De vervolgstap!

Screenshot_86

(Door: “bozeoudeman”)

In de krant zie ik een ingezonden stuk staan dat de vervolgstap inluidt op wat op termijn de totale onderwerping en tevens ondergang van de Europese volkeren moet worden. Een, aan de naam te oordelen, collaborateur stelt dat als politieke partijen als PvdA, SP et cetera niet nog verder verwijderd willen raken van de – met een nieuw fraai naampje bi-culturele in plaats van het inmiddels omstreden multiculturele – jongeren in Nederland, dat die partijen dan snel hun koers moeten verleggen en veel meer oog moeten hebben voor de veranderingen in de Nederlandse maatschappij bij een toenemend aantal bi-culturele jongeren, die nu en in de toekomst anders hun heil zullen zoeken bij partijen als DENK, NIDA en Bij1.

Tja, daar heb je weer een warhoofd die oorzaak en gevolg niet uit elkaar kan houden. Of een smiecht die heel smerig probeert ons het slachthuis in te lokken. Volgens zijn denken kan alles vaak simpel in elkaar zitten en opgelost worden. Als voorbeeld: er zijn meer mensen in de toekomst die oorlog willen, dus moeten de oude politieke partijen zich meer richten op die wens en ook oorlog daadwerkelijk gaan voorbereiden. Tja, het dus tegengaan en zelfs voorkomen van oorlog wordt als duidelijk te onnozel voor woorden van de hand gewezen door iemand als de persoon die dit stuk in de krant schreef.

In plaats van dat wij een toenemende criminele migratie uit met name diverse islamitische landen stoppen en alle terroristische probleemgevallen die zich hier niet wensen aan te passen stante pede ons continent uit lazeren, staan wij, door geen schifting te willen c.q. te mogen maken, want dat is te stigmatiserend, ook veel van deze criminelen toe om hier mensen onder andere aan te vallen, lastig te vallen, te beroven, te mishandelen, terreur te zaaien, vrouwen en kinderen aan te randen en te verkrachten, ouderen lam te trappen, te vermoorden, onze cultuur te minachten, en als (nog) minderheid toenemende waslijsten van eisen te stellen. Indien deze niet onmiddellijk door ons worden ingewilligd zullen in de toekomst nog meer aanslagen op ons met vrachtwagens te plegen, wat zij ook mogen, omdat zij massaal aan suikerziekte schijnen te lijden, dus het niet kunnen helpen. En om dat alles op te lossen, zijn collaborateurs, zoals deze persoon uit de krant, blijkbaar voorstander om nog meer van hen, en nog meer, en nog meer bij ons te laten binnenkomen en dat wij gewoon onze houding ietwat moeten aanpassen aan de veranderingen die deze, veelal criminele nieuwkomers ons brengen. Net zolang tot wij, oude Europeanen, op ons eigen continent een minderheid levend in reservaten zijn geworden. Als we dat nog zijn!

Het stoppen van de nu enkel negatieve immigratie, het terugdrijven van criminelen die hier niets te zoeken hebben, het onmiddellijk de waarheden weer via onze media melden waardoor met name een geestelijk antigif beschikbaar komt voor dus ook onze Europese jongeren, die nu vaak moedwillig door verkeerde, hersengestoorde pedagogen geestelijk zijn en worden vergiftigd, kan op termijn voldoende zijn om die zogenaamde bi-culturele jongeren te laten inzien dat andere politieke richtingen meer in hun belang zijn dan de dictatoriale. Maar ja, dan wens ik vrijheden te waarborgen, en dat wenst deze collaborateur in de krant blijkbaar niet. Of de man zijn hersenen zijn niet voldoende ontwikkeld om in te zien wat voor ramp er boven onze hoofden hangt als we zijn vervolgstap maken. Zo, dat moest er weer even uit. Sorry!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op De vervolgstap!

 1. koddebeier zegt:

  Socialisme is als een kwaadaardig kankergezwel, de patiënt (Nederland) zal er uiteindelijk aan overlijden !

  Geliked door 2 people

 2. Guardiacivil zegt:

  Nederland was al ziek en is nu terminaal.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Verlichte ochtendwandeling opgelegd door het ministerie van volksgezondheid voor arme asielers voor het ophalen van een frisse neus en het bevorderen van de bloedsomloop

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s