Hulpkreet uit Bonn: “Ik wil mijn leven terug!”

Screenshot_143

Bonn, de voormalige hoofdstad van het voormalige West-Duitsland.

(Door: Tobias M. – Vertaling: E.J. Bron)

Het dagelijks leven in Duitsland wordt voor steeds meer “inheemse” burgers tot een hel. Door de politiek geofferd, als bijkomende schade afgehaakt, worden de Duitsers steeds meer naar de rand gedrukt en moeten ze de mens-verachtende ideologie van de links-groene “veranderaars” bezuren. Hieronder een hulpkreet uit Bonn, die waarschijnlijk veel, heel veel burgers kunnen onderschrijven:

journalistenwatch

Je voelt je alleen nog maar hulpeloos, uitgeleverd, machteloos. Het lijkt het enige doel van bestaan te zijn om de (financiële) energie als werkbij voor het ruimteschip “politiek” te leveren, jezelf ver weg in de omloopbaan te houden.

En daarbij gaat het niet om de talrijke berichten, die men altijd nog als abstract en ver weg zou kunnen waarnemen. NEE. Het gaat om de verandering voor mijn huisdeur, in de binnenstad of ook in het openbaar vervoer.

Ik kan zien hoe het verandert. Hoe de stad (Bonn) in verval raakt, hoe vanaf 23.00 uur ook voor mij (1.90 m/98 kg/goed verdeeld) echt gevaarlijk wordt.

Je ziet in Bonn ´s nachts door de week BIJNA UITSLUITEND migranten rondhangen, die vorige week woensdag bijvoorbeeld met 7 (!) man achter me aanzaten om me te grazen te nemen. Ik zeg hier nu niet hoe ik dat verhinderd heb (niet meer wegrennen!!).

Scholen vervallen, de omgangstoon in het openbaar vervoer is absoluut weerzinwekkend geworden,  in de belangrijkste straten rijden “mannen” met matzwarte S-klasse auto´s en Audi´s A5 “patrouille” en met vol gas zonder uitlaat door de binnenstad zonder bang te hoeven zijn voor strafvervolging (steeds en steeds maar weer, totdat je de kroeg verlaat, omdat je tussen het Allahu Akbar, de gierende banden en het V8-gebrul niet gewoon met elkaar kunt praten).

In plaats daarvan worden er debatten gehouden over islamitisch vrouwen-zwemmen in Bonn. En over een flitsmarathon in het beroepsverkeer.

In Bonn word je ´s nachts wakker, omdat migranten vuilnisbakken uit hun verankering trekken en op auto´s gooien. aangiften leiden tot niets, omdat de dader (veelpleger – uitspraak van een politieagente) niet gevonden kan worden. Er wordt tegen mijn huis aan gepist en het stucwerk wordt er vanaf getrokken. Ik ga naar beneden en schreeuwen (ik … je, je moeder, je oma… kennen we tocht).

De zithoeken in de Mediamarkt en de Rewe worden gesloten, omdat de eigen beveiligingsdienst de “jongeren” daar niet meer aankan. Medewerkers van beveiligingsdiensten met een duidelijk islamitische achtergrond in ingangen van autoriteiten worden al brutaal, zodat je denkt in een discotheek te zijn.

De islamitische drugsdealers in het stadhuis Bonn worden ´s avonds steeds offensiever en gewelddadig als je NIET wilt kopen. Je bent bang je auto te laten staan, omdat zij zien waar ik ben uitgestapt.

Dat interesseert de politie geen fluit. Ik zou eindeloos zo kunnen doorgaan. Op mooie zomerdagen was de binnenstad van Bonn fantastisch. De Hofgarten. De Kaiserplatz. Ondertussen is het daar net zo luid en agressief als in Kaboel of Beiroet. Honden worden bespuugd, vrouwen lastig gevallen enz.

Ik wil toch alleen maar mijn leven/ons leven terug. Waar moeten wij naartoe. Hoe moet is dit oplossen?? Hoe?

Het is toch al lang onomkeerbaar. Ik kan me toch niet steeds verder terugtrekken. Ik kan toch niet blijven zeggen: ach, wat maakt het uit. Gelukkig heb ik thuis Netflix nog. Waar moet dat naartoe?

Winkels sluiten alleen maar opdat ze een “cultuurvereniging” worden? Met krantenpapier voor de ramen en een bebaarde “Security” voor de deur. Zelfs 17-jarige migranten zijn al zo ongrijpbaar brutaal en gewelddadig in Bonn… Die leren nu al dat ze ermee wegkomen.

