Nieuwe hoop: Alternatief voor Zweden

Screenshot_116

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is einde oefening met Zweden. Verkrachtingen, moorden, islamisering, de resultaten van het feministische liberalisme dat Zweden regeert, zijn bijna onomkeerbaar en absoluut.

Mitteleuropa

Maar nu is er een nieuwe partij in Zweden opgericht, die met haar radicale oplossingsbeginselen en eisen precies datgene zou kunnen brengen wat het land nodig heeft. “We staan nu voor belangrijke verkiezingen. U kunt voor dezelfde oude politici besluiten, die niet naar de mensen luisteren en het land vernietigen, of u stemt op het Alternatief voor Zweden.”

“Wij houden ons bezig met drie dingen, die de andere partijen hebben opgegeven. We zullen alles doen om het Zweedse establishment op de vuilnisbelt van de geschiedenis te gooien. Ten tweede zijn we de partij van uitzetting, de enige partij die dit onderwerp durft aan te spreken, en ten derde zijn we de partij voor recht en orde.”

De AfS heeft een recordstart laten zien. Binnen twee weken steeg de partij in de peilingen naar 2%. Er bestaat nog hoop voor het eens zo mooie en nu mislukte land.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Zweden. Bookmark de permalink .

34 reacties op Nieuwe hoop: Alternatief voor Zweden

 1. Steven zegt:

  ….En toen kwam Soros weer even een kijkje nemen…

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Inderdaad Steven dat zal hetvZweedse partijkartel maar al te graag zien omdat het linkse gespuis maar al te graag ziet dat anderen de ellende betalen die ze aangericht hebben.

   Like

  • Yvonne zegt:

   Het is altijd weer een feest als Soros is langs geweest
   Die vent vertikt het om deze aarde te verlaten

   Like

   • hans-e-pans zegt:

    Naar verluid zal zijn zoon hem dan opvolgen, deze zoon is door zijn vader opgevoed in deze materie en zal dus niet minder irritant als zijn vader zijn, misschien nog wel erger.

    Geliked door 1 persoon

 2. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  2% klinkt niet erg als een succes. Hopelijk op langere termijn 100%?

  Like

 3. Harry zegt:

  Benieuw hoe ver ze gaan komen .
  Uiteindelijk blijft Wilders hier ook steken , terwijl het logisch zou zijn dat ie minstens 80 zetels zou moeten halen .
  Maar meer nog dan bij ons zullen die smerige socialisten , land- en volksverraders ook deze partij gaan demoniseren , belasteren , voor het gerecht slepen , etc .
  Ze zijn daar nog gekker en zieker dan bij ons .

  Geliked door 1 persoon

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Probleem is en blijft dat voordat het een partij met genoeg invloed is er nog minstens 10 jaar overheen gaat totdat en het daarna in alle linkse Zweedse bestuurslagen (of andere Europese landen) is door doorgesijpeld dat er een andere koers ingeslagen is.

  Die tijd van invloed opbouwen in het parlement plus het doorsijpelen is dus minstens 15 jaar.
  Hebben we daarbij ook het welbekende cordon sanitaire (zie je overal terug).
  En in de tussentijd gaat de omvolking gestaag door.

  Bij mij gaat de vlag pas voorzichtig uit als conservatieve/rechtse partijen binnen Europa minstens 51% van de zetels pakken in de diverse parlementen.
  En dan (zie Visegrad) komt Soros zich er nog mee bemoeien met zijn (s)linkse plannen om compleet legaal gekozen regeringen die ‘m niet aanstaan uit het zadel te wippen.

  Deze linkse omvolkingskoers is 40 jaar terug ingezet en die draai je echt niet in een paar jaar tijd om en onderwijl lopen miljoenen (moslim)migranten Europa binnen.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Wanneer is de BIDERBERGGROEP door prins BERNHARD( geldbeluste? ex- werknemer bij de IG- FARBEN! DLD) …..eigenlijk opgericht? …..eerst EUROPESE KOLEN & STAALGEMEENSCHAP,,….. EEG,….ten slotte het dictatoriaat EU .

   Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Ik geloof hier helemaal niets van. Niets kan de zweden meer redden. Alleen een gewapende opstand heeft misschien nog een kans maar zelfs dat waag ik te betwijfelen. Een land met leiders die toe stonden dat het zover kon komen is een verloren land. Democratie Zweden, R.I.P. Duitsland is de volgende natie die aan interne politieke ziekten ten onder gaat. De etterenste ziektenkiemen voor Europa zijn de bacteriën juncker/timmermans.

