Parijs: 85-jarige Holocaust-overlevende bruut vermoord door haar Arabische buurman

Screenshot_69

(Door: Michael van der Galien)

De nazi’s konden haar er niet onder krijgen. Maar haar ‘Arabische’ buurman wel.

Triester dan dit wordt het niet. In Parijs is het lichaam van een 85-jarige vrouw gevonden door de politie. Haar dood was bijzonder gruwelijk: ze is doodgestoken en haar lichaam is verbrand.

Zo’n misdaad moet voortkomen uit haat. Had ze ruzie met iemand? Nou, nee. Het lijkt erop dat het, jawel, een antisemitische moord was. De dader was een Arabier.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Parijs: 85-jarige Holocaust-overlevende bruut vermoord door haar Arabische buurman

 1. delamontagne zegt:

  Het gaat om deze oude vrouw:

  Noémie Halioua @NaomiHalll
  Mireille Kanoll avait échappé a la rafle du Vel D’Hiv. A 85 ans, elle a reçu 11coups de couteau avant d’être brûlée par son jeune voisin, il y a 2jours, chez elle, à Paris. Le caractère antisémite de l’assassinat a l’air de se confirmer, selon plusieurs sources.
  Paix à son âme.

  BRON:
  https://www.francetvinfo.fr/faits-divers/paris-une-femme-de-85-ans-meurt-dans-un-incendie-suspect-un-homme-interpelle_2673854.html

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De vrouw had al verschillende keren geklaagd over dat individu, geboren in 1989, die haar bedreigd had te zullen verbranden.
   Zoals de eerder vermoorde “Sarah Halimi”kende deze vrouw haar buurman al vanaf kinds-zijn.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @delanontagne. Ten eerste hartelijk dank voor u vertalingen uit het Frans. Op deze wijze krijgen wij inkijk in de Franse media. CHAPEAU. Het is VANZELFSPREKEND dat politie, justitie en alle andere staatssmurfen bieden geen hulp aan slachtoffers van islamitisch geweld. De smurfen van de staat werken voor de EU en de EU werkt voor Bilderberg, George Soros en de NWO. Hoe meer autochtone burgers vallen ten prooi aan moslims en andere gekleurde beestmensen- des te beter. Op deze wijze komt de Kalergi-Plan vele stappen verder. Je kan het vergelijken met de dieren in de Oostvaardersplassen. Sommige kenners vinden dat men de grote dieren tijdens de winter niet moet voeren. Laat ze maar lekker doodgaan!. Dat is toch de natuur? Ja! Als het in de Oostvaardersplassen kan werken, waarom niet in de gemengde hel van de reeds geïslamiseerde buurten? De Holocaust overlevende en Sara Halimi hadden kennelijk geen geld om uit deze islamitische enclave te vluchten.
    Als de Timmerfransen en andere vullis uit de linkse en liberale hoek denken dat enkel Joden als prooi zouden vallen aan islamitische moordlust, hebben het mis. Morgen kan (misschien gebeurt het al!) mevrouw Jansen naar de supermarkt of de slager gaan en een pakje met karbonades of lekkere ham kopen. Op het product preekt een afbeelding van een varken. Haar buurman mijnheer Mohammed Tyfus Ait Ali ziet wat zijn ‘ongelovige’ buurvrouw koopt,. Zijn latente schizofrenen neigingen plus zijn lage IQ draaien door. Hij gaat naar huis, wacht mevrouw Jansen af en slacht haar op dezelfde beestachtige wijze als zijn ISIS broertjes in Raqqa doen. Wij zouden over de moord zo weinig mogelijk horen. Misschien paar woorden op regionale TV zender of de plaatselijke krant. Het bericht zal zeer summier zijn: Vrouw in (stad X) is door haar buurman vermoord. Motief onbekend. Politie is heeft X aantal rechercheurs op de zaak gezet.

