Dakloze in Koblenz onthoofd: Het afslachten door de islam gaat een nieuwe fase in

Screenshot_153

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De terreur van de islam tegen Duitsers is een nieuwe fase ingegaan

In Koblenz werd een vreselijke ontdekking gedaan: Een 59-jarige man werd op het centrale Kerkhof van Koblenz dood aangetroffen (foto). Onbekende daders zouden een dakloze hebben onthoofd, deelde de politie mee. Het stoffelijk overschot van de man werd bijgevolg reeds vrijdag gevonden. (Bron) De dakloze had sinds meerdere jaren regelmatig op het kerkhof overnacht en was overdag in de binnenstad en op het station te vinden. De man was donderdag voor het laatst levend gezien.

Michael Mannheimer Blog

“De politie gaat uit van een geweldsmisdrijf…”

Nee toch? Daar vindt me de politie een onthoofde 59-jarige man op het centrale kerkhof in Koblenz – en ze “gaat uit van een geweldsmisdrijf”….

Zou die man soms z’n eigen kop er afgeslagen hebben?

Het is verbijsterend zoals de media duidelijke feiten vervormen wanneer het gaat om de bescherming van hun lievelingetjes – de islamitische indringers. Alleen al voor het zinnetje over de onthoofde dakloze “De politie gaat uit van een geweldsmisdrijf” behoort de auteur van de SPIEGEL te worden veroordeeld tot 1000 dagen dienstverlening in een tehuis voor daklozen.

Want dat de dader een moslim geweest is, daarvan mag men met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid uitgaan – om het zachtjes uit te drukken.

Want van westerse daders zijn dit soort moorden zo goed als onbekend. En om het nauwkeuriger te zeggen: Onthoofden is niet automatisch onthoofden. Er bestaan twee manieren van deze moordtechniek: De ene is één houw met een zwaard, een grote bijl of een machete van de nek richting de hals – en scheidt het hoofd bliksemsnel en daarmee voor het slachtoffer vermoedelijk pijnloos van de romp. De andere is het afsnijden van het hoofd vanaf de kant van de hals richting de nek met een mes: Een uitgesproken specialiteit van de islam wanneer het gaat om het doden van “ongelovigen”. Deze vorm van doden is onvergelijkelijk gruwelijker, onvergelijkelijk pijnlijker en onvergelijkelijk inhumaner dan de eerst beschreven vorm van het afslaan van een hoofd.

Het slachtoffer lijdt daarbij helse pijnen – hij/zij loopt in de minuten dat deze procedure duurt quasi in ijltempo door de hel. En precies dit is door de islam zo bedoeld.

Daarmee heeft het islamitische geweld in Duitsland een nieuwe drempel overschreden. Er wordt niet meer met messen gestoken, er wordt nu onthoofd.

Zo staat het in de koran, zo staat het in de soenna, zo oordelen talloze fatwa’s over de vraag hoe een “ware gelovige” heeft om te gaan met een “ongelovige”.

Aan de hand van meer dan 200 stellingen in het bloedigste boek in de wereldgeschiedenis, de koran, en verder aan de hand van 1800 stellingen in een wezenlijk nóg bloediger boek van de overlevering der woorden en daden van Mohammed, de beruchte Hadith (die de tweede centrale tekstzuil van de islam vormt, maar door maar uiterst weinig moslims ooit werd gelezen), worden moslims gestimuleerd om ongelovigen te doden, preciezer gezegd te onthoofden:

“En treft gij de ongelovigen, dan slaat het hoofd af, totdat gij onder hen een bloedbad hebt aangericht; bind de bende vervolgens!” staat er in soera 47, 4-5

“En dood hen, waar U ook op hen stuit”, staat er in soera 2:191

“…dood de heidenen, waar U hen ook vindt, grijpt hen, omsingelt hen en wacht hen overal op!” staat er in soera 9:5.

“Ongelovigen te doden is als het wegsnijden van een gezwel – zoals Allah, de almachtige, het beveelt!”, predikt Ayatollah Khomeini, de hoogste sjiitische geestelijke, waarbij hij wijst op overeenkomstige stellingen van koran en soenna.

