Griekenland: € 180 miljoen directe hulp van de EU voor “asielzoekers”

Screenshot_168

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Brussel zal in totaal € 180 miljoen aan Athene overmaken om de zich daar in het land bevindende “asielzoekers” kost, logies en contant geld te kunnen garanderen.

Contra magazine

Om de “asielzoekers” die zich in Griekenland bevinden, te helpen – van wie de meeste richting Duitsland verder willen trekken -, maakt Brussel in totaal € 180 miljoen vrij. Het geld moet ter plaatse ten goede komen van hulpprojecten, waaronder het programma ESTIA (Emergency Support To Integration & Accomodation), aldus de Europese Commissie.

Het programma dient de onderbrenging van “asielzoekers” en hun families in steden mogelijk te maken. Het voorziet in de regelmatige verzorging van contant geld. “Onze humanitaire programma´s voor vluchtelingen in Griekenland zijn een helder en duidelijk signaal van de Europese solidariteit”, zei de Eurocommissaris voor humanitaire hulp en crisismanagement, Christos Stylianides.

“We zullen er vastberaden voor blijven opkomen de vluchtelingen in Griekenland een veilig, normaal en menswaardig leven mogelijk te maken en hun integratie in de lokale economie en samenleving te bevorderen”, aldus de Griekse Cyprioot verder. Met ESTIA zou men concrete resultaten behalen, “die het leven van de mensen ten goede veranderen”, aldus de Eurocommissaris van de liberaal-conservatieve DISY.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Brussel, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken. Bookmark de permalink .

21 reacties op Griekenland: € 180 miljoen directe hulp van de EU voor “asielzoekers”

  1. kregen onze oudjes maar 180 miljoen €………………maar nee, weer voor het GAJES!!!!!!!!!!

    Geliked door 2 people

  2. A.Ruygrok zegt:

    Fijn dat ze dit doen.., ook ff zo iets naar al die voedselbank gebruikers enz in onze landen overmaken…. of moeten die maar ff wachten…
    A.Ruygrok, Monster.

    Geliked door 2 people

  3. Tistochwat zegt:

    Zullen de belastingen (slavenleefboete) volgend jaar wel weer flink omhoog gaan.
    Het riante leventje van de EU-bonzen moet tenslotte ook voortgang vinden.

    Leve de lol, hè, schurken?

    Like

  4. koddebeier zegt:

    Asielparasieten het land uit trappen is het goedkoopste !! Die linkse EU fascisten strooien graag met andermans euro’s !

    Geliked door 1 persoon

  5. Jean zegt:

    De kanker wordt van uit de EU gedrocht gretig gezaaid over Europa en de onbekwame EU zakkenvullers zuipen en vreten lekker verder terwijl Europa de vernieling in geramd wordt.
    I.p.v. dat volkje komende uit Afrika en heel dat midden oosten dadelijk terug te sturen gaan die onbekwamen in dat EU gedrocht ze wat knuffelen en de handen volproppen met cash geld….
    Wie is dan het gevaarlijkste voor Europa? Juist, die onbekwame levensgevaarlijke zakkenvullers in dat EU gedrocht.

    Geliked door 1 persoon

  6. Johan zegt:

    Deze zoveelste asieldonatie moet stoppen. Dit is te gek voor woorden.
    Griekenland moet geholpen worden met kanonneerboten van de Europese marines.
    Daarmee moeten de landsgrenzen afgeschermd worden tegen asielprofiteurs en aanverwant tuig.

    Maar cadeautjes geven om de asielparasieten in leven te houden is te gek voor woorden.
    Dat zorgt voor aanzuigende werking en dan kunnen we binnenkort weer een nieuwe golf van migranten verwachten.

    Geliked door 1 persoon

    • Elisah zegt:

      En hoe is de controle over dat geld geregeld? Wie zegt dat het wel besteed wordt aan die zgn vluchtelingen en het niet verdwijnt in de zakken van corrupte graaiers?

      Like

  7. Steven zegt:

    Frappant dat ze het maar ‘vluchtelingen’ blijven noemen terwijl iedereen al BETER weet….
    Schijnbaar is er weinig tegen te doen volgens de ‘normale’ wetten die opvreters buiten de deur te houden, en zal iedere advocaat falen.
    Het begin van de opstand zie je overal al opkomen…vraag me af waar dit gaat eindigen.

    Like

    • Daan Kranenburg zegt:

      Opstand. Geloof het maar van niet. Nog geen 5%van de autochtonen lezen dit.De rest interesseert het niet. Als het te laat is, laten ze het gelaten over zich heenkomen. Intussen blijven ze Groen Links stemmen en op de andere gevestigde partijen die her voor verantwoordelijk zijn.

      Like

  8. Guardiacivil zegt:

    Waar blijft die grote BOEM?

    Like

  9. jungleelephant zegt:

    Ze moeten niet zorgen voor kost,logies en ook nog contant geld!Het enige waar ze voor moeten zorgen is een retourticket!

    Like

  10. kampersrene zegt:

    Het zou dom zijn van Griekenland om dat bedrag niet te aanvaarden .Met dat geld kunnen ze hun behoeftige oudjes een mooie oude dag bezorgen. Een asielcentrum bouwen met de nieuwste snufjes voor verloren gelopen honden. Die fluchtelingen ? och , die arme hondjes hebben voorang want die verkrachten noch moorden niet

    Like

  11. Anneke zegt:

    Hmmm….wéér geld dat nooit meer terugkeert op de rekening waar het behoord. Wanneer volgt er een nog extremere economische crisis ???

    Like

Plaats een reactie