Het milieu. Nu met meer belazerine!

Screenshot_135

(Door: H. Numan)

U wordt constant bij de neus genomen. Links mag dan misschien ietsje minder, minder, minder populair zijn. Ze beheerst nog steeds de volledige samenleving. Sterker nog, links wordt steeds extremer. De PvdA is gelukkig weggevaagd, die zien we voorlopig niet meer terug. Maar haar kiezers zijn twee stapjes opgeschoven en stemmen nu op GroenGek.

GroenGek, want groen zijn ze echt niet, gek wel. Het is een vreemde, zeg maar gerust krankzinnige partij. Eerst hadden ze Femke Halsema als PartijLeider. Femke had een leuke hobby: ze reed graag rond in een ouwe Mercedes 200 Diesel. Iets minder vervuilend dan een Trabant, maar ‘duurzamer’. Waar eerzame burgers uit hun net niet splinternieuwe auto getreiterd worden, geen woord over de stokoude roetbak van de Parteileider. Want de Partij is boven alles verheven. Dat is bijna net zo hypocriet als een voorzitster van een Dierenpartij die huwt met een jager. Oeps, die deed dat dus.

Kameraad Femke ‘roetbak’ Halsema werd afgelost door Tofik ‘in de kast’ Dibi. Toffee kwam pas uit die kast toen hij partijleider af was. Want GL benoemde hem als partijleider om mohammedaanse stemmen te trekken. Hoebedoellu, opportunistisch? Die toffee was bepaald geen beste. En smaakte niet naar meer. De mohammedanen hadden allang door dat hij ruiger was dan Kermit de Flikker, en alles behalve een vroom mohammedaan. Die stemden ergens anders. Daarom was de toffee snel over de datum en ging de groene kliko in.

Toen kreeg GL een slim idee. Ze gingen voor knap, dom, en mohammedaans. Ze benoemden Yassir Ferras tot Partijleider. Yasser is een knappe vent, daar worden de #Metoo meisjes nat van. Het buskruit heeft hij niet uitgevonden, maar daar kan hij wel handig mee omgaan. Waarom de politie hem niet nader ondervroeg toen ze een lading explosieven op zijn kantoor vonden, is me altijd een raadsel geweest. Verder heeft hij evenveel verstand van economie als een gemiddelde tuinslak. Iemand die op alle serieuze economische vragen ‘ja, nou en?’ antwoordt, is niet gevat, maar gewoon dom.

Vooral als de nogal ambitieuze plannen van GL waanzinnig hoge investeringen eisen. Dan is ‘ja, nou en?’ geen goed antwoord. “Meneer Klaver, hoe denkt u het basisloon te financieren? Dat vereist een gigantische investering.” Ja, nou en? Dat antwoord diskwalificeerde hem direct voor deelname aan het kabinet. Sterker nog, het diskwalificeert hem voor een wethouderschap fierljeppen in Schubbekutteveen. Want fierljeppen kost geld, en daar heeft Klaver geen verstand van.

Gaan we even verder kijken naar hun belangrijkste onderwerp, de macht het milieu. Ze noemen zich tenslotte niet voor niets groen. Het was met name GL die de gloeilamp wist te verbannen. Philips wist niet wat haar overkwam. De meest antikapitalistische partij ging haar helpen absurd dure lampen te verkopen! Daar hebben ze in Eindhoven niet een fles, maar een krat champagne voor opengetrokken.