“Wij bewijzen de ongelovigen een dienst als wij hen doden. Wanneer wij hen dus doden om een einde te maken aan hun verwerpelijk handelen, dan hebben wij hen in feite een dienst bewezen. Want hun straf zal te zijner tijd geringer zijn. Hen te doden is als het wegsnijden van een gezwel – zoals Allah, de almachtige, het beveelt!”, meent Ayatollah Khomeini, terwijl hij de koran citeert.

De islam is een systematisch misdrijf tegen de menselijkheid

Zelfs folteren is, overeenkomstig het voorbeeld van de profeet, die zijn gevangenen vaak persoonlijk folterde tot de dood er op volgde, een legitiem middel in het kader van de verbreiding van het geloof . Alle Joden zijn zowel apen alsook varkens en ze zijn vervloekt – aldus de koran. (soera 2, vers 65)

Ongelovigen zijn als honden – beoordeelt de koran ons, niet-moslims (soera 7:76)

Wij niet-moslims zijn de meest slechte schepsels – wordt moslims van kindsbeen af aan geleerd (soera 98:6)

Wij ongelovigen zijn zonder verstand – leren miljoenen moslims overal ter wereld, voor ze naar Duitsland, het voormalige land van de dichters, denkers en dragers van de Nobelprijs komen (soera 2:171).

De ongelovigen moeten, als het te pas komt, worden misleid en voorgelogen (Taqiyya)

Door de mogelijkheid, ja zelfs de plicht om ongelovigen voor te liegen en te misleiden wanneer de expansie van de Oemma ermee gediend is, wordt de politieke houding van overwicht en de, het westen wezensvreemde, morele opvatting van de islamitische doctrine openlijk

De ongelovigen kunnen tot slaaf worden gemaakt – leren miljoenen moslims in de moskeeën en Madrassa’s (koran-scholen) over de hele wereld.

Niet-islamitische vrouwen mogen gehouden worden als seksslavenleren koran en hadiths)

Ik zou, waar het de discriminatie van niet-moslims door de islam betreft, nog 10.000 verdere bladzijden met duizenden bronnen erbij kunnen halen – en zou er dan nog steeds niet mee klaar zijn alle bronnen, teksten en uitspraken van de islam wat dat betreft te benoemen. Niemand van de zgn. “elites” in Duitsland schijnt dat te interesseren.

Iedere Duitser en Europeaan die de islam betitelt als deel van Europa, behoort te worden aangehouden en wegens ondersteuning van een terroristische organisatie te worden gearresteerd

Maar alleen al de bovengenoemde stellingen van de islam tonen aan, dat iedereen, of het nu gaat om Merkel, Wulff, de onbeschrijfelijke Gauck, of om Bedford-Strohm of Kassmann, of om politici van SPD, Linksen of Groenen, die de islam betitelt als “deel van Duitsland”, óf bezeten is door de duivel ( nu ja, als atheïst kan ik dat helaas alleen metaforisch bedoelen) – óf wegens begunstiging van een  terroristisch-racistische ideologie volgens paragraaf 129a reg. 5 Wetboek van Strafrecht levenslang in de gevangenis hoort.

Ik doe aldus opnieuw een beroep op alle oprechte, democratische en vrijheidslievende Duitsers, verder op alle oprechte officieren en soldaten, die zich verplicht voelen aan hun dienst-eed, en niet aan Merkel, om zich te verzetten tegen het politieke establishment, dit zijn macht te ontnemen, te arresteren en zijn gerechte straf te doen toekomen!

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Elite, establishment, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Dakloze in Koblenz onthoofd: Het afslachten door de islam gaat een nieuwe fase in

 1. kampersrene zegt:

  Hitler viseerde de joden en de islam doet hetzelfde met ongelovigen.Ze wachten nog een beetje tot ze op getalsterkte zijn gekomen met de huidige regeringen zoals een Merkel zal dat niet te lang meer duren Maar wij weten allemaal hoe Hitler aan zijn einde gekomen is Hetzelfde staat die islam idioterie te wachten

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Europa, althans West-Europa, zal op niet al te lange termijn bezwijken onder de getormenteerde geesten van deze club ideologische koekwouzen.

