Auschwitz overlevenden nu vervolgd door de belastingdienst


SCHELLINKHOUT – “Immoreel!” Anders kan Flory Neter uit Schelllinkhout het eigenlijk niet verwoorden. Ze is een petitie gestart tegen het heffen van belasting op schadevergoeding voor slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. “Net als na het einde van de oorlog houdt de fiscus de hand op bij oorlogsslachtoffers. U komt uit Auschwitz? Mogen we even vangen?”

Neter is van het Verbond Belangenbehartiging Vervolgingsslachtoffer en al even bezig met de Belastingdienst en het ministerie van Financiën om van de vergoeding uit Duitsland af te blijven. Duitsland keert de vergoeding uit aan mensen die in de Tweede Wereldoorlog in Amsterdamse getto’s hebben gewerkt.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Graaien, Krankzinnigheid, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

48 reacties op Auschwitz overlevenden nu vervolgd door de belastingdienst

 1. Astrid zegt:

  Inderdaad totaal immoreel, maar onze overheden staan nu eenmaal niet bekend om enig fatsoen naar de burger toe, tenzij je een economisch gemotiveerde haatimportmoslim bent, dan komt het geld je gratis en voor niets in bakken tot aan de voordeur aangewaaid. Schandalig dit en het kan niet anders dan dat hier ambtelijke haters achter zitten, uiteraard van linkse zijde en eu-geobsedeerd. Hebben we straks, na de afschaffing, genoeg stroppen om te aan op te hangen?

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  Aktuell wie nie zuvor

  2015 Onder de volksverrader Asscher:

  Nederland heeft het pensioen van een 90-jarige Holocaust-overlevende gekort, omdat ze op de “West Bank” woont

  Nederland heeft het pensioen verlaagd van een joodse Nederlandse staatsburger die naar Israël emigreerde, omdat zij op de “West Bank” woont, bericht Channel 2. De vrouw is 90 jaar oud en een Holocaust-overlevende.

  https://ejbron.wordpress.com/2015/05/07/nederland-heeft-het-pensioen-van-een-90-jarige-holocaustoverlevende-gekort-omdat-ze-op-de-west-bank-woont/

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Belasting heffen op de onmenselijke pijn en het onbeschrijfbaar leed dat burgers door Duitsland is aangedaan is nèt zo fout als datgene wat Duitsland tijdens de oorlog heeft misdaan… maar waar Duitsland tenminste nog een vergoeding voor betaald.
   Dit zogenaamd “belasting heffen” op oorlogsleed is puur stelen.
   Als het op geld innen aankomt vergeet de Nederlandse Staat elke vorm van ethiek en medemenselijkheid!!!

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Hoeveel smartengeld kreeg die moslima waarvan de kinderen niet op de klassenfoto konden staan omdat mevrouw ze vrijwillig thuis had gehouden met de ramadan/suikerfeest?

   En een holocaust slachtoffer beroven ze. Schandalig!

   Geliked door 1 persoon

 3. Eduard uit Breda zegt:

  De roveroverheid kan het niet laten om oude mensen te beroven om alle niets nutten van over de hele wereld binnen te halen en te overladen met geld Daarom ben ik vertrokken en van mij krijgen ze niets meer
  Groeten van uit Nairobi Eduard uit voor heen Breda

  Geliked door 2 people

  • Astrid zegt:

   Hoe bevalt het leven u in Nairobi, geen tekenen van oprukkende islamgekkies in die contreien? Afrika zou echt het laatse werelddeel zijn waar ik wil vertoeven, ondanks de bijzondere natuur aldaar. Ik zou me steeds afvragen wanneer de boze negers voor mijn deur komen staan met hun machetes e.d. In Zuid Afrika gaat het ook niet zo lekker en voor je het weet slaat de vlam in de gehele Afrikaanse pan. Is Nairobi echt zo veilig?

   Geliked door 1 persoon

 4. Frans Brassens zegt:

  Lekker is dat.
  Ik zie het zó:
  Overlevende Joodse slachtoffers moeten nu geld inleveren om de kas te spekken van waaruit veel antisemieten hun gratis inkomens en vele gratis bijkomende voorzieningen betaald krijgen.