De gloeilamp was helemaal niet aan wettelijke vervanging toe. Een gloeilamp kostte een kwartje. Een spaarlamp kost snel een euro of  5. Dus zou u, onder normale omstandigheden, niet alle gloeilampen vervangen, maar hooguit een paar. Dus over een jaar of veertig misschien zouden alle gewone gloeipitjes vervangen zijn. Dat vond GL niet goed, dus gingen ze lobbyen voor een wettelijk verbod. Nu kunt u geen gloeilampen meer kopen, en betaalt u ruimschoots 20x meer voor een simpele lamp. Dat gaat nog erger worden, want spaarlampen zijn chemisch afval. Errug slecht voor het milieu dus. Bijna net zo slecht als die roetbak van Femke Halsema. Heeft Philips al een oplossing voor: de LED lamp. Jammer alleen dat die 4x zoveel als een spaarlamp kost. ‘Ja, nou en?’ Feras zit daar niet mee, de burger betaalt wel. In 20 jaar is uw peertje verhoogd in prijs enkel voor prettig gevoel van een kwartje naar € 15,-

Komend onderwerp op de GroenGek agenda is de vervanging van CV-ketels door eenhoorns die regenbogen schijten. Het gas hebben we opgemaakt aan leuke dingen voor de mensen, en weggegeven aan Italië. Moeten we nu wat anders voor verzinnen, maar wel duurzaam a.u.b. Die duurzame CV-ketel is er. Alleen kost die geen € 2500,-, maar minstens € 10.000. Ga er maar aan staan! Zolang er idioten op die partij stemmen, zolang blijft die partij van god los en verzint wel iets wat onbetaalbaar is en toch betaald moet worden.

Ander voorbeeldje zijn de Oostvaardersplassen. Da’s een piepklein natuurreservaatje ergens in de wereld. In Nederland groot, maar internationaal niet eens waarneembaar. Het Kruger Nationale Park in Zuid Afrika is 19,485 km². De Oostvaardersplassen zijn 56 km2. Ter vergelijking:  Nederland heeft een oppervlakte van 41,543 km². Het Kruger Park is dus half Nederland. Of 347x de Oostvaardersplassen. Je moet echt onder een hunebed opgegroeid zijn om te denken dat je in dat weilandje verschillende kuddes grote grazers op natuurlijke wijze hun leven kan laten leiden. Dat kan niet. Onmogelijk. Een kudde wilde hamsters misschien. Een kudde herten en reeën en Koninckspaarden en Schotse Hooglanders, nee. Maar GL/DP idioten op Staatsbosbeheer zeggen dat het kan, dus kan het. Als de communistische partij zegt dat zwaartekracht niet bestaat zweven we allemaal in de lucht, wat?

Nou zal ik u eens wat echt geks vertellen. Het gaat prima met het milieu! Daar hoort u van op, hè? Ik kom niet zo gek vaak meer in NL, dus elke keer is het voor mij echt anders. De laatste keer zag ik vanuit de trein torenvalkjes, kievieten en grutto’s. Toen in nog in Nederland woonde en regelmatig met de trein reed, zag ik die nooit. Zekers, er kan altijd meer gedaan worden. Net als een website is de natuur nooit af.

Maar je kan ook overdrijven. Dat doe je met spaarlampen, peperdure CV-ketels en leuren met ‘duurzaam’. Waarom? Omdat het niet gaat om het spel, maar de knikkers. Als GL toegeeft dat het een stuk beter gaat met het milieu, dan hoeft dat autootje pesten niet meer, en raken we onze macht kwijt. Wees eerlijk, het is een stuk leuker om je hobby’s uit te oefenen in de gemeenteraad van Islamsterdam of Utrecht dan te moeten werken voor je geld.

Heeft u ooit één groene gek gehoord over de genocide onder weidevogels? Of op zee? Die windmolens zijn niet alleen belachelijk duur, en alles behalve duurzaam. Ze zijn ook guillotines die 30 meter hoog en vele kilometers lang zijn. Voor alles wat vliegt. Voor het wel en wee van een kip offeren we onze agrarische industrie graag op. Maar voor het wel en wee van de natuur? Ach. We moeten afwegingen maken. Onze afweging is onze hobby. Die u betaalt.

