Meneer Schuster, u oogst een vrucht die uw voorgangers gecultiveerd hebben

Screenshot_146

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Open brief aan de president van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland, Dr. Josef Schuster (foto), over het thema “islamitisch antisemitisme”.

journalistenwatch

Zeer geëerde heer Dr. Schuster,

Met grote interesse en tegelijk verbazing heb ik op Domradio uw bezorgdheid over de toename van het antisemitisme gelezen. Onder de kop “Nieuwe en schrikbarende dimensies” bericht het katholieke mediaplatform dat u een “nieuwe generatie antisemieten in Duitsland ziet opgroeien”. Verder komt u volgens een interview  met de “Passauer Neue Presse” tot de conclusie dat de “immigratie van moslims” de belangrijkste reden voor deze ontwikkeling is. “Helaas zijn er onder dezen talrijke anti-Joodse ressentimenten voorhanden”.

Wat mij verbaast is het moment waarmee u met dit aan een gemeenplaats grenzende besef  naar buiten komt. Op welke planeet, of beter gezegd, in welk paralleluniversum hebt u en andere joodse intellectuelen in de afgelopen jaren geleefd? Al voor de massa-immigratie van zogenaamde islamitische beschermingzoekers hebben de aanvallen op Joden in Duitsland een schrikbarende omvang aangenomen. Zo werd in 2014 de schoolwoordvoerder Max Moses Bonifer uit Offenbach door moslims met de dood bedreigd, zodat hij uit protest voortijdig zijn functie opgaf. In een interview met de “Süddeutsche Zeitung” zei hij:

“De antisemitische vijandigheden vonden openlijk op straat en bedekt plaats. Dat ging samen met een toenemend salafisme bij scholieren in Offenbach. Toen ik door twee Arabische jongeren met moord werd bedreigd, was bij mij de grens bereikt. Ze beledigden en belasterden me. Ze bespuugden me en zeiden: ´Pas op, we doden jou en je volk´.”

Een jaar daarvoor werd de rabbi Mendel Gurewitz eveneens in Offenbach in het winkelcentrum aldaar door een groep Arabische jongeren aangevallen. Zelfs het veiligheidspersoneel daar ging aan de kant van de agressors staan  en brachten de rabbi in het nauw om de telefoonopnames van de daders te vernietigen. Daarna lieten ze toe dat de islamitische meute de joodse geleerde tot op straat achtervolgde. Iets dergelijks gebeurde in Duitsland het laatst in 1933.

In 2014 trokken meerdere duizend demonstranten van de “nieuwe generatie van antisemieten” met de strijdkreet “Dood aan Israël” door Frankfurt en demonstreerden hun gebalde macht. Daarop heeft zelfs de joodse gemeenschap Frankfurt de “Raad van de religies” verlaten, o.a. omdat islamitische organisaties haar niet ondersteunde in de strijd tegen antisemitisme:

Slotsom: er bestaan geen “nieuwe en schrikbarende dimensies” van het antisemitisme, maar oude, niet minder schrikbarende dimensies van het wegkijken, het verdringen en het als in een reflex ontkennen van de oorzaken.

U roept de islamitische verenigingen ertoe op om “er eindelijk in de eigen gelederen voor te zorgen dat imams niet meer mogen prediken als ze oproepen tot haat.”

Beste meneer Schuster! Gelooft u serieus dat islamitische verenigingen een andere islam zouden vertegenwoordigen dan de doorsnee van de tot 90% antisemitisch ingestelde islamitische bevolking, om maar helemaal te zwijgen van de Salafisten? Gelooft u werkelijk dat vooraanstaande vertegenwoordigers van de islamitische gemeenschappen een andere mening zouden hebben over Israël, de Joden en joodse gemeenten als een normale islamitische doorsnee familie, die de kleinsten al inprent met haat op Joden en de staat Israël? Gelooft u dat alle interreligieuze gesprekken van de afgelopen jaren iets hebben bijgedragen aan het wederzijds begrip en een vreedzaam met elkaar?

