De nieuwe Europeanen

Screenshot_172

(Door: Nathan Warszawski – Vertaling: E.J. Bron)

Václav Klaus, de voormalige president van de Tsjechische Republiek, is een roepende in de woestijn. Hij is een euroscepticus, een klimaat-ontkenner en een aanhanger van de vrije markteconomie. Bovendien is hij democraat, rationalist, geen aanhanger van de nieuwe natuurreligie en volgt geen narratieven. En hij is een hartstochtelijk tegenstander van massa-immigratie.

Volgens hem is de natiestaat het waard om verdedigd te worden. Wie in de natiestaat gelooft, zal hem moeten verdedigen. Wie in de natiestaat gelooft, zal kritisch kijken naar de egoïstische ambitie van de beroeps Europeanen. Wie in de natiestaat gelooft, gelooft niet in de propaganda van de hogere doelen van de EU, waaronder het scheppen van de Homo Europaeus. Alleen de natiestaat garandeert de democratie. Democratie bestaat niet op een hoger niveau dan de natiestaat, niet als continent en niet als planeet. Dat is historisch bewijsbaar. Een democratie in een supranationale staat is een narratief, een hersenschim. Wie daarin gelooft, gelooft ook in paarden die naar de hemel vliegen. Daarom moet men ter redding van de democratie de natiestaat verdedigen en zich verzetten tegen de supra-Europese culturele eenheidsworst.

Daartoe behoort de massa-immigratie naar Europa uitermate kritisch te begeleiden. Massa-immigratie ontstaat niet spontaan, ze wordt door de politieke elites van de EU voorbereid., Wie de politieke elites van de EU kent, zal weten dat het hierbij geenszins om samenzweringstheorieën gaat. De politieke elites van de EU zijn zeer machtig, sterk met elkaar verweven en worden niet democratisch gecontroleerd.

Er bestaan grote verschillen tussen massa-immigratie en individuele immigratie. Massa-immigratie creëert culturele, sociale en politieke conflicten, schokken en spanningen. De massa-immigratie vernietigt maatschappijstructuren, die zich eeuwen en duizenden jaren lang aan de mensen en de omgeving hebben aangepast.

De individuele immigratie is een teken van individuele moed en van de hang naar avontuur. De individuele immigratie wordt langere tijd van tevoren door het individu of een gezin gepland. Voor een individu betekent het dat het het culturele, civilisatorische, religieuze, geografische en klimatologische thuis bij volle bewustzijn inruilt tegen een vreemde omgeving. De nieuwe omgeving zal in het begin vreemd op hem overkomen, waaraan hij moet wennen, waarin hij zich moet integreren.

Massa-immigratie is iets heel anders. Net zoals bij een kudde ligt het in de aard van de massa-immigratie dat er veel minder beslissingen van het individu nodig zijn dan bij een individuele immigratie. Massa-immigratie versterkt de moed van het individu, die nodig is voor het slagen van de riskante onderneming. Massa-immigratie bepaalt de doelen van de immigranten. Het doel is niet meer de integratie in de nieuwe wereld, maar de voortzetting en de uitbreiding van de huidige levenswijze. Nieuw bij de massa-immigratie is het fenomeen dat de immigranten van zoveel mogelijk voordelen willen profiteren die voor hen beschikbaar zijn. Zelfs op de werkplek proberen ze hun gewoonten van thuis op het gastland over te dragen. Ze streven ernaar dat het gedrag van het land van opname zich op hun meegebrachte tradities oriënteert en zich contant aanpast. Zulke transformaties versterken en vermeerderen politieke en religieuze radicalen, niet alleen onder de immigranten.

De massa-immigranten verbreiden exact die politieke, culturele en religieuze omstandigheden in het land van opname die hen ertoe bewogen heeft uit hun land van herkomst te vluchten. De volgende vluchtelingen, die het land van opname zullen verlaten, zullen niet zij, maar de autochtonen zijn, die massa-immigranten hebben opgenomen.

De immigratie, waaraan we nu staan blootgesteld, is niet individueel. Medelijden met het individuele leed van de immigrant is alleen zinvol bij individuele immigratie. Massa´s vereisen andere manieren van optreden. Men mag de individuele immigrant niet bestrijden. Men moet optreden tegen de politieke elites van de EU, die ons schade toebrengen en waarvan de namen bekend zijn. Dat zijn onze tegenstanders, onze vijanden en die van de verleide massa-immigranten.

De arme man uit Somalië of Syrië is niet onze vijand. Hij is een slachtoffer! Niet alleen een slachtoffer van de tragische situatie in zijn thuisland, maar ook het slachtoffer van valse beloftes en ideeën van de elitaire Europese multiculturalisten, die de massa-immigratie naar Europa toestaan, organiseren, bevorderen en eisen. De vraag naar massa-immigratie komt niet van de eenvoudige Europeaan, maar van Europa´s machtigen. De massa-immigratie wordt door de immigranten bevredigd. De massa-immigratie zorgt ervoor dat de structuren van de Europese samenlevingen fundamenteel veranderen en uiteenvallen.

