Schäuble: “De burgers moeten accepteren dat er steeds meer moslims zijn.”

Screenshot_166

Wolfgang Schäuble (CDU).

GEEN BLIKSEM MOETEN WIJ, VOLKSVERRADER. MENSEN ZOALS U MOETEN ACCEPTEREN DAT U DOOR HET VOLK UIT HET AMBT ZULT WORDEN VERJAAGD EN WORDT BESTRAFT MET DE HOOGST MOGELIJKE STRAF WEGENS HOOGVERRAAD!

Over de dodelijke zelfoverschatting van de volksmoordenaars ten opzichte van het Duitse volk

Michael Mannheimer Blog

Wie nog steeds denkt dat de afschaffing van Duitsland door middel van zijn totale islamisering een hersenspinsel van halvegare “rechtsen” is, moet de volgende, qua politieke aanmatiging niet meer te overtreffen uitspraak van de huidige president van het Duitse parlement, Wolfgang Schäuble, eens op de tong laten smelten, waarna hij zal erkennen dat Duitsland wordt geregeerd door doodsvijanden: “(Wij) kunnen het verloop van de geschiedenis niet tegenhouden… De burgers moeten accepteren dat er steeds meer moslims zijn.” (Bron)

Wij moeten helemaal niets accepteren, meneer Schäuble. En al helemaal niet datgene wat uit de mond komt van een parlementariër die, zoals U, volkomen openlijk actief deelneemt aan volkerenmoord op de Duitsers

Waar leven deze volksverraders, die wettelijk gezien werknemers van de Duitse burgers zijn, eigenlijk? Wie machtigt ze om dergelijke existentiële uitspraken te doen, die niets anders zijn dan de verkondiging van het einde van de Duitsers als volk met zijn minstens 2.000-jarige geschiedenis? Door wie worden ze betaald om dergelijke uitspraken te doen – en welke agenda steekt er achter!?

Welnu, betaald worden ze zeer zeker door de islam of door zware politieke criminelen als Soros. Of Schäuble zelf met miljoenen werd volgestopt kan momenteel nog niet worden bewezen. Uit wiens naam hij spreekt, is nagenoeg bekend: het zijn degenen die aan de touwtjes trekken bij de afschaffing van het laatste blanke continent, over wie ik al zoveel heb geschreven, dat ik hier wil volstaan met een (niet volledige) opsomming:

NWO, Bilderberg, Club van 300, Trans-atlantici, Vrijmetselaars, Illuminatie, Coudenhove-Kalergi, het Wereld-socialisme, de Wereldbanken, de beide kerken, de vakbonden, de gevestigde westerse partijen. het Vaticaan.

Wie er meer over te weten wenst te komen, met honderden bronnen, citaten, uitspraken en de achtergronden van de islamisering van Europa, kan zich hier heenwerken door de antiquiteiten-verzameling met betrekking tot dit onderwerp.

Wie zijn twijfels heeft over deze “touwtjestrekkers” en dit artikel niet leest, bewijst, dat hij niet in de waarheid geïnteresseerd is en hoogstwaarschijnlijk zelf deel uitmaakt van het misdadige, links-politieke establishment, dat heeft besloten Duitsland te vernietigen.

Interessant aan de uitspraak van Schäuble is dat hij weliswaar zegt dat we zouden moeten wennen aan meer moslims hier in het land – maar dat hij niet prijsgeeft hoeveel dat er zullen zijn. 10 miljoen? 20 miljoen? 50 miljoen? Of helemaal een Duitsland dat alleen nog maar bestaat uit moslims? Het geeft aanleiding om het allerergste te vrezen. Maar daarover later.

Waarom Schäuble het mis heeft

Als ene Schäuble zegt dat we “de loop van de geschiedenis niet zouden kunnen tegenhouden”, dan is hij óf een idioot óf een gevaarlijke demagoog in dienst van de vernietiging van ons Duitsland.

Want anders dan door het gesternte, door ons planetenstelsel en de galaxies, wat in feit niet beïnvloedbaar en niet tegen te houden is, omdat het is onderworpen aan onveranderlijke natuurwetten, is de geschiedenis der mensheid mensenwerk.

Daaraan kan slechts één deel van de driedimensionale tijd niet worden veranderd: het verleden.

De beide andere tijddimensies heden en toekomst zijn echter niet onderhevig aan natuurwetten – maar worden door mensen, door heel concrete mensen als U, meneer Shäuble, of de zwaar criminele Bondskanselier met haar niet minder zwaar criminele kabinet bewust gepland en gevormd.

Er is niets wat anders kan worden gevormd. Er is niet één politiek punt dat niet door menselijk ingrijpen anders kan worden gewaardeerd of veranderd.

De loop der geschiedenis is alleen onveranderlijk in zijn verleden, omdat men hierop geen greep meer heeft. In het heden en de toekomst is er geen “dwangmatige” loop, zoals U, meneer Schäuble, die zichzelf met deze uitspraak hooguit heeft laten kennen als één van de centrale hoogverraders van Duitsland – die daarnaast het ambt van president van het Duitse parlement bekleedt (schande over u!), ons wilt wijsmaken.