Wat me echter het meest verbaast, is de merkwaardige spagaat tussen het besef dat islamitische immigranten antisemitisme en homovijandigheid naar Duitsland importeren en dat er daarom bovengrenzen nodig zijn, en uw ongereflecteerde woede op de enige partij die consequente bovengrenzen eist. Enkele dagen geleden nog viel u in een interview met de “Zeit” (“Geen inpalmen van de Joden door de AfD”) de oppositiepartij scherp aan en beschuldigde haar van een nabijheid tot de NSDAP, hoewel er – op enkele uitzonderingen na – veel leden in deze partij zijn die, in tegenstelling tot de SPD en de Groenen het toenemend antisemitisme met dezelfde bezorgdheid bekijken als u en altijd zonder voorbehoud achter Israël hebben gestaan.

Daarmee zet u de traditie van uw voorganger voorzitters van de Centrale Raad van de Joden voort om precies op die mensen in te meppen die lang voor de oprichting van de AfD wat betreft islamisering en antisemitisme de vinger op de zere plek gelegd hebben. Zo heeft uw voorganger Graumann de grootste criticus van een islamitische parallelsamenleving, Thilo Sarrazin, vierkant veroordeeld en als “aanhanger van de nationaalsocialistische rassenleer” belasterd, alleen omdat hij retorisch iets onhandig de verschillen tussen verschillende volksgroepen aanduidde. Daarmee ging hij achter diegenen staan, die vanuit hun aangeboren mentaliteit uw gemeenteleden in hun gezicht spugen. Zo´n ziekelijk gedrag noemt men Sockholm-syndroom. Sympathie met de agressor. Men verdedigt diegenen, die iemand vervolgen en geeft diegenen een trap onder hun kont die eigenlijk iemand wil helpen. Niet anders deed uw ex-collega Michael Friedmann in het zogenaamde “debat over dominante cultuur” toen hij bij de millenniumwisseling de CDU in de rug aanviel. Terwijl de “dominante cultuur” niets anders dient te zijn als een leidraad voor menselijk, democratisch met elkaar op basis van tolerantie, een tegenmaatregel tegen de destijds al aanwezige parallelsamenlevingen. Die zijn nu zo sterk dat ze Joden, christenen en andersdenkenden leren bang zijn.

Zat van de dominante cultuur, die Friedmann met de nazi-knuppel cynisch kort en klein sloeg, hebben we nu een “lijdcultuur”, die hele steden in No-Go-Areas verandert, van de vrouwen seksueel loslopend wild hebben gemaakt, slachtvee van “eermoordenaars” en messentrekkers. Niet alleen bij een oude Jodin in Parijs werd de keel doorgesneden. Datzelfde gebeurt bijna iedere dag in een of andere stad. Het bloedspoor reikt van Flensburg, Kandel, Freiburg tot in de Beierse provincie.

Uw voorgangers en grote delen van de joodse intelligentsia hebben deze slang, die u nu bijt – die ons allemaal bijt, ja, opvreet, aan uw eigen borst gevoed. U oogst de vrucht die uw voorgangers gecultiveerd hebben.

Wie net als Friedmann vindt dat de “islam bij Duitsland hoort” en kritiek heeft op Seehofer, die daar vraagtekens bij zet, of de enige partij bekritiseert die een einde wil maken aan het “islamisme”, die moet ook accepteren dat een soera bij Duitsland hoort die het slaan van vrouwen aanbeveelt en de vervolging van ongelovigen of anders gelovigen. Die gedwongen huwelijken tot standaard verheft en homoseksuelen vogelvrij verklaart. Als praktiserend arts bent u vast en zeker na een nauwkeurige diagnose altijd een goede behandeling gestart. In het geval van het antisemitisme vrees ik dat u de ware oorzaken van deze ziekte nog steeds niet hebt herkend, anders zou u andere behandelingsvoorstellen doen en zich niet als smekeling tot diegenen richten die maatgevend aan die ontwikkeling hebben bijgedragen. Als arts is men verantwoordelijk voor zijn patiënten. Of de “patiënt Duitsland” over tien jaar nog vrij kan ademhalen, of hoe de vreselijk toegetakelde vrouw uit Hannover en andere slachtoffers in coma ligt, of hoe Mia of Maria op het kerkhof, daarover kunt u ook beslissen! Nog!

