De Joden en het nazisme van de 21e eeuw

Screenshot_170

(Door: “Blondemevrouw”)

Afhankelijk van de wijze waarop je islam beschouwt, ben je de mening toegedaan dat moslims de nieuwe Joden zijn, dan wel dat islam het nazisme van de 21e eeuw is. Twee visies die haaks op elkaar staan. Dat islam een splijtzwam is, wordt hiermee nogmaals bevestigd. 

Joodse Synagogen moeten permanent beveiligd worden, van Amsterdam en Rotterdam tot Maastricht. Joden moeten onherkenbaar over straat om antisemitische mishandeling te voorkomen. De islamitische aanslag op het Joods Museum in Brussel heeft aan 4 Joden het leven gekost. De Hitlergroet wordt gebracht door moslims tijdens demonstraties. Ook ‘dood aan alle Joden’ wordt ongestraft gescandeerd. Opnieuw door moslims, die gesteund en verdedigd worden door niet-islamitische antisemieten.

Lees verder>>>
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op De Joden en het nazisme van de 21e eeuw

 1. likoednederland zegt:

  Zie ook dit artikel over de nauwe verbondenheid van de ideologie van de Moslim Broederschap en die van de nazi’s:
  https://likud.nl/2018/03/moslims-en-nazis-zijn-natuurlijke-bondgenoten/

  Like

 2. Yvonne zegt:

  op teletekst Israël wil immigranten uit Afrika naar het westen sturen

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  De dag zal komen dat moslims schreeuwen om beveiliging……………….wat er dan gaat gebeuren weet ik niet………….maar het zit er langzaam aan te komen.

  Like

 4. Klaas zegt:


  http://demoslimkrant.nl/home/2018/03/17296.html
  Komt allen nu tesaam ……… Waar ?

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Stel je voor dat een Jood rondloopt met een doek op zijn hoofd “”Kill Islamieten”” Junckers heeft onmiddellijk nood aan een stevige borrel .Hij zou heel geschokt zijn “”hoe is dat mogelijk”” waar is onze beschaving ? Uiteraard wordt die Jood opgepakt en zonder pardon opgesloten en voor de rechter gesleept die uiteraard een zware straf oplegd .Het recht op een advocaat wordt hem ontnomen……..Hoelang nog wachten alvorens onze Joodse medemensen verplicht worden om met een Davidster rond te lopen .Dat zou erg practisch zijn voor onze Islambroeders

  Like

 6. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/een-aardverschuiving-kroonprins-saoedi-arabie-israelis-hebben-recht-op-hun-land/
  “Ik geloof dat de Palestijnen en de Israëli’s het recht op hun eigen land hebben. Maar we moeten een vredesakkoord hebben dat de stabiliteit garandeert voor iedereen en dat leidt tot normale onderlinge relaties.”

  Like

 7. Hendrik zegt:

  Ik hoop dat we snel zullen meemaken dat de Joden eens een paar moskeen in de hens steken……uit zelfbehoud….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s