GRAPPERHAUS WIL VRIJHEID VAN MENINGSUITING WEL/NIET INPERKEN

Screenshot_89

(Door: Jeroen Stans)

Minister Grapperhaus (foto) laat de Tweede Kamer verbijsterd achter. Bínnen de muren van de plenaire zaal zei hij nog dat de omstreden imam Fawaz niet kan worden aangepakt, omdat anders de vrijheid van meningsuiting wordt ingeperkt. Maar buíten de zaal zei hij dat hij die vrijheid van meningsuiting wél wil inperken. Wat is het nou?

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", demoniseren, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

30 reacties op GRAPPERHAUS WIL VRIJHEID VAN MENINGSUITING WEL/NIET INPERKEN

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Tis gewoon een “Grappenmaus”.

  Geliked door 1 persoon

 2. Guardiacivil zegt:

  Pas gatverdamme dan een verbod toe in de wet….zodat het WEL KAN.

  Like

 3. Harry Willemse zegt:

  Het is toch duidelijk. Dit soort randdebielen mogen zeggen wat zij willen maar u domme burger moet u mond houden en het over u heen laten komen. Vrijheid van mening uiting 2.0.

  Geliked door 4 people

 4. ReaGluurder zegt:

  Het gaat GODDOMME 24/7 alleen nog maar over DE VERRIJKING / OMVOLKING!! Nog een paar decennia en er zitten mss wel 40 (!) islamieten in de 2e kamer / de regering! Ook in DE, BE, FR, VK etc etc. Maar daar hoor je de Landverraders niet over. Laf tot op het bot! Hun kleinkinderen gaan het beleven!

  Geliked door 1 persoon

 5. hans zegt:

  Wat het precies is? Nou meer dan duidelijk, namelijk die vrijheid bij ons inperken en die van moslims uitbreiden, daarom! Grappenmaus, nou wat dacht men van volksverlakkend smerig TUIG!

  Geliked door 4 people

 6. ReaGluurder zegt:

  Die KlootImam wordt als excuus gebruikt om de wet niet alleen voor hem aan te passen, maar voor iedereen. Over 5 jaar of nog eerder kunnen sites als ‘Bron’ oid weleens verleden tijd zijn! Met de import van de islam ihkv De Omvolking, werd onze vrijheid op straat, in het ov, in woord etc etc van ons afgenomen om de ontstane PUINZOOI proberen onder controle te houden! Op hun graven zal worden gekotst!

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Het mag er in ons land niet om gaan of we de vrijheid van meningsuiting wel of niet moeten inperken, om op die manier de haatpredikers aan te kunnen pakken, maar we moeten uitsluitend opkomen voor de vrijheden van ONS EIGEN VOLK! Vrijheid van meningsuiting moet voorbehouden blijven voor mensen die daar op de juiste manier mee omgaan. Haatpredikers misbruiken constant die vrijheid.

  Ons land MOET beschermd worden tegen deze duivelse idioten, die iedereen die niet leeft zoals de profeet en allah het heeft bevolen, op zijn minst met de dood bedréigen!
  Uitzetten en tot ongewenste personen verklaren is niet alleen gewenst, maar is een bittere noodzaak! De toekomst en het welbevinden van ons volk staat op het spel, én de islamisering van ons land moet voorkomen worden. Dan zijn maatregelen zoals het land uitzetten en het Nederlandse paspoort afnemen, hoogst noodzakelijk.

  Geliked door 2 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Steeds opnieuw blijkt dat de elite het vertikt zich te verdiepen in de Islam. Dat is ook de oorzaak dat ze geen gericht beleid kunnen ontwikkelen de islamisering te stoppen en terug te dringen.

  Ze weten in hun ignorantie niet eens waar te beginnen.

  Als een Imam (zelf benoemd of niet zelf benoemd) in het openbaar een verklaring en/of fatwa (meestal tijdens een preek op vrijdag middag) afgeeft dat Burgemeester Aboutaleb een afvallige is dan is dit in de Islam een regelrechte oproep tot moord.

  Het is nu alleen wachten op de eerste de beste islamitische goochemerd die zich deze oproep aantrekt en met de moord zijn plek wil verzekeren in het Paradijs.