    Als onze politieke leiders ietsje meer verantwoordelijkheidsgevoel hadden, dan zouden ze er voor zorgen dat autochtone Nederlanders en aanverwanten zouden geleidelijk uit de reeds geïslamiseerde buurten worden geëvacueerd. Wonen naast moslims is levensgevaarlijk- en dat weten ze!. Zij zouden buurten aanwijzen waar de autochtonen in de meerderheid zouden zijn. Met andere woorden: moslims zouden daar geen huis krijgen. Dat is helemaal geen vreemd idee. In Den Haag is er een Chinese buurt en iedereen vindt het prima. In de Schilderswijk zijn hele straten waar uitsluitend Turken, Marokkanen of Surinamers wonen. In de Laakkwartier zijn de meeste bewoners Antillianen. Waarom mogen autochtone Nederlanders geen buurten van henzelf hebben? Buurten waar zij zich veilig voelen? Waarom moeten autochtone Nederlanders degenen zijn die als afgeschoten wild en vogelvrij moeten leven? .
    .

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    U bent degene die in Den Haag woont en dikwijls over de toestanden daar schrijft [ als ik me niet vergis.! ]
    Ik ben in Den Haag al 10-tallen jaren niet meer geweest en als ik de videootjes en de verhalen die U schrijft lees, dan komt dat allemaal héél vreemd over.
    d.w.z, niet dat ik het niet geloof, MAAR ik heb die steden en dan vooral Rotterdam waar ik in m’n tienerjaren heb gewoond, meegemaakt als Nederlandse plaatsen.
    Ik zou er nu beslist niet meer willen wonen en voel me hier in Fr, waar we nu zo,n 17 jaar wonen goed thuis.
    Misschien dat NL-ers denken:” zo’n 10 miljoen moslims in Fr, dus zal iedereen er wel mee te maken hebben.
    Maar ze vergeten dat Fr 15 x zo groot is als NL.
    Het tegenovergestelde is dus het geval. Ik denk dat ’t hier veel meer in ’n soort Ghetto,s in de grote steden is geconcentreerd.
    Wij hebben er hier eigenlijk helemaal niets mee.
    Ik zie ze[vrijwel ] nooit en de enige niet Fransen zijn heel veel Engelsen, Belgen en Nederlanders, die hier wonen of een tweede huis hebben.
    Uit de reacties die ik op deze “Site”lees, krijg ik erg de indruk dat in NL je tot in de kleinste plaatsen met islam wordt geconfronteerd !.
    Ik begrijp ook helemaal niet dat er niet veel meer NL-ers op de PVV stemmen, of in ieder geval de gevaren van de islam inzien.
    In NL woonde ik in Ridderkerk en heb ik die islamisering eigenlijk ook niet zo meegemaakt.
    Maar toen ik in de jaren 60 – 70 van dingen vertelde uit ’t M.O, waar ik die achterlijkheid heb meegemaakt aan mensen in NL, kennissen of familie, keken ze je aan van “zal Wel !”.
    Nu kan men het zelf meemaken in NL, dat bidden in openbaar, z.g.n. NEDERLANDERS die op TV zich in het Arabisch moeten uitdrukken omdat ze geen woord NL-s spreken, etc, etc.
    Dat gaat niet goed aflopen in West Europa. Hoe weet ik niet en ik zal ’t wel niet meemaken want wij zijn oud, maar die islamisering gaat razendsnel.
    Sterkte en groet uit Fr

    Like

 2. Henk.V zegt:

  Het spreekt vanzelf dat deze daad NIETS met de islam vandoen heeft…
  De islam is vrede, toch?

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De moslimorganisaties zijn op alle fronten bezig om informatie te vergaren om hun triomftocht zonder tegenwerking te kunnen vervolmaken, zelfs joods klinkende achternamen worden al verzameld en gescreend, de islamitische zuiveringen, een nieuwe holocaust waiting to happen.
  De Palestijnse Kwestie heeft Meer aanhangers dan men kan vermoeden, en een Bosnie zal het worden binnen de EU,………onder aanvoering van Erdogannef.
  (gesprekken met de EU-leiders,….mijn zolen.)

