De terugkeer van de kuisheidsgordel

Screenshot_125

(Vertaling: E.J. Bron)

De middeleeuwen ervaren door migranten een Renaissance

De “kuisheidsgordel”, bekend uit berichten en sagen en over de middeleeuwen, is terug. Weliswaar is hij technisch iets moderner en gemaakt van lichter materiaal, in principe echter dient de actuele variant hetzelfde doel als 500 jaar geleden.

Die Freie Welt

De kuisheidsgordel, voor het eerst rondom het jaar 1400 in Noord-Italië vermeld (daarom ook wel “Florentijnse gordel” genoemd), was een instrument voor zelfcontrole met betrekking tot seksuele onthouding. Ongeveer 100 jaar later had de gordel zich over grote delen van Italië en andere Europese regio´s verbreid. Er bestaan sterk van elkaar afwijkende berichten over de achtergronden van de invoering van deze kuisheidsgordel. Zijn functie was echter altijd duidelijk: hij moest de toegang tot de schoot van de vrouw lastiger maken of zelfs verhinderen.

In de loop der tijd verdween de kuisheidsgordel bijna compleet uit de waarneming en werd in het jongere verleden nog slechts in bepaalde kringen als seksueel speeltje gebruikt. Maar op dit moment, met de sinds ongeveer twee jaar durende dramatische toename van de seksuele overvallen op vrouwen en meisjes van bijna alle leeftijden, “viert” de kuisheidsgordel een soort wedergeboorte.

Vanzelfsprekend is de moderne versie gemaakt van modern, huid- en gebruiksvriendelijk materiaal en heeft hij ook een nadere naam. Nu is hij gekleurd, ademend en past zich aan de lichaamsvorm van de draagster aan. Voor de moderne kuisheidsgordel wordt reclame gemaakt in het nieuw-Duits met het begrip “Safe-Shorts”, vrij vertaald dus een “beschermende broek tegen verkrachting”. Deze broek bestaat uit niet door te snijden snoeren, een cijferslot en een geïntegreerde alarmsirene van 140 decibel.

Wie nu denkt dat dit attribuut alleen voor bijzonder bange vrouwelijke tijdgenoten is bedoeld, vergist zich. Naar eigen zeggen verkoopt de producent van deze beschermende broek ongeveer 10.000 (!) stuks – per maand. Maar ook dat heeft vermoedelijk weer eens niks met niks te maken…

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op De terugkeer van de kuisheidsgordel

 1. BertG. zegt:

  Hier over heeft toch al eerder hier gestaan, ging over dezelfde broek met alarm.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Wel slecht voor de inlegkruisjeshandel.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Dit lijkt een goed idee – een bescherming voor de vrouw tegen seksueel geweld – maar wat als de verkrachter – omdat hij niet aan zijn gerief komt – zo kwaad wordt, dat hij uit wraak zijn mes gaat gebruiken en die op de keel van de vrouw zet?

  Moet die dan ook worden beschermd?

  Uiteindelijk zullen we worden verplicht om in een burka te lopen.

  En als alle vrouwen er zo bij lopen, dan hebben ze ook lak aan dat kledingstuk.

  Het slot van het verhaal: Dan worden we verplicht thuis te blijven.

  Dé oplossing voor vrouwen: Met een pistool leren omgaan en dat altijd bij je dragen.

  Geliked door 4 people

  • theresageissler zegt:

   Hóe “lijkt” dit dan een goed idee? Bij mij roept het associaties op van “bescherming tegen de bescherming” nodig hebben.
   Stel je toch voor, dat de pártner van zo’n vrouw er één voor haar gaat aanschaffen, omdat hij het “een goed idee” vindt…
   Dan wordt het meteen even een ander verhaal, of niet?

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Uhhh, hoezo, of beter gezegd hoe bedoel je dat? Ik denk maar zo, dat een volwassen persoon/vrouw dit wel voor zichzelf kan beslissen/aanschaffen.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Nemesis, 17.31u.: Ja, wat ik daar eigenlijk mee bedoel:
    Inderdaad is een volwassen vrouw normaal gesproken heel goed in staat om zelf te beslissen of ze er één wil aanschaffen of niet.
    Maar net, wat ik zeg: Stel, dat haar pártner besluit, dat hij het, met het oog op de huidige situatie, verstandig vindt om er één aan te schaffen, er ongevraagd één voor haar meebrengt, of er op aandringt, dat zeer één gaat kopen…
    Kijk, h i j is het niet, die zich er in moet (laten) opsluiten: Z i j is dat!
    Dat gaat in de 21ste Eeuw toch waarachtig over een bepaalde grens, dacht ik zo!
    Vergelijk het met abortus: Als de vrouw dat ècht voor de volle 100% zelf beslist, k a n het nog gebillijkt worden, maar als ze mede beïnvloed is door hèm, deugt het al niet (vind ik dus ècht).
    De aanschaf van dit onding is dan minder ingrijpend, maar essentieel is, dat er dingen zijn, waarin je, met het oog op je fysieke integriteit, niemand een stem in mag geven, zelfs al is het je partner.
    Kan trouwens ook omgekeerd: Over een vasectomie, bv., heeft de echtgenote evenmin te beslissen. (Alweer: vind ík dus.)

