Amsterdam 2018. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Mike Muller)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Links fascisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Amsterdam 2018. . .

 1. Tistochwat zegt:

  Daar heeft de al dan niet illegale mohammedaan toch gewoon schijt aan?
  Hij neemt wat hij wil, daar heeft de mohammedaan immers recht op?
  En nadat hij die woning heeft gekaapt, ligt hij daar voor de rest van z’n leven lui achterover en minstens vijf keer per dag met z’n reet omhoog, terwijl de Nederlander zijn slaaf is.

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   “…en minstens vijf keer per dag met z’n reet omhoog,..”

   Kunnen we ze dan niet gebruiken als deeltijd fietsenstalling?

   Geliked door 1 persoon

   • Daiyu-ninja zegt:

    I.K. Bennurklaarmee zegt:
    5 april 2018 om 21:41
    ——————————————————————————————————————
    LOL

    Like

 2. paulzwueste zegt:

  Wat ’n zielige rotzooi…!

  Like

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ze mogen de “a” wel iets duidelijker schrijven anders leest men “kruken” en niemand kent dat woord en de muzelman denkt w.s dat er staat “Binnen zonder kloppen.”

  Like

 4. boorzalf zegt:

  De illegalen in Amsterdam, de rattenplaag het wordt er daar niet beter op, en de ziektes die er onstaan multiresistente TBC meegebracht door de afrikaantjes.
  http://christendomvsislam.weebly.com/actualiteit-nu—5-april-20181.html

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  Als het zo makkelijk is om te kraken, en er toch niets tegen gedaan wordt, dan zou toch eigenlijk elke woningzoekende zich op die manier een leuk pand kunnen uitzoeken?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Elisah 5 april 2018 om 23:50

   Als het zo makkelijk is om te kraken, en er toch niets tegen gedaan wordt, dan zou toch eigenlijk elke woningzoekende zich op die manier een leuk pand kunnen uitzoeken?

   Ho ho, voor de echte Nederlander gelden andere wetten, hè? De mohammedaan mag alles, maar WIJ NIET!

   Like

  • boorzalf zegt:

   Hier een leuk optrekje om te kraken,

   Like

 6. simon borgers zegt:

  Dat komt er van buitenlanders een hoge functie te geven zij krijgen al veel te veel.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘ Buitenlanders” : Sluipenderwijs, binnengedrongen’,( hier in NL. Is men meestal,immer nog bezig , met:’geef ze brood en geef ze spelen’, ( festivals genoeg,nietwaar, …..(en…( weekend) drugs)!.

   Like

 7. boorzalf zegt:

  Gewoon een bordje op de deur wil wel eens helpen.

  Like

 8. bozeoudeman zegt:

  Dit laat tijden van weleer opnieuw tot leven komen. Toen, jaren tachtig, was de Staatsliedenbuurt een anarchistisch bolwerk dat vol zat met tuig, junks en criminelen die daar alles kraakten wat er te kraken was. De toenmalige heilige die de stad leidde, Ed van Thijn, liet alles toe. Want het waren zijn PvdA mensjes. Diezelfde man wist wel direct de burgemeester van zijn eigen woonplaats te vinden toen hij wat last ondervond van een homo ontmoetingsplaats achter zijn tuin. Ach ja, er is niets veranderd, de heren hebben last, dan komen de ordebewakers in actie, het volk moet gewoon, zoals Cohen, ook PvdA, al zei ‘gewoon hun bekken houden en doen wat er gezegd wordt!’ Of was het Halsema of Van Es van GroenLinks, of wat zij werkelijk zijn GrauwRechts, die dit democratische hoogstandje uitte?

  Geliked door 1 persoon

 9. Jules Vismale zegt:

  Amsterdam zou dadelijk het risico kunnen lopen om in 2018, of daarna, dankzij de vreselijke grootheidswaanzin van GroenLinks, een onsamenhangende metropol te worden dat, gelijk aan de EU, op een ware nachtmerrie zal uitdraaien! Beoordeel u allen, inclusief de webmaster, wat links van plan is met Amsterdam en dat we allemaal gaan wensen dat dit akelige plan NOOIT EN TE NIMMER zal doorgaan! Lees hier:

  Nieuw plan om Randstad samen te voegen tot “Nieuw-Amsterdam,” binnenkort iedereen onder de knoet van GroenLinks?