  Geliked door 4 people

  • Astrid zegt:

   In de Balkan worden hele dorpen opgekocht door moslims, daar horen we in het nieuws natuurlijk helemaal niets over. Het is begonnen mensen, de moslims worden steeds brutaler. Maar gelukkig, meneer Rutte, wij zijn met meer……..

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Hovawart. Moslims zijn allang bezig met plannen om Nederland over te nemen. Dat kon je overduidelijk horen in interviews van DENK-stemmers. De Joodse of autochtone arme stakkers die geen geld hebben te verhuizen cq. vluchten, kunnen dezelfde lot verwachten als de christenen in Syrië of de Yezidis in de Sinjar gebergte. Joden hebben nog enig hoop dat zij door Israël zouden worden geholpen. De linkse en liberale Grand Signors in de raden van steden en gemeenten doen hun best moslims naar de overwinning cq. het slachtveld steeds dichterbij te brengen. WIJ BETALEN MET ONS BELASTINGGELD voor dit verraad. Wij financieren onze eigen toekomstige moordenaars en de slachters van onze kinderen.

   Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   De pallies weten ook wel dat w-Eu islamiseert bij het leven. Nog eens 20, 30 jaar wachten voor hun zaak, kunnen er ook nog wel bij. Over 20, 30 jaar bestaat w-Eu voor 1/3 uit islamieten en kunnen met chantage en terreur de druk op Israel opvoeren. De Slopers van w-Eu zullen tegen die tijd wel onder de zoden liggen. Op hun graven zal worden gekotst!

   Like

 4. Pietersen zegt:

  Waarschijnlijk is zij altijd aardig geweest voor de moordenaar die zij al van kinds af aan kende.
  De moordenaar kon dat uiteindelijk niet verdragen vanwege zijn islamitische achtergrond en de koran die haat predikt. Tenslotte heeft hij haar gruwelijk vermoord en verbrand en meende zo zijn probleem op te lossen. De stumper.

  Like

 5. t.troubadour zegt:

  Rutte heeft weer gelijk

  Like

 6. Cathja zegt:

  Nadat ik vol afschuw heb gelezen welke gruwelijke dood deze arme Jodin heeft gehad, rijst bij mij de vraag: “wat doet de politiek correcte elite” nu met deze verschrikkelijke daad op een onschuldige oude vrouw? Deze daad staat niet op zichzelf, want overal neemt het antisemitisme enorm toe.
  Wat accepteren de Fransen nu nog richting hun Arabische landgenoten? Wordt het nu eens geen tijd om iedereen te verbannen die dit soort gruwelijkheden op zijn geweten heeft?
  Frankrijk wordt overspoeld door moslims, en alleen al vanwege het hoge aantal geboorten, zullen ze over niet al te lange tijd een grote meerderheid zijn!
  Een groot gevaar voor het -van oorsprong- Joods-christelijke Frankrijk, (al zijn de Fransen lang niet meer zo religieus als een halve eeuw geleden) én voor Europa.

  Ik zou graag willen weten wat president Macron van plan is te ondernemen, want deze gruweldaden kunnen niet onbeantwoord blijven!

  Geliked door 1 persoon

 7. Guardiacivil zegt:

  Nu eens en voor altijd….de eerst volgende moslim die zijn poten uitsteekt……..gaat alles er af.

  Like

 8. Astrid zegt:

  Laffer dan laf. Lager dan laag. Om te kotsen en het went nooit deze moslimellende. Arme, arme vrouw, wat een gruwel om na alle trauma van vroeger alsnog zo afgeslacht te worden. Wat zal er door haar heen zijn gegaan, zo hulpeloos en weerloos. Dit vergeet ik niet en mochten de moslims voor mijn deur komen te staan, dan zal ik ze doden met de middelen die ik heb. Doodstraf voor deze narcist en de EU en Sorosfans die dit rapaille hebben binnengehaald verdienen gestraft te worden voor deze wereldwijde schade. Ik krijg hier echt moordneigingen van. Moslims zijn narcisten, ze lijden aan een superego en kennen geen genade. Eén schrale troost mensen, en neem dat maar eventjes van me aan, er wachten hen na de dood geen 72 maagden, hen wacht de hel, waar ze allemaal met elkaar opgescheept zullen zitten en elkaar met dezelfde blinde haat zullen verzuren.