Loop maar eens op een zaterdagavond om 22.00 uur in Bonn bij het station van de Poststrasse richting Kaiserplatz. Groepen van tot 30 man vallen iedereen lastig die daar langs wil. Je kunt niet eens voorkomen dat je eigen vrouw wordt betast. Heel openlijk laten ze je een mes aan de riem zien. Als je de politie roept, verdwijnen de aanvoerders en de rest houdt zich van de domme en heeft plotseling een tolk nodig. De politie komt echter helemaal niet.

WAT MOET IK DOEN?? Wat?? Als belastingbetaler, als burger, als man? Wat? Vertel het me.

PS: ik kan alle bovenstaande beweringen met foto- en videomateriaal (migratieachtergrond, bedreigingen etc.) evenals met brieven van het openbaar ministerie en de politie in Bonn bewijzen…

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Tobias M.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotterdam, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Hulpkreet uit Bonn: “Ik wil mijn leven terug!”

 1. Hendrik zegt:

  Wat moeten we doen: we laten de treinen weer naar het Oosten rijden…………

  Geliked door 1 persoon

 2. Pietersen zegt:

  Heb je wel goed gestemd ?

  Geliked door 2 people

 3. joko zegt:

  Het komt goed zeker weten alleen niet op een vreedzame manier. Onze politici, Merkel en de prutsers in Brussel hebben er een gigantische puinhoop van gemaakt. Het enige wat nog rest is een burgeroorlog, en die is onderweg. De jaren 30 en wat daarna komt zullen zich herhalen. Het is bekent dat de mens niet leert van zijn fouten steeds weer dezelfde stommiteiten begaat.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   joko, de eersten die de rekening gepresenteerd krijgen zijn die merkel en die prutsers in Brussel en wij zullen ze die rekening met veel plezier overhandigen en bij ze blijven tot ze betaald is…… ondertussen zingen wij het liedje “vluchten kan niet meer….”.
   Zie je die zatte uit Luxemburg naar zijn geldbeurs zoeken….., ha ha ha ha ha ha. hij zal wel schreeuwen om hulp van die Turk erdoodgaan of is het soms erdogan?????

   Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Er is maar één woord voor waar we op afstevenen: HORROR!

  Geliked door 3 people

 5. ReaGluurder zegt:

  Het is allemaal nog niet erg genoeg! Ook niet in Hufterlandje / België. Misschien dat we moeten wachten op een economische crisis, die zeker weer een keer langskomt. Een economische crises met evt. nog een energiecrises erbij, kan de boel doen ontploffen. Als de islammacho niet meer met zijn autootje kan scheuren, werkloosheid, gehalveerde uitkeringen etc., allemaal situaties waarbij de boel in de hens gaat. ’t Is allemaal eerder gebeurd en het gebeurt weer! Iedereen met een goed stel ogen/oren en gezonde sjoege ziet het aankomen!

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/03/31/die-neue-losung-gepest-geslagen-en-bedreigt-door-moslimas-dan-moet-je-zelf-maar-een-hijab-gaan-dragen/
  Volgens de school moet een duits meisje maar een kopvod dragen om niet meer mishandeld te worden door discriminerende moslima’s…

  Geliked door 1 persoon

 7. Klaas Dijkstra zegt:

  Hongarije wordt eerste Europese land dat Rothschild banken gaat verbieden!!!!!
  Bron: Fenixx

  Geliked door 2 people

 8. Cathja zegt:

  Wat een vreselijk verhaal! Ik kan me er bijna geen voorstelling van maken hóe erg deze mensen te lijden hebben onder deze islam-terreur! Dat de Duitse overheid zich nog in het openbaar durft te vertonen, zegt alles over hun minachting voor het Duitse volk.
  Maar alles wat zich in ons buurland afspeelt, kan ook zomaar overwaaien naar Nederland, en daarvoor houd ik mijn hart vast. Ja, want door de open grenzen en het ‘vrij reizen’ binnen het Schengengebied zullen deze smeerlappen nergens iets te vrezen hebben. Ook in ons land pakken ze dit soort ellendelingen tot nu toe met fluwelen handschoentjes aan.

  IK kan het tij niet keren, net zoals zovelen van ons niet. Wij hier stemmen niet op de verkeerde partij, en voelen ons dan ook niet aangesproken als het misgaat. Wilders waarschuwt al wel 12, 13 jaar voor de oprukkende islam en wat dit betekent voor onze vrijheid.
  Wilders wordt voor zijn waarschuwingen zwaar verketterd. Ja, zelfs door collega-politici, die beter (zouden moeten) weten, maar liever de andere kant opkijken.

