“Verborgen” gebedsruimte onder trap op Hogeschool Rotterdam

Screenshot_108

(Door: Jitske Sophie-Venema)

Op de Hogeschool Rotterdam is een gebedsruimte ontdekt, waar zelfs stiekem een muurtje in was geplaatst zodat mannen en vrouwen gescheiden konden bidden. De directie maakt er korte metten mee. Volgens studenten is het bestaan van de ruimte al

Het was een medewerker van de hogeschoollocatie Academieplein die ontdekte dat het leegstaande hok onder de trap in gebruik was als gebedsruimte. Er sprong namelijk een muurtje in het oog, eigenhandig geplaatst door studenten zodat mannen en vrouwen er gescheiden konden bidden. De Hogeschool Rotterdam keurt dit af en heeft de gebedsruimte gesloten.

,,Wij gaan niet akkoord met het oneigenlijk gebruik van deze ruimte en het op eigen houtje plaatsen van een muur”, aldus een woordvoerder van de Hogeschool Rotterdam. ,,Daarnaast is dat scheidingswandje voor mannen en vrouwen strijdig met onze principes.”

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Verborgen” gebedsruimte onder trap op Hogeschool Rotterdam

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Verder was het volgens Fouad moeilijk om níet door te hebben dat in het traphok werd gebeden. ,,De deur stond altijd open en er stonden vaak schoenen voor de deur. Pal tegenover de gebedsruimte zit een groot leslokaal, alle studenten en docenten zagen wat daar gebeurde.””

  Tja dat moet toch idd zijn opgevallen. Beetje hypocriet van die schoolleiding om daar nu pas wat aan te doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Kwestie van tijd, dan is de gebedsruimte een legaal feit, compleet met scheidingsmuurtje.

  Geliked door 5 people

 3. Thoth zegt:

  Oh, was dit ook de ‘hogeschool’ die een kerstboom verboden had? Of was het iemand anders? Nou ja, whatever.

  Like

 4. Pietersen zegt:

  Islamieten zijn stiekem en willen anderen hun wil opleggen. Als ze ontmaskerd worden gaan ze verontwaardigd doen.

  Geliked door 2 people

 5. Hendrik M. zegt:

  Begrijp niet dat er in een openbare school, gefinancierd door ons belastinggeld, gebedsruimtes moeten zijn voor mensachtigen die, als volgers der koran doctrine, aan ons vijandig zijn.
  Vraag me overigens af hoe ze dat doen, tijdens de les even weggaan om te bidden, zo de gehele les verstorend?
  Onmiddelijk al die fratsen afschagffen; geloven mag, bidden doen ze maar in hun eigen tijd en ruimtes.

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Hoe moeten wij dan vervangen worden als volk? Het is de salamitactiek van vernietiging van ons (blanke) volk en bestuurders en politici zijn zich hier bewust van, maar onder het genot van een riant salaris en met steun van a-politieke burgers die menen dat het niet uitmaakt of hij door de hond of de kat gebeten wordt (lees: op we ze hun stem uitbrengen) voelt men zich gesterkt door te polderen, pappen en nathouden.

   Like

  • Anneke zegt:

   Openbare scholen zijn momenteel aan het islamiseren….Zij missen de moraal…

   Like

   • Anneke zegt:

    Toevoeging…missen de joods-christelijke moraal.

    Like

   • Pietersen zegt:

    Wat dacht je van de politieke partijen SP, PvdA en GroenLinks in Rotterdam die een linkse alliantie wilden aangaan met NIDA een salafistenclub. Zo erg is het al in Nederland geworden.

    Like

 6. Elena zegt:

  Het zijn en blijven korandebielen.

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Geef een moslim één vinger en ze hakken je kop af !!

  Like

 8. abouneenee zegt:

  Natuurlijk zijn de moslims er weer als de kippen bij om hun verongelijktheid aan de dag te leggen door te doen alsof hun vrijheid beperkt word. Om te beginnen zou het tijd worden dat islamitische vrijheden ingeperkt worden waar zelfs onze vrijheid van meningsuiting er volgens minister Grapperhaus aan dient te geloven zodat moslims niet langer haatzaaiende teksten mogen spuien. Sjeik Fawaz zou steeds ‘net’ binnen de grenzen van het toelaatbare opereren als hij verklaart dat Aboutaleb anti-islamitisch bezig is. Dit huis van grappen (vrij vertaald) wil er maar niet aan dat de oproep van Fawaz er één was om het leven van Aboutaleb aangezien de sharia niet los gezien kan en mag worden van de islam en daarin opgeroepen wordt het leven van afvallige moslims te nemen. Hoe dat geen vervolging verdient, waar Wilders meermaals voor de rechter heeft gestaan voor uitspraken die nog niet raken aan een doodsverwensing is mij een raadsel. Dat kan alleen in bananenrepubliek Nederland. De door Grapperhaus gewenste beperking van de vrijheid van meningsuiting kan niet anders gezien worden dan in het licht van de salamitactiek om Wilders een toontje lager te laten zingen. Natuurlijk zijn er wél andere wegen naar Rome te bedenken…

