Het nieuwe Nederland (volgens GroenLinks)

Screenshot_19

(Door: “bozeoudeman”)

Als ik het goed gehoord heb, kan het hersenloze GroenLinks in Amsterdam die stad deze keer eindelijk eens totaal verwoesten. Dat heeft ze al vaker geprobeerd, maar tot nu toe niet met afdoende succes. Maar nu, nu gaat het haar lukken. Alle hypocriete gekken verzamelen: GroenLinks, PvdA, D66 en natuurlijk die huichelaars van de SP.

Wanneer neemt iemand eens het initiatief en smijt wat rotte tomaten naar die lui hun uitgestreken smoelwerken? Dat is wat dat zooitje verdient, bekogeld worden met hun eigen tomaten. Maar dat terzijde.

De grote opperkabouter van Amsterdams bakfiets-links gaat meteen voortvarend van start. Eindelijk kunnen straks alle zielige Calais- en andere illegale bezetters van Europese havensteden in de havenstad Amsterdam van deze kabouter een eigen plekje voor hun bed, bad en brood krijgen. Amsterdam heeft het, Amsterdam wil er nog meer van hebben en Amsterdam zal ze dan gaan krijgen ook.

Avonturiers die hier noch ergens anders in Europa recht hebben om te blijven, mogen in Amsterdam, met onder andere de hulp van linkse kabouters, gewone burgers midden in hun gezicht spugen en brutaalweg stellen ‘hier te zijn en hier te zullen blijven’, hoeveel extra het die gewone burgers aan belastinggeld mag gaan kosten.

Dankzij vriendelijke kabouters krijgen dit soort chanteurs volledig hun zin. Dankzij hen mogen enkel zij nu verder gaan met panden kraken. Zo is er weer een stukje rechtsongelijkheid geschapen door dit gestoorde links. Dit gaat groot feest worden voor alle avonturiers, die dankzij weer andere gestoorde zielen in Europa ronddolen.

Feest in Amsterdam, groot feest, straks aangekondigd op Facebook. Eindelijk slapen er straks honderden zo niet duizenden mensen in een slaapzak gewoon op straat net als ooit eens. Daar hebben veel kabouters over gehoord toen zij nog kleine kaboutertjes waren, dat was ver voor hun tijd en dat wensen ze een keer mee te maken.

Als initiator van het festijn zal de opperkabouter zich in triomf door ‘zijn’ stad laten rondrijden in een extra roet en fijnstof spugende groen geschilderde oldtimer van het meest milieuonvriendelijke lid uit de kabouterclub, om zich door bewonderaars die hem als groots politicus zien, te laten toejuichen. Hele stammen cultuur  verrijkende lieden bewonen rijen gekraakte panden her en der door de stad verspreid waar de route langs zal gaan, terwijl de oorspronkelijke inboorlingen met slaapzakken onder bruggen, in portieken en in parken huizen.

Er zijn geen huizen meer voor hen, er wordt ook niets meer gebouwd, rotte plekken kunnen niet worden vervangen, daar zitten vrienden uit Afrika en de rest van de wereld. Amsterdam is opnieuw een soort grote hippiestad waar iedereen water drinkt, zich minstens vijf keer per dag tot een imaginair wezen wendt en waar nieuwe spelen worden uitgevoerd als homo-werpen en stenig de ongelovige. Amsterdam is de eerste stad in Nederland waar honden vanaf dan verboden zijn en varkens natuurlijk ook. Kortom, Amsterdam wordt een stad waar het goed toeven is voor iemand die naar eerdere maatstaven geestelijk volkomen gestoord is.

De eerlijkheid gebied mij ook te stellen dat Amsterdam door ingrijpen van politiek talent tevens de stad wordt waar iedere kraker straks onbeperkt kraken kan. Er is wel een mits aan verbonden; er moet altijd minimaal één lid van de nieuwe elitegroep ‘Wij zijn en blijven voor altijd hier’ bij het kraken betrokken zijn, anders gaat het niet door. Rechtsongelijkheid moet er nu eenmaal zijn in dit nieuwe Nederland.

