De schurft is terug

Screenshot_126

De schurftmijt, een gast uit de middeleeuwen, graaft gangetjes onder de huid, waar ze haar eitjes legt, de larven vreten zich een weg naar buiten. 

(Door: Sarah Goldmann – Vertaling: E.J. Bron)

Tot verbazing van experts neemt plotseling de schurft in Noord-Duitsland weer toe, zoals de NDR bericht:

PI News (2)

Schurft is een besmettelijke huidziekte, die door speciale mijten wordt overgedragen. In Midden-Europa komt de ziekte inmiddels slechts zelden voor. In enkele ontwikkelingslanden daarentegen is tot 30% van de bevolking met schurft besmet. […]

In Noord-Duitsland hebben op dit moment veel mensen schurft (scabiës) – en de aantallen nemen verder toe. Waarom de situatie dit jaar zo erg is, kunnen zelfs expert tot nu toe niet verklaren. Het gaat vooral om mensen, die samenleven in een kleine ruimte – bijvoorbeeld bejaardenonderkomens, kleuterscholen en vluchtelingencentra.

Wat zal er wel niet gebeurd zijn? Laten we de “experts” een handje helpen met enige logica. Was er in bejaardenhuizen in Duitsland de afgelopen jaren een significante toename van schurft? Kon men in bejaardenhuizen senioren zien die zichzelf voortdurend krabden? Nee?

En hoe zit dat op kleuterscholen? Dat daar helaas steeds vaker sprake is van luizen, is bekend. En schurft? Had je gedacht! Wat noemde de NDR op de derde plaats, vluchtelingencentra?

Komen de “vluchtelingen” uit Midden-Europa, waar de ziekte grotendeels uitgeroeid was, zoals de omroep correct meldt. Of uit ontwikkelingslanden, waarin hij bij tot 30% van de bevolking voorhanden is, zoals de omroep eveneens correct bericht?  Nu hoeft men alleen nog maar een en een bij elkaar op te tellen om tot een arbeidshypothese te geraken, die men empirisch kan onderzoeken.

Maar daartoe zal het niet komen, noch tot de arbeidshypothese noch tot empirisch onderzoek. Want iedere kennis, die tegenstrijdig is aan het axioma van de edele en verstandige vluchteling, die ons met zijn gezonde gen-pool voor inteelt behoedt (volgens rassenpoliticus Wolfgang Schäuble), deze kennis is ook bij Merkel-experts met onmiddellijke ingang taboe of “nazi” en daar mag niet aan gedacht worden.

Voor de gecastreerde journalisten van de NDR geldt iets dergelijks. En daarom wrijven ze als idioten hun ogen uit en kunnen dat met die schurft gewoon niet verklaren.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Sarah Goldmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op De schurft is terug

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Bert, ik denk dat hier % moet staan i.p.v. 5

  daarentegen is tot 305 van de bevolking

  Like

 3. Steven zegt:

  Ik kijk er niet raar van op als hier straks ook Ebola opduikt en zich verspreidt, zoals HIV en hepatitis …. daar zullen de hoogopgeleide onderzoekers vast ook wel verbaasd om zijn en het af proberen te schuiven op het bejaardentehuis.

  Geliked door 3 people

  • abouneenee zegt:

   Er zit maar één ding op voor blanken die hun gezondheid lief hebben: geen seks met vreemdelingen of met blanken die wel seks hebben gehad met vreemdelingen. Zo moeilijk is dat niet en als er enkel homogeen gewipt word, hebben we zo de relatieve oververtegenwoordiging van Arabische namen voor nieuwgeborenen ongedaan gemaakt!