    Like

  • Nemesis zegt:

   Is zeker een goede oplossing Wachteres, maar voor sommige dames niet zo geschikt. Ze moeten zich wel realiseren, dat als je aangevallen wordt, op het moment supreme je ook de wil moet hebben daadwerkelijk te schieten en raak.
   Verder, ik zit hier net in de katalogus te kijken, zijn er ook nog wat handige dingen in de handel. O.a. de elektroshocker, een soort taser, maar zonder die lange draden. Voor dames die liever een kleurtje hebben is er de lady power in rosa :D, doet hetzelfde met 200.000 volt en gaat zelfs door dikke kleding en leren jassen heen. Je kunt ook de sterke uitvoering krijgen met 500.000 volt.
   Verder de busjes met afweerspray, ook te verkrijgen als een soort pistolen of zelfs een Jet Protector.
   Overigens zijn al deze dingen om je zelf te beschermen in Duitsland toegelaten. Verder zijn er nog de teleskoop slagstokken in allerhande maten. Eentje zo klein dat die in je hand past maar wel werkzaam is.
   Er staan nog veel meer leuke dingen in, te veel om op te noemen. Dit zijn eerst maar de handigste als je geen pistool wilt, of extra bij een pistool.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Zou Merkel er ook al een dragen?

  Deze buitengewoon aantrekkelijke vrouw zal namelijk haar – al dan niet mohammedaanse – aanbidders wel van zich moeten afslaan:

  Like

 5. Zijn ze me weer voor met die kuisheidsgordelhandel. Ik ben net bezig met een proefmodel waar verplaatsbare dildomodel kuikenversnipperaars naar keuze aan de voor- of achterkant, of zelfs aan alle kanten, in kunnen worden geklikt, dus geschikt voor vrouwen, mannen, homo’s en geiten.

  Geliked door 2 people

 6. Steven zegt:

  Er zal vast ook nog wel een tijd komen dat men helemaal niks meer doet als je bent verkracht. WEN ER MAAR AAN, EN HET HOORT BIJ DUITSLAND zou MORKEL zeggen…

  Geliked door 1 persoon

 7. theresageissler zegt:

  Ik kan kort zijn over deze ‘safe shorts’: Je moet dit mentaal met z’n allen niet meer willen en daarom: OP DE SCHROOTHOOP ERMEE!!!
  Maar ja, er is zovéél, dat je mentaal met z’n allen niet meer zou moeten willen….
  Enfin, des te meer reden om er tegen in het geweer te blijven komen. Al moet ik er een privé-kruistocht voor gaan houden! LOL!

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Ik vind een kuisheidsgordel niet meer van deze tijd, mensen, maar een stevige, eikenhouten schandknaap schandpaal moet kunnen.
  Het liefst een stuk of tien op een rij.
  Voor degenen die die mohammedaanse verkrachters importeren.
  Ik zie Franske Timmerfrans er al in staan, in z’n vette, blote reet, en Merkel en Juncker en Rutte en noem maar op, keus genoeg.
  Daar zou ik met het kruis op mijn nek en het geweer in mijn hand gewoon een tocht voor willen gaan houden.
  Dat zouden we met z’n allen metaal mentaal moeten willen.

  Sommige kleine steekjes vallen meteen op.

  Geliked door 3 people

 9. Republikein zegt:

  Kasteelheer nam zekere voor onzekere en behoedde kasteelvrouwe voor infectie, toen al bekend dat jeuk erger is dan pijn.
  En dan nu op naar Jeruzalem.

  Like

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Laten we europa eerst van merkel ontdoen. Dat zou al een hele opluchting geven. De meelopers van Merkel schijten dan in hun broek en kiezen direct de andere kant, namelijk het AFD. Dan pas gaat het de goede kant op met duitsland.

  Geliked door 1 persoon

 11. scherpschutter1943 zegt:

  Aanvulling: Als we dan ook Juncker, Timmermans en Trusk, het levenslicht uitblazen zal de rest van de Europese machthebbers zich wel bedenken.

  Geliked door 2 people

 12. kampersrene zegt:

  Ze zouden het moeten verplichten voor iedere Islammer die Europa wil binnenkomen ….een kuisheidgordel voor onze getaande broeders Groot voordeel …geen verkrachtingen meer …..geen kinderfokkerij meer ….zelfs de geiten kunnen in de weide rustig en veilig grazen zonder te worden lastiggevallen door een heetgelopen asieler…en als je de kans zou krijgen…gooi het sleuteltje weg !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s