Door:
bozeoudeman
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, Barbarisme, Groenen, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Het nieuwe Nederland (volgens GroenLinks)

 1. flo zegt:

  Definitief naar de kloten door het linkse schuim…..

  Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   en hun knuffels de islamistische misbaksels.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Over enige tijd zal je geen blanke meer in Amsterdam op straat zien.
    Ze zullen er niet meer wonen en toeristen zullen er niet meer komen.
    Ben benieuwd wie er daar dan nog de linkse luxe gaat financieren…

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Één dag ná de Gemeenteraadsverkiezingen (de stemmen moesten nog geteld worden) wist de Mokumse Dom66 al te vermelden dat de lasten gingen stijgen,……..maar voor wie?
  Het overgrote deel van de stadsbewoners wenst zich niet te onderwerpen aan het afdragen van lasten, dus vraag ik het u af, wie gaat dit gelag betalen…..?

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Waar zouden toch al die duizenden kilo’s cocaïne worden geconsumeerd?

  Like

 4. Wachteres zegt:

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/04/rechts-op-ramkoers-met-groenlinks-en-van-aartsen-over-krakers-602649/

  Rechts op ramkoers met GroenLinks en Van Aartsen over krakers

  Het krakerscollectief We Are Here, dat bestaat uit een groep uitgeprocedeerde immigranten, heeft tijdens het Paasweekeinde twaalf panden gekraakt in Amsterdam-Oost. Forum voor Democratie en VVD willen dat er hard tegen de krakers wordt opgetreden. Maar GroenLinks, de grootste partij in de hoofdstad, en waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen zijn bereid ver te gaan om de krakers tegemoet te komen.

  Like

 5. FerdinanadK zegt:

  Waarom, krijgt Amsterdam tig keer meer per inwoner dan elke andere stad of dorp, uit het Gemeentefonds.

  Like

 6. Donnie zegt:

  https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1746723/

  Nu Utrecht is overgenomen en gekoloniseerd wordt door Marokkanen en ander gespuis…is nu Houten aan de beurt.

  Omdat Moslims zich niet aan de regels hoeven te houden…hoeft de aanbesteding en bouw van de Moskee niet betaald te worden vanuit een gecontroleerde lening…maar door middel van ongecontroleerd ingezameld geld van voornamelijk IS sympathisanten, extremisten, Moslim omaberovers, Moslim pooiers, Marokkaanse plofkrakers en imbeciele cocaïne criminelen!

  Het is toch te gek voor woorden dat de gemeente Houten bijdraagt aan de Islam expansie…met alle problemen en gevaar voor de inheemse Nederlandse blanke bevolking tot gevolg.

  Dit is toch onacceptabel…kom op nou zeg Nederland!

  Geliked door 2 people

 7. Republikein zegt:

  Schuim der Aarde.

  Like

 8. Johan de derde zegt:

  Sinds die gek van een den uyl en consorten tot nu toe heeft de extreme neo linkse fascistenbeweging betsaande uit pvda d66 gl sp het Nederlandse volk verraden of doctrinaire gedrag vertoond.
  Eindelijk is de pvda op zijn retour het is al lang geen partij voor de arbeider maar eerder voor de uitkeringstrekker zo als dat soort wat van buiten europa komt ,u nog de overige bovengenoemde partijen. Helaas bestaat Amsterdam uit volksverraders die gl of d66 stemmen wanneer de tering uitbreekt moslim tegen de overige dan hoop ik dat die volksverraders een nekschot krijgen zij zijn verantwoordelijk voor de doden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Wolf zegt:

  Puh, de nieuwe Hollandse republiek amsterdam zullen ze bedoelen .Afscheiden die rotzooi van de rest van het echte Nederland dat KAF. Een stroomhek erom toe en om Martin Bosma te citeren , “We gaan ze niet bijvoederen ” Hilarisch hahahaaa. God schiep uit gouden korenaren de Drenth en de Twenthenaren en uit het KAF en het zand de rest van Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Dank je de koekoek!