  Like

  • Anneke zegt:

   De lering van YHWH door de plee gespoeld en dit is het resultaat !!! Geregeerd worden door ALLES verradende politici en door HUN GANGSTERS vermoord worden !!!

   Like

 3. kampersrene zegt:

  Zeer vervelend voor de linkse en de groene kikkers Ze verdedigde hun Islam oogappels met te zeggen dat bio-Duitsers ook durven moorden en verkrachten…..en …ze hadden gelijk ….maar onthoofden …dat is totaal iets anders …dat hoort niet bij de Duitse kultuur…Dat is pure islam

  Like

  • Anneke zegt:

   De gangsters van de NWO- / 666-politici… zijn HYPER ACTIEF; wereldwijd. In veelzijdige vormen, met een gelijk motto…WEG met de leringen en volgelingen van YHWH.

   Like

   • Yvonne zegt:

    Sorry wat isYHWH ?
    Vreselijk wat deze arme man heeft doorstaan

    Like

   • BertG. zegt:

    Yvonne, een afkorting van een hele moeilijke joodse naam voor jezus of god in het Israëlisch.

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Yvonne zegt:
    1 april 2018 om 16:15 Sorry wat isYHWH ?:

    Yahweh; als ik goed ben ingelicht de oude Hebreeuwse naam voor god.

    Like

 4. a s n den haan zegt:

  Als Politici van vooral christelijke kerk en van linkse kerk ziende blind en horende doof blijven dan zijn onze kinderen en kleinkinderen gedoemd onder het mohammedaanse juk te leven.
  SCHANDALIG, SCHANDALIG, SCHANDALIG

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  De politie gaat uit van een geweldsmisdrijf.
  Het totaal dubbele van de mens…
  Iedereen weet dat deze gruwelijke moord in naam van Allah is gepleegd door moslims.
  En al die mensen hopen tegen beter weten in dat er bekend zal worden gemaakt dat de man gewoon ongelukkig gevallen is in z’n eigen mes.
  Of dat hij lijdende was aan een vergevorderd stadium van Lepra, en dat zijn hoofd er op’n gegeven moment afgevallen is en hij het niet meer kon vinden in het donker.
  Alles is beter maar niet de naam islam alstublieft…!
  Wat ’n angst zit er bij het volk.
  Anders waren de protesten tegen volksverlakkerij allang de pan uit gerezen…

  Like

 6. Cathja zegt:

  Afschuwelijk en weerzinwekkend!!

  Bedankt voor het vertaalwerk, Theresa!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Het afslachten van de islam gaat een nieuwe fase in

  Dat zou schitterend zijn, maar ik vermoed dat hier wordt bedoeld:

  Het afslachten DOOR de islam gaat een nieuwe fase in.

  Like

 8. N.E. Derlander zegt:

  Ze zetten een stapje, kijken of er tumult ontstaat, gebeurt dat niet dan gaan ze een stapje verder, net zolang tot hun doel bereikt is.

  “De politie gaat uit van een geweldsmisdrijf” behoort de auteur van de SPIEGEL te worden veroordeeld tot 1000 dagen dienstverlening in een tehuis voor daklozen”. Zeer mee eens, dat deze relativerende vileine weergave van het nieuws, in feite niet onbestraft zou mogen blijven.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  En daar hebben die misdadige politici de bevolking mee opgescheept.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  “En treft gij de ongelovigen, dan slaat het hoofd af, totdat gij onder hen een bloedbad hebt aangericht; bind de bende vervolgens!” staat er in soera 47, 4-5

  Waarom snijden die onuitsprekelijk sadistische, wrede mohammedanen dan de kelen van hun slachtoffers open, zodat deze langzaam creperen?

  Ik denk hierbij natuurlijk ook aan het afschuwelijke dierenleed dat die mohammedaanse smeerlappen veroorzaken.

  Like

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Ongelofelijk dat dit smerige en met haat vervulde boek zelfs in de Tweede Kamer naast de Bijbel mag staan….!
   Het contrast kan bijna niet groter zijn.
   En verder kan ik totaal niet begrijpen wat de bedoeling is van de aanwezigheid van de koran in onze Tweede Kamer. Als alle politici goed op de hoogte zouden zijn van de inhoud, betwijfel ik of ze dit rot boek nog in de Kamer zouden willen hebben.
   Het is werkelijk weerzinwekkend wat er allemaal in de koran te lezen staat. Elk normaal mens zou zich hiervan MOETEN distantiëren.