Het bewijs:

– Als de politieke wil er geweest was, zouden de grenzen van Duitsland nu al worden gesloten
Als de politieke wil er geweest was, zouden reeds nu honderdduizenden illegaal hier wonende moslims meteen worden uitgewezen
Als de politieke wil er geweest was, zou aan de islam per direct de status van religie onttrokken geweest zijn -en zou hij niet meer onder de bescherming van vrijheid van religie vallen
Als de politieke wil er geweest was, zou er onmiddellijk een programma worden ingevoerd voor 100-procent remigratie van alle hier wonende moslims – en in hooguit 5 jaar zou Duitsland een islamvrije zone zijn.

Gaat niet? Alleen geschiedkundig onwetenden beweren zoiets.

Na de Tweede Wereldoorlog moesten 13 miljoen Duitsers hun sinds eeuwen overgeërfde landerijen verlaten – en kregen vaak maar 24 uur de tijd om hun bezittingen bij elkaar te pakken en vervolgens het land van hun voorvaderen te verlaten. Wie in deze korte tijd niet gereed was, werd nog in zijn huis neergeschoten.

Al hun bezit – de landerijen, huizen, paarden, varkens, hun werkplaatsen als smid, schrijnwerker, koster, andere handwerkers en wat ook nog meer ging zonder schadeloosstelling over in het bezit van de verdrijvers – of het nu polen, Tsjechen of Russen waren.

Zoals het toen ging, zo gaat het in principe ook nu.

De Duitsers zouden echter de huidige Reconquista humaner vormgeven: het bezit van de moslims wordt opgekocht, niemand zou er ook maar een cent, zijn bijeen gespaarde vermogen of wat dan ook van zijn bezittingen aan verliezen.

Eén ding zou echter duidelijk zijn: er zou een deadline zijn, maar elke moslim, die weigert Duitsland te verlaten, zou met geweld en inclusief zijn hele bezit naar zijn land worden teruggebracht.

Gaat niet? Gaat in tegen de mensenrechten van de VN?

Alles wat het misdadige Merkel-regime in de laatste 12 jaar deed, ging in tegen de nationale en internationale wetten – en ook tegen duidelijke besluiten van het volkerenrecht. En? Hoorden zij of wij een kreet vanuit de VN, de internationale Conventie voor Mensenrechten van Genève, de linkse NGO’s als Human Right Watch (een door Soros in het leven geroepen en betaalde NGO), van het Hoogste Europese Gerechtshof voor de Rechten van de Mens, van staten als de VS, Engeland, Frankrijk, of wie dan ook? Er heerste slechts één ding: Doodse stilte!

De wereld slikt de volkerenmoord op de Duitsers en de Europeanen zwijgend

Daarmee zijn de VN, Unesco, het hele kostbare apparaat van de wereldstaten, overbodig geworden.

De door Merkel, Schäuble en Co. georganiseerde volkerenmoord op de Duitsers – niets anders is het wat Schäuble in zijn bovenstaande citaat zegt – gaat in tegen duidelijke beslissingen van de declaratie der mensenrechten van de VN en tegen het Volkswetboek van Strafrecht van Duitsland en van de Verenigde Naties. En geen hónd die het interesseert.

Zo legt paragraaf 6 van het Volkswetboek van Strafrecht ontwijfelbaar vast waardoor een volkerenmoord wordt gekenmerkt:

(1) Wie met het oogmerk, een nationale, door ras bepaalde, religieuze of etnische groepering als zodanig geheel of ten dele te vernietigen,

 1. een lid van de groepering doodt,
 2. een lid van de groepering zware fysieke of psychische schade, in het bijzonder van de in paragraaf 226 van het Wetboek van Strafrecht beschreven soort toebrengt,
 3. de groepering onder levensomstandigheden stelt, die ertoe kunnen leiden, haar fysieke vernietiging geheel of gedeeltelijk te veroorzaken,
 4. maatregelen afkondigt, die geboorten binnen de groepering moeten verhinderen,
 5. een kind van de groepering met geweld overbrengt naar een andere groepering,

wordt bestraft met levenslange vrijheidsstraf.

De consequenties voor het links-politieke establishment

Levenslange gevangenisstraf voor Schäuble, Merkel, Maas, Gauck, Wulff, alle Groenen, de hele Linkse Partij, het grootste deel van de SPD, nagenoeg alle vakbondsleiders, het grootste deel van de journalisten, bijna alle eigenaren van media en uitgeverijen – en ook de overige volkerenmoordenaars, die als deel van het links-politieke establishment het grootste misdrijf in de geschiedenis der mensheid momenteel in Europa begaan.

