Luister ook naar de boze “witte” man…

Screenshot_167

(Door: Drs. E.N. Schilder)

DENK heeft het blijkbaar het idee dat ze Nederland al regeert. Hardnekkig RAL-kleur 9001 (die heb ik geleend) als aanduiding voor de Arische man gebruikend als “boze ‘witte’ man”. Vrouwen worden dus als vanzelf al gediscrimineerd en buitengesloten. En dat wil mee regeren? Arisch is overigens, net als negroïde of Aziatisch, een wetenschappelijke aanduiding voor het Noord-Europese (blanke) ras waar de meerderheid van de Europese bevolking van afstamt en heeft NIETS met soevereiniteit of nazisme te maken.

Een ruime minderheid

Met 60.000 stemmen – waarvan we weten dat de helft via stemhokjesfraude is verkregen, omdat die betreffende helft de Nederlandse taal na 40jaar nog steeds niet spreekt of begrijpt – voelen ze zich blijkbaar al de leiders van het ‘nieuwe Nederland’. Ofwel zoals ze dat zelf omschrijven; de hier geboren, welbespraakte en geletterde ‘nieuwe Nederlanders’ die nu hun plaats opeisen. Ik begrijp ten eerste niet wat er nieuw is aan die mensen en al helemáál niet waarom ze nu ‘hun plaats’ willen opeisen. Als ze vanaf het begin gewoon meegedaan hadden en zich niet bewust decennia lang van de ‘ongelovige’ Nederlander hadden afgescheiden, was er niets aan de hand geweest. Ze kunnen zo netjes Nederlands spreken als ze willen of zo geletterd zijn als ze denken, zolang ze zich bewust blijven afscheiden en heel bewust zèlf onderscheid maken en blijvend discrimineren op ‘gelovig’ zijn, zullen het nooit Nederlanders worden en derhalve ook niet als zodanig geaccepteerd worden.

Eenzelvige hufterigheid

Deze mensen hebben altijd de mond vol van ‘respect’ en discriminatie, maar begrijpen niet dat het JUIST uitermate respectloos – en onbeschoft- is om in het openbaar of in het bijzijn van Nederlandse collega’s hun ‘eigen taal’ te blijven spreken. Deze mensen (DENK) begrijpen het maar niet dat het ronduit respectloos en onbeschoft is om de voorzitster in de Tweede Kamer te negeren en af te bekken omdat zij een vrouw is. Zij begrijpen het maar NIET dat het HIER, in het Westen waar ze zelf voor gekozen hebben er te willen leven, respectloos en onbeschoft is om vrouwen – op basis van de islamitische wetgeving en gebruiken – geen hand te willen geven. Ofwel; zij die zich nóóit hebben willen aanpassen aan de westerse samenleving en de Nederlandse wetgeving eisen nu dat wij ons aan hèn gaan aanpassen? Ik dacht het niet. Nu niet, dan niet, nooit niet! Laat eerst maar zien dat je òns en ònze waarden en normen respecteert en je aanpast aan òns!

1 paspoort

In Oostenrijk slaat bij honderdduizend Turken de schrik om het hart, omdat Oostenrijk het niet toestaat een dubbel paspoort te hebben. Dat wist men van tevoren, maar tòch hebben ze achteraf óók een Turks paspoort aangeschaft en dus een ‘geheime’ dubbele nationaliteit aangehouden. Deze mensen zijn dus – net als Jneid en Kuzu en consorten – nóóit te vertrouwen! U was op de hoogte van de Oostenrijkse wetgeving, maar negeerde die uit puur eigenbelang of wegens de uitsluitende acceptatie van de sharia? Ook goed, maar dan moet u nu niet zeuren als u per direct wordt uitgezet. Mag die Oostenrijkse wet pèr direct ingevoerd worden in Nederland a.u.b.?

Partijen als DENK en NIDA, die de sharia boven de Nederlandse wet stellen, die vrouwen hardnekkig blijvend negeren, kleineren, uitsluiten, discrimineren en respectloos blijven behandelen, maar wèl mee willen regeren in Nederland? Dat lijkt me een onoverbrugbare discrepantie in de vrije westerse wereld.

Zij gaan luisteren naar ‘de boze witte man’? Aanhoren misschien, maar daar blijft het bij, want ze begrijpen (te dom en te egocentrisch!) nog steeds niet wat het wèrkelijke probleem is. Dat lijkt me hierboven redelijk duidelijk uitgelegd. Lees het hardop en luister naar uw eigen stem, Mohammed Benzakour! Dan luistert u naar de ‘boze blanke (!) man’ èn VROUW!

