Het boerenbedrog van Abbas: Een vredesakkoord is niet het einde van de oorlog tegen Israël

Screenshot_96

Op 17 maart 2014 was Abu Mazen (nom de guerre van PA president Mahmoud Abbas) op bezoek bij president Barack Obama in het kader van het vredesproces. Abbas verwierp de eis van premier Benjamin Netanyahu dat hij Israël als een Joodse staat zou erkennen.

Hij weigerde ook om af te zien van de Palestijnse eis voor een ‘recht op terugkeer‘ van enkele duizenden authentieke bejaarde Palestijnse vluchtelingen van 1948 plus hun vele miljoenen nakomelingen[!], sinds hun vluchtelingenstatus door de VN erfbaar werd gemaakt.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Fatah, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het boerenbedrog van Abbas: Een vredesakkoord is niet het einde van de oorlog tegen Israël

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Blijkbaar hebben zoveel decennia – en zoveel oorlogen later ! – de westerlingen nog steeds niet door dat ‘vrede’ in het Arabisch synoniem staat voor Jihad en de eliminatie van de Joodse staat.”

  Zo is het gewoon met die hele islam gesteld!

  Geliked door 3 people

 2. Aegolius cs zegt:

  **Hij weigerde ook om af te zien van de Palestijnse eis voor een ‘recht op terugkeer‘ van enkele duizenden autentieke bejaarde Palestijnse vluchtelingen van 1948 plus hun vele miljoenen nakomelingen[!], sinds hun vluchtelingenstatus door de VN erfbaar werd gemaakt.**

  Zelfs erfbaar?!

  Dat is een mooie erfenis dat met de koran en lees het Hamas oprichtingsmanifest:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Handvest_van_Hamas

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  De pallies willen nog wel even langer wachten. W-Europa wordt met de dag meer islam, dus anti-Israel. Nog even en Israel heeft geen vrienden meer in dit werelddeel. De blanke vrienden in de VS sterven ook uit. Onlangs nog een oude wijze Israelier gehoord; Israel kan onmogelijk 5 milj arme sloebers (pallies) blijven onderhouden. Dat zou ook het einde van het Zionisme betekenen. Een palliestaat in het hart van Israel toestaan, is hetzelfde als zelfmoord. Las deze week ook dat sinds de komst van Trump, er minder gebouwd wordt in Samaria/Yudeah. Hoe verder? Vrees dat er geen hulp komt van de Messiach!

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  De VN ook maar opdoeken!

  Like

 5. Thom zegt:

  Er is altijd baas boven Abbas. Abbas heeft in Trump zijn meerdere gevonden en hij stelt internationaal gezien niets meer voor. Trump houdt totaal geen rekening met deze oorlogshitser.

  Like

 6. Anton Haksteeg zegt:

  abbas wordt door President Trump gezien als de leugenaar die hij is hij steunt fin ancieel zijn moordenaars bende en daarom moet Israel hem en zijn maten “wegvegen” voordat hij weer kinderen laat instrueren hoe mensen aan te vallen en die stompzinnige EU geeft hem nog vele euro’s ook dank juncker en timmermans met ons belastinggeld doen jullie dat vind het dus niet vreemd dat we die hele EU niet meer willen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Schokkend: Abu Mazen (Mahmud Abbas) zegt alle verdragen met Israël op

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s