Dat zal uw toekomst zijn, meneer Schäuble – en deze loop der geschiedenis is inderdaad niet meer tegen te houden. Omdat hij door mensen, ons, tegenstanders, zal worden doorgevoerd. U zult het, mocht U tot dan toe niet in de hel zijn beland, nog aan den lijve ondervinden.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Dhimmitude, Duitsland, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

53 reacties op Schäuble: “De burgers moeten accepteren dat er steeds meer moslims zijn.”

 1. kampersrene zegt:

  Schäuble: “De burgers moeten accepteren, dat er steeds meer moslims zijn. Hij gaat verder met zijn pleidooi .De burgers moeten ook accepteren dat er meer verkrachtingen zijn , meer moorden en onthoofdingen. Dat hoort bij de cultuur van onze getaande broeders , waar wij respect voor moeten hebben .Indien geen respect dan ben je een racist een islamofoob , een rechtse onrust en haatzaaier en een onverdraagzame .Ik zal zo vlug mogelijk een wetsvoorstel indienen om dat soort onheilzoekers te vervolgen en streng te bestraffen

  Geliked door 2 people

  • Daiyu-ninja zegt:

   kampersrene zegt:
   2 april 2018 om 11:12

   Schäuble: “De burgers moeten accepteren, dat er steeds meer moslims zijn………………….

   Bizar, dat wij burgers dit moeten accepteren, maar hijzelf niet.
   Want politici zorgen er wel voor dat er in hun wijken geen moslims komen te wonen zodat zij niet geconfronteerd worden met wangedrag van moslims en niet door hen lastig gevallen worden. Ze dwingen ons – het volk – iets te accepteren wat zijzelf niet accepteren………..moslims in hun buurt.

   Like

 2. Leo zegt:

  Koot en Bie over dit soort smerige volgevreten zakken :

  Like

  • Wim zegt:

   Dit soort demagogische stigmatisering heeft veel kwaad aangericht en de weg vrij gemaakt voor de idee dat de Obama’s, Klavers, Macrons en Tudeaus ‘het’ veel beter zullen doen, alleen al omdat ze jong zijn. Klinkklare onzin. Het gaat niet om leeftijd. Reagan deed het prima. Trump doet het prima. Maar ook een Sebastian Kurz en een Baudet doen het goed. Het gaat erom waar iemand – jong of oud – voor staat.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Leo 2 april 2018 om 11:27

   Niet alleen vieze ouwe:

   maar ook schadelijke jonge moeten weg, zoals deze, naast z’n grootmoeder:

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Macron is gelukkig.
    Je ziet het aan de blik waar mee hij zijn vrouw bekijkt.
    De man heeft alles.
    Macht, geld.
    En de vrouw van zijn leven…

    Like

   • Wachteres zegt:

    Als jongen van een jaar of zestien schijnt Macron tegen zijn lerares – dat was zij – gezegd te hebben, dat hij later met haar ging trouwen.

    Ze had toen een gezin en kinderen, maar het is wel gebeurd zoals hij het had gepland.

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Je kunt zeggen wat je wilt over Macron maar het is wel een goeie vent. Zorgt goed voor de oudjes; hij verwent haar nog regelmatig! (A)

    Geliked door 1 persoon

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Mannheimer spreekt voor Duitsland. Hij voegt er in één adem aan toe: Europa.
  In Nederland moeten we ons realiseren dat dit evenzeer voor Nederland geldt.
  Mannheimer wil actie tegen de volksmoordenaars. Willen wij dat ook voor wat betreft de Nederlandse elite die evenals in Duitsland ons land vol hebben laten lopen met moslims?
  En die toestroom is nog steeds op gang !!!!
  Mannheimer wil alle moslims Duitsland uit. Goedschiks of kwaadschiks.
  Willen wij hetzelfde voor Nederland?
  Mannheimer zal dat niet in zijn éentje tot stand kunnen brengen.
  Ook hier zal dat niet door een enkeling gedaan kunnen worden.
  In beide landen moeten mensen zich groeperen om dit karwei aan te vangen.
  Er is geen tijd te verliezen.
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 4. Jules Vismale zegt:

  Die Wolfgang Schäuble is een grote huichelaar die eerst uitfoetert dat het antisemitisme zo toeneemt (daar heeft dat linkse tuig toch zelf voor gezorgd met hun extremere moslimvriendjes!) en nou wil hij ook nog dat wij, de autochtoonse Europeanen, MOETEN accepteren dat er meer moslims hier zijn!
  Zowel ik, de autochtoonse Europeanen, de reageerders op E.J. Bron en de webmaster, MOETEN hier helemaal NIKS van jou, jij verzopen ellendeling die met twee monden praat zoals al jouw linkse soortgenoten doen, accepteren al vraag ik me af of jijzelf nog gaat accepteren als een heel stel van de radicale moslims hopelijk een keertje jouw huis overnemen en dan helemaal de vernieling in helpen! Helaas kan het nog veel erger wat de gehate EU-elite met ons van plan is zoals ik op de Dagelijkse Standaard las:

  Veertig euro per persoon extra betalen voor de Europese Unie: als nettobetaler nóg meer gaan betalen