DENK en NIDA, de ‘politieke’ partijen die goedkeurend achterover blijven liggen als zelf benoemde ‘imams’ hun haat tegen het westen verspreiden. Dè partijen die commentaarloos blijven bij de zoveelste aanslag van de zoveelste zogenaamd uit het niets ‘geradicaliseerde’ moslim ‘held’. De partijen die vinden dat ze in het openbaar gewoon hun eigen taal moeten blijven spreken. Partijen die wèl gebruik maken van de vermeende discriminatie door ‘blanken’ maar hun eigen achterban NIET wensen aan te spreken op hun criminele, verderfelijke en discriminerende gedrag. Partijen die van u slechts eenzijdig aandacht en respect vragen, maar náár u geen enkel begrip of respect tonen met slechts één doel: ondermijnen en frustreren van de westerse samenleving uit naam en als doel van de islam.

Waar de nadruk wederom gelegd wordt op het door de media en regeringen zelf aangewakkerde ‘gevaar’ van Rusland en een tweede ‘Koude Oorlog’, laat men het wèrkelijke gevaar ongemoeid zijn gang gaan. DENK? Trap er niet in!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

28 reacties op Luister ook naar de boze “witte” man…

 1. BertG. zegt:

  “Deze mensen hebben altijd de mond vol van ‘respect’ en discriminatie, maar begrijpen niet dat het JUIST uitermate respectloos – en onbeschoft- is om in het openbaar of in het bijzijn van Nederlandse collega’s hun ‘eigen taal’ te blijven spreken.”

  Oh, maar die mensen hebben wij ook onder de Nederlanders, die het hardnekkig vol houden om onder hun mede reageerders regelmatig over te schakelen in een andere taal.
  Tot op de dag van vandaag begrijpen ze nog steeds niet wat daar onbeschoft aan is.
  Dus zoveel scheelt het niet w.b. mentaliteit.

  Geliked door 1 persoon

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Ik snap niet zo goed wat je met die 2e alinea bedoeld. Zijn er hier reageerder die overschakelen in een andere taal? Als je dat bedoelt dan heb ik daar blijkbaar overheen gelezen. Ik soms wel commentaren met verwijzingen naar (interessante) buitenlandse sites/artikelen maar dat vind ik niet gek, niet indereen kan en wil gaan vertalen. De Engelse en Duitse lees ik en de Franse sla ik gewoon over.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Helemaal mee eens.
   Wacht maar eens tot ze er nog 3 of 4 zetels bij hebben.
   Het is voor mij heel erg duidelijk hoe die moslims functioneren.
   Ik hoef alleen maar om mij heen te kijken.

   Like

  • BertG. zegt:

   En je kan toch moeilijk iets van iemand verlangen waar jezelf ook niet toe in staat bent.

   Like

   • Harry zegt:

    Tjonge Bert ,

    Je staat zwaar in het krijt bij madame !
    Levenslang !
    Je hebt af en toe een van een Duits woord de vertaling gevraagd !
    Je weet toch dat je eeuwig dankbaar moet zijn ?
    Zelfs voor een paar woordjes .
    Diensten andersom worden uiteraard weggejorist .
    Als niet-relevant .

    En dan die “humor” .
    “Rare jongens die Bert.G’s ” . ( Citaat van OBELIX dus, hè …) .
    Een wonder dat er niet achter staat : “humor” of “lol” .
    Als je niks grappigs kunt produceren los je het zo maar op .
    Bij mij heeft het tenminste nog nooit de minste geringste grijns op m’n bakkes kunnen toveren .
    Maar in het ene land hebben ze nou eenmaal wat minder humor dan in het andere .
    En sommige dingen zijn kennelijk besmettelijk .

    Like

   • BertG. zegt:

    Door af en toe een kleine vertaling te vragen, had ik rekening moeten houden met die andere kant van de medaille.
    Blijkbaar waren daar voorwaarden aan verbonden, zo iets als, voor wat hoort wat.
    Wat blijkbaar inhoud dat als je een vertaling vraagt, je ook maar rekening moet houden met Duitse teksten op de site.
    Wat het 1 met het ander te maken heeft, ontgaat mij in ze geheel.

    Had ik nou ook maar voorwaarden verbonden aan mijn hulp.
    Maar de uitgekooktheid daarin ontbreekt bij mij.

    Like

   • BertG. zegt:

    Harry, ik heb haar ooit een complete geluid installatie cadeau gegeven zodat ze speeches kon houden ergens, die nu al weer bijna anderhalf jaar stof staat te vangen op zolder.
    Daar had ik maar 1 voorwaarden aan verbonden, namelijk dat deze ook daadwerkelijk gebruikt werd, omdat ik ‘m anders wel op marktplaats kon zetten.
    Zelfs aan die ene voorwaarde is nooit aan voldaan.

