Timmermans. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", asielwaanzin, EUSSR, Frans Timmermans, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Links fascisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Timmermans. . .

 1. Hovawart zegt:

  Waren alle keuzes in het leven maar zo simpel als Timmermans.

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel Nederlanders het bestaan afweten van deze Landverrader / psychopaat!! De meerderheid van de Domme Hollanders is helemaal niet geïnteresseerd in politiek en weet amper wat er allemaal in Brussel bekokstooft wordt! Met dank aan Timmermans en zijn trawanten komt er zwz ‘WAR’! Kan niet uitblijven bij zo’n GROTE VERSTORING van de stabiliteit in Europa. De gem. Europeaan verkeert nog in De Zoete Droom van de Verzorgingsmaatschappij. Maar bij een ernstige economische crisis oid. (en die komt!), flikkert De Hele Tent ineen en wordt men (te laat) wakker. De geschiedenis herhaalt zichzelf!

  Geliked door 2 people

  • So true!!
   Addiction van wieg tot graf (vesoiginstaat op zijn hagenees)is men totaal onwetend en volledig weerloos

   L’histoire se repete

   Like

  • Jean zegt:

   Zou er nog een grotere lafaard in dat EU gedrocht rondlopen?
   Ja en die is elke dag poepezat en die Italiaanse troela staat ook op dat niveau.
   Conclusie: dat EU gedrocht opdoeken dat geeft een win-win resultaat:
   1- veel minder lafaards aan de vreet te houden.
   2- miljarden euro’s besparingen die nu rondgedeeld worden aan corrupte regimes in Afrika.

   Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Wat kijkt Franske toch bezorgd en ernstig uit z’n wijze oogjes.
  Soms droom ik ervan dat-ie in z’n blote reet in dit ding staat, de hypocriete blubberkwal, en dat het dan heel hard begint te hagelen.

  Mooi apparaatje, hè? Heb ik zelf vorige week even snel getimmerd van een paar plankjes die ik nog in de schuur had liggen. Zou ik de opening voor die nek wat groter moeten maken?

  Franske is zelf ook best creatief, maar dan niet met hout, maar met papier:

  Geliked door 2 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Tistochwat 2 april 2018 om 14:12:

   Ik vind wat jij maakt véél creatiever en ook nog eens doelmatiger bovendien!
   Ik zou de gaten zo laten; gewoon flink aanduwen en je heb wellicht nog wel een paar betonnen opsluitbanden over van de bestrating die je zelf heb aangelegd?
   Gewoon die banden bovenop met stevig touw strak aanbinden!

   Geliked door 2 people

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    “heb” moet zijn “hebt” uiteraard.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ I.K. Bennurklaarmee 2 april 2018 om 15:37

    Hartelijk dank voor deze waardevolle tip!

    Like

   • BertG. zegt:

    Tis, ik denk dat je eens zo’n pakket als photoshop moet gaan proberen.
    Waarmee Jan ook afbeeldingen mee in mekaar knutselend.
    Foto’s die niet bestaan .

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 2 april 2018 om 16:52

    Ik heb wel een paar simpele programmaatjes om foto’s in elkaar te knutselen, maar de laatste tijd staat mijn hoofd daar niet zo naar. Ik kan me er gewoon niet toe zetten. 😦

    Like

  • koddebeier zegt:

   Ik vind een guillotine mooier !!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ koddebeier 2 april 2018 om 17:19

    Toevallig heb ik een guillotine hier in huis staan.
    Weliswaar schaal 1:12, maar een lust voor het oog.
    Schitterende apparaten zijn dat ook.
    En uitstekend inzetbaar na de schandpaal.

    Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   Franske is ongeveer 1.85m en weegt iets van 200 pond.
   Dat betekent dat het touw 70 cm vrije ruimte moet hebben boven de strop wanneer je het luik onder zijn voetjes laat weg klappen om zijn dikke nek te breken. Daar zijn in Engeland in het nog niet zo verre verleden hele tabellen voor uitgewerkt.
   Een heel snelle en efficiente manier van de doodstraf, die ze wat mij betreft weer moesten invoeren.

   Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Nu moet je mij niet wijsmaken dat Timmermens niet handig is Ik heb dat in de kleuterklas ook eens geprobeerd , zonder resultaat !

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   De poppetjes in zijn handen hebben de verkeerde kleur.

   Like

 4. Peter zegt:

  Deze , met behulp van onze centen , volgevreten PvdA’er heeft niet het recht om een koers te bepalen voor ons continent.
  De meerderheid ( waar ik toebehoor ) wil behoud van ONZE cultuur.
  Geen moslims en zwerfnegers die onze waarden trachten te veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Die vent moeten ze aan zijn kloten ophangen ergens in het bos…
  Wat een DWEIL is die kerel….schaam me dood dat ik Nederlander ben met zo’n EIKEL!

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  De e.u. in brussel is het uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg club.

  Like

  • fleckie zegt:

   En…….de BILDERBERGERS zullen ZEKER de vertegenwoordiger van de JEZUIETEN- VATICAAN-NIEUWE WERELDORDE KENNEN!…en..af en toe onder mom van op zogenaamde audiëntie bij de paus gaan, ( en niet alleen bij de huidige paus!!). ……….HET. Vaticaan is de grootste ‘KRACHTSFACTOR!! ter wereld, met zijn tentakels!!

   Like

 7. Pietersen zegt:

  ‘Oorlog’ zegt de psychopaat.
  Met wie dan, zeg het eens piskijker.