Het is niet het doel van de Europese elites om de islam of de islamitische terreur in Europa te verbreiden. Het doel is het creëren van de nieuwe Europeaan! De Europese elites zijn zich ervan bewust dat ze niet in staat zijn de nieuwe Europeanen uit het aanwezige menselijke materiaal te vormen. Gewone mensen zoals jij en ik zijn niet het bruikbare materiaal waaruit de nieuwe Europeaan gecreëerd moet worden.

Bron:
www.tabularasamagazin.de
Door: Nathan Warszawski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op De nieuwe Europeanen

 1. wim zegt:

  “Hij is een klimaatontkenner”. Fout. Het begrip ‘klimaatontkenner’ is etiket dat klimaathysterici graag plakken op critici van de zogenaamde consencus over de oorzaken en omvang van stijging van de temperatuur op aarde. Het klimaat valt uiteraard niet te ontkennen…

  Like

  • Klaas zegt:

   LudicrousSextus
   James Watson – the Nobel Prize winning co-discoverer of DNA – stated that IQ varies by race. He was so badly ostracized for the observation, he was forced to sell his Nobel Prize medal to survive. A Russian millionaire bought it – then gave it back to him.
   Rather obviously, he was on to something and it upset the ‘equality’ industry…

   cochise1 – LudicrousSextus
   Nobel winner William Shockley said the same thing and was vilified also. The left hates the truth.

   Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Vanuit welke hoek er ook invulling wordt gegeven aan de identiteitspolitiek, van het doel om tot een open samenleving te komen, met gelijkwaardigheid voor elk individu is geen sprake meer, Brussel pleit ervoor ‘om terug te grijpen naar de oorspronkelijke invulling van ‘identiteitspolitiek’, waarbij als uiteindelijk doel gestreefd wordt naar de opheffing van alle identiteiten en genders’.
  Pluralisme als een nieuwe vorm van slavernij, ten dienst van de economie.

  Like

 3. Elisah zegt:

  Off topic
  https://www.journalistenwatch.com/2018/04/03/jesus-christus-von-facebook-verbannt/
  Das Bild des gekreuzigten Jesus Christus ist jetzt offiziell für Facebook „zu gewalttätig“. In den USA verbannte der Zuckerbergs Zensur-Konzern eine Werbeanzeige mit Jesus am Kreuz, in der für einen Online-Studiengang geworben wurde.

  Afbeelding van Jezus aan het kruis wordt door facebook in de ban gedaan, want te gewelddadig…

  Like

 4. AEO zegt:

  Klimaatontkenner? Hoe kan iemand nou hdt klimaat ontkennen? Misschien de klimaatopwarming dan? Maar ook dat is betrekkelijk!
  Het klimaat is altijd al veranderlijk geweest. Tijdens onze Gouden Eeuw was het hier elke winter raak! Alles vroor dicht, getuige de mooie schilderijen met ijspret, waarmee onze musea vol hangen. Dat het klimaat nu warmer is geworden is een feit, maar om nu te beweren dat het komt door de uitstoot van CO2 lijkt me vergezocht. Tijdens de Middeleeuwen is het klimaat hier juist nog iets warmer geweest dan tegenwoordig. Geen kolencentrales, geen auto’s of vliegtuigen, dus minder CO2 dan tegenwoordig. Conclusie: CO2 kan niet de oorzaak zijn van de klimaatsverandering. De totale hoeveelheid CO2 in onze atmosfeer bedraagt 0,038%! Daarvan is 75% van natuurlijke oorsprong.
  Maar toch was die periode tijdens de Middeleeuwen warmer. Hoe geloofwaardig is dan het CO2 sprookje dan nog? Feit is, dat men dit graag in stand houdt, want nu kan men zonder al te veel problemen nieuwe belastingen en heffingen invoeren.

  Like

 5. Republikein zegt:

  De nieuwe Europeaan is hoogstwaarschijnlijk een nog nader te onderzoeken entiteit.
  Een entiteit is iets wat een bestaan heeft. De term beklemtoont van ditgene de hoedanigheid dat het er is. In het Latijn is een ens een “zijnde” en is de entitas het “het er zijn van een zijnde”.
  [wiki]

  In Duitsland werd een lichaam en hoofd aangetroffen, men spreekt van een misdaad.
  In Nederland werden 2 mannenliefhebbende mannen mishandeld, men spreekt van haat[misdaad.]
  Wordt vervolgd, de onderste steen boven!
  Had ik laatst bruine bonen gegeten, en ontstond er een broeikaseffekt in mijn onderbroek.
  Als dat maar geen rijdende rechter wordt.

  Like

 6. Bezorgde burger zegt:

  Quote: “Massa-immigratie ontstaat niet spontaan, ze wordt door de politieke elites van de EU voorbereid”.
  En is al een poos aan de gang. Inmiddels is het wel wat stilletjes geworden rondom Juncker, Merkel, Timmermans, Soros en consorten.
  Wat voor nieuwe ramp bereiden zij stilletjes voor?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s