    Had ik dat nou maar gedaan, op marktplaats gezet, gezien mijn inkomen, had mij toch zo’n 150 euro opgeleverd, wat ik nu zomaar even weg gegeven heb.
    En dan kan je achteraf nog een grote bek krijgen ook.

    Heb je ooit iets gelezen van mij over een andere kant van een medaille?
    Of iets over voorwaarden die ik eis i.v.m. mijn gedrag op de site?

    Zij flikt het voor wat kleine vertalingen, om daar dan voorwaarden aan te verbinden.
    Hondsbrutaal ben je dan en zwaar onbeschoft.

    Opm. webmaster: deze laat ik nog door, daarna niet meer. Kap hier nu mee! (Geldt ook voor @ Theresa!)

    Like

   • theresageissler zegt:

    @E.J. Bron: Begrepen. Overigens hoop ik, dat het op de valreep nog door de beugel kan om op te merken, dat ik dan ook al niet meer van plan was, HIER nog op te reageren.

    Like

  • theresageissler zegt:

   @Jan, pas op je tellen:
   We zijn onbeschoft; we zijn zelfs niet of amper beter dan DENK!
   (Ik weet niet meer zeker of ik soms ook eens een woord Turks gebruikt heb, maar…oh nee, dat beheers ik niet! Gelukkig, zeg!)
   Zeggeh….Bert: Zo af en toe komt er ook weleens iemand met een stukje ENGELSE tekst aan. Is dat net zo onbeschoft, of…?

   Like

   • BertG. zegt:

    Voel je je soms aangesproken?
    Daar zal dan wel een reden voor zijn, zo alles bij jou een reden heeft.

    Ik vind elke andere taal in een reactie (behalve een link) op een Nederlandse site weinig spreken van “respect” voor je mede reageerders die geen andere taal kennen dan Nederlands, de taal waarmee ze zijn opgevoed.
    Daarom zitten ze ook op een NEDERLANDSE site.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @BertG: “Voel je je soms aangesproken?
    Daar zal dan wel een reden voor zijn, zo alles bij jou een reden heeft.”

    Ja, en die reden ben JIJ. Kun je best beseffen, als je je herinneren wilt, dat je me eerder verbaal zowat gevíld hebt vanwege dat ‘taalgebruik.’
    Ik kan me overigens op mijn beurt herinneren, dat je het nóg eerder best kon waarderen, dat je af en toe bij me kon aankloppen als je eens een Duits woord vertaald wilde hebben.
    Maar ja, toen realiseerde je je zeker opeens, dat er aan die medaille ook nog een andere kant zat, die je opeens tegenstond…
    “Rare jongens, die BertG.’s.” (Citaat van OBELIX dus, hè…)

    Like

  • Republikein zegt:

   K heb toch onlangs een goeie vertaler aangereikt, moet niet moeilijk zijn, toch?
   Overigens weer een prima artikel.

   Like

 2. Qvic zegt:

  Bij iedereen is de eerste nationaliteit bindend voor zijn gehele leven, want je zult altijd meer binding voelen bij je eerste nationaliteit dan bij de tweede. Dus met andere woorden, je zult je nooit echt een Nederlander kunnen voelen en gedragen als je dit jou tweede nationaliteit is. Deze mensen zullen altijd kiezen voor hun eerste nationaliteit en zullen alles proberen om hun eigen nationaliteit en identiteit andere op te leggen. Mensen met twee of meerdere paspoorten zijn eigenlijk de mollen voor de samenleving en hoe meer van zulke mensen in de politiek zitten hoe eerder de samenleving in een chaos verandert. Omdat de homogeniteit in de samenleving aan getast wordt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  “Zullen het nooit Nederlanders worden en derhalve ook niet als zodanig geaccepteerd worden.”

  Dat is ook de bedoeling niet, wij passen ons aan en men kan protesteren wat men wil maar dat is de dagelijkse gang van zaken.
  De “Nederlander” zal op termijn verdwijnen en een mengeling zal ontstaan exact zoals Brussel en de NWO hebben bedacht.

  ————————————————
  “Nederlandse wetgeving eisen nu dat wij ons aan hèn gaan aanpassen? Ik dacht het niet. Nu niet, dan niet, nooit niet!”

  Ik dacht het wel, dagelijks en constant, passen u en ik zich aan, wel met tegenzin maar toch.

  ————————————————
  “Die de sharia boven de Nederlandse wet stellen.”