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Een vrouw gaat je echt niet vertellen met wie ze sex heeft gehad hoor… ze liegen er vaak gewoon glashard over. Vertrouw je het niet… trek er dan maar een binnenband van een fiets omheen..hahaha

    Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Dan is het belangrijk dat we iemand vinden die een afkeur van het soort mensen heeft waar wij niet door besmet willen geraken. Links zou kunnen zeggen dat rechtse blanke vrouwen racisme in de hand werken door niet eerlijk te verklaren of ze ooit met vreemdelingen seks gehad hebben. Sterker: links zal er alles aan doen om (te kunnen) verklaren dat zij juist met vreemdelingen seks gehad hebben. Dat is wel een lekker veilig idee voor de rechtse man zonder vaste relatie. Een condoom blijft altijd aanbevolen als er geen kinderwens bestaat met de sekspartner!

    Like

 4. delamontagne zegt:

  Het ongedierte dat samen met de “vluchtelingen !” Europa binnentrekt, zal niet veel problemen opleveren.
  Er zijn immers, volgens de goed ingelichte bovengestelden, héél veel artsen, ingenieurs en ander hoger opgeleiden bij.
  Die artsen hebben die ziekteproblemen zó opgelost.
  Ze hebben ongetwijfeld ook veel kennis over de in Europa onbekende ziektes die de “migranten” meebrengen.
  GALE:

  Geliked door 1 persoon

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Aantal overvallen, inbraken en berovingen schiet omhoog.
  Reden?
  Geen idee.

  Aantal uitkeringen stijgt enorm.
  Reden?
  Geen idee.

  Schurft is terug.
  Reden?
  Geen idee.

  Vrouwen dragen ‘kuisheidsbroeken’.
  Reden?
  Geen idee.

  Vrouwen niet meer alleen de straat op tijdens avond en nacht.
  Reden?
  Geen idee.

  Steeds meer vrouwen worden verkracht.
  Reden?
  Geen idee.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @ Statler & Waldorf

   Wat weten ‘ze’ weinig hè?
   De reden?
   ‘Geen idee”…, óf houden ‘ze’ zich blind en doof?

   Like

   • Steven zegt:

    Het enige wat ze onthouden is de weg naar de (GRATIS) sociale voorzieningen en de datum wanneer de uitkering wordt overgemaakt. Bij een dag te laat hangen ze al aan de telefoon.
    Ohh ja…en … JIJ HURRRRRR .. blijft vaak ook hangen.

    Like

   • Bas zegt:

    Paardenmiddel: Drie weken lang verlopen olie op de schurftplek. Niet inwrijven.

    Like

  • Jo han zegt:

   Oh leuk ik vul aan….

   Ambulance personeel en hulpverleners wordt het werk onmogelijk gemaakt.

   Vuurwerk verbod.

   Polarisatie.

   Steeds meer winkels op zondag open.

   Pedofilie steeds minder zwaar bestraft wordt etc.
   En xo kunnen we nog wel ff doorgaan

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Was het alleen schurft dat door “vluchtelingen” meegebracht werd dan was het nog oké. Maar eigenlijk gaat naar de invasiemacht mijn interesse niet meer uit. Mijn aandacht is sinds kort vooral gericht op het wegvagen van het politiek uitschot dat de invasie ellende aangericht heeft. Gaat nog veel kosten elke “vluchteling” gratis te voorzien van een warmte pomp als straks de CV milieu vriendelijk en “klimaat” neutraal door de ijzerboer opgehaald is. Laat alle liberale, sociaal democrate en groene politici de schurft krijgen.

  Geliked door 3 people

 7. Astrid zegt:

  Naast de mentale schurft, nu dus ook de fysieke schurft terug in Europa, dankzij de islamitische Middeleeuwiërs en onze politieke faciliteerders. Wat dacht je dat er onder al die kopvodden huist, die wijven wassen hun haar zelden – en geef toe – waarom zouden ze, want geen gezonde vent die ze aan zou willen raken. Het is wachten op alle andere ziekten die in die moslimse kringen hoogtij vieren. Overigens hebben we in Nederland nog een aantal dergelijk bekrompen gemeenschappen die tegen inentingen zijn, want god, maar bij wie de jongeren zich tegenwoordig dan maar stiekem laten inenten. Ik vraag me af of het soms aan het zand ligt, want zowel de Sahara en de Veluwe hebben er veel van.