  Ik wens alle goedwillende Duitsers van harte sterkte! Ze zullen het zwaar krijgen, want Merkel is nog steeds niet van plan om de deuren van het Duitse huis op slot te doen.
  Wat ze daarmee aanricht in het leven van haar landgenoten valt straks met geen pen meer te beschrijven.

  Zeer triest!

  Geliked door 3 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Cathja (31 maart 2018 om 16:14)

   Dames en Heren.

   Ach en wee, het doet zo’n zeer. Kusje erop ???

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Oeps op 31/3 om 16:14

    ???

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Cathja (31 maart 2018 om 21:36)

    Dames en Heren.

    Ligt het in de lijn de verwachting, dat Merkel ooit van gedachten zal veranderen en het huis op slot zal doen ???

    De problemen in Duisland zijn levensgroot. Wat is de oplossing ???

    Troostende woorden lossen de problemen niet op, maar ze alleen maar in stand !!!

    Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

    Like

   • Oeps48 zegt:

    Moet zijn
    maar houden ze alleen maar in stand.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Oeps op 31/3 om 23:34

    Beste Oeps,

    mijn (‘troostende’) woorden die gericht waren aan de Duitsers die zich geen raad weten met de huidige situatie, moet u niet verkeerd opvatten. Er zijn nog steeds Duitsers die wél op de goede partij stemmen en terug willen naar het Duitsland van weleer. Die vol afschuw zien en meemaken hoe hun mooie land naar de bliksem gaat door het beleid van Merkel en haar handlangers. Voor al déze mensen voel ik medelijden! Niet voor al het linkse gespuis en de ‘vrienden’ van de moslims, die met elkaar hun verwoestende werk doen.
    En ik zit nu eenmaal gevoelig in elkaar, al kan ik ook hier wel eens harde woorden gebruiken, maar weest u eens eerlijk…, we zijn allemaal mensen, en willen graag in vrede met elkaar leven. Toch? Is het dan zo vreemd dat er mensen zijn (zoals ik) die keer op keer afschuw en schrik voelen bij het lezen van berichten zoals in dit artikel?
    Ik ben misschien iets te gevoelig, maar mensen die echt in nood verkeren, dat raakt me.
    En zo wil ik ook graag blijven, Oeps!
    Voor mij, en velen met mij die ook vol zorgen naar deze tijd kijken, zullen er nog hele zware tijden gaan aanbreken. Ik maak mezelf echt niets wijs. Ik heb kinderen en kleinkinderen, en ook over hén maak ik me grote zorgen! Als ik die kleintjes zie van een jaar of 4, 5 en ouder, dan neemt de onrust alleen maar toe! Ik kan ze niet beschermen tegen die barbaren, die alles afmaken wat niet voldoet aan hun eisen.
    Op een dag zullen wij er niet meer zijn; hoe loopt het dan met hen af…?

    Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Dat krijg je als je politici vertrouwd !

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Politici zijn voor het merendeel het grootste krapuul wat onder het puin van de 2de wereld oorlog is uit gekropen !!

   Geliked door 2 people

   • louis-portugal zegt:

    Ik heb ze nooit vertrouwd omdat ik ze al van kinds af aan via een bouwonderneming meegemaakt heb.
    Het leek erop dat het toen binnen bepaalde perken bleef.
    Helaas is dat helemaal voorbij.
    Er wordt alleen nog maar gegraaid.

    Geliked door 1 persoon

 10. Dewevoga zegt:

  Zit net nazi’s islamisme en het moderne M-O te lezen, mede vertaald door Martien Pennings, en het klopt de islam hoort bij Duitsland. Althans volgens de nooit ontbonden nazipartij en degenen die WO1 begonnen zijn. Het wachten is op een verbindende figuur tussen soennie en shia en de pleuris breekt uit.