Weet u wat duurzaam betekent? Dat iets lang mee gaat. Heeft helemaal niets met milieu te maken. Een Trabant is duurzaam, en die roetbak van Femke Halsema is duurzaam. Dat ze meer rook dan een crematorium uitblazen, doet niet ter zake. Duurzaam betekent enkel een lange levensduur. Auto’s die 50 jaar zonder problemen rijden, zijn duurzaam.

U wordt dus al vele jaren een hoop voorgelogen, en het ziet er bepaald niet naar dat het minder gaat worden. Integendeel. Veel succes strakjes om die ‘duurzame’ CV-ketel te financieren.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Milieu, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

51 reacties op Het milieu. Nu met meer belazerine!

 1. theresageissler zegt:

  LOL! Steengoed getypeerd, Mijnheer Numan!
  Vreemde partij, ja: Zelf noemde ik hem al vier jaar geleden “Het Rariteitenkabinet GroenLinks”:
  https://ejbron.wordpress.com/2014/04/11/het-rariteitenkabinet-groenlinks/
  Eén kleine opmerking: De “Toffee” is nooit partijleider geweest, hoor:
  Ja, hij wou het wèl; hij werd al tijden door GL als een soort ‘knuffelmarokkaan’ voor alle denkbare camera’s geplant en dat was hem een beetje naar het hoofd gestegen, vandaar. Maar de knuffel-kneus moest het daartoe opnemen tegen de Halsema-vervangende kneus (Jolande Sap-de Aardwortel en dat verloor hij met een neuslengte, “helaas.”
  Nou ja, een Marokkaanse relnicht of een half-Marokkaanse elfenprins uit het Neverland, al te veel maakt het ook weer niet uit:
  Dat hele GL is en blijft een intens raar zooitje! (Maar juist daarom inderdaad niet ongevaarlijk…)

  Like

 2. Steven zegt:

  Mensen zijn nou eenmaal DOM..en blijven gewoon op partijen stemmen die NIKS toevoegen maar alleen maar AFBREKEN.
  Zal wel in het aard van het beestje zitten dat NL liever richting afgrond loopt dan de andere kant op!

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Het is net als met de gender-idioterie: Nam niemand die warhoofden maar serieus, dan zou er NIETS aan de hand zijn.:

  Maar dat is het probleem, ze worden wel serieus genomen De meeste partijen knikken welwillend en voelen zich geroepen om mee te draaien in de linkse mallemolen.

  Dat geldt zowel voor de islamisering van het Westen als voor de Groene Gekte.

  Goed artikel, H. Numan. Wie weet krijgt rechts haar gezonde verstand nog eens terug.

  Geliked door 2 people

 4. Leo zegt:

  10 % Van ons aardgas verdwijnt in de glastuinbouw voor de teelt van tomaten ,komkommers,aardbeien,paprika’s ,enz. waarvan het grootste deel geëxporteerd wordt naar o.a. zonnige oorden .. Kijk ik in de supermarkt zie ik tomaten uit Spanje en Marokko ,maïs uit Senegal,aardbeien uit Marokko, bosuitjes uit Egypte ,appels uit Nieuw Zeeland …En met vlees idem dito..Vlees uit Argentinië ,uit Ierland Parmaham uit Italië ,afkomstig van Nederlandse varkens die eerst (met veel dierenleed ten gevolge) naar Italië zijn gesleept. Garnalen worden hier gevangen ,naar Marokko gesleept om te pellen om uiteindelijk hier weer in de supermarkt te belanden en ga zo maar door De Europese wegen bestaan onderhand uit één grote file van stinkende diesel vrachtwagens,busjes en bestelwagens die ons voedsel van hot naar her slepen. En dan heb ik het nog niet over de enorme hoeveelheid Chinese troep die vanuit de andere kant van de wereld hier in de ” 1 Euro” bakken belandt en na één maal gebruik al kapot is.
  Maar ja,de “hoogopgeleide” ,in een roze wolk levende Nederlander jankt wat over duurzaam,wijst met het vingertje naar die paar particuliere dieselrijders , jankt wat over CO2 en fijnstof en kletst als een kip zonder kop elkaar, de staatspropagandazender NPO en Brussel achterna zonder zelf ook maar één seconde na te denken..

