De “Ramadankalender” bij Kaufland

Screenshot_11

(Door: “Cantaloop” – Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer, steeds meer, steeds meer. . .

De explosieve Facebook-posting van de AfD-politicus Malte Kaufmann toont eens temeer aan in welke kleine stappen we ons steeds verder in een bepaalde richting bewegen, waarvan veel oorspronkelijke Duitse burgers niet per se gecharmeerd zouden kunnen zijn.

PI News (2)

De linkse media, met name weer eens de “Huffington Post” in de voorste gelederen, spuwen gif en gal over het feit dat een woordvoerder van de AfD uit Heidelberg het durft om zo´n “onbelangrijkheid” zoals de door Kaufland aangeboden Ramadankalender überhaupt tot thema te maken.

Van een zogenaamde “islamisering” zou uiteraard nog steeds geen sprake kunnen zijn. Integendeel, een groot deel van de bevolking (sic!) zou het “goed” en “juist” vinden om de moslims eindelijk “tegemoet te komen”, nadat men hen decennia lang gediscrimineerd zou hebben.

Uiterst effectief wordt door de redacteuren van de “Huffington Post” heel selectief een hele serie lezerscommentaren gepubliceerd, die “toevallig” geheel naar de zin van de schrijvers zijn – en bovendien vanzelfsprekend rijkelijk strooien met strijdkreten zoals “rechts”, “AfD-hetze” en natuurlijk “racisme”.

Desalniettemin opnieuw een klassiek voorbeeld van suggestieve, tendentieuze en zeer onserieuze berichtgeving. Hierbij vraagt men zich alleen af bij wie deze schrijvers in dienst zijn. En ook of het zakendoen “tot iedere prijs” zich voor de discounter “Kaufland” uiteindelijk inderdaad uitbetaalt, of dat nu toch de een of andere klant wat kritischer kijkt naar de wekelijkse boodschappen. Daarom lijkt het me ook meer dan geboden om zulke “handelsambities” van de Kaufland-groep helder en duidelijk te benomen.

Zoals bekend begint iedere nog zo lange weg met de eerste stappen. En de islam inclusief zijn aanhangers – en vooral met zijn welwillende en gewillige “helpers en begeleiders” hier in het land – heeft op zijn expansieve weg al een behoorlijke afstand afgelegd. Nota bene binnen een burgerlijk-conservatieve republiek, die men ooit kende als het traditioneel christelijk-joodse Duitsland.

Voortdurende “islam”-druppel holt de steen uit

Desalniettemin geldt; ook een zogenaamde “kleinigheid” zoals deze veelzeggende “kalender” draagt er maatgevend toe bij dat aan de moeilijke aanhangers van Mohammed ook in een seculiere staat constant een podium in het openbaar en de media wordt geboden – een regelrechte “hype”, die er steeds meer aan bijdraagt dat het bijna “normaal” lijkt om constant en overal met de politieke islam en diens vijandigheden geconfronteerd te worden. Ramadanfeest, Asjoerafeest, Suikerfeest komen weldra meer in het middelpunt van de publieke waarneming te staan dan traditionele christelijk-religieuze gebeurtenissen, hoewel de islamitische vastenmagie slechts door een minderheid wordt uitgeoefend.

Zodoende verdraait men de werkelijkheid – en creëert hersenschimmen. Net een fata morgana.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Cantaloop”

Vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op De “Ramadankalender” bij Kaufland

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Weg met de islam dat is geen cultuur maar een afgrond van 1400 jaar ellende

  Geliked door 2 people

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Pingback: Tis absoluut géén islamisering, absoluut niet… | toodlessss

 4. Tistochwat zegt:

  DONDER TOCH OP MET JE ‘RAMMENDAN’!!!
  Die achterlijke islam komt me mijlenver de keel uit!

  Geliked door 4 people

 5. Helena zegt:

  Zo worden de kindertjes in een supermarkt al aardig geindoctrineerd en ‘rijp’ gemaakt voor de islam. Het is doodeng…. Nou heb ik wel de indruk dat niemand nog zo’n ding gekocht heeft het rek staat nog helemaal vol, misschien een beetje te prijzig voor zo’n gedrocht?

