Anis Amri had blijkbaar uitstekende contacten met “islamisten” in Italië en Frankrijk

Screenshot_124

Anis Amri en Beatrix von Storch.

(Vertaling: E.J. Bron)

Beatrix von Storch: “Amri was geen kleine criminele individuele dader”

Twee meldingen, die verband houden met de onderzoekscommissie naar de dader van de Breitscheidplatz in Berlijn, Anis Amri, baren opzien. In Italië werden vijf vermeende handlangers van Amri gearresteerd en blijkbaar had hij betere contacten met de Jihadisten in Frankrijk dan tot nu toe werd aangenomen.

Die Freie Welt

In Italië heeft de politie een vermeend terreurnetwerk opgerold en vijf mannen gearresteerd. Zoals de “Spiegel” meldt, zouden de verdachten handlangers van de dader van de terreuraanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn, Anis Amri, zijn. De mannen werden bij een razzia in het stedelijk gebied van Rome gearresteerd en zouden Amri o.a. van valse documenten hebben voorzien, zodat deze ongehinderd van Italië naar Duitsland kon reizen. Tegelijkertijd vonden er huiszoekingen in vier andere Italiaanse steden plaats.

Bovendien werd gisteren bekend, aldus de “Berliner Morgenpost”, dat Amri vooral uitstekende contacten had met Jihadisten in Frankrijk. Vooral de “islamist” Clement B., bij wie vorig jaar tijdens een huiszoeking een aanzienlijk aantal wapens en springstof werd ontdekt, zou via meerdere kanalen vaak contact met Amri hebben gehad; beide zouden elkaar bovendien persoonlijk hebben gekend, wat nu is gebleken.

Amri had ver voor de aanslag in Berlijn uitgebreid aan een informant verteld dat hij over deze contacten zou beschikken. Desondanks werd de bewaking van Amri door de Duitse veiligheidsautoriteiten stopgezet. Tegenover de Duitse onderzoekscommissie nar de aanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn werden deze contacten tot nu toe grotendeels verzwegen.

Voor de AfD-parlementariër Beatrix von Storch, die lid is van de onderzoekscommissie, staat vast: “Dat bewijst dat het bij Anis Amri niet om een spontaan geradicaliseerde, kleine criminele individuele dader gaat, zoals door officiële zijde steeds opnieuw wordt beweerd, maar dat hij deel uitmaakte van een in heel Europa agerend islamitisch netwerk. Daarop duiden ook de zojuist ontdekte contacten van Anis Amri naar Frankrijk.”

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Anis Amri had blijkbaar uitstekende contacten met “islamisten” in Italië en Frankrijk

 1. ReaGluurder zegt:

  Hoe naïef (DOM) kun je zin! Tuurlijk ziet de islam heel W-Europa als hun “werkgebied”. Grenzen spelen geen rol. De moslim in Rotterdam ziet zijn soortgenoot in Marseille als zijn broeder. Alleen de UItkeringsinstanties van de afzonderlijke landen zijn natuurlijk wel weer van belang!

  Like

 2. exmarineman zegt:

  Er is iets vreemds aan de hand lijkt het, want het lukt mij niet (meer) om berichten van EJBron op FB te plaatsen op mijn openbare tijdlijn.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Op FB wordt zwaar gecensureerd op verzoek van Nederland, Duitsland. Behalve die lui die steeds maar weer kk gillen en met moord naar diverse mensen dreigen, die mogen dat, want dat past wel in hun kraam.

   Like

 3. Pietersen zegt:

  Lone wolves als islamitische aanslagpleger bestaan niet. Er is altijd wel een netwerk dat ervan weet + imam die hen de laatste zegen geeft en meedeelt dat er een goede kans is rechtstreeks naar het paradijs te gaan inshallah uiteraard.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Plotselinge spontane radicalisatie is net zo’n flauwekul als het bestaan van een gematigde islam of een gematigde moslim. Een gematigde moslim is een moslim die goedkeurend achteroverleund bij het kijken naar een nieuwsuitzending over de zoveelste islamitische terreurdaad terwijl zijn zonen juichend over straat rennen winkelruiten aan diggelen slaan onder het roepen van Allah Akbar.
  Zolang er “gematigde” moslim opa’s zijn die zich afvragen waarom hun kleinkinderen bij elkaar geveegd zijn in IS gebied en nu in een Koerdisch kamp verblijven zolang zal het met de islam niets worden in Europa. Het kan pas iets worden als de vraag bij de islam gelegd wordt. Maar ook dat hoeft voor mij nog niet eens. Als de islam maar verdwijnt uit Europa of op zijn minst helemaal naar de maatschappelijke rand gedrukt wordt. Geen plaats in Europa voor Islam.

  Like

 5. Manus the Captain zegt:

  Natuurlijk fake as fuck, die Berlijn aanslag, net als al die zgn moslimaanslagen.
  Vrachtwagen past helemaal niet door dat gat, schade aan huisjes is niet consistent met scenario, er staan nog paaltjes en afstand was veel te klein om zoveel slachtoffers te veroorzaken.
  Echt een debiel scenario, maar wereld vol compleet herzenlozen trappen erin, en de organisatoren lachen zich slap om al die stompzinnigen.
  Slavernij en stompzinnigheid is in feite dezelfde keuze, of voor groot deel gewoon hun lot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s