Haatimam Fawaz Jneid is politieke clickbait in de strategie om vrijheid van meningsuiting verder te beperken

Screenshot_101

(Door: Sietske Bergsma)

Grapperhaus: ‘pas als jullie je vrijheid inleveren ga ik iets doen tegen dit paard van Troje dat politieke islam heet – en zelfs dan niet’

Minister Grapperhaus van Justitie en veiligheid (CDA) wil ‘het strafrecht aanpassen om harder op te kunnen treden tegen radicale imams, zelfs als dat betekent dat de vrijheid van meningsuiting daarvoor wordt ingeperkt.’ Hij ‘walgt’ van extremistische uitlatingen van de omstreden islamitische prediker Fawaz Jneid (foto) aan het adres van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. ‘Maar het Openbaar Ministerie ziet op dit moment geen kans de man te vervolgen.’ Dit bleek uit Kamervragen gisteren.

Vijand van de islam

Opmerkelijk, gezien de gretigheid waarmee vorig jaar nog werd aangekondigd prioriteit te maken van ‘mensen die zomaar alles denken te mogen zeggen en schrijven online’, aldus een persofficier van justitie in Nieuwsuur naar aanleiding van de Sylvana Simons zaak die breder wordt uitgedragen. Vrijheid van meningsuiting, ‘maarrr.’ Niks geen uitleg toen over ‘de beperkingen behoudens de wet’, zoals het oproepen tot geweld of moord, of Europese jurisprudentie die ‘offensive speech‘ juist beschermt. Nee, de beleidslijn van het Openbaar Ministerie werd ineens een vage oproep tot fatsoen, een waarschuwing aan alle anonieme zolderkamer trollen, columnisten en andere woordterroristen.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", CDA, Censuur, christendemocraten, Elite, establishment, Hypocrisie, Islam, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Haatimam Fawaz Jneid is politieke clickbait in de strategie om vrijheid van meningsuiting verder te beperken

 1. Aegolius cs zegt:

  **Grapperhaus: ‘pas als jullie je vrijheid inleveren ga ik iets doen tegen dit paard van Troje dat politieke islam heet – en zelfs dan niet’**
  Is er ‘n bestuurlijk politiek figuur na Pim Fortuyn opgestaan? Naaah, ik weet niet in hoever hij conform zijn aanstellingseed die weg mogelijk zal kunnen maken…..!!

  Bijzonder.

  Geliked door 1 persoon

 2. bigljohn zegt:

  Behalve als Geert Wilders eens een scheet laat. Dan staat heel politiek den Haag op zijn achterste poten. Rechtbanken die er een dubbele moraal op na houden, evenals burgemeesters, politie en justitie. En Brussel niet te vergeten. Manneken Pis kan ook al niet meer normaal pissen van dit alles, hij heeft er prostaat problemen aan overgehouden ! Aan alles is te merken dat Nederland de weg op gaat van een door de Sharia gecontroleerde staat. Een protest hiertegen betekent; U bent een racist, islamofoob, u gaat naar de rechter, en u krijgt een hoge boete of zelfs een (lange)gevangenisstraf !

  Geliked door 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Nederland heeft ooit de ‘Gouden Eeuw’ doorgemaakt. We zitten nu middenin de ‘Bizarre Eeuw’! ’t Is werkelijk niet meer te bevatten wat zich hier allemaal afspeelt de laatste decennia. DWDD van gisteravond past ook prima in dit tijdperk; discussie over ‘times they are a changing’. Tuurlijk zat er een kleurrijk gezelschap. Geleuter over kordate vrouwen, sinterklaas en zijn zwarte knecht, gendergedoe, moppen die wel/niet meer zouden kunnen, maar geen woord over de Grootste Verandering Sinds Mensenheugenis; de islamisering en de bijbehorende ellende! De ‘Bizarre Eeuw’ ten voeten uit! Ik heb de sexuele revolutie mogen beleven, gelukkig zonder gevolgen!