  Geliked door 2 people

  • Astrid zegt:

   Inderdaad, het is continu de omgedraaide wereld die onze zogenaamde volksvertegenwoordigers over ons heen storten en die over de joodse hoofden heen in het bijzonder. Ik heb het nog nooit begrepen, behalve dat er onder de ontvreden mensen altijd een zondebok moet zijn, want stel je eens voor dat je aan je eigen leven zou moeten werken. Nee, klagen, intimideren, vernederen en bestelen, dat zijn de lijfspreuken van de brutaaltjes van deze wereld en zoals we weten, hebben de brutalen de halve wereld…….. Ik hoop dat de andere helft van de wereld de brutaaltjes van hoog tot laag maar eens flink op hun nummer mag gaan zetten. Te beginnen met de EUrofielen, die dit alles mogelijk maken. Haal de guillotine maar alvast uit de kast, want er moeten koppen gaan rollen.

   Like

 5. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Het enige wat je kan doen is de petitie ondertekenen, dat heb ik gedaan.

  Geliked door 1 persoon

 6. boorzalf zegt:

  Schandalig!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Zijn er dan Nazi symphatisanten bij de belastingsdienst ? of erger .vrome moslims ? Misschien een idee van DENK

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Dit soort belasting ambtenaren zijn te walgelijk om er een naam voor te verzinnen !!
  Misschien de belasting Gestapo ?? Of de belasting SS ?? Ongelofelijk wat een stel lamstralen !

  Geliked door 2 people

 9. Thoth zegt:

  De belastingdienst moet hervormd worden. Nu zitten er allemaal linkse mensen die overal belastingen op proberen te heffen, ook al heb je helemaal niets…

  Geliked door 1 persoon

 10. Harry zegt:

  Als lijk pakken ze nog geld van je af , bij de belastingsdienst .

  Weet je wat , ambtenaartjes , stuur de ” koninklijke familie ” eens wat aanslagen , dat zet tenminste zoden aan de dijk !
  Zelfs die schele prinses is multimiljonair .
  En dat huizenmelker-neefje , weet je nog ?
  Beatrix , als grootaandeelhouder van de Shell die weer mede-eigenaar van de NAM is , laat haar landgenoten ook fijn verrekken , terwijl zij in haar positie daar toch best eens wat aan had kunnen doen !
  Miljarden in de kas van de Shell gestroomd en als dat schade aan een ander oplevert , als je huis gewoon in twee of meer stukken scheurt , dan bekijk je het maar .
  ” Komt niet door het gas , hoor ” !
  U kunt verrekken .

  Sla die zwaar overbetaalde lintjesknippers eens aan !
  Oh , daar zijn afspraken over , dat kan helemaal niet ?
  Waarom kunnen dan wel eeuwig de afspraken met “het gewone volk” veranderd, eenzijdig opgezegd, verdraaid en gemanipuleerd worden ?

  Ook een vorm van discriminatie !

  Geliked door 4 people

 11. ReaGluurder zegt:

  De Belastingdienst, de Overheid dus, is een KILLER! Menigeen die door de Belastingdienst in de problemen was gekomen, heeft kans gezien om zich nog IN een gebouw van deze overheidsdienst van het leven te beroven, na een gesprek! Dit is een publiek geheim, maar op het WWW kun je dit toch vinden. Zelf ook van nabij het een en het ander schrijnends meegemaakt. Keihard, zonder enige empathie. En als je ziet wat er dan uiteindelijk met de centjes gebeurd, krijg jezelf ook nog eens moordneigingen. Niks is ‘not done’ om Het Uitkeringsinfuus maar aan de gang te houden, om De Verrijking / De OMVOLKING niet te laten ontploffen! De Belastingdienst, de Overheid dus, is een KILLER. Maar het zijn wel mensen die deze wetten optuigen en uitvoeren! MISADIGERS!

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  Laat die mensen toch met rust!

  Belasting is legale diefstal door de ‘overheid’.
  Na een sterfgeval zitten ze ook meteen op je lip om te kijken of er nog wat te stelen valt.
  Belasting betalen vind ik prima: voor nuttige zaken die de burger dienen, het gaat tenslotte om belastinggeld van de burger.
  Maar belasting betalen om de misdadige hobby’s van Rutte en zijn linkse kameraden te bekostigen en om hun zakken te vullen, is meer dan schofterig en onacceptabel.

  Alleen de woorden al: BELASTING AANSLAG (NA)HEFFING…

  Geliked door 1 persoon

 13. Wachteres zegt:

  Dat de belastingdienst en onze regering zich niet DOODSCHAMEN.