  Dit is de methode waarmee de Islam het klaar speelt al 1400 jaar macht uit te oefenen op miljoenen mensen. De angst is het cement van de islam.

  Pak deze oproeper tot moord linea recta op en flikker hem de grens over. dat is de enige taal die ze verstaan en ook de enige die werkt en resultaat heeft. In het Midden Oosten weten ze dat alleen in Europa blijft de elite hardleers.

  Like

 9. Thoth zegt:

  Hij moet de mensen die een 2e paspoort hebben, de vrijheid van meningsuiting nauwer maken. Die gasten zitten nog steeds in het jaar 700. Daarna, het 2e paspoort intrekken… je hoort hier of anders in de zandbak. Vervolgens moeten de islam in het normale leven verboden worden. Nix meer openbaar, hetzelfde als Saoedi-Arabië…

  Dat ruimt wat op… fijn + heerlijk.

  Like

 10. Perfide Albion zegt:

  Of iedereen mag alles zeggen zoals de moslims alles mogen zeggen of niemand mag wat zeggen.

  Deze waus van de VV66 moet stoppen met die imams binnenhalen en kappen met het demoniseren en vervolgen van de PVV. Daar knapt hij van op.

  Pim Fortuyn zei het al. De puinhopen van paars blijven maar groeien. We zijn sinds 2002 eigenlijk niets opgeschoten.

  Like

 11. Anton Haksteeg zegt:

  Ons land wordt willens en wetens de afgrond in geduwd door onze eigen “regering” die voor niets meer deugd. die islam haat predikers moeten er uit dat verlangt ons eigen volk. Wij hebben 80 jaar gevochten voor vrijheid van godsdienst maar probeer me niet wijs te maken dat de islam een godsdienst is ik heb die vervloekte koran twee maal gelezen en de rillingen lopen over je rug als je ziet wat er in Engeland en Zweden en Duitsland en Oostenrijk gebeurd is is het akseptabel als uw kinderen of kleinkinderen verkracht worden?

  Like

 12. aad zegt:

  Over het aanpakken van wel en niet over op de scherpte van de grens gaan wat kan en niet kan. Soms is het goed om losstaande feiten met elkaar te vergelijken, die niets met elkaar vandoen lijken te hebben, maar toch tot denken aanzetten. een gezegde, je kunt geen appels met peren vergelijken, maar de link is wel, dat het allebei fruit is. Waarom kan iemand wel vervolgt worden waarvan het lijkt, dat iemand zit te bellen in de auto tijdens het rijden, en het misschien toch niet zo is, maar het er niet toe doet, en iemand die haat zaait maar zijn woorden zodanig op de weegschaal legt, dat hij/zij het wel doet, maar zegt dat hij/zij het niet doet. Als je dan burgers met bestuurders gaat vergelijken, zijn appels en peren plotseling groenten en fruit, of fruit en fruitig fruit.

  Like

 13. Joop Sigaar zegt:

  Afgaand op z’n uiterlijk dacht ik dat we eindelijk een soort sser op justitie kregen ,helaas het is een bukker…..voor de religie van de wrede ..r

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Die Grapperhaus (ik mot ‘m niet zo) heeft in zoverre gelijk dat hij met de huidige wetgeving nu niks kan, Nederland kent/erkent officieel het sharia gedoe niet.
  Deed Nederland dit wel, zou deze uitspraak een duidelijke ter dood veroordeling betekenen en als zodanig bestraft kunnen worden.
  Kunnen zei ik, in de praktijk zal de rechter zeggen dat hij zulke dingen beter niet kan zeggen en hem straffeloos huiswaarts zenden…

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Iedere moslim is, denkt en leeft in strijd met de normen en waarden van ons land.
  Zo’n haatprediker hoor je tenminste nog, de rest is latent vijandig.
  Daarom; alle geloof terug achter de voordeur en de moslim terug naar de zandbak.

  Ja maar je kunt niet zo maar mensen deporteren.
  Klopt maar je kunt wel alle illegalen terug sturen. Alle criminelen het land uit zetten. Iedereen zonder baan het land uit zetten. Het kan best.

  Als de keuze is: integreren of oprotten, hebben we veel minder problemen met gastarbeiders.

  Like

 16. hendrikush zegt:

  Een Nederlander kan veroordeeld worden voor het verspreiden van haat.
  Bij een mohammedaan kan dat niet?

