Taalmaffia ontmaskerd: Duizenden vervalste taalcertificaten om een verblijfsvergunning te bemachtigen

Screenshot_187

(Vertaling: E.J. Bron)

WENEN – In Oostenrijk zorgt een blijkbaar levendige handel in vervalste taalcertificaten om daarmee een verblijfsvergunning te bemachtigen voor verontwaardiging. Maar dat is nu afgelopen: na jarenlang werken lukte het onderzoekers een regelrecht maffianetwerk op te blazen. De daders verschaften duizenden buitenlanders vervalste taalcertificaten – en incasseerden daar miljoenen bedragen mee.

Duits - Zuerst

Een eerste spoor leidde naar een groep daders in Wenen-Ottakring. De mannen exploiteerden een taalinstituut met licentie, dat massaal taaldiploma´s uitreikte. Deze golden sinds enkele jaren als voorwaarde voor een verblijfsvergunning in Oostenrijk.

Onder dE Nu ontmaskerde verdachten bevinden zich ook een advocaat en zijn vrouw. Ook in Graz werd tegelijkertijd onderzoek gedaan. Hier kon bij de verdachten behalve de vervalste diploma´s nog een hele serie andere delicten worden bewezen.

De “taaldiploma maffia” toont alle kenmerken van georganiseerde criminaliteit: 25 hoofddaders – onder hen maar twee “Oostenrijkers” (ingeburgerd of “echt” werd niet bekend) – handelden in tien groepen daders, waaronder complete taalinstituten. Ruim 80 handlangers hielpen mee, ze verstuurden de vervalsingen na contact te maken op Facebook deels met de post vanuit Bosnië – en streken daarvoor een bedrag tussen de € 100,- en € 2700,- op.

Met de diploma´s wilden duizenden buitenlanders een Oostenrijkse verblijfsvergunning bemachtigen. De laatste actie van de politie vond op 9 maart plaats in Klosterneuburg. Alleen bij deze groep konden al 600 zaken worden bewezen. In totaal gaat het om meer dan 8000 aangiftes vanwege vervalste diploma´s.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Maffia, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Taalmaffia ontmaskerd: Duizenden vervalste taalcertificaten om een verblijfsvergunning te bemachtigen

 1. Republikein zegt:

  De staatsmaffia vond het goed.
  Enfin, hoorde ik net, niet geschikt voor kinderen, ouderlijk toezicht wordt geadviseerd.
  Wat een totaal krankzinnigheidsinstituut.
  Galgje.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  En wat gaat er nu gebeuren met al diegenen die een vervalst taalcertificaat in handen hebben? Die a.h.w. hun verblijf op oneerlijke gronden geregeld hebben? Worden ze het land uitgezet?

  Like

 3. Hb.schwarz zegt:

  Schandalige onverantwoordelijke controle!
  We worden belazerd waar we bijstaan!
  Ongelofelijkndat dit mogelijk is.

  Like

 4. Mary zegt:

  Mooi diegene die vervalste papieren hebben en een verblijfsvergunning kunnen dus opgespoord worden, direct geschrapt worden en op het vliegtuig naar hun “thuisland” of op welk stuk land dan ook buiten Europa gedropt worden, woestijn zat.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Voor 5 jaar de cel in met die maffia. De asiel Industrie gedijt goed.

  Like

 6. Peter zegt:

  Weet iemand hoe het hier gaat met de inburgeringscursussen ?

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Om de Bron lezers wat op te vrolijken
  Brief van een Vlaamse dokter !!!