  Wat is Nederland toch een ROTLAND, vol met gewetenloze tollenaars die zich niet schamen om zelfs oorlogsslachtoffers tot op het bot uit te melken.

  O, u krijgt honderd euro extra in de maand? Jammer, maar dan hebt u geen recht meer op huursubsidie.en dergelijke en over die honderd Euro moet u wel belasting betalen.

  Vlak voor hun dood vallen de slachtoffers van Hitler en het Derde Rijk nog in handen van de Nederlandse belastingdienst.

  Moge de Hemel hen bijstaan.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 27 maart 2018 om 10:29

   Echt een land om ‘trots’ op te zijn, hè?

   Echt een land om te ‘sterven voor volk en vaderland’.
   Zijne doorluchtigheid zal het voorbeeld wel geven ten tijde van oorlog, mwoehahaha!

   Aan de schandpaal , die dictators, en daarna een giertank eroverheen!

   Geliked door 1 persoon

 14. texel zegt:

  IJskoud en inderdaad immoreel maar dat zijn we zo langzamerhand wel gewent in Nederland en de Rutte kliek. Behalve als je een “troetel” moslim bent, uit Somalië of een ander willekeurig moslimland, dan kan en mag alles. Ik zit er hier waar ik woon bijna met mijn neus er boven op en zie hoe de Somalische uitvreters dagelijks in de watten worden gelegd. Laat die oude mensen met rust en laat ze dat beetje geld houden. dat is het minste wat we voor hun kunnen doen.

  Geliked door 3 people

 15. Hovawart zegt:

  Zelfs na het overlijden weet de belastingdienst je nog te vinden, de verdrietige nabestaanden krijgen de aanslag welteverstaan,……over Lijkenpikkerij gesproken, zeker Dom66.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Hovawart 27 maart 2018 om 11:44

   Ja, je krijgt niet eens de tijd om de schok van het overlijden te verwerken.
   Je krijgt niet eens tijd om uit te rusten nadat je de kamer in het verzorgingstehuis (verplicht) binnen één week hebt leeggehaald, inclusief vloerbedekking.
   Geen enkel begrip is er voor je verdriet.
   De vuile, smerige, graaiende hellehonden!

   Als er bij die ‘oranjes’ iemand de pijp uitgaat, hebben ze er totaal geen omkijken naar.
   Krijgen ze nog een dure ‘bijzetting’ ook, betaald door ons, het ‘gepeupel’.
   En uren zendtijd op tv (gelukkig heb ik die niet).
   Het ‘verdriet’ bij die lui is ook een stuk gemakkelijker te verwerken met al die miljarden die garant staan voor een zorgeloos leven vol verrukkelijke afleiding.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Een familielid van mijn leeftijd was ernstig dement geraakt en overleed.

    Ze was nog niet dood of de belasting stond op de stoep of ze effe konden vangen.

    Het huis was nu van de man alleen en daar moest voor betaald worden.

    WALGELIJK!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 27 maart 2018 om 22:14

    De walgelijke, graaiende goorlappen! 😦

    Like

 16. Het is algemeen bekend dat een substantieel deel van de ambtenaren tijdens 40-45 hun verstand op nul heeft gezet en om den brode klakkeloos uitvoerde wat de bezetter beval. We hebben nu weer een bezetter die ons haat, de moslim.Dus in wezen is er na de bevrijding mei 1945 niets veranderd

  Geliked door 2 people

 17. Thomasson zegt:

  De Belastingdienst moet van Nederlands belastinggeld zo veel uit moslim landen en de jungles van Afrika geïmporteerde parasieten,verkrachters en moordenaar onderhouden. Het is
  vanzelfsprekend dat het geld te kort schiet. De COA en ‘Vluchtelingenwerk Nederland’ blijven gevaarlijke beesten leveren voor Safaripark Nederland; de dure hobby van de linksen en liberalen. Men weet dat de zooi van Allah kost geld, veel geld. Dus men zoekt alle mogelijke manieren om mensen volledig uit te melken; ook mensen die slachtoffers waren van nazi concentratiekampen.