  Geliked door 1 persoon

  • Thoth zegt:

   Bizarre eeuw, inderdaad. Wij krijgen nu van alles… Sint + Piet kan niet, we zijn islamofoben, racisten, @metoo, geen immigratie van (jaar) 700, we zijn ‘wit’, referendum wordt ingetrokken, we zijn xenofoben, 1000 € van Rutte, Belgen moppen, media + onderwijzer zijn links, NPO/NTR voedt ons op, we zijn eurofoben en nog veel meer van deze onzin.

   Dit alles omdat de PvdA, DDR66, GL etc. de laatste 30 jaar aan het bewind heeft gestaan.

   Like

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ik begrijp dat “- en zelfs dan niet.” Bedoelt ie nou dat ie er dus nooit wat aan gaat doen?

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Wat wetten maken betreft zijn die achterbakse christenen nog een graadje erger dan de rooien.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  De beste oplossing voor het Jneid “probleem” is ‘m in een busje sleuren, zijn tanden uit z’n bek slaan, en voordat ze ‘m uit een rijdende auto trappen nog even in zijn oor fluisteren dat de volgende keer z’n kop eraf gaat.

  Islam moet je aanpakken op de islam manier.
  Ze kennen enkel de taal van geweld.

  Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Russische diplomaten zitten binnen 48 uur op het vliegtuig naar huis , zelfs uit alle EU landen , als er iets misgaat ergens in Engeland ! , terwijl die enkel wat inlichtingen verzamelden , waarom kan zo’n haatzaaiende terroristenpromotor dan niet het land uitgedonderd worden ?
  Hier wordt duidelijk met twee of meer maten gemeten !
  Ons hele rechts- en wetsysteem , daar deugt geen donder van !
  Maak een wet speciaal voor religieuze gekken , dat je die bij het minste geringste hun paspoort af kunt pakken en op transport kunt stellen .

  De overheid heeft de taak ons land veilig te houden voor haar EIGEN inwoners !

  Geliked door 1 persoon

 8. Thom zegt:

  Grapperhaus is net zoals de lui waar hij de baas van is namelijk de rechterlijke macht en het Openbaar Ministerie. In Hilversum schelden Marokkanen een Surinaamse vrouw die een cafetaria runt aan de lopende uit voor kankeraap en als ze er terecht met een bezemsteel op los slaat dan wordt zij vervolgd.
  De politie en PvdA burgemeester Pieter Broertjes hebben tegen die pesters nooit iets ondernomen en nu doen die laplullen alsof die vrouw door op tuig in te slaan zich schuldig maakt aan een strafbaar feit dan wel een misdrijf. Ze is het geteisem en de linkse wegkijkers zo zat dat ze haar zaak sluit.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Thom

   Dit is weer een voorbeeld van de omgekeerde wereld. Deze Surinaamse vrouw is tot in haar haarvaten beledigd en uitgescholden, maar als niemand het voor haar opneemt en zij die misbaksels dan zelf maar aanpakt (ik zou het ook niet met mijn blote handen hebben gedaan!), dan is zij van slachtoffer naar dader getransformeerd….
   Je moet het maar durven, om een getergde en gepeste vrouw te beschuldigen van het begaan van een strafbaar feit, terwijl de pestkoppen vrij rondlopen en wel weer een nieuw slachtoffer zullen vinden.
   Ik hoop van harte dat burgemeester Broertjes de volgende is die met harde hand aangepakt gaat worden door die rotzakken. Hopelijk gaat hij dan inzien dat wegkijken tot gevolg kan hebben dat je zelf ook slachtoffer kunt worden.

   Ik wens deze Surinaamse mevrouw sterkte! Ze verdient respect, en geen veroordeling!!

   Like

  • Steven zegt:

   Marokkanen en ander islamitisch TUIG krijgen in Nederland nou eenmaal een voorkeursbehandeling en het RECHT om niet vervolgd te worden.
   Dat is al een teken waar men eigenlijk naartoe wilt…

   Ik kan niet wachten totdat de opstand zo groot wordt dat je het elke dag op TV krijgt te horen….want die dag gaat er vroeg of laat komen.
   En misschien is dat ook wel de reden waarom ze in HAASTTEMPO zoveel asieltuig proberen binnen te halen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s