  Geliked door 1 persoon

 8. BertG. zegt:

  Nooit geweten dat dat door beestjes kwam onder je huid.
  Ik dacht dat het een soort van schimmel infectie of huid uitslag was.
  Maar wel smerig, allemaal beestjes die gangetjes graven onder je huid.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Goh, schurft! Hoe zou dat nu komen?

  Import van mohammedaanse ‘vluchtelingen’ betekent:

  – armoede;
  – verkrachtingen;
  – geweldpleging;
  – allerlei smerige pestkwalen;
  – ergernis voor de autochtone bevolking (de ‘deugmensjes’ uitgezonderd, want die willen juist
  meer asielparasieten).

  Bedankt, ‘politici’ en alle ‘jij-bent-welkom-blaters’!
  Mogen jullie met z’n allen de schurft en de rest krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  Vroeger, toen onze kinderen nog klein waren,, was er ineens in de basisscholen van Den Haag een luizenepidemie.De stofkammen van Niska waren niet aan te slepen en zo ook alle mogelijke shampoos tegen luizen. De buurvrouw verderop, die kinderen had in de leeftijd van onze kinderen, zei kwaad: “Dat komt van de vieze buitenlanders!”. Wij moesten daarover lachen. “Buurvrouw Annie is racistisch!” Zei mijn dochter met haar kinderlijke piepstem.
  “Ja! En waar komen de luizen dan vandaan”? werd ze gevraagd. Zij keek ons met haar felle blauwe ogen onder de bruine pony aan, en zei pissig: “Ja dat weet ik niet!. Maar buurvrouw Annie is racistisch en vals. Zoiets mag zij niet zeggen!”. Later hoorde ik dat ook in Duitse scholen was er een luizenplaag. Duitsers die niet ver van de Franse grens vandaan wonen, zeiden toen: “Die Läuse kommen aus Frankreich”. Als jij ze vroeg waarom denken ze dat, was hun antwoord: “De Fransen zijn mensen die niet zo nauw nemen met hygiëne en alle ziektes en bacteriën komen daar vandaan. Dat was al altijd zo!”. Echter het geval van schurft is iets anders dan de luizenplaag. Schurft komt al bijna 100 jaar niet voor in west Europese landen. Het is overduidelijk dat de schurft “komt niet uit Frankrijk”, maar van de (nep)vluchtelingen. Vanaf de komst van de tsunami vluchtelingen uit islamitische landen en Afrika naar Europa kwamen berichten over alle mogelijke exotische ziektes die in Europa niet meer voorkwamen. Lees http://www.standaard.be/cnt/dst9909210003 en https://www.soaaids.nl/nl/item/news-public-prof/waarom-verdient-soa-en-hiv-zorg-voor-asielzoekers-extra-aandacht. M.a.w. de EU en de Europese politieke leiders vinden het niet erg om massa’s mensen naar binnen te halen die PER DIRECT gezondheidsrisico vormen Dat komt nog bovenop de risico’s van verkrachtingen van vrouwen en kinderen, moord en criminaliteit. Wij zitten hier op een tikkende bom. De vraag is wanneer zouden in Europa uitbarstingen zijn van resistente vormen van pest, tyfus, difterie en andere gezellige ziekten uit de grijze verleden?.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De Fransen zijn mensen die niet zo nauw nemen met hygiëne en alle ziektes en bacteriën komen daar vandaan.? ! ?
   * * *
   Nou, nou dat is wat. Viezerikken die Fransen.
   Vroeger hadden ze wellicht allemaal zo’n “bidet” in huis, om je cula te wassen na de toiletgang.
   Toen wij hier kwamen wonen stond er ook een in de badkamer.
   Heb ik gelijk weggehaald, als VIEZE NL-er zijnde.!