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Geld moet nu eenmaal rollen….
   Tegenwoordig rolt het dus alle kanten uit, zoals u zelf opmerkt.
   Ik denk dat dat pure verspilling is en ten kostte gaat van heel veel energie die beter besteed had kunnen worden.
   Maar het houdt de mensen wel bezig.
   Vandaar dat het door de week zo rustig is en in de weekenden zo lawaaierig.
   Tenminste voor iemand die gepensioneerd is.
   Bovendien kan je nu al kiezen uit 20 verschillende soorten hardkokende aardappelen bij de supermarkt.
   Het viel mij echter op dat er geen heerlijke zachtkokende Zeeuwse aardappelen meer in de verkoop waren…totdat ik er achter kwam dat die naar vreemde oorden werden geëxporteerd.
   En zo zijn er nog onnoemelijk veel van dit soort waanzinnige voorbeelden aan te halen…

   Like

  • BertG. zegt:

   Garnalen worden niet meer verplaatst naar Marokko om ze daar te laten pelen.
   Er bestaan tegenwoordig machines die garnalen pelen, volgens mijn Urker visboer.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Leo 31 maart 2018 om 10:30

   Garnalen laten pellen in Marokko, waar ze hun reet met hun blote hand afvegen?
   Ik zou die garnalen nog liever met schaal en al opeten.

   Ik vraag me trouwens wel af of de zeeën zo langzamerhand niet zijn leeg gevist.
   Ik bedoel maar: wat moeten de zeedieren eten als er geen garnalen e.d. meer voor hen zijn?
   Ze kunnen moeilijk even aan land klimmen om wat gras te komen eten.

   Like

 5. Astrid zegt:

  Mooi geschreven en, helaas, o zo waar! Er zal nog wel wat tijd overheen gaan, eer het grote publiek de leugens en de hypocrisie van deze nepwereldverbeteraars [alsof ze god zijn!] doorziet en dat via verkiezingen kenbaar zal kunnen maken. Ik hoop op een diepe val voor al die groene gifkikkers. Ik heb overigens nog een flinke voorraad gloeilampen en in de winkels kun je ze nog gewoon kopen. Die zogenaamde milieuvriendelijke lampen zijn behalve extreem duur ook erg lelijk en ik koop ze dan ook niet.

  Like

  • BertG. zegt:

   Jou mening komt nog uit de tijd dat ze net spaarlampen hadden bedacht.
   Die waren lelijk, onhandig met zeer vervelend licht.
   Inmiddels alles in mijn huis vervangen voor LED lampen, en zit nu op een verbruik van minder dan 20W. voor alle verlichting in mijn hele huis.
   Als ik een gloeilamp en een LED lamp voor je zou leggen, dan zou jij het verschil niet eens meer kunnen zien, ook niet als ze beide aan staan.
   En ik ben zeer kritisch w.b. verlichting, anders had ik wel overal TL balken opgehangen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    “Spaarlamp” en “LED-verlichting”.
    Hoe kan je het bedenken.
    He jij daar lelijke spaarlamp met je idiote LED-verlichting, wie denk je wel wie je bent?
    Binnenkort in de 2e Kamer als de nieuwe medewerkers van DENK het niet eens zijn met de Kamervoorzitter of representanten van andere partijen….
    Gaat allemaal komen.
    En dat voor 20 Watt…!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Denk bovendien eens aan de houdbaarheid.
    Ruim 10.000 branduren per spaarlamp of LED-lamp.
    Dat betekend dat de kleinkinderen van mijn kleinkinderen die net uit de moskee komen zullen zeggen als ze het licht in de keuken aan doen, “kijk dat heeft een voorvader van ons nog aangelegd. Hij was nog Christen. Maar ja wat wil je, het verbruikt maar 20 watt!”

