Palestijnse vrouwen hebben dezelfde rechten als de mannen; ook zij mogen terroristen zijn

Screenshot_134

Arabische meisjes houden een bord omhoog met de afbeelding van Dalal Mughrabi, een vrouw die bejubeld wordt, omdat meer Israëli´s in één keer heeft vermoord dan welke andere Palestijnse terrorist dan ook. 

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Palestijnse Autoriteit genieten vrouwen dezelfde rechten als mannen. Op dit “feit” pochte enige tijd geleden de secretaris-generaal van de chef van de Palestijnen Mahmoud Abbas tijdens een ceremonie n.a.v. “Internationale Vrouwendag”. Daarbij noemde Tayb Abd Al-Rahim de terroriste Dalal Mughrabi, die in 1978 deelnam aan een van de vermoedelijk wreedste terreuraanslagen. Zij leidde de ontvoering van een bus op de Israëlische kustweg en de moordop 37 Israëli´s, waaronder niet minder dan 12 kinderen.

Israel Heute

De terroriste Dalal Mughrabi werd nu door de secretaris-generaal van Abbas als voorbeeld van de gelijkberechtiging van de vrouw in de Palestijnse samenleving genoemd. “Sinds het begin van onze revolutie in het jaar 1965 is de instelling van de PLO, de Fatah, in het sociale aspect duidelijk geworden. Ze zag geen verschil tussen vrouwen en mannen en Dalal Mughrabi, die mannen aanvoerde, is daar een voorbeeld van”, zei hij volgens een bericht in de Palestijnse krant “Al-Hayat Al-Jadid”, dat door “Palestinian Media Watch” werd vertaald.

Op 11 maart was het 40 jaar geleden dat het bloedbad plaatsvond en de Palestijnse Autoriteit nam dit tot aanleiding om jonge Arabische meisjes ertoe aan te moedigen de terroriste na te doen.

Op een bijeenkomst van de El-Bireh meisjesschool zei de directeur Nida Abd Rabbo dat de presentatie van de terroriste Mughrabi als model voor de leerlingen een pedagogische verantwoordelijkheid zou zijn, berichtte “Palestinian Media Watch” eveneens in het bericht.

De Palestijnse Autoriteit heeft meerdere verdragen met Israël ondertekend, waarin zij zich ertoe verplicht om te stoppen met alle oproepen tot geweld die tot geweld tegen Joden zouden kunnen leiden. Voortdurende schendingen van deze verdragen, zoals deze hier, worden door Israël als de belangrijkste hindernis  voor het bereiken van een vrede beschouwd.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Fatah, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, PLO, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Palestijnse vrouwen hebben dezelfde rechten als de mannen; ook zij mogen terroristen zijn

 1. T.Troubadour zegt:

  En dat soort terroristen steunt mevr.K oh ja natuurlijk in opdracht van haar man

  Like

  • hendrikush zegt:

   Sigrid wordt zeer bewonderd in het Midden Oosten omdat ze zoveel talen spreekt.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Die Abbas zal binnenkort in z’n auto worden opgeblazen.
    Als de tijd rijp is natuurlijk.
    Maar het gaat wel gebeuren.
    En het is natuurlijk volkomen duidelijk dat Abbas uit de weg geruimd moet worden.
    Gaat dus ook gebeuren.
    Let maar op….
    Kan je lachen….!

    Like

   • hendrikush zegt:

    Met acht (8) verschillende veiligheidsdiensten die hem te beschermen wordt dat lastig.
    Tenzij, zoals gebruikelijk bij mohammedanen, de bewakers onderling aan het vechten slaan.

    Like

 2. Peter zegt:

  Dit is wat je ” moslimemancipatie” zou kunnen noemen.
  Hoe minder moslims , hoe beter !

  Geliked door 1 persoon

 3. Feniks zegt:

  Onze “koning” verwelkomt een terrorist als Abbas in Nederland. Evenals “onze” regering.
  Niet namens u of mij, maar namens zichzelf.
  Zegt dat genoeg over “onze zgn. koning””en ” onze zgn. “regering”.
  Die na te zijn verkozen ineens niet meer hun beloften nakomt!