   Like

  • Thom zegt:

   Schurft is hier altijd al geweest ook de laatste 100 jaar. Ik heb het ooit opgelopen In Moskou toen ik gratis in een Aeroflot-gotel moest overnachten waar ze een gat in het bedlaken hadden geknipt en die rotzooi beesten natuurlijk op de matras leefden. Rusland was toen een goedkope internationale transporteur voor Azië en Afrika. Die lui stopten ze een paar dagen in hun Aeroflot-hotels hotels en ze lagen dan in direct contact onder het laken op de matras en als je daar geslapen had kwam je met schurft thuis. In Europa heerst gewoon ook al lang schurft. Het werd vooral overgebracht door hoeren uit Afrika en Oost-Europese landen. De besmette mannen konden dan thuis moeder de vrouw en de rest van het gezin besmetten.
   Overigens hebben dieren ook schurft zoals bijvoorbeeld oorschurft bij konijnen. Bij mensen bestaan ook speciale schurftsoorten die alleen op bepaalde plaatsen voorkomen.

   Like

 11. fleckie zegt:

  Allereerst , ipv. Bejaardentehuizen verdacht te maken, kan men beter de
  ‘ongewenste, uitgeprocedeerde ‘ ronddolenden’als besmettingshaarden beschuldigen,? …..tenzij natuurlijk opgenomenen in ziekenhuizen ,( vanwege agressief gedrag), of in openbare gelegenheden ,zoals winkelcentra, zwembaden, tram,,bus, e.d. besmet kan raken

  Like

 12. Jade zegt:

  De “vluchteling” is ook een soort van schurft,
  want die graaft gangen in onze maatschappij
  en legt daarbij zoveel mogelijk eitjes…

  Geliked door 2 people

 13. koddebeier zegt:

  Tot verbazing van experts ???? Zelfs de grootste idioten konden het bedenken, maar het niet politiek correct natuurlijk ! Tientallen besmettelijke ziekten brengen ze mee, maar we laten alles maar binnen !

  Geliked door 1 persoon

 14. Mary zegt:

  Verbaast me niks, een van de vele smerige ziektes die ze meebrengen, van mij mogen Merkel en consorten al deze ziektes stuk voor stuk krijgen.

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Schurft.
  Superresistente bacterien tegen TBC
  HIV en andere geslachtsziekten.
  Dankzij door onze overheid gewenste verrijking gaat het blanke ras hard achteruit.

  Like

 16. Thomasson zegt:

  @Jade en @Koddebeier. Jade schiet direct in de roos. Inderdaad de vluchteling uit islamitische landen en Afrika is ook een soort van schurft. Hij graaft gangen in onze maatschappij en probeert met zijn vieze bruine of zwarte kloten, waar een emmer vol microben aan hangen, zo veel mogelijk eieren te leggen.
  @Koddebeier. “Experts” zijn tegenwoordig geen mensen die veel over een bepaald thema weten, maar een club goedbetaalde mensen die het publiek precies vertellen wat de machthebbers ze opdragen. De politiek-correcte smeerlappen die aan de top zitten, denken dat de gewone mensen zijn achterlijk. Zij leven nog steeds in de tijd waar ANP, NOS en de linkse Lugenpresse de enige informatiebronnen waren. Van “het staat in de krant”. Let op nieuws op de NOS en RTL enz. als er statistieken de revue passeren, met bronvermelding CBS, CPB en dergelijke toko’s. Het nieuws begint met : Uit onderzoek blijkt dat de meerderheid is zeer gelukkig met de komst van vluchtelingen (hoe meer schurft ze hebben en bekwamer ze zijn in de kunst van verkrachting des te beter) ..dan komt de torenhoge percentage van positieveilingen tegenover de negatievelingen. Andere nieuws gaat over het geluk van de burgers. Uit onderzoek blikt dat de mensen in Nederland anno 2018 zijn veel gelukkiger dan in 2017. Zij zijn positief over de politiek, de regering, de economie enz.. De Halleluja in de Gloria in Excelsis Deo herinnert aan de uitspraken van de Iraakse minister voor propaganda Al Sahaf tijdens de Golfoorlog. Het heeft ook iets van de meldingen in de vorm van: Des Oberkommando der Wehmacht gibt bekannt.

