Visegrád-landen: Stimuleren van gezin in plaats van immigratie – huldiging van het traditionele huwelijk

Screenshot_145

(Vertaling: E.J. Bron)

De Visegrád-landen, Hongarije, Polen, Slowakije en de Tsjechische Republiek, zijn het met elkaar eens over het gezamenlijke doel van een effectieve gezinsbevordering. Dat werd duidelijk tijdens een podiumdiscussie in Boedapest onder het motto “Sterke gezinnen voor een sterk Europa”, die door de Hongaarse minister voor Human Resources (!), Zoltán Balog, werd gepresenteerd. De economische ontwikkeling zou hand in hand moeten gaan met de ondersteuning van gezinnen, zei Balog en preciseerde dat het weliswaar belangrijk zou zijn om het geboortecijfer te verhogen, maar “op verantwoorde wijze”. Hij voegde er aan toe dat “een toename van de waardering en het aanzien van het huwelijk de grootste verworvenheid van de afgelopen jaren was.”

Duits - Zuerst

De Poolse minister van Familiezaken en Arbeid, Elzbieta Rafalska, zei dat demografische problemen niet door immigratie, maar door een hoger geboortecijfer opgelost zouden kunnen worden, en ze voegde er aan toe dat haar regering “onvoorwaardelijke” ondersteuning voor alle gezinnen zou garanderen. Ze noemde de Hongaarse familiepolitiek als meetlat en zei dat Polen “veel geleerd” zou hebben van de Hongaarse regering.

De Tsjechische viceminister van Sociale Zaken, Jana Hanzlíková, had kritiek op een vergrijzende Tsjechische samenleving en onderstreepte het doel van de Praagse regeringspolitiek dat “kinderen in goed functionerende gezinnen opgroeien”, waarin de ouders beroep en privéleven met elkaar in overeenstemming zouden kunnen brengen.

Ook de Slowaakse staatssecretaris van Arbeid en Sociale Zaken, Boris Ondrus, onderstreepte dat de opbouw van efficiënte mechanismes om gezinnen te helpen voor zijn regering een prioriteit zou vormen, vooral met het oog op het beschikbaar stellen van prikkels voor jonge mensen om kinderen te krijgen. De Slowaakse maatregelen zouden moeten garanderen dat “kinderen niet tot een begrotingstekort leiden.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Immigratie, Patriottisme, Visegrad-landen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Visegrád-landen: Stimuleren van gezin in plaats van immigratie – huldiging van het traditionele huwelijk

 1. Jan zegt:

  De Visagrad landen leggen het probleem in de Westerse samenleving pijnlijk bloot. De kosten van een groot gezin zijn voor de gemiddelde westerling niet meer te dragen dus importeren we maar op grote schaal moslims.

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Stimuleren van gezin in plaats van immigratie – huldiging van het traditionele huwelijk.
  Zo blijft de christelijke cultuur gehandhaafd.

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Nu net een feit, dat ONGEWENST is door de vermomde NWO-politici !!! De joods-christelijke cultuur moet van hun juist ten onder gaan !!! LUKT maar niet !!! Steeds meer ex-moslims die de Here Jezus aan nemen als hun REDDER. Dit is wereldwijd een feit…Dáár mag NIET over worden geschreven / – gesproken !!! Kwaad, vergif in de beleving van de NWO gekken. Kerken lopen weliswaar leeg, máár de leer van de Messias is nog levend en zal niet uitsterven!!!

   Like

   • Anneke zegt:

    Heb overigens HEEL véél respect voor de Oost-Europese landen !!! Zij zijn onze AORTA…

    Like

 3. klaas zegt:

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Het is veel beter om blanke gezinnen te stimuleren kinderen te krijgen binnen een gezond huwelijk dan geld verkwisten aan de import en verzorging van mohammedaanse fokstieren en hun aanhang.
  Maak het gezinsleven van de eigen bevolking betaalbaar. Dan wordt het belastinggeld tenminste nuttig besteed.
  We hebben geen getinte mohammedanen nodig om de bevolking op peil te houden. Integendeel.
  En de vermeende ‘inteelt’ valt niet op te lossen door het ‘kruisen’ van blanken met producten van mohammedaans inteeltvolk. Dat levert alleen maar meer mohammedaanse ellende op.

  Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   Helemaal mee eens Tistochwat. Een kleine moeite om dat te verwezenlijken. Geef die blanke gezinnen waar we graag nazaten van willen hebben extra subsidies-privileges zodat het onaantrekkelijk wordt om met zijn tweeën te gaan werken.
   Waar betalen we dat van, door het kindergeld en andere subsidies per direct stop te zetten voor het betonrot van de samenleving. Nemen die toch kinderen dan word dat beboet. Geen geld, dan worden ze gekort op hun uitkeringen. Een milde vorm van eugenetica dat altijd werkt.

   Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Ik vind dit een goede ontwikkeling in de Visegrádlanden. Geef ouders de ruimte om een gezin te stichten en ondersteun hen financieel daarbij. Schep mogelijkheden voor ouders om bijvoorbeeld in deeltijd te werken en wees royaal met kinderbijslag.
  Als de bevolking verjongt en niet vergrijst zijn immigranten beslist niet nodig. Hou vooral die mohammedanen buiten de deur, want kijk wat er in Zweden en Duitsland is gebeurd. De landen zijn/worden totaal ontwricht, er is chaos, veel criminaliteit, vaak buitensporig geweld, tot moord en doodslag aan toe.

  DIT MOET GEEN ENKEL LAND ZIJN BEVOLKING WILLEN AANDOEN!!

  Verstandige landen die ervoor waken dat hun land ten prooi valt aan waanzinnigen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Roeland zegt:

  Mooi bericht!
  Beter laat dan nooit. Goede intenties en gedachten daar in het oosten van Europa! Laten we hopen, dat dit gezonde verstand snel overwaait naar onze gewesten.
  Ik ben echter bang, dat de meesten in het verdorven decadente “westen” al zo diep gezonken zijn, dat we hier alleen nog op een wonder mogen hopen.

  Geliked door 2 people

 7. roel zegt:

  roel even over een groot gezin ikheb zelf een gezin met zestien kinderen 9 meisjes en 7 jongens en 56 klein kinderen ikben toen de kinderen klein waren uit verscheiden dorpen weg ge pest werd uit gescholden voor fokker maar ik heb alle kinderen van GODgekregen gr roel

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Gelukkig waren de meesten van ons toch verstandige mensen in het verleden Roel. En God zij dank kwam dit in het verleden slechts incidenteel voor. Dit soort excessen trof men voornamelijk aan in de sociale onderklasse en de mentaal geretardeerden, waarvan wij belastingbetalers in veel gevallen nog steeds de financiële gevolgen dragen en deze op de koop toe als erfenis aan onze nazaten mogen overdragen.
   Kwaliteit Roel, daar draait het om en zeker niet om de kwantiteit.

   Like

 8. roel zegt:

  bert je hoeft geen medelijden te hebben met mijn vrouw ze is zeventig jaar en zeer sterk gaat nog bij de kinderen oppassen en werken waar ze kan dus bert heb geen medelijden ze is geen broed kip maar een flinke hollandse vrouw gr roel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s