  Geliked door 1 persoon

 11. Yvonne zegt:

  ik heb wel eens eerder geschreven er komt een tijd dat we uit onze huizen worden gesleept
  1 reactie schreef dat ze bij hem niet binnen zouden komen
  als ze met 20 a 30 man voor je huis staan om de boel over te nemen piep je wel anders
  nu weer een syrier die een wooncomplex in de fik heeft gestoken

  Geliked door 2 people

 12. droevige mof zegt:

  Toen ik 40 jaar geleden geneeskunde studeerde in Bonn, was de wereld nog steeds goed. Soms zag je Herbert Wehner, leider van de SPD-fractie, alleen en zonder bodyguard door de Hofgarten (binnentuin) wandelen.
  Verleden tijden.
  Vandaag is deze romantische oude Romeinse stad s’nachts een no-go-area. Maar de meerderheid van de burgers wil het ook niet veranderen. Slechts een voorbeeld: Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2017 had de AfD slechts 2,10%.
  Heeft u nog vragen?

  Geliked door 2 people

  • T.Troubadour zegt:

   AFDWordet door de msm net zo gedemoniseerden de multiculti nonsens gepropageerd als in Nederland de PVV en het FvD.En de mensen zijn zo stom dat ze dat als zoete koek aannemn en met het overgrote gedeelte zitten te ginnegappen naar DWDD,Pauw,Jinek,Nieuwsuur en andere linkse multiculti nonsens.Zolang niet massaal op de PVV en FvD wordt gestemd is de weg omlaag gegarandeerd

   Like

 13. Mario Schettini zegt:

  Slechts een reactie is vereist! ter plekke doodschieten. als dat 10 tot 15 keer is gebeurd, dan geef ik u op een briefje: dan is het afgelopen. moreel weerbaar zijn, daar draait het om.

  Geliked door 2 people

 14. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/03/31/hoe-de-stasi-terugkeerde-naar-duitsland-om-de-perfecte-politiestaat-te-creeren/
  Dit plan geeft de politie ongekende autoriteit om burgers te monitoren. Experts praten sinds 1945 over de strengste wetten. Het heeft alle kenmerken van een gecombineerde politie- en inlichtingendienst. De uitvoerende macht mag onderzoeken zonder enige aanwijzing voor een misdrijf.

  Geliked door 1 persoon

 15. Pingback: Wat een verschrikking | toodlessss

 16. guusvelraeds zegt:

  Merkel land anno 2018

  Duisburg werd nood toestand uitgeroepen afgelopen week.

  Kijk en huiver. Nee dit is geen incident dit wordt de dagelijkse structuur.

  Vandaag in Trouw. Terreur is het nieuwe normaal. Wen er maar aan.

  Nord Rheinland Westfalen. Ik kom er veel en kijk goed om me heen.

  De afbraak is grondig in steden als Essen, Oberhaussen, Duisburg, Gladbach enzovoorts.

  Geliked door 1 persoon

 17. Qvic zegt:

  De linkse politiek is liever een landverrader dan een racist. De linkse groenen zijn het ergste hypocritische psychopaten die er bestaan, deze leeghoofden hebben geen enkel besef van medeleven van hun eigen achterban. Veelal zijn het gefrustreerde potten, die in hun overtuiging zijn dat de blanke westerse mannenwereld een gevaar voor hen zijn en daarom zonder bij na te denken de islam omhelzen. Eigenlijk verlangen zij naar een beminnende mannen, daar de moslims de ongelovige vrouwen enkel als oorlogsprooi zien. Willen die gefrustreerde potten het niet zien, politieke macht wordt dan belangrijker dan wat dan ook voor hen. Dat zij daarmee het gehele land naar de verdoemenis helpen inclusief hun eigen bestaan beseffen zij niet eens. Het is enkel wat zij zelf op ervaren en de rest doet er niet toe. Ook al worden zij zelf slachtoffer van het moslim geweld, dan nog geven zij zich zelf de schuld van het gebeuren. Maar als het een blanke man zou zijn, dan moet deze bloeden voor zijn daden. Want zij blijven tegen beter weten in de schuld bij de blanke man te leggen, elke discussie gaan ze uit de weg. Deze psychische hersenafwijking hebben alle psychopaten last van, die zijn dan ook niet tot geen enkele reden vatbaar. Die denken enkel in de ” IK ” vorm, van hoe zij ten koste van alles en iedereen een beter leven willen krijgen. Door list en bedrog. Deze mensen zijn machtsgeil. Het enig wat helpt is om deze mensen enigszins in het gareel te krijgen is hun macht afpakken en opsluiten in kampen, want zij zullen namelijk nooit hun eigen fouten toe willen geven en zullen zich nooit aanpassen aan het gewone volk. Een vos verleerd nooit zijn streken is een gezegde. Deze wijsheid hebben we vele jaren verslonst en de vossen regeren nu ons en we zien dat het van kwaad tot erger wordt in de samenleving.

