Escalatie bij kraakpanden Amsterdam

Screenshot_23

(Door: Mike Muller)

Uitgeprocedeerde asielzoekers bedreigen huurders en medewerkers

AMSTERDAM – Woningcorporatie Ymere wil dat er zo snel mogelijk een einde wordt gemaakt aan het kraken van maar liefst 22 van hun woningen in Amsterdam Oost door uitgeprocedeerde asielzoekers. Reden is dat de situatie volledig is geëscaleerd: huurders én medewerkers van het bedrijf dat de woningen beheert zijn bedreigd en geïntimideerd. Volgens ooggetuigen is er inmiddels een woning opengebroken bij een vrouw die aan het douchen was.

„Het gaat nu verder dan alleen kraken”, zegt een woordvoerder van Ymere. „Ons personeel wordt bedreigd, bij bewoners wordt op de deur geklopt en er hangt een grimmige sfeer in de wijk. Dan is er wat ons betreft echt een grens overschreden. Wij willen dat de situatie beëindigd wordt en gaan in overleg met de gemeente, politie en het Openbaar Ministerie om de panden te laten ontruimen.” Volgens de woordvoerder wil de woningcorporatie de panden slopen om vervolgens nieuwe sociale huurwoningen te bouwen. „De openbare orde en veiligheid zijn in gevaar. We hebben deze zorgen vanmiddag overgebracht aan het College van Burgemeester en Wethouders”, zegt regiomanager Chris Pettersson van Ymere. Ymere doet zo snel mogelijk aangifte.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

16 reacties op Escalatie bij kraakpanden Amsterdam

 1. hslot4 zegt:

  om vervolgens nieuwe sociale huurwoningen te bouwen.
  Voor de autochtone Nederlanders of voor het parasiet kraak schorem wat uitgeprocedeerd is Ymere kunt u dat nog even toelichten ? .

  Geliked door 4 people

 2. BertG. zegt:

  Veldonderzoek door GeenStijl ter plekke leert dat de krakers het pand letterlijk onder de neus van de Amsterdamse politie hebben weggejat. Als de ANP-fotograaf iets naar links had gepanned, dan was de gigantische politiebunker De Eenhoorn ook gefotografeerd.
  https://www.geenstijl.nl/5141470/de-nieuwe-buren-van-de-politie-020-krakers/

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Een van de huurders, een student, meldde aan De Telegraaf dat gisterenavond een groep mannen een woning open brak. De politie kwam, maar kon niet ingrijpen. De politie bevestigt gisteren aanwezig te zijn geweest.

  Hoezo, de politie ‘kon niet ingrijpen’?!
  Illegale mohammedanen die illegaal crimineel bezig zijn, en dan níet mogen ingrijpen?
  Mag zeker weer niet van ‘hogerhand’.
  Ik zou me kapot schamen als ik een politieagent was. Ik zou dan een slap doetje zijn dat ‘niets mag’.
  Welke kerel wil er nu zo’n beroep?!
  Waarom kiezen politie en leger geen partij voor het realistische deel van de bevolking?

  Ze moeten maar goed doorgaan met het faciliteren van de mohammedaanse crimineel. Als deze een vinger krijgt, pakt hij razendsnel je hele lichaam en de rest.

  Like

  • Leo 1 zegt:

   Politie:
   Waakzaam en Dienstbaar……….

   Maar NIET voor diegenen die hun salaris ophoesten !!

   Teiltje……………………….

   Geliked door 3 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   “Illegale mohammedanen die illegaal crimineel bezig zijn,..”

   Bestaan er ook “legale” criminaliteit TTW? Ik weet dat je nooit “zomaar” wat zegt dus misschien heb ik daar geen kennis van? 😛

   Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    “Bestaat” moet het uiteraard zijn.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ I.K. Bennurklaarmee 5 april 2018 om 22:06

    Ik wilde d.m.v. dit pleonasme benadrukken hoe crimineel die mohammedanen bezig zijn.