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Die regering die we hebben is niet zo helemaal gekozen, die hebben in achterkamertjes gekonkeld over wie wat wat voor elkaar zouden junnen betekenen en die wel gekozen werden hebben ze eruit gewipt.
   Bovendien de “koning” en zijn voorgangers zijn ook niet gekozen, die hebben zich net als vroeger de roofridders gewoon op die gouden troon gezet, met 2 componenten kleefstof.

   Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Fenix. Dat Z.M. Willem Alexander, Mahmud Abbas had ontvangen, werd volgens protocol gedaan. Als constitutionele monarch heeft de Koning geen gezag. Hij is gewoon het stempelkussen van de regering. De regering heeft besloten om deze bloeddorstige moordenaar te ontvangen. De wil van de regering is wet voor de koning. Maar wat wil je van een regering die een ministerpost geeft aan een mens zoals de Kak – Kaag wijf? Een vrouw die voor 100% gelieerd is aan de psychopaten bende van Abbas en consorten? Ook voor haar is een gedrocht zoals Dalal Mughrabi een feministische heldin. Zij is een Palestijnse islamitische Jeanne D’Arc die een heldendaad had verricht bij het vermoorden van busreizigers. Minister Kak – Kaag was een goede vriendin van de hoofdmoordenaar van deze bende: Yasser Arafat. Men kan haar benoeming vergelijken met het geven van een ministerpost in de NL regering van de jaren ’50 of ’60 aan de Zwarte weduwe Rost van Toningen. Deze Kak – Kaag minister is naar alle waarschijnlijkheid ook een goede moslima. Als ze dat niet was, kon mijnheer Kak niet met haar trouwen. Dat verklaart ook haar gedrag in Iran. Tel dat samen met het recente cadeau van 12 miljoen uit onze belastinggeld,, die mevrouw Kak – Kaag gaf aan de Palestijnen. Op deze wijze kan men een goed beeld schetsen tot hoever heeft de islam de Nederlandse overheidsapparaat geïnfiltreerd. Tot de hoogste rangen van de regering.
   Maar wij mogen rustig slapen. Er is iemand die op onze waakt:

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Thomasson.
    Wat wil je eigenlijk bewijzen met je commentaar.
    Zie boven.
    Wil je het gedrag van die alexander goedpraten…?
    Hij had het heel goed anders kunnen regelen.
    Dus jouw conclusie is op z’n zachts gezegd tamelijk naïef.
    We weten allemaal dat het tegenwoordig ’n zooitje is op het Binnenhof.
    Dus ook wat betreft oud nieuws.
    Ik zou zeggen als je wat te vertellen hebt over de Nederlandse politiek…?
    Graag wat nieuws.

    En haal tevens voortaan onderwerp en gezegde wat minder vaak door elkaar “please….”

    Like

 4. Qvic zegt:

  Dat geeft eigenlijk al aan dat de Palestijnen psychopaten zijn, die houden ook nooit aan afspraken. Het enig wat helpt is ze te doden, een andere taal kennen zij niet.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Paulzwueste. Jouw conclusie m.b.t. Alexander Pechthold is fout. Net zo fout als de man zelf. Natuurlijk kon hij dat anders regelen. Maar dat deed hij niet! . Ik denk niet dat mijn conclusie m.b.t. de Koning of mevrouw Kak – Kaag is verkeerd. Het is de realiteit: niet meer en niet minder. c) Oud nieuws die nog steeds is actueel, is nog steeds nieuws; totdat er iets veranderd. d) Als wij weten dat het tegenwoordig ’n zootje is op het Binnenhof en wij doen er niets aan, dan lopen wij risico dat de situatie nog erger zal worden. DUS GEEN GOED NIEUWS. JIJ, IK en honderdduizenden andere mensen zijn er voor verantwoordelijk.
   .

   Like

 5. fleckie zegt:

  Wanneer wordt D66 eens. voorgoed ‘verwijderd’. van HET…toneel?

  Geliked door 3 people

 6. koddebeier zegt:

  Palestijnen………Stelletje Krankzinnige !!

