Vervolgde blanken in Zuid-Afrika tegen de Europeanen: “Sticht gezinnen, krijg kinderen, anders vergaat het jullie net als ons!” (+ video)

Screenshot_151

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

“In Zuid-Afrika vindt een genocide op de blanke bevolking plaats.” Deze bewering wordt nog steeds door alle Duitse en Europese mainstream media onder het tapijt geveegd. In de alternatieve media echter duikt de ene na de andere alarmerende reportage op over boerderijmoorden, vervolging en discriminatie van de blanke Zuid-Afrikanen. Ook jonas Nilsson van de Zweedse website “Palaestra Media”, die gespecialiseerd is in documentaires, ging op weg naar de veel geroemde “Rainbow Nation”, die voor de blanke minderheid tot een hel is geworden.

journalistenwatch

De invoering van de Black Economic Empowerment wet, die het voor de zwarte meerderheid in het land economisch beter moet maken en hen moet bevoordelen, heeft voor de blanke minderheid catastrofale gevolgen. Grote delen van de blanke bevolking zijn inmiddels werkloos. Volgens schattingen leven 400.000 blanke Zuid-Afrikanen onder de armoedegrens, zonder hoop op een nieuwe baan, in bittere nood en honger.

Hulp krijgen ze alleen maar van gelijkgezinden. Er zijn privé-initiatieven opgericht, die zorgen voor gezinnen, zieken en bejaarden. Van de regering krijgen ze geen enkele ondersteuning.

Een van deze initiatieven is Volksteun. Andrew verzorgt 2000 mensen. Hij en zijn helpers leveren eenmaal in de week aan 450 gezinnen levensmiddelen – alles geschonken door boeren en lokale markthandelaren. Op de vraag wat er gebeurt als zij niets zouden geven, begint de grijze man onbeheerst te huilen en moet het interview onderbreken. “Dan hebben ze allemaal niets te eten”, is zijn antwoord.

“Toen de Apartheid eindigde,  hebben we nog in de beloftes van het ANC over een nieuwe gezamenlijke toekomst geloofd, maar kijk eens wat er gebeurd is”, zegt Andrew tegen de verslaggever Jonas Nilsson. Hij kijkt met heel bezorgd naar de ontwikkeling in Europa: “De Zweden en de Europeanen zijn zo edelmoedig. Ze denken iets goeds te doen, maar in werkelijkheid richten ze grote schade aan. Europa gaat dezelfde kant uit als Zuid-Afrika. Volgens schattingen zullen er in 2025 30% moslims in Europa zijn. De Europeanen hebben gemiddeld hoogstens twee kinderen, de moslims hebben er 6. Wat denk je hoe je land er over 15 jaar zal uitzien, wat denk je wie dat zal erven? Jouw kinderen of de moslims?”, antwoordt Andrew de verslaggever. “Ik heb niets tegen moslims in het algemeen, maar hun geloof is een heel andere dan dat van de Europeanen. Ze hebben niks op met onze levenswijze en onze regels. Ze vermoorden elkaar”, zegt hij en heeft een advies voor alle Europeanen. “als jullie niet de controle in jullie thuislanden overnemen, zullen jullie ze kwijtraken. Jullie jonge mensen moeten gezinnen stichten en kinderen krijgen als ze hun landen willen houden, dat is mijn advies aan jullie”, zegt de blanke Zuid-Afrikaan Andrew.

Jonas Nilsson van “Palaestra Media” bezoekt Lizette Steenkamp. Haar man werd doodgeschoten toen hij probeerde de 2-jarige zoon te beschermen. Lizette Steenkamp overleefde, zwanger in de derde maand, en bleef achter met haar 4-jarige dochter en de 2-jarige zoon.

Daarvoor al was haar man op het werk door een zwarte collega met een bierfles aangevallen en zwaargewond. Daarop raakte hij zijn baan als meubelmaker kwijt. De aanvaller werd niet bestraft. Hij werkt nog steeds bij de firma.