  Nog zo’n dagelijks feit waartegen wij ons verzetten en wederom zinloos.
  Kindhuwelijken worden in Nederland oogluikend toegestaan.
  Besnijdenis, verboden bij wet, gebeurd toch.
  Polygamie, ook verboden maar men laat het gebeuren.

  ————————————————
  Wij kunnen hier BOE roepen wat wij willen maar de trein dendert gewoon door.
  Over 20 – 40 jaar zal Nederland geen provincie meer zijn van Duitsland maar van Saoedi Arabië.
  En de rest van Europa trouwens ook.

  Ben ik er blij mee? Absoluut niet, maar ja dat is mijn mening en wat ik wil is niet wat ik zie maar wat ik zie dat zijn de feiten, helaas.

  Geliked door 2 people

 4. koosv8 zegt:

  Iedereen weet wat er bedoeld wordt, en toch moet er weer tussen, dat de Nederlanders het ook doen. Zo reageert mijn zus ook altijd, Nederlanders doen dat ook, en verkrachten, en in de drugs, stelen, politie bedreigen , en ook in groepsverband, en wat niet. Maar procentueel hebben ze de éérste plaats dat weet iedereen. Mijn zus ook, maar ondertussen savonds niet meer naar buiten durven, vanwege de zo aardige jongelui in haar wijk. Wat is probleem.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   koosv8 zegt:
   2 april 2018 om 15:28………………………………………………………………………………………

   Uw zus heeft gelijk,want ook Nederlanders stelen,verkrachten, moorden, etc.
   Maar………………..zij zijn onze verantwoordelijkheid. Want dat Nederlanders die dingen ook doen, wil niet zeggen dat wij daarom geweldplegers, moordenaars en verkrachters van buitenaf moeten importeren/toelaten.

   We hebben onze handen al vol aan onze eigen autochtonen criminelen. We kunnen buitenlandse misdadigers missen als kiespijn.

   Like

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Bovendien wat mij bovenop wat u zegt extra stoort is dat als een b.v. Marokkaan met Nederlands paspoort wat uitvreet er altijd meteen geroepen wordt ” het is|was zo’n goede jongen”…..Echt niet dat wij dat roepen als een Nederlander wat uithaalt. Met een beetje pech moeten we zo’n kop dan ook nog in praatprogramma’s terugzien. En wat het ergste is, is nog wel dat zij niet vinden dat ze verkeerd bezig zijn als ze de boel vernielen, van ons stelen, ons mishandelen, ons verkrachten etc want wij zijn ongelovigen dus ze doen in principe niets wat tegen die moorddadige ideologie indruist. Maar wij blanken lijken wel gek. Van de week in de Telegraaf filmpje met als kop ‘Moslima in ziekenhuis mishandeld’. Ik denk dan iemand is door het lint gegaan omdat hij geen kopvod meer kon zien. Maar nee hij (blanke man) was een gestoorde die zijn pilletjes niet had genomen en gewoon de eerste de beste aanviel. Heb je ooit een kop gezien “Ongelovige of Christenen mishandeld’? Welnee als dat al de krant haalt staat er gewoon de 19 jarige uit …mishandeld. Maar ja klinkt wel weer lekker moslima aangevallen, ze zijn zo zielig!

    Like

 5. hans zegt:

  Alleen maar boze zwarte mannen, alles wat ze zeggen zijn ze echt zelf! Zo simpel is het eigenlijk!
  Alles en iedereen socialisten, moslims, links en dergelijken draaien echt allen maar om wat ze zelf zijn. Daarom die irritatie

  Like

 6. ed zegt:

  Aardig doen betekend niet aardig zijn,misvatting eerste klas.De sprookjesboek volgers (zijn geschreven door mensen zo ook hans en grietje )kunnen zelf niet nadenken (dom houden belangrijk wapen , beter leven hierna beloven werkt blijkt)l waarheid verdoezelen al jaren aan de gang.al de onzin van het/zij/ik neutraal ,russen ,zware piet(en die bestaat niet)afleiding van de echte problemen.1984.

  Like

 7. Anton Haksteeg zegt:

  Het artikel is goed van de “Boze oude man” Veel van de commentaren zijn van van mensen die willen laten zien hoe belangrijk ze zijn dat is jammer. Gericht commentaar op de huidige problematiek in Nederland (Die vervloekte islam) zou beter zijn en overtuigender zijn en anderen aanvallen hoeft niet de marokkanen en turken als moslim zijn een grotere vijand dan wat ook en
  vrijheid voor onze vrouwen om ook in de avond gewoon over straat te gaan is belangrijker dan wat geruzie op deze site daarvoor is ze te belangrijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s