  Geliked door 3 people

 18. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Hoe lang laten we dit nog over onze kant gaan. ??? Wanneer zeggen we, dat het met de globaliserende Nieuwe WereldOrde GENOEG geweest is ??? Het is de hoogste tijd, dat de satanische elite in Brussel ondemocratisch een enkel-reisje naar Stalag HEL door de strot krijgt geduwd. Me dunkt, dat moet toch te regelen zijn. Zouden er niet een stuk of wat “engelen”, van die flinke, stevige, stoere, sterke knapen met leren pakken aan en rondtuffend op motorfietsen, dat geuzenklusje eventjes allaakbaar kunnen klaren ??? De dank van alle Europese volkeren zal hemels zijn.

  Grom, grromm, grrrommm, grrrrrommmmm !!!

  Geliked door 2 people

  • willie zegt:

   @Oeps48 : Waarom denkt U dat deze motards-clubs overal verboden, gearresteerd en lastig gevallen worden door de ”dienders” ??

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ willie (31 maart 2018 om 21:15)

    Dames en Heren.

    Natuurlijk worden de clubs de motards overal verboden. Het zijn immers stoute jongens. Maar stout betekent oorspronkelijk “dapper”. En voor “moeilijke” taken heb je flinke, stevige, stoere, sterke, dappere knapen nodig. Vandaar dus !!! Ten tijde van de Romeinse bezetting in Palestina werden dit soort lui als de “zeloten” aangeduid. In de 80-jarige oorlog heetten dergelijke knapen “geuzen”. En in WO-2 werden ze de “maquis” of de “ondergrondsen” genoemd. Tijdens de Franse revolutie hadden ze de naam “gavroches”. We kennen ze ook wel onder de naam “vrijheidsstrijders”, “rebellen”, “guerrillas”, of “patriotten”

    Let op mijn woorden; geen diender zal de “engelen uit de hel” ook maar één strobreedte in de weg leggen. Ze hebben een veel te goede bescherming. Een diender, die dat toch probeert, kan zijn carrière wel aan de wilgen hangen.

    Bij de inhuldiging van Koningin Beatrix op 30 april 1980 hebben we de ware aard van deze “engelen” leren kennen. De Amsterdamse kraakbeweging had een offensief geopend onder het motto “geen woning, geen kroning”. Op het hoogtepunt van de ceremonie maakten ze zoveel kabaal, dat het in de Nieuwe Kerk te horen was. De Amsterdamse dienders konden een een handjevol oproerkraaiers niet meer aan. De commissaris vroeg aan minister Wiegel van Binnenlandse zaken toestemming om het leger in te mogen zetten. Wiegel zei: “NEE”. Dat kon natuurlijk ook niet. Als op de dag van de inhuldiging van een koningin het leger tegen de eigen bevolking zou moeten worden ingezet, zou dat het einde van de monarchie hebben ingeluid. Maar hij had een geheim wapen achter de hand. Opeens verschenen de “engelen uit de hel” en masse en in vol ornaat op hun brommers. Vanuit de Warmoesstraat en het Damrak kwamen ze aanrijden en veegden ze de Dam schoon. Ze joegen het gespuis weg tot aan de Munt. Het feest werd niet verder verstoord en het gezicht van de staat was gered. En sedertdien worden de engelen uit de hel met zijden handschoentjes aangepakt. Dat geldt uiteraard niet voor die concurrerende clubs de motards.

    Like

   • willie zegt:

    Oeps , die zaken liggen nu wel ff anders : nu hebben de roverheid etc gewoon angst dat die motor jongens ONZE kant kiezen , dwz zij gaan amok maken tegen hen , die landverraders, en daarom worden die nu overal geviseerd . Je mag niet vergeten dat dienders , poltiekers, etc nu ten dage gewoon PSYCHOPATEN zijn , en daar geraak je maar op 1 manier vanaf, moet ik nog vertellen hoe ???

    Like

 19. Jean zegt:

  Jullie in duitsland moeten niet zeiken,Jullie hebben merkel toch weer aan de macht gezet.

  Like

 20. Anneke zegt:

  De verloedering het verval van Europa, gaat de VAL van Europa beteken !!! Gevallen over de politieke -, financiële – en islamitische STRUIKELBLOKKEN. En dan, hoe dan weer opstaan uit het SLOB ???

  Like

 21. Anneke zegt:

  @Oeps 31-03 – 23:12-u… De engelen van de NWO-maffia !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s