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik ben eigenlijk stiekem lid van GroenLinks.
    Je hebt me door. Door die verlichting.
    En wil je er dan een beetje bij horen, dan moet je toch op ze minst alle lampen vervangen hebben door LED lampen.
    Maar niet verder vertellen, anders krijgt Petra nog gelijk ook, over waar mensen, zo als ik, nooit echt los van komen.
    Communisten, marxisten, noem ze maar op.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Bert.
    Ik vind je reacties altijd de moeite waard, altijd raak en leuk, en bij sommigen krijg ik dan zin om er eens verder op te fantaseren.
    Ga zo door!

    Like

   • BertG. zegt:

    Fantasie Paul, meer is er niet voor nodig.
    En niet alles hoeft altijd bloed serieus te zijn.

    Geliked door 2 people

  • Anneke zegt:

   En die zogenaamde milieuvriendelijke lampen, bevatten het gif KWIK…!!! Niemand die dit weet ???

   Like

   • BertG. zegt:

    Kwik zit in oude spaarlampen. Die worden niet meer verkocht.
    In LED lampen zit geen kwik, het enige chemische afval daarin is een klein elcootje, (vergelijkbaar met een heel klein accuutje)
    Een elco zit trouwens in elke elektronica die jij thuis heb staan, van een rekenmachine, TV, computer, tot je wasmachine.

    Like

   • BertG. zegt:

    En LED lampjes heb je ook al overal inzitten.
    Dat zijn die kleine rode, gele, blauwe, groene lampjes in je apparatuur om te zien of iets aan of uit staat.

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Anneke 1 april 2018 om 16:29:

    Echt waar?? Dat zou Brussel toch nooit goedgekeurd hebben? Die hebben toch het beste met ons voor?

    Like

 6. koddebeier zegt:

  En vele, vele randdebielen stemmen GroenSlinks, wat zijn we toch een treurig volkje, dat we al die lui maar los rond laten lopen zodat ze het voor de goedwillende kunnen verzieken !
  In een inrichting met dat spul !!

  Geliked door 1 persoon

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De PvdA is gelukkig weggevaagd, die zien we voorlopig niet meer terug.”

  Maar ondertussen is Lutz Jacobi (óók PvdA) wel benoemd tot directeur van de Waddenvereniging. Hoezo banencarrousel?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Gewaardeerde Heer Köhler.
   Hoe kunt u toch zo lichtzinnig oordelen?
   U, die altijd zo precieus bent.
   En bovendien ook zo precies in alles…
   De PVDA is helemaal niet weggevaagd.
   Hoe komt u daar toch bij?
   Bij de volgende verkiezingen zal de PVDA minimaal 25 zetels halen.
   En dat zal pas het begin zijn.
   Over niet al te lange tijd zal ze wellicht meer dan 100 zetels halen.
   Zij gaat namelijk het volk redden van de islam!
   Zij zal waarschuwen tegen die islam en beloven alle moskeeën af te laten breken…
   Wedden…?
   U zult het hopelijk meemaken, maar dit terzijde, het gaat zo gebeuren.

   Ja ,je moet toch wat als partij om op het pluche te blijven zitten….

   Like

   • Wachteres zegt:

    Mijn nachtmerrie, @Paul. In Denemarken is de ‘bekering’ al begonnen.

    En in NL kwamen een paar oud-gedienden [niemand kan hen dus nog iets maken] ook al tot de conclusie dat ze het al die tijd verkeerd hebben gezien.

    Nog even en de PVDA-ers beweren dat zij er vanaf het begin tegen waren, maar de leiding wilde anders.

    En die weet van niets, zodat de hele PVDA ‘mijn naam is haas’ kan gaan aanheffen..