  Het Verenigd Koninkrijk gaat de Europese Unie, wijselijk genoeg, verlaten. Het land heeft een erg verstandige keuze gemaakt door het zinkende schip te verlaten. Als gevolg zal de uitgaven van het VK niet meegeteld worden in de Europese begroting. Er valt een groot gat en is dat soms erg? In principe niet, want er is een land minder en daardoor al minder uitgaven. Zoals u de Europese Unie kent, wil het constant maar meer, meer, meer en nog eens meer!
  Veertig euro extra per persoon om precies te zijn en ze lijken daar haast precies op Holle Bolle Gijs en Heuvelbuik, twee enorme veelvraten uit sprookjes en afgebeeld in de Efteling die vrijwel onverzadigbaar bleken!

  Als een Rupsje Nooitgenoeg (het zijn inderdaad net rupsen die de EU-boom totaal kaalvreten!) wil de Europese Commissie ruim veertig euro extra ontvangen van elke Nederlander. Dat eist EU-begrotingscommissaris Oettinger (ook deze hebberige klootzak heeft totaal NIETS van ons te eisen!) uit Duitsland. Nu al betaalt ons land als koploper van Europa per persoon zo’n 219 euro per jaar mee aan de Brusselse geldpotten. De totale EU-kosten per Nederlander zouden dan jaarlijks 261 euro per persoon (belastingen betalen doet trouwens niemand al graag als de geschiedenis uitwees met rampzalige gevolgen!) gaan bedragen.
  De eurocommissaris die hier verantwoordelijk voor is, de Duitser Günther Oettinger (ja dat biermerk en ik verwacht niet dat hij, gelijk aan koning Poefke uit een album van Suske & Wiske, De koning drink, zich gaat bezatten aan bier en hierna gaat rijmen), verdedigt dit door te zeggen dat dit maar tien cent extra per dag is. Niet zeiken dus, daar hij wil impliceren en als de overheden dit soort retorische trucjes uit gaan halen, door het bedrag zo erg te simplificeren en te bagatelliseren, dan is er iets goed mis.
  In dit geval is het al helemaal mis, want met het VK weg zijn er minder landen over om druk uit te oefenen (hun haat tegen de EU zal hierdoor enorm en nog verder worden aangewakkerd) op de EU om de begroting te stabiliseren of kleiner te maken.

  Het volgende trucje: de noodzaak benadrukken door veiligheid en overleving (die is er allang niet meer door het rampzalige wanbestuur in Brussel!) erbij te halen. Alsof dit soort aspecten alleen door de Europese Unie opgelost kan worden en niet door de lidstaten zelf lidstaten die samenwerken. Heel geniepig, maar ook hier moeten we niet intrappen.
  De Europese politici en ambtenaren zullen alles erbij gaan halen om ‘meer geld’ goed te praten (kim vraag me zelfs af of zij daar nog persoonlijk aan meebetalen). Laten we hier als Nederland en als nettobetaler alstublieft niet aan mee doen. Met dit Kabinet ben ik er alleen verre van zeker van dat ze de rug recht houdt (Mark Rutte heeft alleen totaal geen ruggengraat meer!).

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Ik heb het idee dat het Duitse ‘oerinstinct’ bij veel Duitsers nog aanwezig is. Op een dag zal het iemand / of een groep het niet meer kunnen aanzien en grijpt in! Als dit nog 10, 20 jaar doorgaat is Die Heimat definitief verleden tijd! Niet alleen Duitsland, heel west-Europa verkloot!

  Geliked door 1 persoon

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wat “de Burger” moet accepteren
  valt van verraders niet te leren… !
  .

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  Wat een rotkop heeft die Schäuble! Mag ik zeggen; Moffenkop!!

  Like

 8. Horkor zegt:

  Goed artikel nu de uitvoering nog.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De doodstraf voor die vent, sleep hem en z’n mede krapuul voor een volkstribunaal !!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Zolang hun daden ongestraft blijven gaan ze door !!

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Criminele landverrader Schäuble hoeft zich totaal geen zorgen te maken.
  Hoewel ook hij ‘roomblank’ is, zal hij aan alle onheil weten te ontkomen.

  Eigenlijk zou hij zichzelf zo snel mogelijk van kant moeten maken, dat scheelt weer een ‘vieze blanke’.
  Vind je ook niet, Schäuble? Consequent zijn, hoor!

  In wat voor krankzinnige wereld ‘leven’ we toch? Het onrecht dat ons wordt aangedaan, wordt met de dag groter.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Achtergrond-informatie.

   Schauble is nu al bijna 76 jaar.
   Werd tijdens ’n verkiezingstournee in 1992 door een “verwarde” man neergeschoten, en is vanaf dat moment vanaf het middel verlamd.
   Brengt de helft van z’n leven in ’n rolstoel door.
   Zo zien we hier dus ook weer dat je dit soort verraders niet moet laten neerschieten door “verwarde mannen” maar door professionals.
   Maar het mocht kennelijk weer geen geld kosten.

