Israël: Geen deal met UNHCR over hervestiging van “vluchtelingen”

Screenshot_8

De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu.

(Vertaling: E.J. Bron)

Van alle kanten enorme ophef toen Israël eind 2017 aankondigde ongeveer 40.000 illegale binnendringers, hoofdzakelijk afkomstig uit Eritrea en Soedan, volgens de wetten van het land te willen uitzetten. Van de asiellobby via allerlei soorten verenigingen van “goedmenschen” tot aan diegenen die sowieso van elke gelegenheid gebruikmaken om Israël door de stront te halen. Kunstmatige en tot aan het absoluut belachelijke toe ophef wegens het toepassen van geldend recht door Israël en de storm van verontwaardiging werd uitvoerig door de lynch-pers doorgegeven.

Israel Heute

Daarbij liet men graag weg dat Israël aan een ieder die vrijwillig zou vertrekken ongeveer € 2800,- aanbood. Pas wie dit aanbod zou afslaan, zou op gevangenisstraf kunnen rekenen. De opstand in de desbetreffende wijken was desondanks voorgeprogrammeerd.

Maar niet alleen daar. Israël werd natuurgetrouw door de hele wereld aangevallen en vijandig bejegend voor deze plannen. Want wie het waagt zichzelf of zijn land tegen de invasie van cultuur-vreemde en gewelddadige binnendringers te beschermen, wordt sowieso per se minstens bestraft met verachting en belastering.

In het begin van de week ging toen de vette kop viraal dat de Israëlische minister-president de binnendringers richting Europa, o.a. naar Duitsland, zou willen uitzetten. Dat zorgde opnieuw voor ophef. Israël had zich blijkbaar door het Hoge Commissariaat voor de Vluchtelingen van de VN (UNHCR), de grootste van alle smokkelorganisaties, zogezegd de officiële overkoepelende organisatie van de asiellobby, ertoe laten overhalen het lot van de illegalen deels in handen van de organisatie te leggen, die zelf officieel van een win-win-situatie sprak, want Israël zou de binnendringers kwijt zijn en de illegalen zouden “asiel” krijgen in andere landen. De UNHCR zou voor de hervestiging moeten zorgen. De landen zelf werden helemaal niet gevraagd. Het Italiaanse ministerie van Buitenlandse Zaken had onmiddellijk ontkend dat er een overeenkomst zou zijn.

Nu staat vast dat er helemaal geen deal met de UNHCR zal komen. De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu zette een overeenkomst met de UNHCR om Afrikanen te hervestigen op zijn plaats. Deze zou het resultaat zijn van een intensieve uitwisseling met zijn minister van Binnenlandse zaken en met burgervertegenwoordigers, verklaarde de regeringschef dinsdag. Israël zou er echter aan vasthouden de “binnendringers” uit het land te krijgen, aldus Netanyahu.

De UNHCR jammert nu:

Tot zijn spijt neemt de UNHCR notitie van de annulering van de Israëlisch-UNHCR-overeenkomst door minister-president Benjamin Netanyahu van 2 april over oplossingen voor Eritreeërs en Soedanezen die zich op dit moment in Israël bevinden.

En, zoals was te verwachten, zijn er krantenkoppen zoals: “Netanyahu geeft bij vluchtelingen toe aan druk van rechts”. Israël kan dus doen wat het wil, de gebalde domheid van de wereldsamenleving zal sowieso een reden vinden om in te slaan op het kleine dappere land te midden van de islamitische terreur. Het is een feit dat Israël alles goed doet wanneer het probeert zichzelf te beschermen tegen een invasie van vijandig gezinde, verruwde mensen. Integendeel, er bestaat in de hele wereld geen land dat zo humaan omgaat met zijn vijanden als Israël. En wat betreft de bescherming van de eigen cultuur, de waarden en het autochtone volk, daar kunnen juist diegenen die het hardst tekeergaan tegen Israël´s politiek een voorbeeld aan nemen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Afrika, Allochtonen, antisemitisme, asielwaanzin, Benjamin Netanyahu, demoniseren, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Israël, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Israël: Geen deal met UNHCR over hervestiging van “vluchtelingen”

 1. Harry Willemse zegt:

  De gebalde domheid van de wereldsamenleving? Maak daar maar gerust de tomeloze kwaadaardigheid van, aangevoerd door organisaties als de NPO, die willens en wetens de mensen vals voorlichten dan wel voorliegen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Hadden wij maar de ballen van Israël.

  Like

 3. Peter zegt:

  Terug met de tjoekie tjoekieboot naar takki takki-oerwoud.

  Gerard Reve:
  “Ik ben er erg voor, dat die prachtvolken zo gauw mogelijk geheel onafhankelijk worden, en ons niks meer kosten, zodat we ze allemaal met een zak vol spiegeltjes en kralen op de tjoeki tjoeki stoomboot kunnen zetten, enkele reis Takki Takki Oerwoud, mijnheer!”

  Geliked door 1 persoon

 4. Roeland zegt:

  Russisch is de tweede taal in Israël. Ze zullen dus alle bescherming van de Russische federatie krijgen. In de Sovjet-Unie waren de meeste componisten van Joodsen huize. Ze hebben prachtige muziek en cultuur gemaakt, waar ik nog dagelijks van geniet. Dat weet Putin ook wel 😉

  Like

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Like

 6. Marc zegt:

  Israël begrijp ik wel. Maar wat moeten wij met al die ‘vluchtelingen’?

  Like

 7. soeri zegt:

  Hoe achterlijk kan je als natie zijn te geloven dat het om vluchtelingen gaat, de meeste zijn tegen betaling door mensensmokkelaars gebracht met de belofte een beter leven te krijgen. En wonen ze dan eenmaal gratis is een huis met een gratis bijstandsuitkering en ziektezorg dan is het toch niet gek dat ze niet terug willen naar hun land waar ze NIETS krijgen, Daar is het geen werk geen geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s