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Wat een zuur gezicht ,maar ik heb begrip voor deze man , als hij moet lachen heeft hij erg veel pijn ! Het is daarom dat hij nooit een optreden bijwoonde van Andre van Duin of een Piet Bambergen enz enz zijn pijn was niet te harden , ramp boven ramp , vroeger had hij een mooie krullenbol a la “Louis quinze” nu een kaal hoofd

  Like

 18. Elisah zegt:

  Off topic, maar walgelijk
  http://regio.tpo.nl/2018/03/27/eigenaresse-ijssalon-jaagt-terrorjeugd-weg-bezem-wordt-vervolgd-om/
  Eigenaresse ijssalon jaagt terrorjeugd weg met bezem, wordt zélf vervolgd door OM
  Jongeren vonden eigenaresse ‘kankernegerin’, ‘kankerzwarte’ en ‘kankeraap’, ‘ga lekker je boom in man’

  Like

 19. Pietersen zegt:

  Dat is de imam als omweggetje gebruiken om kritische partijen, journalisten e.a. de mond te snoeren.
  Sommige landen in de EU zoals Duitsland, Nederland, zijn al bezig met ‘finetuning’ samen met Brussel. We gaan naar een dictatuur toe.
  Wat de imam betreft, als hij al imam is, laat de man raaskallen. Zo kan iedereen blijven zien wat de islam is.

  Like

 20. Hovawart zegt:

  Op de bedrijventerreinen in Nederland huizen steeds meer DATA-opslagcentra, grote gebouwen zonder reclame of ramen aan de buitenkant, BIG DATA is het nieuwe geld, de grootste multinationals ter wereld (en nog verder, ook de onderwereld) zien Nederland als een in&in corrupt land waar politici voor weinig te koop zijn,(sleepnetwetje komt er vast wel door) en waar een dom en angstig volkje huist die zich alles maar dan ook alles laten aanleunen vanwege ‘de veiligheid’, als labratten in een kooitje.
  Grens open en kijk of er wat usefull idiots 1% klikturken binnen lopen die van alles roepen om aandacht te krijgen, pakt ze niet op maar verander de rechten van 20 Miljoen goedwillende mensen………de huidige politiek naait ons zoveel oren aan dat afluisteren straks niet meer nodig zal zijn.

  Like

 21. Elisah zegt:


  De man aanpakken kan wél, maar men doet t niet….

  Like

 22. Irma Vlasblom zegt:

  Dan heb ik.het toch goed gehoord wat deze minister in de tweede kamer gezegd heb.

  Like

 23. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/wilders-pakt-grapperhaus-aan-een-imam-die-oproept-tot-geweld-is-niet-strafbaar-maar-een-politicus-die-vraagt-stelt-over-minder-wel/

  Geert Wilders

  @geertwilderspvv
  Dus @ferdgrapperhaus en @Het_OM een imam die oproept tot geweld door iemand een afvallige te noemen – en de islamitische straf daarop is de doodstraf – is níet strafbaar maar een politicus die een vraag stelt over minder Marokkanen wél?#knettergek #totaaldewegkwijt

  08:40 – 28 mrt. 2018

  Like

 24. BertG. zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/wilders-pakt-grapperhaus-aan-een-imam-die-oproept-tot-geweld-is-niet-strafbaar-maar-een-politicus-die-vraagt-stelt-over-minder-wel/

  Like

  • Elisah zegt:

   Kijk eens Bert, we lezen en plaatsen regelmatig simultaan.

   Like

  • Anton Haksteeg zegt:

   Wij weten allemaal dat Dhr. Wilders niets anders dan volkomen gelijk heeft en dan moet dat eigenlijk elke dag in de krant staan en dat volk moet het land uit gezet worden terug naar marokko of turkije en somalie maar hier geen enkele uitkering krijgen

   Like

 25. Hovawart zegt:

  Men kan de gedane uitspraken en oproepen niet klakkeloos vertalen zonder deze in de juiste context te plaatsen, het uitspreken van bedreigingen komt immers zelden tot een daad, nicht immer, aber immer öfter …

  Like

 26. Bas zegt:

  GRAPPERHAUS zit verstrikt in eigen wetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s