   Geliked door 2 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   * Tistochwat nog een schandpaal aan het maken is.* 😛

   Like

 12. Williaan zegt:

  Schäuble moet accepteren dat er in de toekomst een vreselijke burgeroorlog zal ontstaan en hij als een van de veroorzakers de geschiedenis in zal gaan.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  https://michael-mannheimer.net/2018/03/15/video-die-grenzenlose-macht-der-bilderberger/

  Wat moeten wij in vredesnaam beginnen om dergelijke machtige ‘demonen’ te verslaan?
  Onze enige wapens bestaan uit een proppenschieter, een zakmes, een busje haarlak en een hooivork.
  En, het allerergste, het merendeel van de ‘landgenoten’, de ‘Europa-genoten’, vindt het blijkbaar allemaal wel prima zoals het nu gaat.
  Ik krijg niet anders dan vuile blikken toegeworpen als ik het over het gevaar van de EU en de islamisering heb.

  NWO, Bilderberg, Club van 300, Trans-atlantici, Vrijmetselaars, Illuminatie, Coudenhove-Kalergi, het Wereld-socialisme, de Wereldbanken, de beide kerken, de vakbonden, de gevestigde westerse partijen. het Vaticaan.

  Daar sta je dan, met je spandoekje… Met je vreedzame protest… Met je rode potloodje in de poppenkast het stemhokje…

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Helaas TTW het spandoekje zal niet helpen.
   Nog wat geduld totdat het steeds krapper wordt voor de grote massa, waarna de vlam in de pan gaat slaan.
   Zo gebeurde het ook bij de franse revolutie.

   Like

 14. A.Ruygrok zegt:

  Ja met zulke verraders aan het roer zullen de burgers ze niet alleen moeten accepteren maar de burgers zullen er ook voor moeten bukken en buigen en zo niet zal het bloed van de burgers als kolkende rivieren door de straten stromen.., door de eeuwen heen en ook heden tendage heeft het veelal agressieve allah volk dit bewezen waar eens christenen woonden in hun midden zie je die niet of nauwelijks meer en ook als ze elkaar niet bevallen slachten ze er lustig op los laat staan ons.., de burgers.
  Want ten diepste haten ze het westen als de pest.
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Met als insteek Europees Duitse vervangingspolitiek is Schäuble bezig met een culturele vernietiging van / onder eigen bevolking. Bizarre ontwikkelingen met als oorsprong de waanzinconferentie in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek van 29 tot 31 mei 1954. (Oude wijn in nieuwe zakken)

  Like

 16. Jade zegt:

  De doodstraf voor die vent…
  Ik hoop toch zo dat er iemand opstaat,
  en het startschot geeft om al die klootzakken
  aan te pakken. Niets doen is namelijk zelfmoord.

  Like

  • BertG. zegt:

   Weg lopen zal ie niet doen, als ze achter ‘m aan zitten.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De man heeft vier kinderen die ook weer kinderen hebben.
    Dit blijkt dus voor beroepspolitici geen enkel bezwaar te zijn hun “Omvolkingsproject-Ge-islamiseert-Duitsland” met hernieuwde kracht voort te zetten.
    Met die wetenschap gewapend zouden we iets moeten bedenken om deze moordenaar van zijn eigen volk van mening te kunnen laten veranderen.
    Tsja.
    Wat moeten we dáár nu eens voor bedenken.
    Laten we beginnen met terug te denken aan “Nacht Und Nebel.”

    Like

   • Bas zegt:

    De man heeft vier kinderen die ook weer kinderen hebben.

    Je zal ze kleinkind maar wezen !

    Like

 17. Hovawart zegt:

  Van een democratie naar een autocratie in 2 decennia, en naar een eerste en tweede Europese burgeroorlog.
  De strijders van allah zijn al in grote getalen onder de westerse bevolking, bereid, bewapend en georganiseerd, geïnfiltreerd en beschikken over alle benodigde data over mogelijke tegenstand.
  De opperturk Erdogannef heeft zijn dreigementen al veelvuldig uitgesproken, hij heeft zijn leger van de (reeds gelande) paramilitaire organisatie tot zijn beschikking en zal het westen binnen 3 werkdagen kunnen bezetten/ontwrichten.
  Het geheel van al deze (ingeburgerde) groepen en partijen is voor velen een overmacht van het Turks fascisme. Het eigen totalitair of fascistisch karakter van het Turks fascisme van Erdogannef wordt door politici en inlichtingsdiensten in Europa echter niet erkend. In discussies worden al de Turkse dreigementen ten onrechte veelal afgedaan als zijnde een uit de hand gelopen links-rechtspolemiek. Door drogredenen, intimidatie, taboevorming, groepsdruk of zelfcensuur zijn dit soort zaken in de politiek moeilijk te bespreken, zonder direct als racist te worden betiteld, maar het ongestraft uitrollen van de Jihadvlag bij de sokkel van de dokwerker, een overduidelijke provocatie, waar men in dit land mee om gaat alsof het de normaalste handelingen van de moderne samenleving zijn…..
  “De burgers zijn gewoon te laf, zij zijn door de scholen en de media geïndoctrineerd en willen/kunnen niet zien wat er gebeurd’, bij het overstijgen van de 1% islamieten binnen een niet-islamietische samenleving is er namelijk al sprake van segregatie, de wortelrot van onze beschaving.
  De EU wordt gespleten door gewelddadige incidenten, waarbij de talloze steekincidentjes in de EU-steden al niet-noemenswaardig nieuws zijn geworden, een 80-jarige vrouw doodgestoken word gevonden in haar leeggeroofde appartement, als een daad van een verward persoon worden verzwegen, binnenkort zullen er kristalnachtjes als vandalisme worden vertaald, en optochten met Palestijnse en Turkse vlaggetjes (net als de wekelijkse invasie in Londen) behoren tot een viering van ‘onze’ vrijheid van meningsuiting en godsdienst of levensovertuiging…….maar christelijke vieringen en herdenkingen zullen binnenkort echter wel verboden gaan worden.