  Geliked door 1 persoon

 6. Marc zegt:

  Van alle islamkritische partijen in het Westen heeft deze Zweedse partij zonder meer het beste en duidelijkste programma. Ik denk dat ze bij de komende verkiezingen 67,67% van de uitgebrachte stemmen zullen behalen. Een 2/3 meerderheid dat grondwettelijke veranderingen mogelijk maakt. Binnen een jaar na aantreden zal het nieuwe Zweedse kabinet, dat 9 september dit jaar bij de Zweedse nationale verkiezingen gekozen zal worden, niet alleen deze drie punten uitvoeren, maar uit de EU en uit de Navo stappen!

  Mark my words!

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Haalt schouders op.

  Like

 8. Elisabeth zegt:

  Ligt er maar aan maar als zelfs de minister president wil emigreren naar Hongarije, dan is het land echt verloten. Als dit bericht klopt; https://www.express.co.uk/news/world/937934/sweden-mp-emigrate-immigration-hungary-kent-ekeroth-viktor-orban

  Like

  • jantjeuitnl zegt:

   Waarschijnlijk laten de Hongaren iemand die het zo heeft verkloot in zijn eigen land, niet toe, als ze verstandig zijn.

   Like

   • Elisabeth zegt:

    Laat hij maar in Zweden blijven en ondervinden wat hij en andere politici heeft aangericht. Mocht dit bericht kloppen, hoop ik dat Hongarije hem persoon non grata verklaard.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    FOUT! Kent Ekeroth strijdt al jaren aan onze kant! Afgevaardigde in het Zweedse parlement voor de ZwedenDemocraten, Stockholm City!

    https://en.wikipedia.org/wiki/Kent_Ekeroth

    Webmaster

    Like

   • Elisabeth zegt:

    Oke, dat wist ik niet. Dan wordt het uiteraard heel anders, Dat een politicus wil emigreren wegens te veel immigranten die daar de boel verzieken, moet dan toch groot nieuws zijn in de media. Niet dus, dat zegt genoeg. Heb de link gelezen.

    Like

 9. kampersrene zegt:

  Na AfD krijgen we nu een AfZ wie gaat volgen AfN….AfB ….AfI….AfO enz enz

  Like

 10. Vederso zegt:

  https://www.jihadwatch.org/2018/03/sweden-to-hungary-stop-using-us-as-an-example-of-failed-migration Zie in het artikel de link naar Breitbart.

  En volgens Fjordman ontwikkelt Zweden zich tot een veiligheidsrisico voor z’n buurlanden. Een waarschijnlijk volgende stap is dat deze buurlanden uit Schengen en de Noordse Paspoort Unie stappen en de grenzen gaan sluiten.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Zo zal het inderdaad gaan, maar tegelijkertijd is de rotzooi in heel Europa dan ook al niet meer te overzien….
   Hoe je het ook wend of keert we krijgen geweldige onlusten moorden, chaos, geen geld, geen wetgeving…meer burgeroorlog!

   Like

 11. Cathja zegt:

  Moet het AfD geen AfS zijn…?
  In de laatste alinea staat dat het AfD een recordstart heeft laten zien.

  Like

 12. Jan zegt:

  Zweedse minister van Onderwijs Gustav Fridolin: De Hongaren moeten er mee ophouden de massaimmigratiepolitiek als mislukt te betitelen

  http://www.breitbart.com/london/2018/03/29/swedish-education-minister-tells-hungary-it-is-not-ok-to-use-sweden-as-example-of-failed-mass-migration-policies/

  Like

 13. jantjeuitnl zegt:

  In Zweden hebben ze toch al de Zweden-Democraten? Dit lijkt me een poging om tweedracht te zaaien.

  Like

 14. Wim zegt:

  Dit is even een test….

  Like

 15. Jan zegt:

  Vlak voor de verkiezingen verwijderd youtube/google alle video’s van AfS

  Like

 16. Jan zegt:

  Socialisten verspreiden nepnieuws: Conservatieven gaan kinderen bij islamitische ouders weghalen en gaan islamitische scholen en begraafplaatsen sluiten als zij de grootste partij vormen bij de komende verkiezingen

  Social Democrat steps down after spreading false information in Arabic

  A local politician representing the Social Democrats in Sävsjö has given up their candidacy after writing a Facebook post in Arabic that spread false information about opposing political parties.

  https://www.thelocal.se/20180829/social-democrat-steps-down-after-spreading-false-information-in-arabic
  https://sputniknews.com/viral/201808291067561388-sweden-fake-news-arabic/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s