  IK HEB IN JANUARI EEN KNIEPROTHESE GEHAD. DIT WAS 2 MAAND OP VOORHAND DOOR DE DOKTER GEPLAND. IK HAD EEN KAMER ALLEEN AANGEVRAAGD. BIJ OPNAME WAS DEZE NIET TER BESCHIKKING OMDAT ER BEPAALDE PERSONEN DE 1 PERSOONSKAMERS OPEISEN VOOR HUN GELOOF.
  DE ENIGE KAMER TER BESCHIKKING WAS EEN KAMER MET 4 PERSONEN (EIGENLIJK ACHTERAF GEEN SPIJT VAN GEHAD ) BEHALVE 1 BED DAT NOG MOEST BEZET WORDEN . WAT DACHT U, EEN ROMA VROUW DIE NOG NIET INGESCHREVEN WAS IN BELGIE MOEST EEN RUGOPERATIE LATEN DOEN . DEZE WAS VERGEZELD VAN EEN TOLK EN EISTE DAT HAAR BABY 1.5 JAAR OUD BIJ HAAR MOEST BLIJVEN. DE BABY MOEST NOG BORSTVOEDING KRIJGEN. UITEINDELIJK HEBBEN ZE BESLIST DAT DIT NIET KON .
  ALS WIJ NAAR HET ZIEKENHUIS GAAN MOETEN WIJ ALLES VAN WASGERIEF MEEBRENGEN. ZIJ NIET. ZIJ KREEG ALLE DAGEN PROPERE HANDDOEKEN ,WASHANDJES,TANDPASTA ,ONDERGOED EN SLAAPJAPONNEN.
  VOOR HAAR WAS ZELFS HET REVALIDATIECENTRUM AL GEREGELD WAAR ZE NA HET ZIEKENHUIS NAAR TOE KON. EEN MEDEKAMERGENOOT DIE DAT AL EEN MAAND OP VOORHAND HAD AANGEVRAAGD HAD GEEN PLAATS EN MOEST HAAR PLAN MAAR TREKKEN .
  UITEINDELIJK HEEFT ZE IN EEN ANDER REVALIDATIE CENTRUM EEN PLAATS GEKREGEN TUSSEN DE MENSEN DIE ZEER ZWAAR ZIEK WAREN.
  EN DAN MAAR ZEGGEN DAT DE BUITENLANDERS GEEN VOORRANG HEBBEN OP DE ECHTE BELGEN , IK DENK DAAR ONDERTUSSEN AL HEEL ANDERS OVER.
  GROETJES
  Dit bericht gekregen van dokter Rita De Doncker, oogarts, dochter van Adelson en Annie De Doncker –Van Vaerenbergh

  ’t Wordt héél erg in België

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Kan je dat ook schrijven zónder al die hoofdletters? Het leest niet prettig en komt erg schreeuwerig over.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Jean zegt:

   ’t Wordt héél erg in België???
   Sorry, het IS al heel erg in België en nog blijven Belgen die lafaards van rood én groen steunen, of die zijn medeschuldig of die zijn stekeblind…

   Like

  • BertG. zegt:

   En misschien had je ook niet de echte namen moeten vermelden, als dat de echte namen zijn van deze mensen als in een bericht.

   Like

  • Anneke zegt:

   De buitenlander, nwe. medelanders hebben al járen voorrang op de autochtoon !!! Heb het zelf, op de werkvloer moeten ervaren. De autochtoon, is (véél) te prijzig en te mondig…Máár véél ontwikkelder en dus ruimdenkender, dan de nieuwkomers.

   Like

 8. BertG. zegt:

  Wordt er dan niet even een testje gedaan als ze zo’n taal certificaat overleggen, of nemen ze klakkeloos aan dat het wel zal kloppen als ze de paspoorten uitdelen.
  Binnen 2 min. zou toch iedereen door de mand vallen, of ben ik nou gek.

  Ach, hier hebben ze hele scholen waar ze je vanaf sturen met “diploma’s” waar geen hond op zit te wachten.
  Worden cijferlijsten zo verdraait dat het ook net echt lijkt dat alles echt en officieel is om beter voor de dag te komen.
  Dat zijn dan toch ook min of meer valse certificaten, want veel leren ze er niet meer.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @BertG.

   En maar klagen dat ze op de arbeidsmarkt gediscrimineerd worden. Waarom zou dat nou zijn?