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Hier nog een familie die de kampen heeft overleefd, en op hun oude dag door “lichtgetinten” is mishandeld. Samuel Blog is blindgeslagen, Diana Blog wilden ze een vinger afsnijden omdat ze haar ring niet afkreeg!! Met dank aan de Minkukels op Het Binnenhof!

   Like

 9. Thomasson zegt:

  De 85 jarige Joodse vrouw in Parijs zoals de arts Sara Halimi werden DOOR MOSLIMS vermoord omdat ze Joods zijn. Deze daad typeert voor 100% de smerige mentaliteit van deze inferieure soort mens. Ze kunnen op het slagveld niets uitrichten, dus zij gaan oude vrouwen vermoorden. Dat is makkelijker.
  Deze 85 jarige Joodse vrouw en de arts Sara Halimi zijn niet de enige slachtoffers die vallen op dagelijkse basis in de klauwen van moslims; vooral in Frankrijk. Talloze autochtone Fransen worden vermoord door de woestijnbeesten van Allah en de ex bewoners van de bomen in de Afrikaanse jungles. Reden: OMDAT ZE CHRISTENEN EN AUTOCHTONE FRANSEN ZIJN.
  Ze zijn de “onbekende slachtoffers” van de oorlog tussen HEN EN WIJ die nu al volop is gaande. Op ‘Befehl und Verordnungen’ van de EU en de politiek-correcte linkse en liberale machthebbers moet men over deze oorlog zo min mogelijk berichten De officiële Lügenpresse van de moderne Pravda en de Volkische Beobachter-TV is het noodzakelijk zo min mogelijk berichten over Islamitische moorden, fysieke aanvallen en verkrachtingen. Dat is de richtlijn. Men vreest dat de waarheid zal slecht werken voor de ‘sociale cohesie’ en is niet ‘bevorderlijk voor de integratie’. Het zal haat in de hand werken. Nog erger: de autochtone bevolking die tot nu toe een zombiehouding nam, zal wakker worden en overgaan van totale passiviteit naar PRO ACTIEVE HOUDING. Een verandering die slecht kan uitpakken voor de bewoners van de glazen Eldorado in Straatsburg en de nationale Grand Signors van de multiculturele samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 10. Hendrik zegt:

  Islam met wortel en tak uitroeien!

  Like

 11. Eigen volk eerst zegt:

  En de politiekcorrecte goeddoeners zijn hier mede verantwoordelijk voor. Samen met de arabieren. Wat ik heel raar vind is dat de semitisme overgenomen is door deze linkse goeddoeners. Je hoeft toch niet mee te gaan in hun haat?

  Like

  • hendrikush zegt:

   Luister naar Gretta Duisenberg, Dries van Agt, Anja Meulenbelt, Sigrid Kaag, …
   De mohammedanen hebben hun pleitbezorgers al binnen de poorten.

   Like

 12. ReaGluurder zegt:

  Arm mens!! Ik geeft de schuld van ook weer dit drama aan de huidige en de vroegere “leiders” van w-Eu!!!!! HEL EN VERDOEMENIS hebben ze over ons uitgestort! De SATAN in ons midden gedumpt! En ONS (NL) 500 M I L J A R D afgejat om de de zgn. VERRIJKING te bekostigen!! Heel w-Eu is naar de kloten geholpen!

