkomen voor asielzoekers werd een mes getrokken – drie gewonden (van 19 tot 26 jaar).

Nordhorn (Niedersachsen): Ruzie met messen en machetes tussen een grote Irakese en een grote Libanese familie.

Hannover: Groep Syriërs (13 tot 17 jaar) steekt op 24-jarige vrouw in – levensgevaar. Er wordt een onderzoek ingesteld. Korte tijd later arresteert de  politie de jongeren. Tegen de oudste broer wordt een arrestatiebevel uitgevaardigd, de andere twee komen weer op vrije voeten.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Duitsland: Alle mes-aanvallen van het afgelopen weekend

 1. Aegolius cs zegt:

  Ik zeg het toch: wir schaffen das.

  Like

 2. Anneke zegt:

  Héél veel dank aan NSB-er Merkel !!! 666-monster !!!

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Duitsland, kwam er vaak en heb er goede herinneringen aan. Wil er nu niet meer naar toe. Geen zin om m’n dag te laten verpesten door rondhangend islamvolk en geconfronteerd te worden met de ondergang van w-Eu. w-Eu is een provincie van het Midden-Oosten geworden; Eurabia! Merkel, Kutte, Macron, Dronkerd, TimmerSchwans en al hun vriendjes hebben De Satan in ons midden gedumpt! Hebben wij hier om gevraagd, tuurlijk niet! Voor het gerecht met die lui!!

  Like

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De absurditeit van de z.g. “vluchtelingen”

  Like

 5. Elisah zegt:


  Ze moeten steeds sterker worden en dan alles en iedereen onderwerpen…

  Like

  • Anna zegt:

   En de diverse Europessche regeringen: wel zij regeren “ gewoon “ verder zonder te beseffen welk een vreselijke etterbuil er in hun “ te regeren gebied” zich ontwikkeld…..

   Like

 6. Jade zegt:

  En dat moet allemaal maar normaal zijn???
  Zij zijn in oorlog met ons…, wanneer pakken
  we de handschoen op?

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Het zit er gewoon ingebakken bij de mohammedaan:

  – messentrekker;
  – lijntrekker;
  – flessentrekker;
  – uitkeringstrekker;
  – aandachtstrekker.

  Like

 8. Elisah zegt:

  http://regio.tpo.nl/2018/03/26/werkstraffen-geeist-arnhemse-betonschaar-homomeppers/
  Hate crime: homo’s met een betonschaar aan gort slaan en dan een werkstrafje krijgen…..want geen aanwijzingen voor discriminatie als motief.

  Like

  • Steven zegt:

   Een blanke die met een betonschaar zou inslaan op een moslim, zou worden gekwalificeerd als een terroristische daad..met bijpassende straf van enkele jaren.

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   Die Lullo’s van de rechtbank zijn gewoon schijtbang voor represailles van die kerels en hun soortgenoten! Als ik die afhangende schoudertjes van zo’n rechtertje zie, dan weet ik al voldoende; Slappe Hap! Idd als een Nederlander met zo’n ding in de buurt van een moslim zou zwaaien, was de wereld te klein!

   Like

 9. Yvonne zegt:

  2 Tunesiërs steken op elkaar in,Irakese en Libanese met messen en machetes gaan elkaar te lijf, ja en ? Is toch hun gewoonte ik zal er geen traan om laten wel om onschuldige mensen die met messen aangevallen zijn

  Like

 10. Johan zegt:

  De invasie van de steeklims.
  alleen is het nu geen Science Fiction meer, maar helaas de rauwe realiteit.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  One Red Pilled German = een ultra-rechtse Duitser.

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Dit zijn alleen nog maar de aanvallen met een mes, maar er zijn talloze manieren van aanvallen of bedreigen. Zou mooi zijn als Merkel een mes in d’r domme kop kreeg en dat overleefde.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf, zou in deze tijd vast en zeker bijna jaloers zijn geweest op dat mes-stekende tuig (geen autochtoonse Duitsers!) hoewel ik hoop dat ze gewoon elkaar overhoop blijven steken want dan zijn wij er tenminste van verlost!
  Het lijkt me bijna een goed plan om de Amerikaanse videogame ‘Fortnite’, waarin mannelijke en vrouwelijke huurlingen allerlei monsters overhoop knallen die de mensheid bedreigen, eens zodanig te veranderen dat de monsters hierin worden vervangen door radicale imans, moslimextremisten, criminele en vrouwen-verkrachtende “immigranten, asielzoekers en vluchtelingen” en wat mij betreft zelfs de EU-elite!
  Want je hou haast nog gaan wensen dat dit uitschot een keer aan flarden wordt geschoten en godzijdank komen al talloze gefrustreerde autochtone Europeanen tegen hen in opstand daar het onmogelijk is geworden om hun wandaden in de doofpot te blijven stoppen! Al is de leugen namelijk nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel!

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Het is wel een rare manier om hun islam te promoten en hun Allah symphatiek te maken .De Christelijke missionarissen hadden een heel andere methode. Het heeft te maken met hun opvoeding en hun IQ waarde In beide gevallen als ik het in cyfers mag uitdrukken dan gaf ik een “nul” op “tien” dus totaal waardeloos !

  Like

 15. Jan zegt:

  Zeker vier doden en 30 gewonden bij aanslag met bestelbus in Münster; onderzoek naar verdacht object

  De bestuurder van een bestelbus is zaterdagmiddag op een vol terras ingereden in de Duitse stad Münster. De autoriteiten gaan uit van een aanslag. Daarbij zijn zeker vier doden en 30 gewonden gevallen, melden de politie en het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken. Volgens de politie heeft de bestuurder zelfmoord gepleegd nadat de bus tot stilstand kwam.

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/bestuurder-rijdt-met-bestelbus-in-op-terras-munster-vier-doden-en-zeker-30-gewonden~a4591393/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s