  Geliked door 1 persoon

 6. ReaGluurder zegt:

  Ja hoor, daar gaat alweer meer dan 100 M I L J O E N in de VERRIJKING gepompt worden om de boel proberen onder controle te houden. De Verrijking ontspoort een beetje (maar), vooral op straat de laatste tijd en er moeten weer miljoenen tegenaan gemept worden om de “jongelui” van straat te krijgen. De ellende in Nederland heeft inmiddels ook de buurlanden bereikt (waarsch was het er al) en de burgemeester van Antwerpen ziet zijn stad ook verder afglijden. De bm noemde de “problematische” groepen bij naam, maar ’t ministertje in Nieuwsuur vond dit niet gepast en zou dit nooit doen. Ook werd weer duidelijk dat bij al die “problematische” gezinnen de hulpverlening oid. in en uit loopt! Maar dat wisten we al. De M I L J O E N E N zijn niet aan te slepen! Benieuwd wie er vannacht weer omgelegd wordt! Wat een KLOTEZOOI is het hier geworden! Halfingestort Groningen was ook nog een item in Nieuwsuur. Vandaag waren Kwiebes en Kutte daar op visite. Denk je nu echt dat de M I L J A R D E N die nodig zijn om Groningen weer overeind te krijgen er komen? Er wordt net zo lang gepraat en onderzocht tot de getroffen bewoners naar het verzorgingstehuis gaan of doodgaan. Kunnen de huizen gesloopt worden. Een halve provincie in puin, een ooit stabiel en welvarend landje naar De Kloten geholpen!

  Geliked door 3 people

 7. Hendrik zegt:

  islam hoort niet in Europa, dus verbieden die invasieve middeleeuwse achtelijkheid. We willen vooruit niet achteruit!

  Like

  • Wolf zegt:

   Die hele kwaadaardige islam kanker moet met wortel en tak uitgeroeid worden ,Totaal over de gansche wereld uitroeien dat uitgezaaide gezwel.

   Like

 8. Karel Dokter zegt:

  Hier kunnen ze nog wat van de Zwitsers leren.
  http://www.krone.at/1606138

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Och heel die islam is maar tijdelijk .Indertijd waren de legers van Hitler schijnbaar onoverwinnelijk tot de beschaving een halt toeriep , idem Japan . Nu proberen de baardapen , ze hebben het voordeel dat ze er een god bijsleuren en dat werkt , omdat de meeste vatbaar zijn om in sprookjes te geloven , ze beschikken slechts over een klein IQ. De ingredienten zijn hetzelfde als hun ex-kandidaat , wereldveroveraars geweld , moord en doodslag. Wij maar bidden tot God in ons kerkje op vrede en een menswaardig bestaan ……dat komt , wees gerust maar god heeft er niets mee te maken , God als hij zou bestaan…..trek uwe plan

  Like

  • Wolf zegt:

   Toch heeft het Keizerrijk Japan met het Japanse volk het hoogste IQ en dus ook de economie en technologie ter wereld. Het is een prijzenswaardig volk en land waar islam WEL is VERBODEN!!!

   Like

 10. Henk Beije zegt:

  Gewoon boycotten dat bedrijf,en als ze dat in hun knip merken,zullen ze snel genezen.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Kaufland en Lidl, de laatste ook bekend in Nederland, zijn beide bedrijven van de Duitse Schwarz-Gruppe. Lidl verwijderd uit een verpakking ooit een kruis op een kerk als gevolg van politieke correctheid. Toen de klanten boos werden, kwam het kruis weer op.

   Like

 11. droevige mof zegt:

  “Drie onthoofde schapen in de gang. De politie onderzoekt”
  http://www.thueringer-allgemeine.de/startseite/detail/-/specific/Drei-gekoepfte-Schafe-im-Hausflur-Polizei-ermittelt-1806608563
  Dit heeft natuurlijk niets met de islam te maken maar is slechts een schending van de dierenwelzijnswet. Nee, dat is er niet, er is slechts een procedure gestart op verdenking van administratieve overtredingen.

  Like

 12. ieznogoedh zegt:

  nadat men hen decennia lang gediscrimineerd zou hebben.
  Vast en zeker, maar dan wel positief, waarbij goed moet woreden overdacht hoe positief dat positief eigenlijk uitpakt.

  Like

 13. Elisah zegt:

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/04/602713-602713/
  Franse scholieren: ‘Charlie Hebdo had er wel een beetje om gevraagd’
  ‘De aanslag op Charlie Hebdo, daar hebben ze het zelf wel een beetje naar gemaakt.’ Uit een onderzoek onder Franse scholieren blijkt dat een groot deel de aanslag op de redactie van het satirisch weekblad Charlie Hebdo, begin januari 2015, niet wil veroordelen. Tachtig procent vindt dat je niet de spot mag drijven met religies.

  Like

 14. Peter zegt:

  Verdomd leuke kalender !
  Alleen jammer dat niet aangegeven is op welke dag je het beste kunt gaan onthoofden………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s