AfD onderzoekt verbindingen tussen Merkel-regering en George Soros

Screenshot_149

Ook dwergen zijn klein begonnen: Heiko Maas en zijn nieuwe chef.

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

De woordvoerder Buitenlandse Zaken van de AfD-fractie in het Duitse parlement, Petr Bystron, heeft twee kleine interpellaties bij de regering ingediend, die ingaan op de verstrengelingen van het door de SPD geleide ministerie van Buitenlandse Zaken met de miljardair en politieke activist George Soros.

philosophia perennis

De Europarlementariër van UKIP, Nigel Farage, heeft er in het Europees Parlement op gewezen dat de “Open Society Foundation” van Georges Soros een bloemlezing van 226 “betrouwbare bondgenoten” in het Europees Parlement heeft gepubliceerd – waaronder SPD-kanselierkandidaat Martin Schulz – en erop pocht het afgelopen jaar 43 ontmoetingen met de democratisch niet gelegitimeerde Europese commissie te hebben gehad.

Farage noemde Soros op 01-03-2018 in het Europees Parlement “de gevaarlijkste man ter wereld”.

De regering van Israël heeft Soros bekritiseert als een bedreiging voor de veiligheid van Israël: de woordvoerder van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken, Emmanuel Nahson, zei op 09-07-2017 volgens Reuters dat Soros “constant de democratisch gekozen regeringen van Israël ondermijnt” en groeperingen zou financieren die “de joodse staat belasteren en van hem het recht op zelfverdediging willen afpakken.”

De voormalige Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Sigmar Gabriel (SPD),bezocht tijdens een reis naar Israël in het voorjaar van 2017 nu juist deze door Soros gefinancierde groeperingen zoals “Breaking the Silence” en “B´Tselem”, en stootte daarmee de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu voor het hoofd.

Bovendien was de voormalige minister van Buitenlandse Zaken een graag geziene gast bij de door Soros gefinancierde “European Council on Foreign Relations”.

Volgens Bystron blijken er nu nog meer verbanden tussen het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Hongaarse activist te bestaan:

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een onderzoek gefinancierd om het stemgedrag van “afgehaakten” in structuur-zwakke gebieden – spreek AfD-bolwerken – te onderzoeken. De opdracht kreeg het Progressieve Centrum in Berlijn, een linkse denktank die met de “Open Society Foundation”, de “European Council on Foreign Relations” evenals met Amerikaanse lobbygroeperingen zoals “change.org” en het “Center for American Progress” samenwerkt, die met Soros in verbinding staan.

Bystron heeft gevraagd waarom het ministerie van Buitenlandse Zaken belastinggeld zou uitgeven aan onderzoek van kiezersgedrag in Duitsland.

Het “onderzoek” voldoet volgens Bystron bovendien niet aan welke wetenschappelijke maatstaf dan ook. Het zou een puur strategisch document zijn om de verkiezingsresultaten van de oude partijen in AfD-bolwerken te verbeteren en zou onder omstandigheden een ongeoorloofde partijenfinanciering en zodoende een overtreding van §266 van het Wetboek van Strafrecht (kwade trouw) vormen.

De “Jerusalem Post” heeft bovendien op 15-03-2018 uitspraken van de leider van het met Soros sympathiserende “Civil Liberties Union”, Balázs Dénes, hebben gepubliceerd, die in januari verklaard zou hebben hoe de lobbygroepering via haar invloed op het ministerie van Buitenlandse Zaken zou proberen de politiek in Hongarije ten gunste van Soros te beïnvloeden.

Balázs Dénes zei volgens de “Jerusalem Post” tegen een niet nader genoemd informant:

“Wij zijn heel sterk. Ik heb deze week een ontmoeting met een denktank, een lobbygroep die invloed op de Duitse regering en het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft, en ik neem kopieën van de wet (opm.: tegen Soros-NGO´s) mee, die uit het Hongaars vertaald werden en leg hem uit wat ze daartegen kunnen doen.”

Op de vraag hoe Duitsland invloed zou kunnen uitoefenen op de Hongaarse politiek, duidde Dénes op de Duitse economische invloed in Hongarije, o.a. door fabrieken van Mercedes, Bosch en Audi.