   Dierenleed kent de islam niet. Gevoel heeft een moslim niet. Liefde jegens de naasten kennen moslims niet.
   Wat doen deze walgelijke figuren op onze aarde, behalve iedereen om zeep helpen die hen niet aanstaat?

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 1 april 2018 om 15:26

    En de ‘christelijke’ partijen in de Tweede Kamer vinden het prima dat de koran naast de Bijbel staat. Kijk dát zijn nu de nepchristenen die ik verfoei.

    Geliked door 2 people

   • Statler & Waldorf zegt:

    Die staan sinds een aantal jaren beide niet meer in de plenaire zaal / TK.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Laten wij hun voorbeeld volgen

    Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Tistochwat 1 april 2018 om 12:14:

   Omdat wanneer ze met een bijl op zak lopen ze meteen tegen de lamp lopen.

   Like

   • Merel zegt:

    Kiezen , daar gaat het om Bijbel o f koran je kan niet van twee walletjes eten
    Dat zouden de christelijke partijen toch moeten weten . Bang voor hoofd verliezen?

    Like

 11. anna zegt:

  geen enkele Duitse krant heeft het lef te melden dat dit een moord is, gepleegd door een islam aanhanger van het wreedaardigste soort …

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Jullie hebben het allemaal mis,islam is liefde en vrede.Die dakloze heeft gewoon zelfmoord gepleegd.

  Like

 13. Thom zegt:

  De kans dat het een moslim is groot. Echter zijn er geen bewijzen. Zolang niet bewezen kan worden, dat het een moslim is zou het wellicht beter zijn geweest dit minder stellig te beweren. Het kan een “false flag” zijn geweest.
  Als er iemand verkracht is dan arresteer je ook niet de eerste de beste zatlap die met zijn gulp open op straat loopt.

  Ik wil zeggen: Zaken die niet bewezen zijn moet je zeer terughoudend behandelen. Ik praat de islam helemaal niet goed, alleen moet je dingen die je alleen mar denkt maar niet kan bewijzen niet zo stellig brengen. Het gaat om geloofwaardigheid. Dat is het artikel wel, maar het is niet bewezen, terughoudendheid zou dan op zijn plaats zijn.

  Like

  • theresageissler zegt:

   ‘MM’ is óók wel eens aan het eind van zijn Latijn: Hij zit noodgedwongen in het buitenland
   omdat de aanklachten tegen hem niet meer te overzien zijn, begrijpt U? En louter omdat hij de realiteit naar buiten brengt!
   Blijf dan maar eens tot in het oneindige ‘terughoudend’, GVD!

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Thom

   Ik geef de moslims met zo’n onthoofding toch het ‘nadeel van de twijfel’.

   Het onthoofden is de laatste 200 jaar niet echt meer een Europese hobby geweest maar met de import weer helemaal in de mode.

   Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ Thom

   Onthoofden van mensen komt volgens mij nergens anders voor dan binnen de islam. Lees de koran er maar op na.
   Of wil je beweren dat deze man zichzelf heeft onthoofd soms?

   Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   En ontkenning blijft actief, als er bewijzen voor handen (zouden) liggen !!!

   Like

  • King Arthur zegt:

   ??????????????????????????????????????????????????????
   Er is maar 1 geweldadige club die mensen onthoofd en dat zijn pislam aanhangers!!!!!!!!!

   Like

   • Anneke zegt:

    Ja, weet ik. Maar zij (de islamieters) worden door de Europese politici geadoreerd/- vereerd.

    Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Tolerantie legt bij de landverraders meer gewicht in de schaal dan een rechtvaardige samenleving. Terwijl de binnendringer beoordeeld wordt en positief gediscrimineerd aan de hand van zijn reactionaire barbaarse cultuur worden de bio Duitsers gedemoniseerd omwille van het uitdragen van hun cultuur. Groter onrecht is nauwelijks denkbaar.

  Like

 15. Anneke zegt:

  @Yvonne 16:15-u… Wie is YHWH??? De God van Israel…/ de God van Jacob.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s