  Geliked door 2 people

 7. theresageissler zegt:

  Gelijke rechten? Oh ja, uiteraard:
  Opdat tenslotte de palestijnse staat door middel van de nodige bloedbaden wordt afgedwongen….pardon, gevèstigd, waarna ze op Arabische, dus islamitische leest wordt geschoeid -waarop tevens de vróuwen hun plicht hebben gedaan en allemaal weer terug in hun hok mogen. Slim hoor!
  Maar niet nieuw: Heeft iemand wel eens gehoord van het Rosie-the-riveter-effect in de VS tussen ’42 en ’45? Alle mannen werden na ‘Pearl Harbour’ (7 december 1941) naar het front geroepen, waarop de vrouwen werden gestimuleerd om te gaan werken in de Oorlogs-industrie, want ja, íemand zou dat toch moeten doen. Nu, de ‘Rosies’ deden het vaak uitstekend, raakten in hun element en waren het ná de oorlog gráág blijven doen, maar dát was niet de bedoeling: Van het ene moment op het andere werden ze even zo vrolijk weer naar kerk, kinderen en keuken gedirigeerd!
  Sodemieter toch op, Al-Rahim: Die rotsmoes van je báádt niet alleen in het bloed, hij heeft ook nog eens zó’n baard! (Echt een rotsmoes voor een rotmoslim dus!)

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ook de mannen waren graag nog ’n hele tijd doorgegaan met het afslachten van allerlei vijanden maar ook zij moesten terug naar het kantoor en/of de draaibank, dus wat betreft zijn die wijfjes…er nog goed van af gekomen, want die mochten lekker thuis blijven.
   Maar wéér niet goed.
   Het is toch ook niet goed of het deugt niet.
   Nietwaar…?
   Trouwens de mannen werden niet naar het front geroepen…want het was of vrijwillig of beroepsmilitair en zo is het NU nog Theresa in de USA.

   Like

   • theresageissler zegt:

    Ja, maar om dat laatste ging het dan ook niet zozeer, wel? Opgeroepen of vrijwillig/ beroeps, ze GINGEN.
    En tóen was de industriële sector even maar wát blij, dat er vrouwen genegen waren om hun plaatsen aan de draaibanken in te nemen. Maar dat honoreren met een vaste aanstelling als ze dat goed bleken te doen…ho maar!
    Er bestaat volgens mij in de USA wèl opkomstplicht, bedenk ik nu: Wat dacht je anders van de Koreaanse oorlog? Vietnam? (Ik kan ook zeggen: M.A.S.H.? Rambo?)
    En dacht jij trouwens, dat Elvis in dienst was gegaan, als-ie niet gehoeven had?
    Dat geloof je zelf niet.

    Geliked door 1 persoon

 8. Steven zegt:

  In dat opzicht maken die mohammedanen geen onderscheid in de rechten van de vrouw. Want zichzelf opblazen of door door het gezag in een land af laten knallen, laten ze tenslotte liever aan een ander over.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  De Palestijnen zijn een gedegenereerd inferieure laag volk. Er is niets dat onderscheidt hen van kannibalenstammen in Afrika of ergens bij Nieuw Guinea. Trouwens de Palestijnen zijn net als de Syriërs en andere islamitische volkeren, ook kannibalen.
  Zij vraten in het jaar 2000 de organen van twee Israëlische soldaten die per ongeluk kwamen terecht in de stad Ramallah http://www.dcclothesline.com/2014/01/05/muslim-cannibalism-jewish-soldiers-lynched-thrown-blood-thirsty-masses-ripped-apart-ate-organs/ en http://shoebat.com/2013/01/28/islam-and-cannibalism/
  De wijze waarop Abbas zingt zijn credo voor een terroriste die in 1978 een commandogroep naar een missie voert om kinderen en hun ouders in een bus te vermoorden, laat zien wat voor psychopaten zijn deze man en zijn volk. Het noemen van een vrouw die kinderen vermoordt als voorbeeld voor “Vrouwenemancipatie” moet de alarmbellen laten rinkelen; zijn in de oren van de huidige westerse feministen die mentaal bijna net zo gedegenereerd zijn als de Palestijnen. .

  Like

 10. Jack Smits zegt:

  Ik word zo moe van al dat islam gedoe. Islam hier islam daar. Gewoon al die paspoorten innemen en retour naar een halal en shariakand. Wij blij, zij blij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s