“Via Duitse ondernemingen en investeerders heeft Duitsland veel invloed in Hongarije. Als het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken iets in Hongarije wil bereiken, dan is dat mogelijk”, zei Dénes volgens de “Jerusalem Post”.

Bystron heeft in beide gevallen aan het ministerie van Buitenlandse Zaken gevraagd hoe dat zit en welke verbindingen er nog meer bestaan tussen het ministerie van Buitenlandse Zaken en de lobbygroepen van George Soros.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

25 reacties op AfD onderzoekt verbindingen tussen Merkel-regering en George Soros

 1. Guardiacivil zegt:

  Héél goed…..en tot op de bodem uitzoeken……………daarna Neurenberg II

  Geliked door 4 people

 2. kruisridder zegt:

  Het wordt tijd dat Soros wordt ”weggewerkt” door de Mossad. Met een beetje Novitsjok mischien?

  Geliked door 4 people

  • Oeps48 zegt:

   @ kruisridder (31 maart 2018 om 21:50)

   Dames en Heren.

   Waarom moeilijk doen met novitsjok ??? Een acute loodvergiftiging is net zo effectief. Wellicht kan onze knuffel crimineel dat wel even regelen.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Precies.
   Ik heb dat al vaker geopperd en begrijp niet goed dat die schoft, die in de oorlog zijn eigen joodse volk verraden en bestolen heeft, nog niet door die Mossad opgeruimd is.

   Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Goed zo meneer Petr Bystron van de AfD.

  Geliked door 2 people

 4. Mary zegt:

  Laat ik nu denken dat het bij lange na niet alleen het Duitste ministerie van buitenlandse zaken is waar die Soros ruime invloed op heeft maar de hele EU club, kijken wat er allemaal voor drek boven komt drijven, fijn door blijven graven AfD!!!!

  Geliked door 3 people

 5. Harry zegt:

  Hopelijk kunnen ze die beerput eens ondubbelzinnig blootleggen .
  Dat zou een goed begin van een ommekeer kunnen worden !
  Kom op , jullie hebben nog een heleboel goed te maken !
  Misschien dar we dan ooit nog eens van goede Duitsers kunnen spreken .
  Slechts een zeer beperkt aantal uiteraard .

  Geliked door 2 people

  • T.Troubadour zegt:

   Het is juisr die aandrang dat de huidige generatie Duitsers nog steeds veel hebben goed te maken zij de grenzen hebben opengezet voor alle vluchtelingen/gelukzoekers.Wees aub voorzichtig de huidige generatie te verwijten wat hun grootouders hebben gedaan,of verwijt U de huidige Engelsen ook dat ze de Aboriginals als hondenvoer hebben gebruikt?

   Like

   • theresageissler zegt:

    Nou, zeg dat wel: Het is misselijk, walgelijk en kleinzielig om dat nota bene de derde of vierde generatie nog na te dragen!
    Zegt meer over degene, die dat doet, dan over de Duitsers!

    Like

   • Harry zegt:

    @ Troubadour ,

    ” Het is juist die aandrang dat de huidige generatie Duitsers nog steeds veel hebben goed te maken zij de grenzen hebben opengezet …etc ” .
    Dat bedoel ik nou !
    Ze zijn nog steeds stapelgek , van uit een schuldgevoel veroorzaak je een nog VEEL GROTER probleem !
    Of ze zijn zo stom dat ze gewoon voor de zoveelste keer een nieuw probleem veroorzaken !
    Ze vergiftigen nu HEEL EUROPA met hun gedrag .

    Like

 6. Hovawart zegt:

  Kan men in NL ook een onderzoek uitvoeren? daar wemelt het van de Sorosianen, volk met diepe zakken en grote monden, die het eigen volk verraden voor een luizenbaantje in een elitair overlegorgaan met andere klaplopers en zakkenvullers, (zoals ex-politici en pseudo-royalty).
  Het word tijd dat de waarheid boven tafel komt en de betreffende personen vervolgd worden wegens staatsvijandige activiteiten.

  Like

 7. Peter zegt:

  Die meneer Soros zorgt voor veel ellende.
  Ik mag dit wellicht niet zeggen, maar ik doe dit toch.
  Uitschakeling met een drone……………
  O jee, ik kom net uit de nachtwake in de prachtige RK kerk Jacobus de Meerdere.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Doodgewoon uitgedrukt:
  ‘DE …..SOROS……CLAN’.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Is er nou geen ene geheime dienst die de Soros kliek kan uitschakelen ??