    Nog even en ik snap niet waarom ik ooit bij die club ben weggegaan.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Als je goed kijkt, Paul, dan zie je dat de opmerking over de PvdA tussen aanhalingstekens staat. De woorden komen dus niet van mij, maar staan in het artikel.

    Wat eronder staat, over Lutz Jacobi, is mijn commentaar erop.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Anneke zegt:

   De leugen houdt niet eeuwig stand…vandaar !!!

   Like

 8. Taljaard zegt:

  Amen, Henk!
  Mijn weerzin tegen die stalinistische groenzoeters is al heel oud.
  Troostte mij tot voor kort met de gedachte dat zij nooit echte macht zouden kunnen krijgen en slechts als een dankbaar object voor spot en hoon konden fungeren. Maar tot mijn afschuw en grote zorg blijkt hun alles verpestende invloed en hun groene waanzin zich helaas wel degelijk en steeds meer aan onze leefwereld op te dringen. Temeer omdat een partij als de CU, waar ik zelf N.B. eens lid van ben geweest, hun idioten-agenda voor een groot deel hebben overgenomen.

  En de installatie- en bouwlobby nu, in samenwerking met de terroristen van Greenpies Diederik Zwamson, (want die moest nog een mooi en lucratief baantje krijgen) in een zogenaamde ”brede coalitie” de gelegenheid kan waarnemen om de Nederlandse burgers een ”energietransitie” op te leggen, die wij heel duur moeten betalen en waar zij goud mee kunnen verdienen.

  Dit natuurlijk met steun van de eurocraten in Brussel, Omdat zij dit als een pracht van een gelegenheid zien om Rusland en Putin de voet dwars te zetten en ook aan Het Grote Kwaad Donald Trump kunnen tonen hoe het moet. Want de ketter Trump heeft het gewaagd zich uit te spreken tegen het klimaatdogma en wil de V.S. (o gruwel, o verschrikking) zelfvoorzienend laten zijn in haar energievoorziening.

  Dat kan niet en dat mag niet.
  En daarom moet heel Europa zich in plaats daarvan aan de groene waanzin onderwerpen, waarin Merkel al het ”goede voorbeeld” heeft gegeven. En Siemens, Bosch en AEG zich de ballen uit hun broek lachen. Omdat zij Otto Normalverbraucher daarmee, uit naam van diezelfde groene waanzin, gezamenlijk een poot kunnen uitdraaien.

  Daar hebben Didi Zwamson c.s. goed naar gekeken, En dat waren ze al veel langer van plan. Alleen jammer dat de Partij van de Armoede zodanig klop heeft gekregen dat zij dit niet, via een coalitie met GL, tot direct regeringsbeleid konden maken. Maar, geen nood; want dat kan dus ook via de omweg van het lobbyisme worden verwezenlijkt.
  En de banken zijn er ook erg blij mee, want zo kunnen zij de schuld- en hypotheekslavernij extra uitbreiden.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Laten we hopen dat de opkomst van Groen-Links tevens hun ondergang gaat betekenen….
   Kijk, dat Groen vernietigd wordt, dat weten we.
   Maar we hebben gehoopt dat het niet zo ver zou komen.
   Ik weet ook niet wat het volk bezielt met hun links en groen.
   Maar het schijnt rustiger te slapen.
   Bovendien zullen ze moeten van hun vrouw, omdat die Groen-Linkse mocro foto’s heeft laten publiceren waarop duidelijk te zien was dat hij zelfs in zijn IJkeltjespyama nog een enorme erectie scheen te hebben.

   Ik zeg niet dat het zo was maar het “scheen”….

   Like

   • Anneke zegt:

    Links, het socialisme gaat TEN ONDER…Op de lange termijn bestaat deze politieke tak niet meer. Hun ondergang is al actief !!!

