Clara Grube – de dappere strijdster van Burgwedel!

Screenshot_164

(Vertaling: E.J. Bron)

Om in een menigte de demonstreren, is het ene ding. Het hart in de hand nemen en alleen de straat op te gaan om je te verzetten tegen de mens-vijandige politiek van de bondskanselier vereist echter nog veel meer moed – je maakt je immers tot doelwit van de gewelddadige linksen in dit land.

journalistenwatch

Clara Grube uit Burgwedel is zo iemand. Gistermiddag ging ze in haar eentje met slecht weer de straat op. Op haar bord stond: “Genoeg is genoeg – Mia, Maria, Vivien – hoeveel nog?”

Een terechte vraag, want de politiek is er nog steeds niet in geïnteresseerd om een einde te maken aan deze waanzin, waarvan steeds meer vrouwen in ons land het slachtoffer worden.

“Ik doe dit, omdat er geen dag voorbijgaat waarop er niets gebeurt. Steeds meer mes-aanvallen, verkrachtingen enz. Het was mijn bedoeling dat juist mensen in Burgwedel merken dat ze door de politiek in de steek gelaten worden en dat men gewoon in actie moet komen en zijn gezicht moet laten zien.”

Laten we hopen dat zich in Burgwedel nog meer moedige burgers bij haar aansluiten, zodat er ook in deze plaats, die rechtstreeks door het migrantengeweld wordt getroffen, een burgerbeweging ontstaat.

Er is een begin gemaakt: wij hadden de aandacht van de pers (“Bild am Sonntag”) die ook foto´s gemaakt heeft, automobilisten die hun duim opstaken, een aardige meneer van de AfD, evenals meerdere toevallige voorbijgangers die langskwamen en een praatje met ons maakten. Ik ga in ieder geval door!

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Clara Grube – de dappere strijdster van Burgwedel!

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Worden er dan nooit eens gezinsleden van die linksen getroffen? Of zeggen die dan doodleuk:
  “De dader was een verwarde man die hulp nodig heeft.” ??

  Liked by 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @L.K.

   “De dader was een verwarde man die hulp nodig heeft.” ??

   Ja!
   En dat geloven ze ook echt.
   Dat is namelijk het probleem, niet willen zien wat de feiten zijn maar je eigen idealisme er omheen fabriceren.

   Liked by 2 people

 2. hans zegt:

  Als antwoord op I.K. Bennurklaarmee: JA! Nog sterker, ze pikken het, terwijl het eigen volk voor veel minder af geserveerd word, want dan kunnen ze wel voor het minste geringste beledigd en zelfs gewelddadig worden. Zoiets heet ook wel eens geestesziek!

  Liked by 1 persoon

  • Merel zegt:

   Die zijn allemaal onder hypnose die linkse zombies , iets in de genen misschien

   Like

   • droevige mof zegt:

    De weigering om dingen te zien zoals ze echt zijn, is het gevolg van het feit dat deze mensen denken dat ze een schuld moeten betalen. Het is onze fout dat anderen slecht voelen en daarom moeten we betalen. Verontreiniging, broeikaseffect, slavernij, kolonialisme en dan voor ons Duitsers, zo jong als we zijn, de Holocaust zijn onze schuld.
    De schuldcomplex is wat er nog over is van het geruïneerde christendom.

    Like

 3. Yvonne zegt:

  Ja Maria
  uit Freiburg, haar vader is een Duitse EU functionaris

  Like

 4. Klaas zegt:

  Liked by 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Merkel was heel opgetogen toen zij van het AfD een bidmatje kreeg aangeboden en een gereserveerde plaats in de grootste en mooiste moskee van Duitsland De Allahgatlikkersmoskee
  (vertaald uit het Arabisch) Merkel ziet dat als een toenadering van haar grootste politieke tegenstander.Ze kan samen bidden met haar linkse groene oogappels , die solidair zijn met hun Islambroeders en in grote getallen de moskee bezoeken. Om incidenten te vermijden heeft de hoofd imam verkrachtingen in de moskee streng verboden,want in de ogen van bepaalde moslimmers zijn en blijven het ongelovigen , ze zijn tenslotte niet gedoopt tot de Islam !!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s