  Like

  • abouneenee zegt:

   …om de islam te veroordelen als racistische organisatie, de redenatie van de Nederlandse rechter volgende inzake Wilders die slechts de vrijheid nam om uiting te geven aan zijn wens tot minder testosteronbommen in ons overwegend feministische kikkerlandje). Dat is niet moeilijk te bewijzen: neem de koran en je bent er. Waarom zeggen (overwegend vredelievende) boeddhisten dat het aanvallen van de islam als zelfverdediging gezien moet worden, en krijgt Wilders een knauw van links als hij zichzelf en zijn kiezers verdedigt door de islam aan te vallen?

   Like

 9. Thomasson zegt:

  Wie weet? Misschien diende het gebedsruimte ook als Clandestien wapendepot en ondergrondse Jihadistische samenkomst? De Hoge School van Rotterdam moet studenten, die met illegale activiteiten bezig zijn, wegsturen. Het richten op eigen houtje van een gebedsruimte, is zo’n bezigheid. Men moet niet vergeten dat de terroristen van 9/11 hadden in de gebedsruimte van de Hamburgse technische universiteit ontmoet. Daar werden ze voor Al Qaida gerekruteerd.

  Geliked door 1 persoon

 10. Peter zegt:

  Ook in Detentiecentrum Rotterdam rollen Mohammedaanse bewaarders hun gebedskleedjes uit in sportruimtes bezoekerskamers etc.
  De directie weet dit en doet hier niets aan !!
  Let wel : het betreft hier een OVERHEIDSgebouw.

  Like

 11. Peter zegt:

  Lees dit nog eens:
  Op de Hogeschool Rotterdam is een gebedsruimte ontdekt, waar zelfs stiekem een muurtje in was geplaatst. Mannen en vrouwen konden zo gescheiden bidden. Volgens de directie zijn er nog meer ‘informele stilteruimtes’. Ze maakt er korte metten mee.

  De laatste zin “Ze maakt er korte metten mee.” is een positief teken en zou tot navolging bij andere organisaties moeten leiden.
  Rotterdammers weten van aanpakken:
  1, Niet lullen maar poetsen.
  2. Korte metten maken met het tolerant zijn jegens intolerante moslims.
  Waarvoor hulde.

  Geliked door 1 persoon

 12. Aegolius cs zegt:

  Bijzonder hedendaags verschijnsel t.o.v. de ondergrondse kerk en Hagenpreken.

  Like

 13. aad zegt:

  Ik zie genoeg Nederlandse supermarkten waar precies het zelfde gebeurd.

  Like

 14. BertG. zegt:

  Als het Sudden Jihad Syndrome ter sprake komt kijken we als beschaafde westerlingen vaak snel een andere kant uit. Weten we niet, kennen we niet, willen we niets van horen ook. Toch is dat te snel gezegd; het is echte kletskoek zelfs.

  Het Sudden Jihad Syndrome (SHS) – moslims die ineens een goddelijke ingeving of iets dergelijks krijgen – wordt vaak gezien als de reden achter aanslagen door moslims die geen kenmerken van een uitgebreide voorbereiding vertonen.

  Christenen ervaren dan wel niet de aanraking van Allah, maar dat betekent niet dat onder hen een vergelijkbaar verschijnsel onbekend is.
  http://verenoflood.nu/sudden-jihad-syndrome/

  Like

  • abouneenee zegt:

   Alle religies afschaffen!!! Mensen die tot een religie behoren begrijpen niet dat o.a. deze hen belet vrij te zijn. De hele samenleving is erop gericht de mens zo min mogelijk te laten ontplooien, om zo min mogelijk potentie te ontwikkelen. Maximaal wordt er ingezet op de zombificering van hele volksstammen, uitroeing van het blanke DNA, dmv o.a. drank, drugs, wifi (aantoonbare DNA-schade)…

   Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Kennelijk ook een muurtje tijdens het mediteren in bed..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s