  Like

 18. droevige mof zegt:

  Sinds de oprichting van het Duitse Rijk in 1871 hebben Duitse heersers nooit hun verkeerde beslissingen herzien uit begrip. Het land moest eerst in puin liggen en ook de buurlanden.
  Waarom zou het nu anders zijn?

  Like

  • theresageissler zegt:

   Misschien omdat de doelstelling deze keer het tegenovergestelde is, Droevige Mof?
   Eerder was de intentie altijd, het land zèlf gróót te maken en het Duitse volk machtig, ook al waren de aangewende middelen nóg zo verkeerd. Maar dat idéé konden volk èn heersers samen nog méévoelen.
   Nú heerst er de tendens van “weg-met-ons”. Daarbij staat de bestuurlijke elite lijnrecht tegenover het -oorspronkelijke- volk.
   Kon tenslotte tóch nog wel eens wat uitmaken.

   Like

   • droevige mof zegt:

    Ik ben van beroep arts en woon en werk in Keulen. In dit opzicht heb ik veel contacten met mensen uit alle lagen van de bevolking.
    Ik kan teminste in deze stad geen revolutionair potentieel vinden in de bevolking. En zelfs als de AfD tot 30% komt, is het 70% tegen. (En indien nodig worden de verkiezingsresultaten vervalst)
    Het zal alleen iets in de gedachten en harten veranderen als er grote gebeurtenissen zijn die het onmogelijk maken om de leugens meer te geloven. Mijn moeder vertelde me dat toen Keulen in 1944 in puin lag, een meerderheid van de burgers nog steeds in de uiteindelijke overwinning (Endsieg) geloofde. Pas toen de Britse tanks door de gebombardeerde stad reden waren ze overtuigd.
    Ik blijf erbij, Duitsers leren meestal alleen empirisch.

    Geliked door 5 people

   • Wachteres zegt:

    Het is waar ik woon niet anders, @droevige mof.

    De Duitsers geloven werkelijk dat Merkel slechts een aantal tienduizenden vluchtelingen heeft binnen gehaald, die over een paar jaar allemaal weer weggaan.

    Dus wat is het probleem? En het zijn hoogopgeleide mensen die dit serieus beweren.

    Ach, in Nederland is het niet beter, denk ik.

    Veel mensen moeten de harde werkelijkheid eerst zelf ervaren.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 3 april 2018 om 21:03

    Veel mensen moeten de harde werkelijkheid eerst zelf ervaren.

    Zelfs dán blijven ze nog kwaken dat ‘het hun eigen schuld is’ en ‘hadden ze maar toleranter moeten zijn voor die arme, nieuwe Joden’.

    Like

 19. Pietersen zegt:

  Het willens en wetens toelaten van moslims die niet inpasbaar zijn in onze maatschappij noemt deze imbeciel ‘het verloop van de geschiedenis’.
  Je zou hem toch zo tegen de muur zetten.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Er moeten toch nog wel wat balpennen en vulpennen uit de tijd van de “Koude Oorlog” over zijn.
   Ik heb alle films van James Bond thuis.,
   Ik zal eens zien of er ook nog schoenen met uitschuifbare vlijmscherpe dolkpunten zijn.
   Met dat Indianengif dat al werkt als je er alleen maar naar kijkt.
   Moet toch geen probleem zijn.
   Ik heb nog ’n doos ontplofbare sigaren die ze ten tijde van de “Varkensbaai-invasie” tegen
   Fidel Castro hebben ingezet.
   De doos is open maar de sigaren zijn er nog, mèt bandje.
   Als je het bandje lostrekt ontploft de hele doos, dus dat moet lukken.