  Geliked door 2 people

 18. Henk.V zegt:

  Ik vermoed dat er weinig overheden zijn die zo bedreven zijn in het financieel uitpersen van burgers als de Nederlandse. Sinds onze vroege onafhankelijkheid in 1648 zochten de overheden al naar middelen om aan zoveel mogelijk geld te komen. Rijd je over de weg dan zie je flitspalen die er voor moeten zorgen dat wij ”ons aan de snelheidsregels houden”. Maar stel je voor dat iedereen dat werkelijk deed! Dat zat het justitiële incassobureau met de handen in het haar, want de overheid zou jaarlijks vele miljoenen mislopen. Dat mag NIET gebeuren.
  Het Nederlandse verkeer is sowieso een melkkoe van enorme proporties. Op allerlei gebieden valt iets te halen.
  Ook in de persoonlijke sfeer weet de overheid ons zeer onaangenaam te treffen. Nederlanders die het verlies van een partner moeten verwerken krijgen van de belastingdienst (”ter morele ondersteuning??)vaak een belasting aanslag waarop niemand in geval van overlijden zit te wachten.De gezinssamenstelling is gewijzigd, dus ook de belastinggrondslag, DUS KASSA! Zonder pardon. Weerzinwekkend!

  Onze Joodse landnoten die wel het meest onder de oorlog gebben geleden moeten vaak na terugkeer uit concentratiekampen vechten om al hun persoonlijke bezittingen weer in handen te krijgen.
  Gevoerde rechtszaken om dit te bereiken duren vaak jaren.
  NEE, onze overheid is NIET genereus, niet bepaald rechtvaardig, wanneer het om teruggave van gestolen bezit gaat.
  IK SCHAAM MIJ VOOR NEDERLAND EN HAAR WEERZINWEKKENDE HEBZUCHT.
  Het dieptepunt wordt nu bereikt nu Duitsland, in het kader van schadeloosstelling van oorlogsslachtoffers bereid is de mishandelde en vernederde Joden financieel wat te compenseren.
  En dat er dan een afgrijselijke Nederlandse miezerige benepenheid te kop op steekt en de overheid zich afvraagt of men van die minuscule vergoeding ook nog een graatje kan meepikken…
  MIJN HEMEL! Ik kan nauwelijks passende woorden vinden om mijn minachting voor en afkeer van deze godvergeten inhaligheid uit te drukken.
  Jazeker, mevrouw Flory Neter uit Schellinkhout: U hebt het morele gelijk volkomen aan uw kant.
  Ik hoop dat de Belastingdienst zich kapot zal schamen en in reactie daarop zal besluiten uw vergoeding uit Duitsland te verdubbelen.ONBELAST , graag…
  Maar of men in dit land van graaiende tollenaars tot zoiets groots in staat is????

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 27 maart 2018 om 12:16

   Nederland is een walgelijk land en heb er helemaal niets mee.
   Wat is er nu nog ‘puur Hollands’? Erger nog: iets ‘puur Hollands’ mág niet eens meer.
   Helaas zit ik hier tot aan mijn nek vast, anders zou ik de weerzinwekkende bende ontvluchten.
   Maar waarheen zouden wij nog kunnen vluchten?
   Als je een vette bankrekening op de Kaaimaneilanden had, kon je overal terecht…
   Dan kon je ergens gaan zitten waar de mohammedaan de boel nog niet heeft vervuild en verwoest.
   Dan hoefde je niet bang te zijn voor de gewetenloze belastingdienst.

   Het bedrag MOET op die en die datum op de rekening van de belastingdienst staan.

   Want ánders gebeurt er wat. Bwaèh!

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Evenzo woedend! Uitstekend verwoord!!!

   Like

 19. ReaGluurder zegt:

  Ik wrijf hem er nog maar weer even in. Kijk, hier gaan ONZE centjes en die van oa. Concentratiekampoverlevenden, spaarcentjes van bejaarden etc etc zoal naartoe. De afgelopen decennia wel 500 M I L J A R D !! (ziektekostenverzekering, huisvestingskosten, kinderbijslag, taalcursussen etc etc, maar ook kosten beveiliging, kosten vandalisme, kosten politie / rechtbank, te veel om op te noemen)

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Petitie getekend.

  Like

 21. Astrid zegt:

  Zojuist de petitie ondertekend.

  Like

 22. BigLJohn zegt:

  De belastingdienst gaat hier over lijken, wat ze al veel vaker deden. Ik vergelijk ze altijd met de Maffia. Betalen, of anders….Komt er een mannetje langs, niet om je in elkaar te meppen of te liquideren, maar wel om al je bezittingen te taxeren voor een executieverkoop. In het eerste geval schieten ze je van de wereld af, en in het tweede geval verword men nogal eens tot een zwerver.
  Het is alle twee drie keer niks. Dat gedwongen betalen ontstond vele eeuwen geleden door edelen die het volk dwongen om geld af te staan voor het hof. Dat deze schandalige toestanden na vele honderden jaren in deze moderne tijd nog steeds bestaan is zeer merkwaardig te noemen. Het lijken de Moslims wel, die na zoveel eeuwen nog steeds voor veel ellende zorgen….

