Europarlement wil speciale trein: ’Metro te ingewikkeld’

Screenshot_100

Brussel-Luxemburg moet het station van het Europees Parlement worden.

(Door: Ruud Mikkers)

BRUSSEL – De Belgische spoorwegen moeten extra treinen inzetten, zodat Europarlementariërs op tijd op luchthaven Zaventem arriveren voor hun vlucht naar huis. Ook voor hun aankomst in Brussel zijn extra treinen gewenst.

Dat staat in een deze week door de begrotingscontrolecommissie van het Europees Parlement goedgekeurd rapport over de eigen huishouding.

Hierin staan tal van aanbevelingen. De secretaris-generaal, de ambtelijke baas, wordt onder andere verzocht zich in te zetten voor extra treinverbindingen vanaf het station Brussel-Luxemburg, pal naast het parlementsgebouw. Hij wordt aangemoedigd te gaan onderhandelen met de Belgische spoorwegen.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, establishment, Europees Parlement, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

22 reacties op Europarlement wil speciale trein: ’Metro te ingewikkeld’

 1. ReaGluurder zegt:

  Die hele EU-Keet is één grote tsunami van fijnstof /CO2! Dat maandelijkse bizarre verhuiscircus Brussel-Straatsburg-Brussel, is ook een miljeuramp op zich! Een grote verspilling van energie en belastingcenten, meer kan ik er niet van maken! (de drankrekening van Drunkert is maar een minieme kostenpost!)

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Toegeven aan die kotsmisselijke bende EU parasieten hun eisen is toegeven aan de 3de wereldoorlog.
  Wij willen die troep juist weg i.p.v. ze nog verder te knuffelen, die EU bende staat op hetzelfde niveau als islamieten nl. walgingsniveau.
  Oprotten met die troep parasieten, dat ze maar wandelen naar een trein voor zolang die EU keet leeglopers nog recht staat.
  Moest het van mij afhangen dan was die keet nooit open gegaan en zou ik nu alles gaan terugvorderen wat ze tot op heden bij mekaar hebben gevangen, dan spreken we over miljarden.

  Geliked door 2 people

 3. Motorman zegt:

  Komaan zeg, een eigen vliegveld naast dat parlementsgebouw hebben die hardwerkende sukkelaars toch verdiend.

  Geliked door 1 persoon

 4. rs zegt:

  tuurlijk……………..men moet die ongekozenen nog meer in de watten leggen………….stel je voor dat ze NA het tekenen dat ze aanwezig zijn, snel weer terug moeten naar de pappot………………….geldverspilling. Maar het zal die ongekozenen een rotzorg wezen………….Schandalig !!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Claudia M. zegt:

  Je zou toch ontploffen van zo’n bericht… Wat is er mis met de metro? Lastig? Hoezo lastig, hoeveel mensen moeten niet eerst forenzen om überhaupt bij het OV te komen? Ik ken er zat die eerst nog een half uur moeten fietsen.

  Deze loopt ook vijf dagen per week naar de bus en weer terug, iets langer dan een paar minuten! Daarnaast is het altijd hopen dat de bus komt, want dat gebeurt regelmatig ook niet! De volgende halte is ook weer tien minuten verder, lopen!

  Nexit! Ik wil van dit ongehoord geldvretende over het paard getilde zooitje af!

  Geliked door 2 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   “Wat is er mis met de metro?”

   Ik denk dat ze ‘m beginnen te knijpen want in/op metro’s worden meer terroristische aanslagen gepleegd dan in/op treinen.

   Like

   • ReaGluurder zegt:

    Idd, ik denk ook dat het hiermee te maken heeft. Waarschijnlijk worden sommigen of iedereen ook al vervoerd in kogelvrije taxi’s. Het hek, muur, rondom het huis van TimmerSchwanz staat er ook niet voor niks. Reken maar dat dit met ONZE belastingcentjes is bekostigd! ‘Wie (haat) zaait, zal oogsten’!

    Like

 6. Claudia M. zegt:

  Test?

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Sommige collega’s vinden het gewoon te ingewikkeld om eerst de metro te pakken”, ???
  🙂 tja, om de metro te gebruiken moet je hersens hebben en is bij de EU muppies een zeldzaamheid !!

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Met geplande vluchten van en naar Brussels, met aparte rijstroken voor de geblindeerde limo’s om de ondergang van de EU niet te vertragen….megalomanie in optima forma, is er een dokter in de zaal….mag ik even een teiltje, mogen wij even overgeven,.er moet een Franske naar buiten.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Ik opteer voor ambulances met 2 potige verplegers, gewapend met een jas met veel riempjes en gespen, met extra lange mouwen tot op de rug, en een tranquillizer in een spuitje of snuifje, in plaats van speciale treinen, (heeft een verkeerde associatie aan stalin en Hitler).

  Geliked door 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  Als ze een trein, metro of vliegtuig missen, dan wachten ze maar op de volgende.
  Het lijkt simpel, maar dat is het ook.
  Zo leven alle EU-burgers toch?

  Geliked door 2 people

 11. Peacepipe zegt:

  Geen wonder dat het zo’n bestuurlijke puinhoop is in Brussel, als met de Metro reizen al TE MOEILIJK is!

