Uw wereldbeeld is het mijne niet

Screenshot_84

(Door: Ann Moella)

Censuur en sociale media

Het recente essay van CD&V-Kamerlid Hendrik Bogaert In Vrijheid Samenleven werd door de linkse progressief met verontwaardiging onthaald: de hoofddoek als symbool van een religie verbieden? Dat is nog ‘extremer dan extreem rechts’. Weten deze progressieven echter waar islam precies voor staat? En moet de goegemeente de ‘waarden’, het wereldbeeld  van deze repressieve veroveringsideologie ootmoedig aanvaarden?

Een wereldbeeld dat ik niet aanvaard

Wij weten sinds eeuwen. Dat bij wijze van spreken de maan met een koperdraadje vast hangt aan de zon, aan de hemel. Of aan de hel. En brandt! En als het donker wordt, extra gaat schijnen.

Dat Allah mijn kinderen creationistisch geschapen heeft. Naar zijn evenbeeld. Dat wordt het nieuwe wereldbeeld. Dat we dus niet evolueren, helemaal niet! Dag Darwin! Dat deze aardkloot niét elliptisch ronddraait, maar stil stilstaat. Elke eventuele omwenteling, revolutie, een recuperatie, elke beweging een stotterende komedie. We weten, neen, we zién dat de aarde plat is, dat de wereldbol puur optisch bedrog is. Ik zie het elke dag: illusie! We weten dat de Verlichting slechts een metafoor is.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Uw wereldbeeld is het mijne niet

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 6 people

 2. delamontagne zegt:

  Een ander soort “terrorisme-expert” dan die in NL, “Beatrice de Graaf”.
  * *
  Alexander del Valle:”Je kunt die lui niet deradicaliseren door te zeggen dat de islam een “religie van de LIEFDE is”, want zij kennen de teksten uit de Koran.
  en die zeggen dat de enige Garantie om naar ’t paradijs te gaan is door te sterven voor de uitbreiding van de islam.

  02.00 Extreem links en de islamisten zegen dat moslims zonder meer het slachtoffer zijn van “Racisme”gepleegd door de Staat.
  De enige manier om te bewijzen dat je geen Islamofoob bent is dus om pro-islamist te zijn.

  03.00 Hij stelt voor om de “Fiches S”[ = de radicalen die onder extra toezicht staan ] vreemdelingen en /of met dubbele nationaliteit het land uit te zetten en het geld van de “AME”( gratis verzorging van alle illegalen in Fr ) te gebruiken voor extra bewaking van de andere geradicaliaseerden
  [ die niet uitgezet kunnen worden ].

  Like

 3. fleckie zegt:

  LOE de JONG’..’ JODENVERVOLGING ..IN…NEDERLAND’…1940-1945…….. Inleiding en redactie Connie Kristel,Boudewijn Smits, en Frank van Vree…….Loe de Jong schreef het veelgeprezen. Seriewerk..’HET..KONINKRIJK..DER..NEDERLANDEN..IN DE..TWEEDE..WERELDOORLOG’.Dit veertiendelige overzichtswerk verscheen in 30’boekbanden ( inclusief bijlagen, commentaren en register) in de periode 1969 t/m 1994. Vanwege deze. Lange tijdspanne van een kwarteeuw konden lezers geen helder en integraal beeld krijgen v.h. meest omvangrijke thema uit Loe de Jongs levenswerk,: zijn analyse : v.d.Jodenvervolging in Nederland. Daarom bundelt Uitgeverij Verbum in samenwerking met het NIOD, Instituut voor Oorlogs- ,holocaust- en Genocidestudies ,alle passages over de JODENVERVOLGING uit ..HET .KONINKRIJK ..in .2 overzichtelijke banden. …….’Een massief hooggebergte dat piekt in de verte’. …………..
  Gebonden 2 banden ,ca.2800 bladzijden……..Verschijnt 25 april 2018. …….Boekpresentatie bij SPUI 25. …….Prijs €49,50 (set), na 1 juli € 69,50………….. eBook: €17,95 (set) ……..www.verbum.nl. …….Bestel ook gratis het e-Book’ Een sterfgeval te Auswitz’.<<<<<<<

  Like

 4. fleckie zegt:

  Aanvulling, advertentie ,geplaatst in het NIEUW ISR. WEEKBLAD 23 maart 2018.