  Asiel en Migratie

  In een gewelddadige wereld zoeken veel mensen een veilige haven. DWARS ziet hierin voor Nederland een belangrijke verantwoordelijkheid. Hoewel de instroom van asielzoekers ons voor een uitdaging stelt, kan Nederland deze aan, zolang we maar onze schouders eronder zetten. We willen ons inzetten voor de veiligheid van vluchtelingen door het bieden van veilige vluchtmogelijkheden en het invoeren van een eerlijke Europese verdeelsleutel. Zo bewijzen we als samenleving dat ons geloof in mensenrechten en internationale solidariteit niet alleen maar mooie praatjes zijn. DWARS is niet naïef over de noodzaak om nieuwkomers actief te integreren in onze samenleving, maar is ervan overtuigd dat migratie een waardevolle culturele veelkleurigheid kan opleveren.
  https://dwars.org/standpunten/asiel-en-migratie/
  Ik zeg:dwarsliggers hebben een plank op hun rug nodig om ze mores te leren.
  Toch ben ik tegen geweld.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Republikein 5 april 2018 om 14:17

   (…) een belangrijke verantwoordelijkheid. (…) uitdaging (…) onze schouders eronder zetten (…) ons inzetten voor (…)

   Ik heb geen behoefte aan ‘uitdagingen’, stel linkse klootzakken! Het leven is al zwaar genoeg.
   Zetten jullie je schouders maar onder de zorg voor de eigen (bejaarde) bevolking, dat is veel nuttiger en noodzakelijker! Zet je #$#!@#$^^%$#@#$%^^ in voor oude mensen, die als stukken vuil worden behandeld!
   Mohammedaanse, luie negers ZIJN MIJN VERANTWOORDELIJKHEID NIET!

   Krijg de hik met jullie ‘veelkleurigheid’.
   Alles aan die mohammedaanse indringers is zwart, grauw, barbaars en achterlijk.

   Het eind aan het geknuffel van dat mohammedaanse schuim der aarde is volledig zoek.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Ja joh, k weet hoe je in het leven staat.
    Maar leuk he, die kleine kokette Katinka, simpel liedje met droge humor.

    Like

   • Republikein zegt:
   • Tistochwat zegt:

    @ Republikein 6 april 2018 om 10:58

    Kunnen ze al die ‘vluchtelingen’ niet in een baan rond de aarde schieten?
    Ze blijven elkaar tóch afmaken vanwege hun achterlijke ideologie (vermomd als ‘geloof’).
    Zijn we meteen van die torenhoge kosten af die al die mohammedanen en andere zeikerds met zich meebrengen.

    Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Tistochwat zegt:
    5 april 2018 om 18:21

    Helemaal mee eens, want waarom moeten wij het altijd zijn die de schouders eronder moeten zetten? Laat de mohammedaan dit nu maar doen. Het is nu hun beurt om anderen op te vangen en te helpen. Wij hebben al meer dan genoeg gedaan.
    En trouwens, waarom moet ik mensen helpen die mij verafschuwen en die mij naar het leven staan?
    De enigen die we moeten helpen is het eigen volk en mensen die echt in nood verkeren.

    Like

 11. Peter zegt:

  Van Aartsen trekt samen op met GroenLinks om krakers te beschermen !!!
  Het motto van het kabinet is “Vertrouwen in de toekomst”. Wanneer grijpt de Rijksoverheid in om een einde te maken aan de wetteloosheid in onze hoofdstad ??

  Geliked door 1 persoon

 12. Cathja zegt:

  Is er nog toekomst voor (het autochtone) Nederland?

  Als Groen Links het voor ’t zeggen krijgt niet. Gelukkig is dat nog lang niet overal in ons land het geval, maar dat ze in onze hoofdstad de touwtjes in handen hebben is al erg genoeg.

  Nederland zinkt weg in ellende, vooral veroorzaakt door lieden die hun wortels hier niet hebben, maar die met hun grote bekken en hun brutaliteit wel overal hun zin in krijgen. Vanwege fraudeurs die jarenlang miljoenen euro’s verduisteren, zonder dat de overheid krachtig ingrijpt. Maar ook door het leven van de autochtone Nederlanders zo zuur mogelijk te maken via torenhoge belastingen.

  Wat voor hoop is er nog voor ons?