  Geliked door 2 people

 12. Petra DeBoer zegt:

  Mooi zulke eisen want dan komen er steeds meer mensen die de EU liever gisteren dan vandaag vaarwel zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 13. renato zegt:

  Het is de toenemende angst omdat zij de politieke controle gaandeweg aan het verliezen zijn. Dus wil men preventief meer bescherming. En dat mag wel een paar duppen kosten. De hoogmoed komt voor de val……

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Zo langzamerhand gaat dit gehate EU-parlement (wat mij betreft kunnen ze trouwens opflikkeren met hun “gezegende” Verenigd Europa waar verdeeldheid en haat steeds verder toenemen!) zich precies gedragen uit een fabel waarin een boer en kwartels de hoofdtoon vormen en dan ongeveer zo:

  De kwartel en de boer

  Een vrouwelijke kwartel had haar nestje gebouwd in het korenveld en ze woonde daar met haar vier kuikentjes, die er elke dag van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat naar hartelust speelden. Op een dag kwamen de kuikentjes geheel overstuur bij haar thuis.
  Ze zagen hun moeder al van ver en riepen: “Moeder, we moeten onmiddellijk verhuizen, we moeten hier weg want wij hebben de boer vandaag horen zeggen dat hij morgen het graan gaat afmaaien!”

  De moeder bleef heel kalm en ze zei: “Rustig maar, vertel nou eerst maar eens precies wat er nou is gebeurd.”
  “Nou,” begonnen de kuikentjes, “We waren in het korenveld aan het spelen en toen hoorden we de boer tegen zijn zoon zeggen: “Ga jij eens aan de buren vragen of ze ons morgen komen helpen bij het oogsten van het graan.”
  “Oh,” zei moeder kwartel, “is dat alles? Nou, ga dan maar weer lekker spelen want er is helemaal niets aan de hand daar ik eraan twijfel of die buren de boer inderdaad komen helpen. Jullie moeten echter morgen wél heel goed opletten wat de boer wederom zegt.”

  De vier kuikentjes begrepen er helaas niets van dat hun moeder zo koelbloedig bleef. Ze waren bang en verbaasd maar zij deden alsnog wat hun moeder had gezegd.
  De volgende dag gebeurde er niets, het korenveld bleef zoals het was en er werd niet gemaaid al was de boer daar wel opnieuw aanwezig. Die avond kwamen de kuikentjes weer heel angstig thuis. “Moeder, nu moeten we echt vanavond weg hoor want morgen maken ze ons nest kapot! Morgen gaan ze vast en zeker beginnen met maaien!”
  Opnieuw antwoordde moeder kwartel: “Vertel nu eens rustig wat er is gebeurd. Wat hebben jullie vandaag precies gehoord?
  De kuikentjes vertelden tegen haar : “Toen de zoon van de boer vanmiddag thuiskwam, hoorden we de boer tegen hem zeggen: “Je moet direct naar je ooms en je neven toe gaan en aan hen vragen ons morgen te komen helpen bij het binnenhalen van de oogst. Morgen moeten we echt met maaien beginnen.”
  “Oh,” zei moeder kwartel wederom, “is dat alles? Speel maar gerust verder want morgen zal er helemaal niets gebeuren omdat ik twijfel of die oom en neven komen opdagen. Jullie kunnen buiten spelen maar let wel weer goed wat de boer dan zegt.” De kuikentjes snapten er net als eerst niets van en waren heel bang. Ze wilden het liefst meteen weggaan.

  De dag daarop scheen de hele dag de zon, de kuikentjes speelden in het korenveld en er gebeurde inderdaad niets totdat de boer opnieuw verscheen en zij hem hoorden praten. Die avond kwamen de kuikentjes echter nog banger thuis dan de keren daarvoor.

  “Moeder, we hebben de boer vandaag weer met zijn zoon horen praten, wat moeten we nu toch doen?”
  “Sst, kinderen,” zei de moeder, “laat eerst maar eens aan mij horen wat jullie deze keer hebben opgevangen.”
  “Nou, vandaag riep de boer zijn zoon weer bij zich,” vertelden de kuikentjes. “Wij verstopten ons in de buurt, om alles zo goed mogelijk te kunnen verstaan. Opeens hoorden we de boer tegen zijn zoon zeggen: “Zoon, je bent bij de buren op bezoek geweest, je bent bij je ooms en je neven op bezoek geweest, maar ze zijn allemaal niet gekomen. Er zit niets anders op dan dat we morgen zelf met de oogst beginnen.”
  Toen de kwartel moeder dit hoorde, zei ze spontaan: “Nou wordt het tijd voor ons om héél snel ons nest op te ruimen en te vertrekken want morgen wordt er hier WEL gemaaid.”
  “Maar moeder,” vroegen de kuikentjes, die er (net als eerst) echt niets meer van begrepen, “hoe weet u nou dat er morgen wél wat gebeurt?”
  “Tja,” zei de moeder, ” tot twee keer toe gingen de boer en zijn zoon anderen om hulp vragen hij het oogsten en twee keer bleven ze wachten tot anderen hen zouden helpen maar die hadden daar vast geen zin in omdat ze daar ongetwijfeld toch niets voor terugkregen. Maar nu gaan ze toch uiteindelijk zélf aan het werk, dus wordt er morgen gemaaid.”
  De kwartels braken hierop vliegensvlug hun nestje af en vertrokken, in de hoop nog voor het vallen van de nacht een nieuwe woonplaats te vinden, héél ver weg van de boer die teveel op anderen had gerekend maar daarin constant teleur werd gesteld!

  Moraal: De boer vertegenwoordigd het Europarlement die uitzaaiden en wilden oogsten en zij vroegen anderen om hulp die toch al geen vertrouwen in hen hadden zoals de voormalige oostbloklanden. De kwartels vertegenwoordigen de EU-burgers die liever op de vlucht slaan zodra de EU hen bedreigd (wie weet zelfs door de metro heen), uitbuit en in staat is om hen allen neer te maaien!
  En als het Europarlement niet héél goed oppast met hun misselijke geldsmijterij dan lopen ze dadelijk het risico dat hun speciale trein door woedende burgers met stenen worden bekogeld of met explosieven, afgeworpen door hun “vrienden”, de moslimextremisten!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s