  Geliked door 1 persoon

 23. abouneenee zegt:

  De Nederlandse regering en haar ministeries missen niet alleen de menselijke maat, zij maken het leven per saldo voor slachtoffers alleen maar erger, ongeacht of het lijden of letsel aan de overheid zelf is toe te rekenen.

  Enfin, de verzekeraar moet in dergelijke gevallen een belastinggarantie afgeven, waardoor zij opdraaien voor het gegraai van overheden. Dit zou in EU-verband overal hetzelfde moeten zijn, dit is in ieder geval het onderzoeken waard.

  Like

 24. Steven zegt:

  En op welke partijen hebben de meesten afgelopen 21 Maart weer gestemd dan?

  Like

 25. ReaGluurder zegt:

  Ik heb in mijn onnozelheid, maar ook vanwege mijn leeftijd en gezondheid, een verzekering in 1x laten uitbetalen, na 20 jaar. Direct bij de uitbetaling al even flink aftikken bij de ‘je weet welclub’. Kreeg ik ook nog eens een flinke naheffing waar ik niet op had gerekend. Ik moest nog wat schulden aflossen, mijn centen waren op. Kom ik door de ‘je weet welclub’ nog even lelijk in de schulden. Je wil niet weten wat voor dreigbrieven ik wel niet in huis heb gekregen. Ik zat er helemaal doorheen. Nu zit ik in een betalingsregeling. Als de betaling een paar dagen uitblijft, ligt er subiet weer een dreigbrief op de mat. Ik moet er even voor in de mood zijn, maar ik ga mij heftig afreageren bij de Ombudsman. In niets verhullende termen zal ik mij duiden. Al kom ik in de gevangenis, zal m’n reet roesten. Ik kom voor mijzelf op. 100.000en zijn hier onthaald en overladen met ‘van alles en nog wat’. Nog nimmer 1 dag gewerkt, laat staan belasting betaald. En iemand die dit wél 45 jaar heeft gedaan, even het vel over de oren halen! Wat een afgegleden ZOOI, bij het misdadige af! Ik heb geen greintje respect meer voor De Nederlandse Overheid en dit komt niet alleen door het belastingdingetje! De Ombudsman zal dit weten ook. En mijn belastingcenten stoppen ze maar mooi, daar waar de zon…. Stelletje Misdadigers!!

  Geliked door 2 people

 26. Republikein zegt:

  De commissie van wijzen heeft zo beslist.

  Like

 27. Flo zegt:

  Hoeveel woningen heeft de staat in de oorlog overgehouden ,na het mee werken van het oppakken van de Joden ,en nu komt de belasting, boeven zijn het .

  Like

  • bigljohn zegt:

   Flo van 27 maart 2018 om 20:23 Waren het maar boeven. We hebben hier te maken met de belasting-Maffia. Een nietsontziende gelegaliseerde misdaadorganisatie. Sluit lucratieve deals met criminelen, en maakt jacht op weerloze burgers die soms nog maar een klein bedragje moeten overmaken. Dat sommigen door hun toedoen in psychische nood komen te verkeren, een relatiebreuk ondergaan, of hun leven als zwerver gaan eindigen, laat deze gewetenloze figuren totaal koud….

   Like

 28. Anton Haksteeg zegt:

  een woord “schandalig”

  Like

 29. Leo zegt:

  Even googelen en je leest dat onder leiding van de Nederlanders duizenden Joden naar de gaskamers zijn getransporteerd… Zo’n lekker landje is dit echt niet !

  Like

 30. aad zegt:

  In dit soort zaken dient altijd een letselschade advocaat een beroep aan te tekenen.Ik ben maar een leek, maar volgens mij wordt bij letselschade vaker vrijstelling van belastingheffing verkregen.
  Er moet wel altijd binnen een termijn van 6 weken bezwaar worden ingediend, anders gaat u in de meeste gevallen automatisch akkoord, iets dergelijks is al eerder bij wet geregeld. Een uitkering bij psychisch leed is zo al zo vrijgesteld van belasting. In hoeverre dit gevolgen heeft bij uitkeringen ’40-’45 is mij niet bekend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s