Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken: Aanslag in Zuid-Frankrijk was de 28e terreurdaad van migranten in Europa

Screenshot_82

(Vertaling: E.J. Bron)

Tegen de achtergrond van de jongste radicaalislamitische terreuraanslag in en rondom het Zuid-Franse Carcassonne heeft de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, het standpunt van zijn regering bevestigd en erop gewezen dat de aanslag van afgelopen vrijdag de 28e terreurdaad was die migranten in Europa in de afgelopen twee en een half jaar hebben gepleegd. Dit zou bewijzen dat er “een zeer sterke verband tussen migratie en terrorisme bestaat”, zei de minister, er herinnerde eraan dat enkele van de voor de aanslagen in Europa geïmmigreerde terroristen de afgelopen twee en een half jaar als illegale immigranten naar Europa zouden zijn gekomen.

Duits - Zuerst

De rest zouden migranten zijn die vroeger zouden zijn aangekomen en wier integratie in de Europese samenleving mislukt zou zijn. “In plaats van Europese waarden te accepteren, werden ze aanhangers en verspreiders van het religieus extremisme”, zei Szijjártó. Ondanks de jongste terreuraanslagen zouden de Verenigde Naties er nog steeds aan vasthouden dat migratie de vooruitgang zou bevorderen.

Hongarije daarentegen zou vinden dat “migratie niet goed of nuttig, maar zeer gevaarlijk is”, zei Szijjártó, en: “Een regering heeft de plicht haar burgers hiertegen te beschermen.”

De minister betuigde zijn medeleven met Frankrijk en zei dat Frankrijk in de strijd tegen de terreur altijd op Hongarije zou kunnen rekenen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken: Aanslag in Zuid-Frankrijk was de 28e terreurdaad van migranten in Europa

 1. VarAway zegt:

  Is dat inclusief de AMS Centraal Station Plein Marokkaan met zijn auto
  en lage bloedsuiker spiegel?

  Like

 2. Pingback: Islam en Migranten | toodlessss

 3. Thom zegt:

  De minister zal bedoelen, dat hij Frankrijk zal steunen om die terroristen vooral zelf te houden en niet naar Hongarije te sturen. Dan zijn ze alle twee blij namelijk Frankrijk met zijn “nieuwe Fransen” en Hongarije dat ze die lui niet hebben.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Blijft een minister, hij kan niet tellen, moeten er veel meer zijn…
  Voor de rest heeft hij natuurlijk gewoon gelijk!
  Hadden we hier maar een minister die hetzelfde durfde zeggen…

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Ow ja, Nederlandse politici…
  Beetje zielige mensjes die nooit gekozen werden voor een potje sporten of zo, niet al te slim, dus een wazige studierichting en om toch ergens bij te horen maar lid geworden van een politieke partij.
  Een succesvol werkend leven, missen ze de capaciteiten voor dus meestal een baantje bij een subsidie afhankelijk clubje of semie of overheids baantje.
  Google ze maar…

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Eerst word er terreur ge-importeerd onder het mom van de religie van de vrede, en vervolgens als de terreur haar werk gedaan heeft zegt men dat het met islam niets te maken heeft. Wij mogen dan ons vergapen aan Willem Holleder, maar hoe vele miljoenen islamitische radicale Willem Holleders lopen er wel niet in Europa rond ? Compleet met netwerken en zware wapens. Dat dit alles door de E.U. alsmede door de lidstaten getolereerd en zelfs gestimuleerd word, geeft meteen aan welk onvermijdelijk lot ons te wachten staat !

  Geliked door 1 persoon

 7. Johan zegt:

  Ondertussen werd er door de Nederlandse staatstelevisie vandaag om 21 uur weer een jank-film uitgezonden. Het ging over “de verloren kinderen van het kalifaat”. Alleen de titel al is misleidend. Het suggereert dat iedere Nederlandse vrouw of man die daar in Syrië zit, onschuldig is. In werkelijkheid zijn het meedogenloze IS-terroristen, die gevangen gehouden worden door de Koerden. Die zitten ook in hun maag met dat schorem en willen er graag vanaf. Als Nederland deze gevangenen echter terug zou nemen zou dat een zeer onverstandige beslissing zijn. Het betekent alleen maar meer aanslagen en meer terreur op de lange termijn. Dat moeten we dus niet willen. Het is de plicht van de Nederlandse regering om haar burgers hiertegen te beschermen, nu en ook in de toekomst. Overigens was het bijzonder knap van de filmmakers, dat ze niet één keer het woord “islam” in de mond namen. Het ging overal over in de film, behalve daarover. Echter, geïmmigreerde en uit Syrië terugkerende terroristen zijn momenteel een van de grootste gevaren die ons land bedreigen.

  Geliked door 2 people

 8. ildiko zegt:

  http://napimigrans.info/magyar-soforre-lott-ra-egy-marokkoi-ferfi-hollandiaban/ in Amsterdam heeft een Marokkaan op een Hongaarse buschauffeur geschoten. Deze is net met Zuid Koreaanse gasten in Amsterdam bij een hotel gearriveerd.Gelukkig is niemand gewond geraakt.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Is dat incl. alle mesaanvallen en ook de groepsverkrachtingen?
  Want een groepsverkrachting noem ik ook een terreurdaad.
  En ook alle daden die niet zodanig door islam linkse overheden zijn erkend.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Een lange baard en een weerzinwekkende smikkel om op te spuugen , dat is inderdaaad een vrome moslim

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Guillaume Roquette, Redactie Director van de Franse Krant “Le figaro”:
  * * *

  : “Wat ik ongelooflijk vind, is dat na elke aanval het steeds hetzelfde is”
  WE KUNNEN ER NIETS AAN DOEN…… [ tegen doen !]
  De afgelopen 6 jaar zijn er 250 doden geweest.
  We hebben ons er bij neer gelegd !
  En bij de volgende aanvallen en opnieuw doden is het weer hetzelfde
  //
  Tegen een rechter:”Mevr. de rechter houdt toch eens op met het karikaturiseren van hen die het niet eens zijn met ons.
  De Fransen zien aanslag na aanslag en ook dat er daarna NIETS gebeurt en zeggen dan:”WIE GAAT ONS EIGENLIJK BESCHERMEN ?”.
  Die vraag moet eens gesteld gaan worden.
  //
  Hij heeft ’t o.a. over de journalisten die na de aanslag in Trèbes de wijk ingingen waar de moordenaar woonde en die daar weggejaagd werden door RACAILLE, en dat daar NIETS tegen gedaan wordt.
  Etc,etc.
  ( het zou “een-kolfje-naar-de-hand-zijn” van de Heer Wilders, hoe deze man het ziet )

  Geliked door 1 persoon

 12. Pietersen zegt:

  Je moet niet denken in aantallen aanslagen. De moslims moeten Europa uit en de vrijheid van godsdienst sowieso streng ingeperkt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s