    Like

 9. BertG. zegt:

  Je bent inderdaad al zeer lang niet in Nederland geweest.
  De laatste keer dat ik een 25W. lamp kocht, zat ie al rond de 1 euro, een LED lamp die een 25W. peertje vervangt is nu ongeveer €2,50

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Zin in een zinloze toekomst daar zijn ze volop mee bezig en gedeeltelijk zelfs geslaagd

  Like

 11. Jean zegt:

  Die groene linkse rotzooi is de ondergang van Nederland en dat is geen aprilgrap, het is een bedreiging voor de veiligheid én de toekomst. Wie zich inlaat met islamieten kiest voor de totale vernietiging van de westerse beschaving. Het is niet dat een maroc zijn naar westers doet klinken dat hij ook westers denkt en handelt…..

  Geliked door 1 persoon

 12. Wachteres zegt:

  https://www.volkskrant.nl/binnenland/groene-revolutie-begint-pijn-te-doen-wie-betaalt-de-rekening-van-het-klimaatbeleid~a4587756/

  Groene revolutie begint pijn te doen: wie betaalt de rekening van het klimaatbeleid?
  Nu het geld gaat kosten, kruipt het venijn in het klimaatdebat

  artikel De groene revolutie begint pijn te doen. Wie draait straks op voor de rekening van het afscheid van het Groningse gas en de cv-ketel?

  Zelfs/ook de Volkskrant wordt kritisch …

  Geliked door 3 people

  • Taljaard zegt:

   @Wachteres
   Ze zullen wel moeten.
   De VK was eens de krant van intelligente en maatschappijkritische mensen.
   En wanneer ze nu in alles kritiekloos de Linkse Catechismus blijven na papegaaien verliezen ze dit oude abonnementsbestand.
   Ondergetekende is ìn `94 al afgehaakt, omdat ze daar de hallejujah-lof van Paars zongen.

   Tijdje Trouw, omdat dat de krant van mijn ouders was.
   Maar die ook na een paar jaartjes opgezegd, want allang niet meer de krant van weleer, en overgestapt op het RD.
   Was tot voor korte tijd de beste krant van Nederland, maar is nu ook (als laatste!) de politiek correcte bietenbrug opgegaan. Dit door toedoen van een CU papagaai als Albert Groothedde, die de opinie-redacteur is. En hoofdredacteur Kranendonk, die zich, als rasechte Oranjeklant, heeft laten ompraten door de Bilderbergers. Daarom in veel opzichten net zo’n bloedeloze en zielloze krant als Trouw. Vorig jaar opgezegd.

   De buitenland-redactie stelde daar in Apeldoorn al veel langer niks meer voor, omdat ze daar gewoon de berichtjes van Reuters, DPA, ANP, c.s. overnemen.
   Lekker goedkoop en makkelijk, vooral wanneer je dat met een paar dagen vertraging doet. Maar goed, dat doen de VK en Trouw ook, zij het dan op dezelfde dag dat ze het nieuws van die persbureaus krijgen doorgespeeld. En er daarom meer voor moeten betalen.
   Maar het binnenlandse nieuws, en de commentaren daarop, was tot voor kort in het RD behoorlijk kritisch. Nu echter ook niet meer. Het is gewoon de koekoek een zang van de rest van de MSM geworden, en het zal ze nog zuur opbreken.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Taljaard.
    Zeg dat abonnement op.
    Het kost je al gauw 375,- Euro per jaar, waarmee je ’n hoop leugens en flauwekul in huis haalt.
    Kijk meer naar Bron.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Af en toe vind je ook een kritisch artikel in de Volkkrant.

    Een tijdje geleden heb ik hier geschreven dat dit gebeurt, omdat de krant abonnees wil trekken.

    “We buigen niet naar links en we buigen niet naar rechts

    Like

  • Anneke zegt:

   Wie betaald de rekening van het klimaatbeleid…WIJ BURGERS…zo lang als het nog gaat. ARMOEDE neemt niet zonder reden toe.

   Geliked door 1 persoon

 13. Tistochwat zegt:

  Die windmolens zijn niet alleen belachelijk duur, en alles behalve duurzaam. Ze zijn ook guillotines die 30 meter hoog en vele kilometers lang zijn. Voor alles wat vliegt.