  Like

 10. theresageissler zegt:

  Laat de Duitsers maar schuiven!
  Vandaag of morgen pikken zij het heus allemaal óók niet langer, dan werken ze Merkel voorgoed weg en dan komt er weer ruimte voor de terechte tróts op hun eigen capaciteiten. Want die hèbben ze!
  Het land van de Dichters en Denkers laat zich heus niet zo gemakkelijk onderschoffelen, Uiteindelijk níet, ook al lijkt het op dit moment nóg zo beroerd.
  Maar dat is iets, wat heel West-Europa met ze gemeen heeft, dus waarom zouden juist zij zich laten ontmoedigen?
  Om de één of andere pedante, en tegelijkertijd zíelige geest hier en daar uit het één of andere buurland, die zèlf met lege handen staat en ze daarom, bij gebrek aan beter, een verleden blijft nadragen, dat alles bij elkaar 12 jaar geduurd heeft? Terwijl ze een zóveel grotere en vooral lángere geschiedenis achter zich hebben staan?
  Ze zouden wel gèk zijn als ze zich dáár nog wat van aantrokken.
  Die paar zielige geesten hier en daar in die buurlanden zouden er beter aan doen, de initiatieven van hun gééstverwanten onder de Duitsers te prijzen en geen denigrerende sneren naar een heel volk te blijven uitdelen, dat ze uiteindelijk niet eens kènnen, omdat ze openlijk weigeren, het te léren kennen.
  Zetten ze zich daar overheen, dán zeg ik: “Compliment.” Maar ik vrees, dat ik dat woord nog zéér lang vóór me kan houden.

  Like

 11. Piet Karbiet. zegt:

  Voor nepnieuws en buitenlandse beinvloeding kan die Ollengron beter even naar de andere nepprinses Mabel kijken. Die werkt goddomme gewoon voor die landverradersclub Open Society Foundation. Niet te geloven.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Piet Karbiet, dat klopt en hier de gehele lijst van Nederlanders die in de Soros club zitten:
   Yoeri Albrecht – Director, De Balie
   Dick Benschop – President Director, Shell Netherlands
   Beatrice de Graaf – Professor of the History of International Relations and Global Governance, Utrecht University
   Caroline de Gruyter – Correspondent, European Affairs, NRC Handelsblad; contributor, Carnegie Europe
   Jaap de Hoop Scheffer – former NATO Secretary General; former Foreign Minister
   Steven Everts – Senior Advisor, European External Action Service
   Rem Koolhaas – Architect and urbanist; Professor at the Graduate School of Design, Harvard University
   Dick Oosting – former CEO, European Council on Foreign Relations; former Europe Director, Amnesty International
   Kati Piri – Rapporteur on Turkey; Member of the European Parliament
   Marietje Schaake – Member of the European Parliament
   Petra Stienen – Author; Member of Dutch Senate
   Han ten Broeke – Member of Parliament; Party spokesman on Foreign Affairs
   Coen van Oostrom – CEO and Founder, OVG Real Estate
   Mabel van Oranje – Co-chair of the Board of ECFR, Chair of Girls Not Brides – The Global Partnership to End Child Marriage
   Constantijn van Oranje-Nassau – Special Envoy for Startups; Chairman, Start-up Fest Europe; Director for Digital Diplomacy and Macro Strategy, Macro Advisory Partners

   Alle andere mensen uit de EU vind u op de site van de European Council of Foreign Relations. http://www.ecfr.eu/council

   In het artikel word gesproken van European Council of Foreign Affairs maar dat klopt niet want het moet Relations zijn.

   Like

 12. Armani zegt:

  Soros hadden ze allang op kunnen en moeten opruimen , je kunt hem vergelijken met een ongeneeslijke ziekte , nog erger dan de pest , die man heeft maar 1 doel en dat is de stabiliteit en de identiteit van Europa en zijn bewoners te vernietigen , en dat is hem tot nu toe al aardig gelukt , het moet toch niet zo moeilijk zijn hem en zijn gehele familie te vernietigen ? deze man en zijn nazaten hebben het recht niet om te bestaan het zijn gezwellen , hij behoort in het rijtje Hitler , Mussolini, Franco , Stalin en Lenin thuis

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s