Nu was Lizette de enige die geld verdiende. Het gezin moest verhuizen, kon echter de school voor de kinderen niet meer betalen.

“Twee maanden later werden we aangevallen. We denken dat dit uit haat gebeurde, ze kwamen niet om ons te beroven, ze wilden ons doden”, verteld de moeder van drie kinderen.

“We kwamen tegen 19.00 uur terug van het boodschappen doen. Ze stonden ons achter de hoek van het huis op te wachten. Toen we naar binnen gingen, volgden ze ons. Ze waren met z´n vieren. Eentje had een wapen, eentje een groot mes, de derde een schroevendraaier en de vierde stond op de uitkijk. Mijn man zei dat ze alles konden meenemen wat ze maar wilden, maar doe mijn gezin niets aan. De man met het wapen zei, weet je wat, ik zal je doden, ik zal je doodschieten, hou je bek. Op dat moment kwam mijn kleine zoontje uit de keuken, de man greep hem snel en hield het wapen tegen zijn hoofd. Mijn man reageerde bliksemsnel, hij greep onze zoon, gooide hem in mijn richting en viel de man aan. Hij probeerde ons te redden. Ik schreeuwde naar de kinderen: “Verstop je onder de bedden!”, schetst Lizette met een schokkende stem.

“Het was traumatisch. Een van de mannen kwam erbij en stormde met een breekijzer op mijn man af. Hij sloeg zijn achterhoofd en de helft van zijn gezicht kapot. Ze schoten op hem. Eén schot raakte hem in zijn schouder en drong een long binnen, een ander schot ging door zijn ribben zijn rug in. Maar hij gaf niet op, hij vocht net zolang tot hij het wapen had, toen renden ze weg.” Lizettes man overleefde de aanval niet.

“Mijn zoon is nu nog, bijna vijf jaar na de aanval, nog zó bang voor zwarten, dat hij in zijn broek plast wanneer eentje van hen te dicht bij onze auto of in zijn buurt komt. Het gevoel om op ieder moment en overal aangevallen te kunnen worden, blijft. Je kunt niet meer slapen, je hebt flashbacks, het zit voorgoed in je hoofd”, vertelt Lizette.

In de vijf daaropvolgende maanden vonden er in haar omgeving nog 48 aanvallen plaats, waarbij 8 mensen werden vermoord. Bij alle aanvallers ging het om bewapende zwarten, alle slachtoffers waren blanke gezinnen.

Verleden jaar waren er 980 boerderijaanvallen, 120 mensen werden gedood, vertelt de blanke boer Barend Pienaar.

“Het is een omgekeerde Apartheid, 100%. Dat is terrorisme. Waarom gaat iemand een huis binnen, overmeestert een ander, snijdt zijn vingers of een oor af en vermoordt hem, dat heeft niets met criminaliteit te maken, dat is politiek gemotiveerd. Dat zijn haatmisdaden, ze haten ons blanken. Wat wij meemaken, is een sinds 25 jaar langzaam plaatsvindende genocide”, zegt Pienaar.

“Ze beweren dat wij het land hebben gestolen, wij zijn kolonisten, wij zouden het land hebben genomen zonder ervoor te betalen. Dat is absoluut niet waar. Jan van Riebeeck kwam hier in 1652 naartoe. Hier was niets. De zwarten kwamen uit het noorden, uit Angola, Tanzania en Nigeria. Wij kwamen hier gezamenlijk aan. Daarvoor was hier niets”, vertelt Barend Pienaar.

Steeds meer blanke Zuid-Afrikanen trekken zich terug in gemeenschappelijke nederzettingen. Omringd door hoge muren met prikkeldraad, beschermd door alarminstallaties, elektrische hekken, bewakingscamera´s en poorten van tralies. Deze nederzettingen lijken op gevangenissen, de blanken hun bewoners, de criminelen op vrije voeten. Naar schatting 400 blanke Zuid-Afrikanen verlaten iedere maand het land, waarin hun voorouders woonden, om hun kinderen een toekomst te geven. Voor anderen is daar, ondanks het gevaar, geen sprake van: “Nee, ik zal niet vertrekken”, verzekert Barend Pienaar.