   Geliked door 1 persoon

 20. Jean zegt:

  Kan iemand die idioot duidelijk maken dat wij Europeanen NIETS MOETEN als het moslims betreft?
  Voor alle duidelijkheid: Wij Willen Geen Islamieten In Europa, vroeger niet, nu niet en nooit niet en wij zullen NOOIT toegevingen doen aan islamieten ook al plegen de EU lafaards dagelijks verraad én kwaad.

  Like

  • fleckie zegt:

   TYpisch dat dat soort lui,( net alsMerkel) in ‘rustige’ omgevingen willen wonen,MET veel ruimte om hun behuizingen, grote percelen dus! Waarop eventueel net als op het perceel van Merkel beslist de mogelijkheid aanwezig is. diverse kleinere prefab-woningen te plaatsen!! I.v.m …….Kennismaking met de aard van de binnendringers, die men zonder protest. laat binnenstromen!, maar zelfs nog bevordert!.

   Like

 21. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/04/01/studie-70-van-de-europeanen-ziet-de-snelle-bevolkingsgroei-van-moslims-als-een-ernstige-bedreiging/
  Studie: 70% van de Europeanen ziet de snelle bevolkingsgroei van moslims als een serieuze bedreiging
  Een grote meerderheid van de Europeanen maakt zich in toenemende mate zorgen over de snelle bevolkingsgroei van moslims, blijkt uit een onderzoek in februari van de Századvég Foundation.

  Like

 22. hans zegt:

  Weet je deze DRAMMERS moet je net als Rutte die elke keer alles weg-lacht net zolang op hun BEK SLAAN totdat ze iets anders zeggen of niks meer zeggen! Geloof me die tijd komt snel!

  Like

 23. hans zegt:

  Daarna tegen de wand!

  Like

 24. Henk.V zegt:

  Het is buiten kijf dat – gelet op de uitwerking van haar politieke agenda- de EU als een zwaar criminele organisatie moet worden gezien. Dit logge bestuurslichaam wordt onder meer gevoed en ideologisch aangestuurd door personen en organisaties die door Mannheimer met name worden genoemd: NWO, Bilderberg, Club van 300, Trans-atlantici, Vrijmetselaars, Illuminatie, Coudenhove-Kalergi, het Wereld-socialisme, de Wereldbanken, de beide kerken, de vakbonden, de gevestigde westerse partijen. het Vaticaan.

  Dit netwerk van spelers die zich bezighouden met het knutselen aan een zogenaamde stabiele, rechtvaardig wereldordening beschikt over onvoorstelbaar veel geld. De belangen van de ”man of vrouw in de straat” staan gewoonlijk niet op de agenda.

  Het ”gewone volk” wordt niet de mond gegund. Waarschijnlijk beschikt het ‘’klootjesvolk’’ over te weinig INZICHT in de ogen van de hogere klassen, omdat men de uitwerking van het mooie gedachtegoed dat de elites bezielt verkeerd beoordeelt. Alleen de plannenmakers van voldoend niveau zien alles in het juiste perspectief. Natuurlijk heeft het gewone volk een basaal soort ervaringskennis opgedaan en de veranderen de levensomstandigheden worden vaak door hen als onprettig ervaren en deze gevoelens worden door het volk tot uiting gebracht. De elites begrijpen dat ook wel, maar de vernieuwing die zich uiteindelijk uitbetaalt in een onvoorstelbaar verrijkte, veelkleurige samenleving zullen de negatieve uitingen uiteindelijk doen verstommen. Dus de toenemende uitingen van afkeuring moet men dus negeren. Die hebben dan ook geen invloed op het ”hogere beleid.” Ervaringsinzicht telt dus niet mee .Het gaat om de grote droom, om een prachtige theorie. De rijke elites kunnen zich deze minzame houding van negeren veroorloven, omdat zij zelf zelden in de problemen zullen komen, wanneer er echt ”stront aan de knikker komt”. Zij zullen -als het even kan’- uitwijken naar veiliger oorden en vandaar veel ach en wee roepen en het lijdende volk bemoedigend en begripvol toespreken..

  Ook in onze glorierijke vaderlandse geschiedenis van onvoorstelbare moed, daadkracht en erg veel verzet tijdens de Duitse bezetting konden wij zien hoe geweldig motiverend de ‘’bemoediging op veilige afstand’’ werkte.

  Een deel van het geld van de wereld manipulators wordt in principe ruimhartig ter beschikking gesteld aan IEDEREEN die vatbaar is voor corruptie en die zich in een positie bevindt waarin men vorm kan geven aan de komst van nieuwe wereld. In de nieuwe ordening van de westerse wereld zal er sprake zal zijn van terugdringing van de aanwezigheid en invloed van het blanke ras en de godsdiensten die hen inspireerden.

  Kortom in de nieuwe wereld is nauwelijks nog plaats voor blank en de religieuze opvattingen van blank. Dit aspect zou vooral de christelijke lezers van de site zeer bij de les moeten brengen en de ogen WIJD openen!

  IN HET NIEUWE EUROPA ZAL AAN DE DOMINANTIE VAN DE JOODS-CHRISTELIJKE CULTUUR DEFINITIEF EEN EINDE ZIJN GEMAAKT.