   Like

   • Anneke zegt:

    Velen hebben voorrang, op de autochtone Nederlander. ZEKER, de lager – en gemiddeld geschoolde..Zie mijn reactie van 16:24-u. Velen willen niet eens actief, de werkvloer op. Velen zijn stukken minder ontwikkeld in hun doen en laten; ect. “Houden liever, hun bedelhandje op en hebben in het (verlaten) thuisland nog een riante reserve…”. BEDROG viert hoogtij !!! Al decennia lang…De oude WAO rechten zijn niet zonder reden door Balkenende aan banden gelegd, eveneens de bijstand- en ww-rechten!!! Helaas moeten de niet-bedriegers hier onder lijden !!!

    Like

 9. Pietersen zegt:

  Loop het centrum eens in van een grote stad in de Randstad. Blanke autochtone Nederlanders zie je bijna niet meer, er moeten enorme lekken zijn wat betreft de toestroom van met name islamieten en Afrikanen, en dan bedoel ik niet degenen die asiel of een verblijfstatus hebben gekregen waarvan wij dus officieel af weten en die in statistisch bekend zijn.

  Mijn ervaring is : Ieder jaar worden het er meer, en niet zo maar een beetje meer, maar tienduizenden, misschien zelfs honderdduizenden meer. Van alle kanten komt de rottigheid toegestroomd, illegalen worden niet uitgezet, islamieten halen legaal of niet legaal bruiden uit het buitenland, afgewezen asielzoekers kunnen niet worden uitgezet etc.

  Ik weet bijna zeker dat islamitische organisaties hier clandestien mensen naar toe halen omdat zij de weg kennen. De druk op de Nederlandse bevolking neemt ontzettend toe, alleen al vanwege het feit dat de blanke autochtone Nederlander er alleen voor staat; de overheid interesseert zich namelijk geen moer om de Nederlander die zich in de knel voelt doordat iedereen hier blijkbaar zo maar uit onze ruif kan komen eten wat het gevoel geeft dat je er niet meer toe doet.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Pietersen

   Mee eens. Ik denk dat een toenemend aantal Nederlanders dit gevoel krijgt. Het ergste is dat we het niet in ons hoofd moeten halen om er ook maar één kwaad woord over te zeggen. En dat betekent inderdaad dat wij er niet meer toe doen. Behalve dan als het gaat om het financieel plukken van de autochtone Nederlanders.

   Like

 10. abouneenee zegt:

  We moeten het beestje bij de naam noemen: we willen niet dat islamitische sprinkhanen onze welvaart kaalvreten, onze cultuur verdrijven en tegelijkertijd intolerantie, in al z’n vormen, importeert. De islam is geen vredelievende bijeenkomst van pacifisten, in al z’n uitingsvormen predikt de islam haat en intolerantie, maar het zijn de volgers die deze ideologie in stand houden. Het hier mogen blijven heeft niets te maken met of men wel of niet de taal machtig is, als men iets op heeft met het land dat hen onderdak biedt, zijn taaltesten overbodig (lees: dan zouden ze zelf wel proberen zich goed uit te kunnen drukken). Iedere nieuwkomer die de minste weerstand tegen (een onderdeel van) Nederland heeft moet direct uitgezet worden naar het land van herkomst of desnoods een niemandsland. De Russen zullen tegen betaling en opheffing van alle (!) sancties ook wel bereid zijn deze lieden gecontroleerd in Siberië op te vangen, dan wel te werk te stellen in een Gulag. Kiezen of delen stelletje parasieten!

  Like

 11. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/04/03/verhofstadt-het-is-walgelijk-dat-europa-een-dominante-blanke-christelijke-cultuur-heeft-de-eu-zal-alles-op-alles-zetten-om-die-te-vernietigen/

  Verhofstadt: “Het is walgelijk dat Europa een dominante blanke christelijke cultuur heeft – de EU zal alles op alles zetten om die te vernietigen”

  Like

 12. Hercu zegt:

  En 90% heeft geen werk of zin om te werken dus de werkende oer bevolking gaat meer belasting betalen en moet doorwerken tot 70 jr. Wat een belachelijke toestand weer

  Like

 13. anna zegt:

  van diverse royalties zijn nooit diploma’s gezien !!!!!!