  Like

 5. tinekevanschagen zegt:

  Waar staan Freek de Jonge en Pia donor?

  Like

 6. fleckie zegt:

  AMSYERDAM…….! VERWARDE MAN BIJ HaCarmel……..NW.ISR.WEEKBLAD 23.3.2018. …….
  Opnieuw is restaurant HaCarmel aan de Amstelveenseweg in Amsterdam belaagd Op maandagochtend 19 maart stond een man voor het pand te schreeuwen.Er vielen geen gewonden en er is geen schade toegebracht .De man,die volgens eigenaar Daniël Bar-on een verwarde indruk maakte en met een fles stond te jongleren,is door de politie aangehouden en meegenomen voor verhoor ,maar kwam kort daarna weer vrij……<<<<<<<<<<<<<<fleckie : weerWEER iemand die zo zeer naar zijn thuis ', terugverlangt'..om daar zijn rust te .. '..hervinden'!!!( ahum)<<<<<<<
  …….NIW. 23.3.2018 'Over zijn terroristische motief zijn wij vanaf dag EEN helder'……..Advocaat Herman Loonstein over waarom hij door middel van een artikel 12- procedure een zwaardere vervolging wil voor de Palestijn die de ramen van restaurant HaCarmel insloeg<<<<<<<

  Like

  • Republikein zegt:

   Was die paddestein hier op vakantie soms, wat doet zo’n leipo in mijn land.
   Die vent spoort niet hoor, ik ook niet maar spoor tenslotte in mijn eigen land niet.
   K kennet nie meer volguh.

   Like

 7. bozeoudeman zegt:

  Toekomst

  Hallo politici ik wil niet leven
  Onder de sharia
  Ik wil geen
  Gelovige broeder zijn

  Hallo politici
  Door jullie
  Die betweters zijn
  Dreigt onderstaande realiteit

  Driehonderd stokslagen
  Omdat ik alcohol drink
  Die verdien ik
  Dat is dan buiten kijf

  Tweeduizend stokslagen
  Omdat ik een mening uit
  Die niet gewenst is
  Bij de geestelijkheid

  Kruisiging na stokslagen
  Steniging na stokslagen
  Omdat slagen alleen
  Nooit genoeg straf kunnen zijn

  Voor vrijdenkers en goddelozen
  Voor homo’s en iedereen
  Die anders is en blijkt te zijn
  Dan men verdragen wil

  Terreur, ons land aangedaan
  Door linkse dromers en idem christenen
  Door liberale dwazen en blinde atheïsten
  Die straks zelf en masse op de vlucht gaan

  Geliked door 1 persoon

  • Frans Brassens zegt:

   Blinde atheïsten ?
   Boos Ouwetje, ik vrees dat je toch nog wat moet bijleren op je oude dag…..

   Like

   • Republikein zegt:

    Cursus braille?
    Ik las ooit dat staatsgeweld een blinde vlek is bij academici, politici, journalisten en middenklassers die de status quo niet hoeven uit te dagen, en die ook niet zwart zijn. Zij weten niet tot welk geweld de staat overgaat als zij uitgedaagd wordt, ook in Nederland.
    Zou Vincent van Bijloo nou boos worden?

    Like

 8. fleckie zegt:

  …….NAZI, LIEFHEBBER’ van SCHILDERIJEN !!! <…..NW.ISR.WEEKBLAD 23.3.2018…’ MENTEN! weer op de buis ‘. …DE ZAAK MENTEN, de met jubel,overladen dramaserie over de jacht van journalist Hans Knoop op oorlogsmisdadiger Pieter MENTEN, wordt opnieuw uitgezonden. Omroep MAX herhaalt de serie op 7,14, en 21 april om 20.25u op NPO2. Het is uitzonderlijk dat een serie zo snel wordt herhaald en al helemaal op PRIME TIME..Knoop beschouwt het als een ‘groot eerbetoon aan de makers’. De ZAAK MENTEN won een CANADESE filmprijs, de BANFF ROCKIE AWARD, en werd genomineerd voor de Prix Italia. Dertig tv-stations van over de hele wereld kochten de serie aan, en zal nu zelfs tot in CHINA te zien zijn. <<<<<<<