  Volgens een advies dat uitgebracht is aan de Vereniging van Nederlandse Gemeenten MOETEN alle gemeenten van de Randstad – inclusief de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht – fuseren tot één gemeente van 7 miljoen inwoners. Volgens het advies moet die nieuwe stad “Nieuw-Amsterdam” gaan heten want de (zogenaamde) supergemeente zou hierdoor “een aantal knelpunten” moeten gaan oplossen!?

  Op de partijburelen van GroenLinks krijgen ze het vermoedelijk al warm (of gloeiend heet!) van het vreselijke idee: momenteel zwaait de extreem-linkse vleugel van de partij de scepter over Amsterdam, waar zo’n 1 miljoen mensen wonen. En reken maar dat aan de inwoners van de Randstad weer totaal NIETS wordt gevraagd!
  Maar wat nu als de macht van GroenLinks écht communistische trekken kon vertonen en gezag kon worden uitgeoefend over maar liefst 7 miljoen mensen? Dat klinkt natuurlijk als een akelige nachtmerrie, maar er ligt momenteel een advies op het bureau van de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen (VVD), die tevens voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten is (die onzalige vent heeft natuurlijk nog nooit de verhalen omtrent de toren van Babel of het beeld van Nebukadnezar, dat was vervaardigd uit verschillende edelmetalen, leem en modder!), om dat tot werkelijkheid om te toveren.

  “In dit plan zouden de zeven miljoen inwoners van de Randstad allemaal (dat dit al niet is gelukt met talloze islamitische buitenstaanders daar snappen dit soort onvergetelijke linkse sukkels toch niets van!) met elkaar worden verbonden. ‘Enerzijds omdat we zien dat welvaart in de komende decennia anders over de wereld verdeeld gaat worden en anderzijds omdat we in Nederland tegen een aantal knelpunten oplopen die we moeilijk binnen de huidige historische stadsgrenzen kunnen oplossen’, zegt topman Jeroen Lokerse van Cushman & Wakefield.
  Hij ziet dat Nederland veel kansen laat liggen. ‘Ik wil een plek hebben in Nederland waar bedrijven willen zitten en waar mensen dromen (die vaak op een gruwelijke nachtmerrie uitlopen!) kunnen nalaten.’”
  Juist ja, straks is dus letterlijk half Nederland een Amsterdammer. Leuk idee, of toch maar niet doen? Wat mij betreft: helemaal NIET doen! Voor wat meneer Lokerse wil hebben we immers provincies uitgevonden. Wat mij betreft gaan ze daar eens even flink met de grenzen husselen (zeker de grens tussen Noord- en Zuid-Holland is geen harde culturele grens).
  Jaren geleden, in 1997, probeerden ze zelfs nog om Almelo, Hengelo en Enschede tot een soort Twentestad om te vormen! Gelukkig ging dit al helemaal NIET door want ten eerste was de inwoners van deze steden in Overijssel eveneens totaal NIETS gevraagd en ten tweede zijn natuurlijk de inwoners daarvan zo verschillend dat ze NOOIT tot een eenheid konden worden omgevormd, gelijk naar Eindhoven – Helmond, Nijmegen – Arnhem, Düsseldorf – Keulen enz.!

  Naar kap alsjeblieft eens even met van iedere Nederlander een Amsterdammer te willen maken. Ik vind het een mooie stad hoor, maar gezien alle linkse griezels hoef ik er echt niet te wonen. Als ik dat had gewild, had ik er namelijk allang een huisje gehad.
  Luister daarbij maar eens naar de nummers van Drukwerk en Danny de Munk over Amsterdam die al tientallen jaren geleden zeer kritisch waren over het immense Amsterdam dat thans zulke grote problemen heeft dat ze haast niet meer zijn op te lossen!
  Nu dat niet het geval is, wil ik ook niet dat mijn huidige woonruimte ineens geconfisqueerd wordt door Amsterdam met z’n grote grijpgrage linkse handjes. Ga dus even snel je mond spoelen, met je “Nieuw-Amsterdam”!
  Het was zelfs beter als de hoogmoedige linkse idioten niet eens met zeep hun monden gingen spoelen waar allerlei rottigheid uit voorkomt maar gewoon met zoutzuur!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s