  Like

 13. Elisah zegt:

  Joodse man doet straatinterview…vraagt of zuid afrikaanse boeren welkom zijn.
  http://politiek.tpo.nl/2018/03/26/why-racist-refugee-supporters-cheer-white-genocide/

  Geliked door 1 persoon

 14. Aegolius cs zegt:

  Afschuwelijk…… En de EU heeft het mogelijk gemaakt!

  Like

 15. Anneke zegt:

  DE woede kookt in mij !!! Wèl WW-II overleven en dan op je oude dag bruut vermoord worden, in het zogenaamd vrije westen. De regie is nog immer in handen van het kwaaie verraad; ofwel… de moderne NSB garde staat dus al véél te lang aan het roer. Opruimen, dat schorem !!!

  Geliked door 3 people

 16. Jade zegt:

  Te walgelijk voor woorden…
  En verwacht vooral geen actie vanuit Brussel.
  Het kost ons klauwen vol met geld, en je krijgt
  daarvoor terug…: “Helemaal niks.”
  En nu weet je ook meteen waarom ze
  zo krankzinnig geheimzinnig doen over
  de Bilderberg-conferentie, want dat staat
  op één lijn met het gebeuren aan de Wannsee…

  Geliked door 1 persoon

 17. Petra DeBoer zegt:

  Ik heb er geen woorden voor hoe deze mevrouw aan haar einde is gekomen.

  Like

 18. Pietersen zegt:

  Is het Rutte te min om hierop te reageren ?

  Like

 19. Taljaard zegt:

  Het was mij deze morgen al bekend, maar wilde er de rest van de dag en de avond even NIETS over lezen, omdat wij vandaag een paar lieve oude vrienden en collega’s over de vloer hadden en mijn dag er niet door wilde laten bederven.

  WOEDEND word ik van zulke dingen!!!
  Nog niet eens zozeer op dat halfanalfanetische, achterlijke, barbaarse schorem uit het MO, want die doen gewoon wat hun Koran en hun satansknecht Mohammed hen opdraagt. Maar des te meer op die linkse voldioten en hun bestuurlijke krapuul wat dit schorem massaal hierheen heeft gehaald, hen in alles heeft gefaciliteerd en welhaast doodgeknuffeld, en die hen nog steeds de hand boven het hoofd houden.

  Omdat ze vaak een ander kleurtje hebben. (ja. EN!? SO WHAT??)
  En ze daarom ”gediskrimmeneerd” worden. (en reputatie doet er niet toe?)
  Omdat wij naar ”verbinding” moeten blijven zoeken. (kun je lang zoeken!)
  Omdat wij de heilige, lieve vrede moeten bewaren. (tot welke prijs?)
  Omdat wij de rechtstaat moeten respecteren en handhaven. (die juist door dit gestumper wordt uitgehold en tot een aanfluiting gemaakt!)
  Omdat wij fatsoenlijk en beschaafd moeten zijn. (hoe fatsoenlijk en beschaafd is het om een samenleving zo af te laten glijden dat zoiets mogelijk is?)
  Omdat de Grondwet en de vrijheid van godsdienst niet in gevaar mag komen. (die is geschreven met het oog op de CHRISTELIJKE vrijheid van godsdienst; halve garen!)

  En maar wegredeneren, en maar relativeren, en maar ontkennen, en maar ”wij doen het ook/ hebben het ook gedaan”-stropoppen aanvoeren. Smerig links, rood tuig! Vee van de Laban!!!
  Ben er zo klaar mee……

  Sorry voor de woede-uitbarsting webbmaster,
  Zo ben ik doorgaans niet, en dat weet je.
  Maar vind dit zo erg.
  Mijn eigen grootvader en oom van moeders kant zijn vermoord door nazi-tuig.
  En nu moeten Joodse mensen in West Europa opnieuw voor hun leven vrezen.

  Like

 20. kampersrene zegt:

  De nazi’s konden haar er niet onder krijgen. Maar haar ‘Arabische’ buurman wel….en dan vinden de linkse suikerstokken dat rechtse tegenstanders van dat reizend moslimcircus , Dat Wij Nazis Zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s