“Afrika is ons vaderland. Wij hebben geen tweede paspoort waarmee we naar een Europees land kunnen gaan. Wij hebben alle recht van de wereld om hier te zijn. Transvaal is mijn thuis, ik zal hier blijven”, verzekert ook de leider van het project Philadelphia Arc, Dirk van Vuuren. Zij zien allemaal een duistere toekomst tegemoet, waarin ze alleen nog maar elkaar kunnen vertrouwen, omdat de rest van de wereld hen al lang in de steek gelaten heeft.

 

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, Europa, Genocide, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

42 reacties op Vervolgde blanken in Zuid-Afrika tegen de Europeanen: “Sticht gezinnen, krijg kinderen, anders vergaat het jullie net als ons!” (+ video)

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Het heeft alles te maken met IQ en EQ.
  En dus honderden of duizenden jaren evolutie.

  De rest is wensdenken.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Hier is een taak weggelegd voor de Europese legers. Even schoon schip maken. Als de taak volbracht is hebben ze genoeg ervaring om in Europa te doen wat nodig is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Anton Haksteeg zegt:

  Ik ben bang dat die blanke boer gelijk krijgt. Als er onvoldoende witte gezinnen zijn in Europa dan zal dat daar net zo gaan zoals in Zuid Afrika waar het zwarte schorem de macht grijpt en de blanke zonder meer vermoord.Ze vinden dat ze het recht hebben. en die de islam aanhangen zijn zo mogelijk nog erger dan dat zwarte gezelschap in Zuid-Afrika

  Geliked door 2 people

 4. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Ik heb het hier al zo vaak verkondigd. Het tijdperk van de blanken in zwart Afrika is voorbij. Het doet er niet meer aan af, wie rechten heeft en wie niet. De negers hebben nu het heft in handen. Zij zijn geobsedeerd door de gedachte aan revanche. Voor de blanken is er geen toekomst meer. Als de blanken om zich heen kijken, dan zien ze dat het tij gekeerd is. Er is niets meer te redden of te winnen. Ze kunnen hooguit nog vege lijf redden. Ze moeten maken, dat ze weg komen. De tijd dringt !!! Ze hadden al lang weg moeten zijn. Morgen is het te laat !!! De moordpartijen zijn al volop bezig.

  Geliked door 2 people

 5. Hb.schwarz zegt:

  Luister lees en huiver, zoniet later niet klagen!

  Geliked door 1 persoon

 6. Roeland zegt:

  Al jaren probeer ik ze te benaderen. Bijvoorbeeld; Radio Pretoria , of wat dan ook voor Boeren organisatie representatie in Suid of Suidwes Afrika. Nooit krijg ik antwoord. NOOIT!!

  In 1979 wilde ze me wel hebben voor de microfoon van Radio RSA “die Stem van Suid Afrika”.
  Toen was het nog een normaal land. Ik ben niet gegaan , want de reiskosten werden niet vergoed. Een vliegticket kostte een vermogen in die tijd.
  Ze (die boere) hebben een verkeerde religie gehad. Het Calvinisme! Wat Nederland nu ook ten gronde brengt ; of te wel; ” LIEVER TURKS DAN PAAPS “! Nu krijgen ze de rekening vanwege deze stellingname gepresenteerd.

  Vlaanderen begrijp ik ook niet meer. Daar hebben ze de Paapse overtuiging ook al laten varen. Vreemd he? , Dat jullie Brussel kwijt geraakt zijn. Als jullie sterk in de leer gebleven waren ( zoals bijvoorbeeld de Hongaren) had de islam nooit voet kunnen vatten. Die socialistische Walen hadden jullie makkelijk buiten kunnen houden.
  De Nederlandse tolerantie van de lage landen was utopisch mooi , maar het is in deze wereld eten of gegeten worden.
  Uiteindelijk betekent deze Neerlandse tolerantie onze ondergang.

  Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   Het Calvinisme is het wapen tegen islam ,links en eurofilie! Bij ons hebben we het calvinisme warm in onze harten geloten .Tegen het linkse Katholicisme met die vuurrooie smerige ROT paus!

   Like

 7. Astrid zegt:

  Maar hier horen we Bij1 natuurlijk niets over. Domme, ontevreden negers.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Kindertjes maken is nooit een oplossing. Zorg dat je kinderen kunnen opgroeien in een goede omgeving met genoeg perspectieven voor een goede toekomst.
  Kwaliteit van leven is belangrijker, dan kwantiteit.
  Voor ons geldt, in ons volle Nederland, dat wij er beter aan doen de gastarbeider zich te laten ontplooien in eigen land, dan dat wij proberen meer kinderen te maken dan zij. Dat wordt een race de verkeerde kant op.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Voor Europa is de beste oplossing politici met ballen, de het lef hebben de mossels eruit te flikkeren en de landverraders (de gutmenschen en ander links krapuul) te straffen en gevangen te zetten.
  Fokprogramma’s gaan ons niet meer redden !!

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Dit verhaal door gestuurd naar de Tweede Kamer, zal wel niet veel helpen maar toch, ze kunnen nu niet zeggen “Wir haben es nicht gewußt”. Misschien moeten we dat maar eens met ze alle doen een mailtje sturen. Dat is op zijn minst wat we kunnen doen voor deze mensen. Ik heb er één gestuurd naar het CDA laat maar zien dat christelijk geloof, waar ze voor staan. en misschien dat de politiek meer gaat lezen op de site van E.J Bron.

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   En doorgestuurd naar meerdere politieke partijen.

   Geliked door 1 persoon

   • boorzalf zegt:

    Toch nog een reactie van de politiek gekregen uit Den Haag, of het helpt is maar de vraag.
    Hier een stukje er van:
    “Uw berichten worden echter wel allemaal door ons gelezen en indien nodig doorgestuurd naar onze beleidsmedewerkers en Kamerleden, die uw idee of signaal mogelijk betrekken bij de voorbereiding van debatten, overleggen of mondelinge en schriftelijke vragen, waarover u over het algemeen niet een afzonderlijk bericht meer ontvangst, zie ook http://www.tweedekamer.nl” .

    Like

 11. koosv8 zegt:

  Als een jaar of tien verder alle blanken weg of vermoord zijn komt de honger van die arme achter gestelde zwartjes weer in beeld,en die gaan ze dan weer pamperen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ koosv8 1 april 2018 om 08:47

   Als kind verbaasde ik me al over die eeuwige ‘honger’ in Afrika.
   Wonderbaarlijk toch dat ze daar ondanks die ‘honger’ als bezetenen fokken.
   En ‘dat’ komt allemaal hierheen.

   Like

 12. scherpschutter1943 zegt:

  Hier hoor je linkjsnederland niet over Die geven liever geld aan zwart Afrika. Geeft ze een fijn gevoel, op kosten van een ander

  Geliked door 2 people

  • Anneke zegt:

   Realiteit mag niet genoemd, of belicht worden van de vermomde NWO gangsters.

   Like

  • Wolf zegt:

   Die hele linkse zooi hier uit het land trappen , zijn er zo een miljoen of 4 inclusief het linkse VVD tuig en onmiddellijk de Suid- Afrikaander bevolking met miljoenen tegelijk naar Nederland laten komen ,zijn we in 1 keer als PVV 70% in de meerderheid in de eerste en 2e kamer en direct onze Trotse Princevlag weer in top en we trappen dat linkse koningshuis meteen het Reine nieuwe Nederland uit.Ook een mooie bijkomstigheid is dat de islamieten wegvluchten hun linkse helpertjes achterna en de katholieken.