  Stemmen jullie daarmee in christelijke lezers??

  De dominantie zal worden overgeheveld naar raciaal vermengd volk dat wordt geïnspireerd door de islam. En waar de islam voor staat hoef ik verder niet uiteen te zetten. De kunstmatige gecreëerde groep die de elites nu in het spel brengen heeft – in de loop der eeuwen – nagenoeg zelf niets substantieels bijgedragen aan de glorietijd van ons ooit zo trotse werelddeel. IN GEEN ENKEL opzicht. Dat maakt de ruggengraatloze houding van probleemloze capitulatie van veel westerse mensen voor de nieuwe orde ronduit verbazingwekkend!

  Wie heeft het recht om ONS de maat te nemen? WIE? ”Blank” ligt al tijden onder drammerig, links vuur en het is tot dusver een teken zwakte van ”blank” dat het zich het ongefundeerde gebazel over schuld en boete laat aanleunen. Dat moet afgelopen zijn. Schäuble verkoopt ongegeneerd zijn land en volk en -inderdaad- hij wordt medeplichtig aan het zware misdrijf dat genocide heet. .Maar wij moeten helaas vaststellen dat hij slechts één van de zeer vele bedrijvers van impliciete genocide is:

  Immers, iedere politiek correcte politicus, iedere journalist, ieder staatshoofd, ja IEDER mens (ongeacht de status die hij of zij in de samenleving geniet) die invloed kan uitoefenen in situaties waar besluiten moeten worden genomen, iedere jurist, politieagent, iedere leerkracht en geestelijke en die de komst van de door Schäuble geschetste ”loop der geschiedenis” met open armen tegemoet treedt, is eigenlijk impliciet schuldig, misschien niet op de prominente manier waar Schäuble te werk gaat. maar toch!

  Het is zoals Mannheimer zegt: de loop de dingen is altijd MENSENWERK geweest, dus NOOIT een onontkoombaar natuur proces. Dus is er een ommekeer mogelijk ,waarbij nadrukkelijk moet worden gesteld dat de omkering van het verderf dat over ons wordt massaal moet worden GEWILD. De meerderheid van de burgers moet de wens hebben zich te verlossen van het kwaad dat politiek correct heet.

  Mannheimer kan zijn scherp geformuleerde oproep doen omdat de Duitsers door de wet op actief verzet tegen misstanden wordt gegund, opdat de democratie zal worden hersteld. Dit recht is een machtig wapen. Ik had zoiets graag in de Nederlandse grondwet zien staan.

  Wij doen er goed aan elk woord dat deze bevlogen commentator spreekt of schrijft ons eigen te maken. Opdat de westerse wereld in actie komt en de scheefgroei beëindigt. De elites in ons eigen land en onze vertegenwoordiger in de top EU hebben ladingen schuld op hun schouders geladen door het Duitse voorbeeld te volgen en de islam ongewenst veel bewegingsruimte te verschaffen.

  Wij weten dat de heer Timmermans nogal in omvang toeneemt en misschien symboliseert zijn toename in gewicht de staat van zijn ego. Maar in een geesteshouding van ongebreidelde eigendunk veroorloofde deze meneer zich wat geschiedkundige vrijheden. Zo merkte hij, onlangs in Brussel . in een gesprek met een afvaardiging van Europese imams hrt volgende op: ”De islam maakte deel van Europa in het verleden (door massale gewelddadige veroveringen, H.V): de islam maakt nu deel uit van Europa ( dank zij ”Im Erika” uit Berlijn met haar onbegrensd, actieve uitnodigingspolitiek, H.V) EN de islam zal ook in de toekomst deel uitmaken van Europa.’’ Welja, matig je maar wat aan Timmermans.!

  Spreek je ook namens de Nederlandse burgers? Weet je wel hoe aanmatigend je optreedt? Tegen jouw plannen zeggen wij dus : ‘’NEE, NEE en nog eens NEE, jij hoogmoedige mafketel.!’’

  En doet Rubberen Rutte het beter, onze flexibele, welbespraakte sterk communicerende minister president die zich moeiteloos al babbelend kan bevrijden van elke blaam, terwijl hij moeiteloos de macht van ons land aan Brussel overdraagt en twee ministers heeft geaccepteerde die de democratie niet bevorderen de afkeer van Israël versterken??

  Rutte maakt zich zorgen over de toename van het antisemitisme in ons land. Goed zo , Marx Rutte, zoiets doet het goed bij het volk. maar nu wil ik graag een antwoord op een belangrijke vraag: Zou het kunnen zijn dat OOK U het antisemitische met scheepsladingen binnen haalt?

  Ik hoop dat Mannheimer’s woorden in vervulling gaan. Per slot van rekening was er ooit een bepaalde gewoonte in ons land, waardoor alles weer fris en schoon werd: VOORJAARSSCHOONMAAK..

  Ik ben voor een politieke voorjaarsschoonmaak….

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s