Ik wens u een gezegend paasfeest,

Klaus Lelek

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse joden, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Meneer Schuster, u oogst een vrucht die uw voorgangers gecultiveerd hebben

 1. Petra DeBoer zegt:

  Heel goed artikel, bedankt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Lelek slaat de spijker op de kop!
   Het is gewoon pure angst die de Joden in Duitsland er toe brengt om de islam niet rechtstreeks aan te vallen.
   Als ze dat wèl en goed georganiseerd en massaal zouden doen, zou de Duitse staat (gezien het verleden wat ze altijd tegen hun eigen volk hebben ingezet) zeker stelling moeten nemen.
   Nu duikt de Jood onder.
   Schuwt liever het openbaar en laat alles gewoon gebeuren.

   Dit verhaal doet me sterk aan het verradersgedrag van ’n zekere Asscher in NL denken…!

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @paulzwueste, klopt, meneer Lelek slaat de spijker op de kop en ik ben het helemaal met hem eens en vooral zijn opmerking “Uw voorgangers en grote delen van de joodse intelligentsia hebben deze slang, die u nu bijt – die ons allemaal bijt, ja, opvreet, aan uw eigen borst gevoed. U oogst de vrucht die uw voorgangers gecultiveerd hebben”, klopt als een bus.

    Het is moedig dat meneer Lelek dat benoemd want er zijn wereldwijd Joden die het socialisme (trotzkisme) aanhangen, die de islam ondersteunen en binnen halen in westerse landen en met name in Duitsland, want deze Joden haten de Duitsers vanwege de holocaust maar eigenlijk alle inwoners van geheel Europa. Zij zijn het die over de gehele wereld willen heersen en de familie Rothschild is dat al grotendeels gelukt want ze zitten in alle staatsbanken in bijna alle landen.
    Het is begonnen bij een groep Joden in Amerika, en zij zijn in de deep state van de USA te vinden, en met name bij de Democraten.

    De ellende is dat deze Joden de andere Joden die niks met hun ideologie van doen hebben in gevaar brengen, zoals Lelek ook schrijft, maar deze Joden van de deep state willen alle Joden in Israël hebben en er zit dus een plan achter en samen met het Kalergi plan willen ze hun doelen bereiken. Gelukkig is Trump er nu en ik hoop dat hij voor een ommekeer kan zorgen. Was Hillary Clinton president geworden dan had de deep state vrij spel gehad.

    Mensen als Asscher vallen zeker in de groep waar Lelek naar wijst.

    Dat deze joden zorgen voor haat ten opzichte van andere Joden, die hier niks mee van doen hebben, is vreselijk. Vooral Sefardische joden hebben hier namelijk niks mee van doen. Dat men de bankiersfamilie Rothschild en figuren als George Soros niet mag lijkt me logisch maar zij en de anderen van de deep state staan niet voor alle Joden.

    Het is allemaal lastig en ingewikkeld maar ik blijf achter de joden als volk staan en ook achter Israël als land (de politiek verafschuw ik omdat het verbonden is met de deep state) want ook al zouden de joden van de deep state en hun aanhangers ons het liefst vernietigen, er zijn meer joden die dat zeker niet willen.

    Like

 2. Anton Haksteeg zegt:

  Dit is een artikel waar ik met hart en ziel achter sta ik vrees het ergste voor de nu nog zeer jonge kinderen in de E.U. die straks de consequenties mogen dragen (als ze die kunnen overeven wat ik betwijfel) van de daden van Juncker Timmermans en Mogherini en meer van deze kindermoordenaars die – ongekozen – hun gang gaan met de meest stompzinnige besluiten die er maar mogelijk zijn voornamelijk hen binnen halen van “mensen” die geen cultuur kennen en er geen echte godsdienst op na houden

  Like

 3. T.Troubadour zegt:

  Gezegende Paasdagen,ze hebben Mij vervolgd ze zullen ook U vervolgen

  Like

 4. Mario Schettini zegt:

  Deze brief kan ook geschreven worden aan de ‘leiding’ van Joden in geheel W-Europa; Joden kunnen zo briljant zijn maar wat een dom volk zit er tussen. Eveneens in Israël, daar gaan idioten de straat op om te demonstreren tegen de uitzetting van de illegale negers. Dit soort lieden hebben nooit gehoord van de uitdrukking: ‘Se vis pacem, para bellum’. (Als u vrede wilt, bereidt u dan voor op oorlog).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s