    Like

 4. paulzwueste zegt:

  Amsterdammers weten het allemaal zó goed en ze kijken neer op niet-Amsterdammers.
  Dus ze zullen nog gillend de stad uitrennen.
  Ik heb met geen enkele Amsterdammer medelijden.
  Ze kosten alle andere niet-Amsterdamse Nederlanders al jaaaren extra geld omdat het zo’n ongelofelijke financiële bende is en alles moet daar kunnen.
  Dus véél plezier met je oncontroleerbare pleuriszooi die je zo graag wilde.
  En doe “van Aartsen” de groeten.
  Dat is nou precies de man die bij ze past…!

  Like

  • fleckie zegt:

   Dan kan ‘DEZE’waarnemend burgemeester v.A’dam, immers zijn huisvesting ‘openstellen’ , er zal ,heus wel ruimte genoeg zijn, om krakers ‘tegemoet te komen, in hun ‘huisvestingsnood’……..Kan men zich nog herinneren dat ( rijk) gekleurden hetzelfde ‘presteerden’ in ROME? Behalve dan: KRAAKTEN’ woningen, toen de EIGENLIJKE bewoners uithuizig waren, naar hun werk, of iets dergelijks.?

   Like

  • BertG. zegt:

   Hoeveel originele, daar geboren Amsterdammers zullen er nou nog daar bestaan in Amsterdam.
   Zo’n 2/3 is daar allochtoon, misschien dat er nog amper 20% aan echte Amsterdammers bestaan, waarvan de meeste, als de kans hadden, die daar echt niet meer voor hun lol wonen en graag zouden willen verhuizen.
   Maar de Amsterdammers weten het allemaal zo goed, die kijken neer op niet Amsterdammers.
   Dat is net zo kinderachtig als die eeuwige strijd tussen Ajax en Feyenoord om dat er altijd maar bij te halen.
   Denk je nou echt dat al die echte Amsterdammers hier voor gekozen hebben.
   Ik ben mijn ouders nog steeds dankbaar dat ze daar weg getrokken zijn, daar wil toch geen normaal mens meer wonen.
   Die stad is volledig gesloopt door mensen die er waarschijnlijk nog nooit geweest zijn, daar is geen Amsterdammer aan te pas gekomen.

   Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Er zijn nog enkele realistische Amsterdammers, ze stemden FvD.

  Geliked door 1 persoon

 6. Donnie zegt:

  Dit gaat mij echt te ver…bij de Oostvaardersplassen worden dieren afgeschoten vanwege zogenaamde overlast en verzonnen dieren theorieën etc…terwijl deze uitgeprocedeerde en uitgekotste asielzoekers inclusief andere soortgelijke klootzakken dood en verderf zaaien…het valt nog mee dat er nog geen meisjes en vrouwen of zelfs oma’s zijn verkracht want dit is bij deze idioten eerder regel dan uitzondering en onafwendbaar!

  Wat een smerig hypocriet kabinet…gadverdamme!

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  Illegale (bijna altijd criminele) asielzoekers horen niet hier vrij rond te lopen. Ze horen in een interneringskamp met prikkeldraad, bewakingstorens en mitrailleurs. De staat hoor ze zo snel mogelijk naar het land van herkomst te sturen, of dumpen in een derde land. Maar ja! Hen welzijn en hen rechten zijn belangrijker dan de onze. Onze politieke leiders lijken op een schaapherder die tegen een wolf zegt: pak maar zo veel als je wil! …Schapen zijn toch stomme beesten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/luisteren-wilders-anarchie-in-amsterdam-zet-het-leger-in-tegen-illegalen-pak-ze-op-en-zet-ze-uit/

  Luisteren! Wilders: ‘Anarchie in Amsterdam! Zet het leger in tegen illegalen, pak ze op en zet ze uit!’

  PVV-leider Wilders heeft zich nu ook laten horen in de kwestie van de door illegalen gedoogde kraakpanden. En niet mals. Hij wil dat als burgmeester Van Aartsen weigert op te treden, dat het leger wordt ingezet. ‘Haal de illegalen van de straat’, aldus de oppositieleider in een telefoongesprek met WNL.

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Wilders heeft helemaal gelijk, máár naar hem wordt niet geluisterd. Hij zou zelf bij machte moeten (kunnen) zijn om het leger in te zetten. HELAAS, hij staat (al véél te lang) aan de zijlijn. FvD (bijvoorbeeld) stelt totaal niets voor, met Baudet…Dit zien de actieve politici eveneens in.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s