  Like

 14. Anneke zegt:

  Taalinstituut heeft zich met gemak laten omkopen; geldt loont…!!! De asiel-industrie LIJKT goed te gedijen, máár toch graven de Europese samenlevingen hun eigen graf. Analfabeten, cultuurhaters, kortom allemaal mensen die de Europese economie zeker NIET overeind houden. Europa gaat stapsgewijs een nieuwe titel behalen…DERDE wereld economie / landen, als het politieke beleid op deze wijze wordt voortgezet. “Israel VLIEGT Europa en Amerika straks nog voorbij”.

  Like

 15. jackholland zegt:

  De moslim zal een ander en zeker niet-moslims ALTIJD proberen een oor aan te naaien .puur en alleen voor eigen gewin.
  Degenen die met christelijke normen en waarden cultuur (hoeven niet eens echte christenen te zijn ) zijn opgevoed krijgen toch een soort van slecht gevoel als je een ander een oor aan naait.
  De moslim daarin tegen voelt zich juist superieur aan degenen die hij belazert krijgt er zelfs een goed gevoel van want hij is slimmer dan degene die hij belazert .wordt door mede moslims ook geprezen en bewonderd als hij iemand of een organisatie of de staat belazert .
  Degene die belazerd wordt moet maar niet zo stom zijn volgens de moslim .

  Dit gedrags/ normen en waarden verschil is de essentie waar he n de omgang met moslims om gaat .
  Beroepshalve heb ik nog al eens gedwongen met moslims te maken , en ja ook ik trapte er vroeger met beide voeten in .door schade en schande ben ik wijs geworden omdat ik steeds wanneer iets positiefs voor een moslimklant deed ik vervolgens weer keihard genaaid werd , en bij mezelf dacht dit moet anders!
  Advies in de omgang met moslims (GENE UITGEZONDERD !!!!!!!)
  Ga er bij voorbaat van uit dat ze jou tbv hun eigen gewin ALTIJD proberen te belazeren .
  Wees ze altijd een stap voor en leg ze ook uit bij een aankoop ik ga jou niet vooraf betalen want dan ga je mij niet leveren .Of ik ga je niet leveren want je moet eerst betalen.ik ben niet gek.
  Het vreemde is dan ook dat je ook nog een soort respect van ze krijgt want jij bent in hun ogen slim .want je hebt hun trucjes door.

  Wanneer ik in mijn vriendenkring zou zeggen ik heb het voor elkaar ik mankeer niets en heb toch een 80 tot 100 % wia uitkering geregeld , dan kijken mijn vrienden me met de nek aan en ik raak in diskrediet.

  De moslim die tegen zijn vrienden ditzelfde vertelt krijg van zijn vrienden respect , want hoe slim ben jij wel niet om de staat te belazeren en met niks doen geld ontvangt.

  De staat moet er zeker bij moslims niet van uit gaan dat de moslim oprecht en eerlijk is .de staat moet het omdraaien en er van uit gaan dat de moslim hem wil belazeren en alle uitkeringen zodanig in het vat gieten dat de staat niet moet gaan bewijzen dat de moslim de zaak aan het tillen is , maar ze moeten de moslim met bewijzen laten komen dat hij de zaak niet aan het bedonderen is ..scheelt eeen hoop werk en uitkeringsgeld.
  Neem nu maar van mij aan ze lachen zich compleet de lul uit hun broek vanwege onze goedgelovigheid en naiviteit.
  Ps er zijn natuurlijk ook duizenden nl-ers die hetzelfde doen en die heb je dan ook gelijk te pakken..

  Like

 16. Jan zegt:

  IQ en civilisatie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s