  Geliked door 2 people

 17. Cathja zegt:

  Ik las deze week dat het vrijwel zeker is dat de premie ziektekostenverzekering volgend jaar weer omhoog zal gaan, want anders ‘komen ze niet uit’….
  Als ik nu dit verhaal weer lees, dan begrijp ik gedeeltelijk waar dat door zal komen. Onze asielparasieten slokken namelijk een flink deel van het bedrag op wat u en ik en vele anderen maandelijks moeten ophoesten (verplicht) en waar wij zelf steeds minder voor terug krijgen.

  Het is maar dat we het nu alvast weten. Dan valt zo’n rot bericht aan het eind van het jaar niet zo tegen….

  Geliked door 1 persoon

 18. anna zegt:

  schurft komt wel degelijk nog voor. ik heb jaren op Tenerife gewoond en daar komt het ook veel voor … ze hebben daar wel hartklinieken met de allerbeste voorzieningen ….

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Niet alleen schurft, een volkomen resistente bacterie heeft ook een verblijfsvergunning. Zie ook:
  https://nos.nl/artikel/2222261-opnamestop-deel-vumc-wegens-resistente-bacterie.html
  De drager komt uit Afrika, dat zegt de NPO er niet bij.

  En inderdaad, in mijn schooljaren kwam luis nauwelijks voor, maar mijn kinderen hebben er heel veel last van gehad, vanwege gastarbeiderskinderen, die terug waren van thuislandvakanties.

  Dit gaat fout.

  Geliked door 1 persoon

 20. kampersrene zegt:

  Schurft ? niets aan de hand , het maakt deel uit van de verrijking

  Like

 21. Jules Vismale zegt:

  Je zou meer hopen dat de radicale moslims en de linkse elite de schurft krijgen opdat ze dit in Europa wederom terugbrachten! De mens lijdt hier al te veel aan welvaartsziektes in de vorm van overdadige eiwitten, vetten en koolhydraten en natuurlijk aan alcohol en tabak.
  Drank en sigaretten hoeven alleen per definitie niet altijd vergif te zijn voor iedereen al lijkt het laatstgenoemde spul wel erg op drugs. Ik rook zelf niet en ik weet dat Walt Disney (1901-1966) niettemin hieraan ten onder ging. Als het echter gaat om vergif en rook die mensen zou kunnen verstikken dan zal ik hier een verhaal gaan afbeelden over Marie-Madeleine Marguerite d’Aubray (1630-1676), bijgenaamd de Markiezin de Brinvilliers, een beruchte Franse gifmengster.
  Van adellijke afkomst, Marie-Madeleine d’Aubray werd beschreven door schrijvers van haar kindertijd als erg mooi, petite en veel-courted, met een aantrekkelijke lucht van kinderlijke onschuld en dol op grappen al werd ze liever een ondeugend nest genoemd wat ze feitelijk ook was en ze had een grote overredingskracht in haar omgeving.
  In 1651 trouwde Marie-Madeleine met een Franse legerofficier en markies, Antoine Gobelin de Brinvilliers, en diende vervolgens in het regiment van Normandië; in 1659 stelde haar man Marie-Madeleine voor aan zijn vriend Gaudin de Sainte-Croix, een knappe jonge cavalerieofficier met een ongekende smaak en een slechte reputatie. Marie en Gaudin werden toen al snel geliefden.
  Hoewel de affaire uiteindelijk leidde tot een publiek schandaal, deed de markies de Brinvilliers, die Frankrijk had verlaten om zijn schuldeisers te ontwijken, geen enkele moeite om dit te stoppen. Marie’s vader, Dreux d’Aubray, was echter woedend geworden en verkreeg de arrestatie van Sainte-Croix op een lettre de cachet. Een jaar lang was Sainte-Croix een gevangene in de Bastille, waar hij verondersteld kennis van vergiften op te doen van zijn medegevangene, de Italiaanse gifmenger Exili. Toen hij de gevangenis verliet, beraamde hij met zijn bereidwillige minnares Markiezin de Brinvilliers (die haar vader en haar overige familie diep van binnen eveneens verafschuwde) een gruwelijke wraak op haar vader.
  Marie-Madeleine begon methodisch te experimenteren met de drankjes die Sainte-Croix, mogelijk met hulp van een chemicus, Christopher Glaser, bereidde, en ze vond direct beschikbare onderwerpen bij de armen die haar naastenliefde zochten, en de zieken die ze in de ziekenhuizen bezocht. Met behulp van verschillende dodelijke brouwsels wordt gezegd dat Markiezin de Brinvilliers meer dan 50 slachtoffers heeft vergiftigd. Eén van haar soorten vergif, aqua tofana , is vermoedelijk uitgevonden door haar Italiaanse tegenhanger Tofana .
  Ondertussen breidde Sainte-Croix, volledig financieel geruïneerd, zijn oorspronkelijke plan uit. Hij besloot niet alleen Dreux d’Aubray te vergiftigen, maar ook de zus van Marie de Brinvilliers, Thérèse d’Aubray en haar twee broers. Met haar overleden familieleden zou Marie-Madeleine in het bezit komen van het grote familiefortuin.
  In februari 1666, tevreden over de efficiëntie van de voorbereidingen van Sainte-Croix en met het gemak waarmee het vergif zonder opsporing kon worden toegediend, vergiftigde Marie-Madeleine haar vader, en in 1670, met de medewerking van hun bediende La Chaussée, haar twee broers.
  Een postmortemonderzoek suggereerde de echte doodsoorzaak, maar geen verdenking was gericht tegen de moordenaars.
  Voordat er een poging kon worden gedaan om aan het leven van Thérèse d’Aubray te beginnen, stierf Sainte-Croix in 1672 plotseling tijdens een van zijn experimenten, mogelijk door dodelijke dampen in te ademen zodat hij hiermee onbedoeld zichzelf had vergiftigd!
  Omdat hij geen erfgenamen achterliet, werd de politie ingeschakeld en ontdekten zij enkele papieren onder zijn bezittingen die de moorden onthulden en betrof het Marie-Madeleine en La Chaussée. De laatste werd gearresteerd, gemarteld tot een volledige bekentenis en in 1673 levend gedood aan het stuur, maar Markiezin de Brinvilliers wist te ontsnappen, waarschijnlijk eerst in Engeland, vervolgens in Duitsland, daarna in Nederland bij Maastricht en uiteindelijk in een klooster in Luik waar ze later werd gepakt door een politieagent vermomd als een priester.
  Van alle bewijzen rondom haar criminele leven en misdaden werden snel gevonden onder haar papieren. Ze werd verhinderd zelfmoord te plegen en Markiezin de Brinvilliers werd naar Parijs gebracht. Daar werd ze gemarteld om betekenissen los te krijgen, uiteindelijk ter dood veroordeeld en op een mestkar naar het schavot gestuurd, op de Place de Grève, waar Markiezin de Brinvilliers op 16 juli 1676 werd onthoofd en toen werd haar lichaam verbrand op een enorme brandstapel.
  Haar as werd hierna verspreid door de wind heen en veel Parijzenaren hoopten zelfs dat zij de lucht daarvan niet inademden opdat zij zo niet werden vergiftigd!
  En wie weet kregen vee van die toeschouwers hierdoor eveneens de schurft!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s