Verzet neemt toe – ook in Wurzen nu protest & demonstratie!

Screenshot_93

(Vertaling: E.J. Bron)

Het verzet tegen de mensen-vijandige politiek van het Merkel-regime “verovert” de provincie. Nu was het ook in Wurzen (bij Leipzig) gisteren raak! Hieronder een kort verslag van een deelnemer:

journalistenwatch

Minstens 300 inwoners van Wurzen kwamen voor de eerste manifestatie van het Nieuwe Forum voor Wurzen op het marktplein van de kleine stad in de deelstaat Sachsen bij elkaar. Na een welkomstwoord door de chef van het initiatief “Zukunft Heimat” uit Cottbus heeft de nog jonge regeringkritische vereniging zichzelf voorgesteld en de boze burgers ertoe opgeroepen zich niet te laten afpakken wat zij dertig jaar geleden hadden bevochten: vrijheid en rechtsstaat.

Als het protest en het verzet ook in Wurzen groter en scherper wordt, dan zullen de gevestigde partijen ook daar binnenkort drastische verliezen lijden.

Hier de Facebook-pagina van “NEUES FORUM für Wurzen” (NFW).

Ook de “Leipziger Volkszeitung” berichtte vandaag over de demonstratie, noemt echter maar 200 deelnemers.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, Merkel, Patriottisme, Verzet, Vrijheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Verzet neemt toe – ook in Wurzen nu protest & demonstratie!

 1. Mary zegt:

  Heel goed laat het maar een sneeuwbal effect worden, des te meer mensen durven aan te sluiten tegen alle onderdrukkende maatregelen van die Merkel en die EU club in, hoe groter de massa hoe benauwder de Merkel/EU club het krijgt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  Is er nu werkelijk geen ene manier om Merkel af te zetten?

  Like

 3. T.Troubadour zegt:

  Hoe lang wacht men in Nederland?

  Like

 4. De islam hoort bij Duitsland en het Duitse volk moet maar accepteren dat het aantal misdrijven onder jonge migranten bijzonder hoog is, aldus Führer Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/03/german-minister-blames-citizens-for-surge-in-migrant-knife-crimes/
  Interior minister, Herbert Reul, of the state North Rhine-Westphalia, suggests it’s pretty easy to deal with knife crimes. Reul said that “citizens will have to be more ‘sensitive’. You don’t necessarily need to let people get close to you”.

  Like

 6. Jean zegt:

  Eindelijk beginnen op diverse plaatsen in Europa de ogen open te gaan, nu éérst de veroorzakers van alle ellende uitschakelen te beginnen met die troep in dat EU gedrocht én uiteraard M&M (merkel & macronnetje), terug het beleid in eigen handen nemen, de grenzen sluiten en starten met de afvoer richting Afrika, minimaal 10.000 per dag te beginnen met de illegalen en de criminelen van allochtone afkomst, dubbele paspoorten in beslag nemen en islam verbieden dan pas zal Europa terug een leefbaar veilig onafhankelijk continent worden bestaande uit “Republieken” waarin iedereen die een mandaat wil uitvoeren “gekozen” moet worden door de burgers en niet zoals momenteel via de wieg.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  https://www.welt.de/regionales/niedersachsen/article174884424/Zwei-Grossfamilien-pruegeln-sich.html

  Niedersachsen & Bremen Zwei Großfamilien prügeln sich [sich prügeln = knokken]

  Nordhorn (dpa/lni) – Angehörige zweier Großfamilien sind in Nordhorn mit Messern, Schlagstöcken, Baseballschlägern und einer Machete aufeinander losgegangen. Rund 40 Männer hätten sich am Samstag bei der Massenschlägerei im Stadtgebiet geprügelt, teilte die Polizei am Sonntag mit. Die Beamten setzten Reizgas und Schlagstöcke ein, um die libanesischen und irakischen Kontrahenten voneinander zu trennen und eine weitere Eskalation zu vermeiden. Erst nachdem weitere Kräfte der Bundespolizei eintrafen, konnten die Gruppen getrennt werden.

  Het geweld komt steeds dichterbij. [Voor ons althans].

  Like

 8. droevige mof zegt:

  In Duitsland worden de protesten herhaald die hebben bijgedragen tot de ondergang van de DDR in 1988 en 1989. Het wordt ongemakkelijk voor de overheid, want nu komen de intellectuelen uit de dekking. De Erklärung 2018 is al ondertekend door meer dan 1000 mensen, wetenschappers, kunstenaars, natuurwetenschappers en artsen. Elke dag worden ongeveer 100 nieuwe handtekeningen toegevoegd.
  https://www.erklaerung2018.de/

  Het links-liberale weekblad Die Zeit heeft duidelijk een probleem. In het begin was er nog een poging om het initiatief te bestrijden, nu probeert men zichzelf te regelen.
  http://www.zeit.de/2018/14/erklaerung-2018-unterzeichnung-wissenschaftler-aerzte-autoren-konservatismus

  Like

 9. fleckie zegt:

  Alles goed en wel, we weten nu wel e.e.a.overJEZUIETEN-(BELEIDER)- TIMMERMANS, …….maar..hoe staat de SOROS-clan tegenover/!of ..als .medewerkers ten opzichte van…JEZUIETEN…NIEUWE WETELDORDE? …….ALS er in juni a.s. weer een golf ‘GEKLEURDEN’ invaseert, krijgt men de neiging te denken dat het ‘GROTE VERNIETIGINGSPROCES…….’verhaast’ wordt?!

  Like

 10. fleckie zegt:

  Correctie, moet zijn nieuwe ‘weReldorde,’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s