FOTOSHOPPER Ollongren. . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op FOTOSHOPPER Ollongren. . .

 1. Tistochwat zegt:

  Papa is héél trots op je!

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De verzuiling is in alle grote steden in Europese landen steeds duidelijker merkbaar, In de binnenstad klinkt overal het Arabische gejengel, wekelijkse betogingen (of eigenlijk optochten ter verering van Erdogannef en het Groot-Erdotolië) die opvallend vaak worden opgesierd met zowel Turkse vlaggen en Palestijnse (PLO)vlaggen, luidkeels het allahoe akbar scanderen en doodswensen tegen alles wat westers is,….. and nobody gives a flying f#ck.
  De donkere straathanger, native uit Africa, gedraagt zich meer secretive and rarely allows itself to be visible during daytime, hence, meeting it in it’s natural habitat is nearly impossible, terwijl het toch veel overlast schijnt te veroorzaken.
  Opmerkelijk is echter wel dat het Arabisch weinig tot zelden is vertegenwoordigt in de media, op de radio en tv hoor je praktisch nooit een prachtige Iraanse ballade of een uitzending van een Turkse gebedsviering op zondagmorgen, sterker is het feit dat men bij de media de Islamietjes totaal lijkt te negeren, terwijl er al miljoenen gedijen binnen de EU,………of poogt men geen slapende westerlingen wakker te maken, want politiek is de islam al aardig vertegenwoordigt maar op de linksche kijkbuis en de orthodox-linksche radiostations is het opvallend stil.
  De terugvallende kijkersaantallen en de schamele terugappende luisteraars kunnen geen oorzaak zijn van een multiculturele programmering, dat heeft een andere reden, het veelvuldige bashen van alles en iedereen die het wél goed voor hebben met de Westerse samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 3. Anton Haksteeg zegt:

  Stuur ollongren terug naar waar ze vandaan komtik schaam me – als echte nederlander – dood voor dit mens dat niet deugd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s