  Like

 8. Astrid zegt:

  Ik heb geen enkele twijfel dat het EU-monster een wisse dood wacht, maar eerst zullen de aanhangers [lees;: ideologische en economische belanghebbenden] het ons nog extra lastig maken, door ons nóg verder te overspoelen met maatschappij-ontwrichtende beroepsnarcisten van de moslimse persuasie.
  Dus het wordt sowieso knokken voor ons eigen behoud, maar het monster kan eenvoudigweg niet blijven voortbestaan, omdat steeds meer mensen het democratie-vijandige karakter ervan gaan doorzien. De armoede en woningnood nemen toe, geweld overheerst alle nieuws en de chronische voorkeursbehandeling van de zogenaamde vluchtelingen [lees: economische profiteurs] zet natuurlijk veel extra kwaad bloed, omdat ze vrijwel allemaal arrogant en veeleisend zijn en ze er nooit iets voor terug zullen doen. Zij uiten hun ‘dankbaarheid’ voor alles dat ze krijgen middels volstrekt onacceptabel wangedrag met grote minachting voor de burgers die wel betalen voor hun levenskosten. En zij maar feesten, vernielen, roven, verkrachten, moorden en tussentijds op vakantie gaan naar het thuisland, waarvan ze gevlucht zouden zijn…. Welk gezond mens nodigt dat soort mentaal gestoorde wildemannen vrijwillig uit?
  Afijn, hoe meer burgers het EU- omvolkingscomplot doorzien als onderdeel van een nog groter complot [N.W.O.], des te eerder we tot tegenacties kunnen overgaan. Uiteindelijk is het volk altijd machtiger dan wie dan ook, als het maar boos genoeg is en als het maar niet zo afwachtend en angstig zou zijn. Het blijft lastig, want we worden in feite gedwongen om op een lager niveau te functioneren dan ons waardig is, omdat we worden geregeerd en geterroriseerd door narcisten en dat zijn per definitie lieden van een lage rangorde, net als de Kerk, maar die laatste is grotendeels uit de mode geraakt, dus hebben we inmiddels met alternatieve mangel-methoden te maken…….

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Dat is geen simpele keuze…..dit is een dictatoriale opdracht van hem en de EU. HIJ heeft daar als ONgekozen EU-politicus helemaal niets over te zeggen. En dit soort beslissingen is aan de volkeren van Europa! Wie denkt hij wel dat hij is die omhooggevallen PvdA’er? Soms ook lid van Illuminati zoals zijn vriend Juncker en beiden betaalt door SOROS!? Net zoals die Merkel en de socialisten van de SPD?

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Ja Exmarine man,..en wat doen wij eraan?? Helemaal niets, we hadden daar in Brussel al met 5000 man moeten staan vol bepakt en zwaarbewapend om dat gruis duidelijk te maken dat hun einde ook zomaar kan naderen, hadden wij in Europa ook recht op wapenbezit zoals in de USA, dan wil ik het nog wel eens zien, en toch heb ik het gevoel dat het niet meer lang zal duren voordat de pleuris uitbreekt!

   Geliked door 1 persoon

 10. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  ” (Klik op de afbeelding voor groter beeld) ”
  Kijk wel uit! Het is al afschrikwekkend genoeg zo!!

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Het Europagebouw in Brussel danken wij aan de grootmoedige donatie van Soros, (ook de uitgebreide wijnkaart en exquise keuken) waarvoor eeuwige steun en dank namens de pawns of the Soros puppeteers …
  ps, excuus voor het niet vertalen.

  Like

 12. N.E. Derlander zegt:

  De autochtone hardwerkende Nederlander wordt geholpen door Ozturk (Dacht), die de hardwerkende Nederlanders belachelijk maakt, omdat Denk (dacht) met 4 zetels in Rotterdam gewonnen hebben.

  Like

 13. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Zie je hoe hij met een “staredown” ons al probeert te intimideren? De hufter!!

  Geliked door 1 persoon

 14. Taljaard zegt:

  Off topic;
  Winnie Mandela is overleden.
  Moge zij autobandbranden in de hel!

  Geliked door 2 people

 15. M. zegt:

  Diversiteit is juist waar oorlog mee veroorzaakt word dus weer wat satanisch geklets van Timmermans. Niets nieuws onder de twee zonnen.

  Like

 16. ReaGluurder zegt:

  ‘k Hoor een hap en een snap op tv over Crooswijk / Rotterdam. Wat overheerst is dat Rotterdam is verpest / verkloot! Maar dat wisten we al! Éen van de schuldigen is bovenstaand heerschap; Franske Timmermans! En nog een hele rits Landverraders! Wij kennen hun namen!!

  Like

 17. hans zegt:

  Hij heeft echt niet door dat het binnenkort afgelopen is ha ha.

  Like

 18. kampersrene zegt:

  Ik had een droom …Ik zag een groot beeld van Timmermans met een kroon en een fakkel in zijn hand Het was een geschenk van de pracht Islamlanden Het werd het vrijheidsbeeld van Europa voor gelovige vrome Islamieten waar ze in alle vrijheid kunnen M…..en V….Toen werd ik wakker ,badend in mijn zweet …..ik ben er nog niet …goe…van

  Geliked door 1 persoon

 19. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/04/Moorden-en-misdaden-Londen-stijgen-tientallen-procenten-onder-moslim-burgemeester
  Migranten mogen niet meer als aparte categorie worden benaderd of benoemd, met als gevolg 40% meer moorden in slechts 3 jaar tijd (exclusief terreuraanslagen) – Burgemeester Khan verbood in de gaten houden teruggekeerde ISIS terroristen

  Like

 20. Anton Haksteeg zegt:

  Timmermans is de idiootdie de PvdA naar Brussel stuurde omdat ie voor Den Haag niet bij de tijd genoeg was en nu doet hij wat Jucker beveelt. Dus inderdaad die twee naast elkaar hangen is het beste en wij uit de E.U en grenzen dicht nadat het moslim tuig verwijderd is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s