  Like

 9. Anton Haksteeg zegt:

  Ja ik heb de serie boeken van Dr. L. de Jong “Het Koninkrijk der Nederlanden in de tweede Wereldoorlog” en ben ze voor de tweede keer aan het lezen (Ik ben al wat ouder) ik ben in 1939 geboren. Ik ben weer onder de indruk van de nauwkeurige beschrijving van het verschrikkelijke geweld en de misdaden die er in die periode plaats vond en kan niet begrijpen dat er nu zgn Nederlanders zijn die de islam (die hitler steunde in zijn moord op de Joden) nu naar binnen halen dat kan en mag niet want je weet dan kennelijk niet wat je over je heen haalt en leest wat er al gebeurt is in Engeland en Frankrijk en Zweden en Duitsland en andere Europese landen je bent bezig een moord uit te roepen over je eigen kinderen en kleinkinderen.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Orwell’s boek 1984 over het uiteindelijke effect van de de linkse politiek ( de partij die in de absolute macht in Engeland heeft gegrepen ,heet EngSoc = English Socialists) is in velerlei opzichten heel accuraat gebleken.

  ”Links” is overal in het Westen al decennia lang succesvol bezig het denken van de mensen systematisch te beïnvloeden via allerlei situaties waarin kennisoverdracht plaats vindt.
  Dat betekent simpelweg dat links wil dat de mensen in hun manier van denken en handelen allemaal op dezelfde manier leren redeneren, om daarna tot dezelfde conclusies te komen. Er is dus sprake van gelijkschakeling onder grote druk.
  Deze vreselijke neiging zie je in dit deprimerende boek onthutsend scherp in beeld gebracht.
  ”1984” lees je niet voor je plezier, omdat wij maar al te goed beseffen dat dit precies is wat er nu plaats vindt.
  In Orwell’s boek werd het doen en laten van de mensen overal met camera’s gevolgd en ”afwijkend, ongewenst gedrag” werd ogenblikkelijk aangepakt.
  Ook werkte EngSoc- ter bevordering van de conditionering van de mensen- met een ZELFVERZONNEN vijandsbeeld dat aan de gedresseerde bevolking werd voorgehouden in samenkomsten die niemand mocht verzuimen.. In deze samenkomsten kon men de aartsvijand zien die iedereen grondig moest HATEN. Dit haten werd er via spreekkoren ingeprent.
  Wie dit verfilmde versie ”1984” ziet mag zich van tevoren mentaal wel flink wapenen..

  Dat is inderdaad nu precies wat links via de EU en het politiek correcte denken dagelijks op ons bordje deponeert.
  Als tegen- medicijn krijgt de burger van nu dan via de T.V lichte kost met veel leeg vermaak en gekunstelde opgewektheid voorgezet.
  Bovendien wordt ons -door middel van veel gedram- steeds voorgehouden dat onze nieuwe wereld wordt verrijkt door inburgering van vrede brengende, niet-westerse culturen en daarbij behorende nieuwe gedragspatronen.

  Wie dit onmenselijke proces dat zich nu voltrekt eenmaal doorheeft zal NOOIT meer tot enige concessie met betrekking tot het verziekende linkse gedachtegoed bereid zijn.

  Aan dit onmetelijke misdrijf dat ons wordt aangedaan moet absoluut een einde worden gemaakt.
  Zonder enige consideratie,.
  Tegen de ”linkse werkelijkheid” moet VOORTDUREND een scherp geformuleerde realistische kijk op de werkelijkheid in stelling worden gebracht.
  Dwangmatig LINKS denken mag niet meer bestaan.
  Ik zeg het maar ronduit.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  http://tundratabloids.com/2018/03/twitter-suspends-tommy-robinsons-account/

  Tommy Robinson Twitter
  Twitter suspends Tommy Robinson’s account…..!

  Like

 12. Wachteres zegt:

  http://www.breitbart.com/london/2018/03/28/swedish-government-pushes-end-anonymity-social-media/

  Swedish Government Pushes To Ban Anonymity on Social Media

  De Zweedse regering zet door om anonimiteit op sociale media te verbieden

  The Swedish government is planning to put more pressure on tech giants Google, Facebook, and Twitter to end anonymity for ‘online trolls’ and those accused of posting hate speech.

  De Zweedse regering is van plan om meer druk uit te oefenen op technologische giganten Google, Facebook en Twitter om de anonimiteit voor ‘online trollen’ te beëindigen en voor degenen die ervan worden beschuldigd haatzaaiende berichten te plaatsen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s