  HET GROENE FALEN!

  http://mens-en-klimaat.jouwweb.nl/het-groene-falen

  DE FOTO’S VAN DIE MONSTERLIJKE ONDINGEN! Ze doen me denken aan die instortende ‘Mars-voertuigen’ in de film ,War of the Worlds.

  http://mens-en-klimaat.jouwweb.nl/

  LINKSE, ROOD-GROENE, KWAADAARDIGE DUIVELS!

  Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   Gaat niet om het milieu of vluchtelingen.
   Het zijn beide simpelweg verdienmodellen voor zogenaamde linkse figuren met een veel te grote portemonnaie.

   Do as I say, not as I do is ze op het lijf geschreven.

   Like

 14. Republikein zegt:

  In Mali is de luchtvervuiling enorm, is onze schuld, er rijden daar dan ook bussen met eindpunt Waddinxveen.
  Bussen met “geen dienst” zie je daar ook, is takkie ja!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Bij ons rijden de bussen met een dienstrooster
   Trouwens dat dienstrooster is gemaakt om de diensten te veranderen.
   Vandaar dat niemand zonder dienstrooster kan.
   Sinds de Nederlandse militairen in Mali zijn rijden de bussen daar ook met ’n dienstrooster.
   Dat is véél beter.
   Vroeger klopte er vanzelfsprekend geen reet van, maar nu hebben de mensen de mogelijkheid om te constateren dat er inderdaad helemaal niks van klopt.
   De dood van onze Nederlandse jongens die daar gesneuveld zijn door eigen vuur was dan ook zinvol te noemen.

   Like

 15. Jan zegt:

  Recycling is a waste of time and money which probably does more harm to the environment than good.

  This is the message of a damning report produced for the UK government by the National Audit Office.

  It confirms what many have long suspected: recycling is an empty ritual, devised by green zealots, enforced by bureaucrats, but with no practical benefits whatsoever.

  Obviously, being an official report, it doesn’t state the truth quite so bluntly. But it leaves the reader in no doubt that Britain’s recycling targets are just an empty, EU-driven exercise in green virtue-signalling and that the whole process positively invites fraud and corruption.
  ….
  https://www.breitbart.com/big-government/2018/07/23/national-audit-office-report-damns-uk-recycling-policy/

  Like

 16. Jan zegt:

  GroenLinkse milieuprincipes: all fun and games untill the train stops running

  Like

 17. Jan zegt:

  Linksvolk verziekt uitstapje van kinderen naar Generation Discover van Shell want niet ‘duurzaam’

  38 basisscholen boycotten Shell-festival op Malieveld

  38 Haagse basisscholen van Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH) gaan niet naar Shells festival Generation Discover op het Malieveld. Dat zegt bestuursvoorzitter van SCOH, Gerard van Drielen, woensdag in een videoboodschap.

  “Shell blinkt niet uit in duurzame ambities,” zo verklaart Van Drielen. “Daarom doen wij niet mee aan Generation Discover. Wij maken de keuze ons te richten op duurzaamheid en niet op klassieke fossiele brandstoffen. Als ergens een plek is om kinderen kennis te laten maken met milieu en duurzaamheid, dan is dat op de basisschool.”
  …..
  https://denhaagfm.nl/2018/10/11/38-basisscholen-boycotten-shell-festival-op-malieveld/

  Generation Discover festival

  https://www.generationdiscover.nl/primair-onderwijs/generation-discover-festival.html?gclid=EAIaIQobChMIvNWa4vWN3gIVSeh3Ch1iDwQJEAAYASAAEgLNyvD_BwE#iframe=L3BhZ2VzL2luZm8=

  Linksvolk=ziekvolk, bovendien weet ik wel zeker dat de schoolverwarming van Shell komt en de stroom niet van molentjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s