   Like

   • Wolf zegt:

    Amsterdam een hek en machine geweren erom toe en die misbaksels die daar vertoeven in hun stinkende holen dood laten hongeren. daarna schoonspuiten en in gouden Eeuw glorie herstellen.

    Like

 13. fleckie zegt:

  Men kan zich wel afvragen WIE heeft .VOORHEEN…aangeraden ? gezinnen zo klein mogelijk te houden, i.v.m. ‘ overbevolking’? (en beperking van ‘kanonnenvoer’) resultaat? O.a.. aankoop eigen huis, veel vrouwen buitenshuis werken, opdat men o.a.de hypotheeklasten, e.d.kan betalen? Behoefte aan .’ ontspanning’door de dubbele druk door ‘moderniseringen’ etc. + andere ‘leefgewoonten’, etc. …….Om grotere gezinnen te stichten,( als men niet al te laat is, wat hier allemaal aan binnendringing bestaat, is al EEN generatie VERDER, ,zoals. OOK HUN nog te verwachten ‘binnendringende-aanhang’.

  Geliked door 1 persoon

 14. koosv8 zegt:

  Zoals in loop der eeuwen het midden oosten is ontdaan van de meeste christenen, zo gaan we dat hier ook doen. Stoppen met kinderbijslag, extra belasting, geen voorrang bij werk. Geen aanpassingen voor islamitische feestdagen geen dubbel paspoort en ga zomaar door, maar………..dan zal de politiek om moeten en dat gaat niet gebeuren, ja als het mes op hun strot staat, en dat is te laat!!!

  Like

 15. koddebeier zegt:

  De waarheid over Zuid Afrika….wat je in de kwaliteitsmedia niet zal horen:

  Like

 16. koddebeier zegt:

  De toekomst van Europa als we de zwarte Afrikaanse horde niet stoppen:

  Dit was: Last White Man – Zimbabwe, maar dat staat ons ook te wachten zodra het import de kritieke hoeveelheid bereikt .

  Like

 17. abouneenee zegt:

  Ook blijkens de aangifte(s) die Wilders namens zijn Nederlanders kiezers heeft gedaan en die het OM niet wil oppakken, wordt alles gedaan om blanken langzaam maar zeker weg te treiteren uit Europa. De Europese blanken konden eigenlijk nergens naartoe zonder anderen te verdrijven en daar zijn de meeste blanken toch te humaan voor. Nederlanders slikken alles wat hun kant op komt omdat ze hier nog net niet fysiek gemarteld worden en anderen geen schade willen toebrengen. Tegelijkertijd hebben we een ambtenarenapparaat dat zichzelf maar blijft voorhouden dat geen enkele burger eerlijk is en dat de overheid om die reden de burger nauwlettend in de gaten moet en mag houden (sleepwet?). De enige absolute waarheid is dat de rollen omgedraaid zouden moeten zijn, daar waar zelfs de Tweede Kamer het kabinet (met meestal de mafiosi VVD erin). Ik denk dat we in Nederland beter last kunnen hebben van de private maffia dan dat, zoals nu, alle aspecten van ons leven gecontroleerd en geregistreerd worden door de publieke maffia (overheid). De private maffia steelt 10% van je inkomen. De publieke maffia doet daar uiteindelijk nog eens 80% bovenop. De overheid veroordeeld (de mogelijkheid tot) zelfverdediging buitenproportioneel zwaar, net als slachtofferloze misdaden waarbij de overheid financieel benadeeld wordt. Burgers mogen dit verhaal niet begrijpen, daarom zijn er allerhande belastingen jaarlijks van kracht. Geld heeft totaal geen enkele waarde. Geld is slechts een middel om de illusie van schaarste te creëren. Vrije energie bestaat al, maar wordt door belanghebbenden achtergehouden. Niemand hoeft honger te lijden en toch gebeurt het.

  Like

  • Anneke zegt:

   Het kwaad is nog volop aan de macht…De economische crisis, tien jaar terug heeft niet zonder reden plaatsgevonden. Armoede neemt niet zonder reden toe !!! De financieel-economisch en politieke wereld heeft hier NIETS van geleerd. Men meent dat alles goed is en dat HUN rijkdommen zullen blijven groeien.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Toen ik dat voor het laatst naging groeide de vermogens van de allerrijksten ook nog volop en voor hen is alles inderdaad koek en ei. Mensen die erop achteruit zijn gegaan hebben meestal geen initiatief getoond sinds de crisis. Dat kun je hen echter beperkt kwalijk nemen. Om te beginnen krijgt de directe omgeving argwaan als het financieel ineens zichtbaar beter met je gaat, net als de overheid die je ineens komt plukken alsof al het geld afkomstig is van criminele activiteiten. De prikkel om wat slims te doen waardoor je legaal binnenloopt is in Nederland hopeloos. Met die reden blijft de verdeling in Nederland vaak hangen bij de gevestigde multinationals die Nederland rijk is. Maar als je dan iets slims doet waardoor je heel rijk wordt, niet over de rug van de Nederlander, vind ik dat je er ook van moet kunnen genieten. Bill Gates had laatst een belasting voorgesteld voor de super-rijken. Als je dan meer dan 50 miljard hebt lijkt het mij dat een overheid je ook niet hoeft te “helpen” met de besteding daarvan, hetzelfde is mijns inziens waar voor ieder willekeurig banksaldo. Al die super-rijken hebben wel een foundation om geld te verdelen. Trump heeft echter gezien waar het bij het verdelen van dat geld vaak misloopt en heeft een wet aangenomen om gevallen zoals Soros, de van oorsprong Hongaarse anti-westerse miljardair en oikofoob tot en met (heeft zonder gewetenswroeging zijn geloofsgenoten ontdaan van hun bezittingen in een concentratiekamp), die in Amerika graag anarchie ziet, voor wat betreft Amerika de wind uit de zeilen te nemen.

    Like

  • abouneenee zegt:

   De enige absolute waarheid is dat de rollen omgedraaid zouden moeten zijn, daar waar zelfs de Tweede Kamer het kabinet (met meestal de mafiosi VVD erin) steken laat vallen in de controle van het kabinet, blijkens de vele onthullingen op basis van WOB-verzoeken, daar zou de burger direct betrokken moeten worden bij het goedkeuringsproces. De gijzelaars van Nederland moeten niet bang zijn voor de wil van het volk, tegen wie ze nu slechts een paar maanden in de vier jaar tijd lief hoeven te doen, om hun stem te winnen (als de hele 2e kamer-verkiezing al geen doorgestoken kaart is), waarna ze steevast slechts doen wat er in internationaal verband van hen verlangd wordt…

   Like

 18. M.A.L. Sion zegt:

  Revolutie. Deze stomme regering wegjagen en de macht overnemen.
  Met een volksdictatuur het gajes uit Midden Oosten en Afrika het land uitjagen.
  Tig verdragen opzeggen en lidmaatschappen van EU en VN opzeggen.
  Wij zijn het volk: De autochtone NEDERLANDERS.
  Op tal van plaatsen in Europa begint men wakker te worden. Nederland slaapt nog steeds. Wordt eindelijk eens wakker en bevrijdt u van de stomme kloten in Den Haag.
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 19. Wolf zegt:

  “Gaat heenen en vermenigvuldigt u ” doen wij bij ons al honderden jaren met groot succes, tot nu toe gemiddeld tussen de minamaal 3 á max. 7 kinderen per gezin! Vroeger onze Grootouders tot 21 Vaderskant en 17 moederskant inclusief tweelingen dan he?

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Misschien schrikt de mens pas wakker van een derde “atoombom” ergens, bv MO.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s