  Amerika heeft: Donald Trump
  Stevie Wonder
  Bob Hope
  Johnny Cash

  Wij hebben: Mark Rutte
  No Wonder
  No Hope
  No Cash

  Geliked door 3 people

 13. Tistochwat zegt:

  Dit komt echt nooit meer goed, hoor.
  Ik zou niet weten hoe.

  Vroeger gingen we met onze vader en moeder weleens een dagje naar Amsterdam: de dierentuin, rondvaart door de grachten, duiven op de Dam voeren.
  Wél veel lawaai maar het was leuk voor een dagje, het was nog écht Amsterdam.
  Ik kan me niet herinneren toen kopvodden te hebben gezien.

  En nu? Totaal verloren en verdorven door linkse koprot.
  Alles is zo grauw door die mohammedaanse indringers/veroveraars/verkrachters/haatzaaiers/
  moordenaars/psychiatrische patiënten (dwangneurose).

  Geliked door 1 persoon

 14. Elisah zegt:

  In Oostenrijk lijkt het iets de goede kant op te gaan
  http://politiek.tpo.nl/2018/04/04/oostenrijk-wil-hoofddoek-voor-kinderen-verbieden/
  Bondskanselier Sebastian Kurz: Versluiering van jonge kinderen willen we niet

  Like

 15. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/04/04/amsterdam-laat-krakende-asielzoekers-zitten/
  AMSTERDAM – Eigenaren van gekraakte panden waar uitgeprocedeerde asielzoekers in zitten worden door de gemeente Amsterdam gevraagd deze voorlopig niet te laten ontruimen. Dat heeft waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen in een brief aan de gemeenteraad laten weten.

  Like

 16. BigLJohn zegt:

  Misschien staan er in Rusland nog lege gestichten waar in vroeger jaren anti communisten, de zogenaamde dissidenten, gehersenspoeld werden. Zij zouden nu dienst kunnen gaan doen om de linkse gekken uit Nederland jarenlang in op te sluiten, en hun een stevige behandeling te laten ondergaan. Onze eigen TBS klinieken zijn nog veel te soft voor zulks links gespuis. Dat wens ik hen toe !

  Geliked door 1 persoon

 17. koddebeier zegt:

  Als een stad niet wil horen moet en ze maar voelen, als ze zich niet willen richten naar het regeringsbeleid is het simpel, draai de geldkraan uit Den Haag dicht !!
  Trouwens veel te verpesten in Amsterdam valt er ook niet meer !!

  Like

 18. Henk.V zegt:

  Amsterdam is Amster-damned geworden. Nauwelijks nog te redden. Deze plaats behoort geen hoofdstad van Nederland meer te zijn
  Links is doodziek, in elk opzicht.Geef links de ruimte en je pleegt zelfmoord als land of als stad.

  Geliked door 3 people

 19. Taljaard zegt:

  En straks wordt die hele rotte zooi onder curatele gesteld.
  Want dat gaat natuurlijk zowel financieel als maatschappelijk onaanvaardbaar uit de klauwen lopen.

  Like

 20. Daan Kranenburg zegt:

  Maar ja, een ruime meerderheid van het klootjesvolk blijft op dat schuim stemmen.

  Like

 21. droevige mof zegt:

  Keulen is multicultureel en volledig kapot. Maar we betalen graag 6800, – € huur voor 35 vierkante meter.
  https://www.express.de/koeln/6800-euro-fuer-35-qm-horror-miete–fluechtlinge-leben-in-koelns-teuerstem-zimmer-29968950

  Like

 22. Jean zegt:

  Of men kiest voor Onafhankelijkheid, Vrijheid én Veiligheid en kiest dus voor PVV
  Of men kiest voor Terreur, Dictatuur, Terrorisme, Roofpraktijken, Onbenullen én Onbetrouwbaren en kiest dus voor de overige troep zoals groen links, denk, pvda e.d.
  Aan jullie de keuze.
  Niet komen janken als het volledig naar de vernieling loopt…

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Precies…maar ik heb meer het idee dat de meeste mensen ook wel anders hebben gestemd dan de bekende uitslag. Ik heb zo’n gevoel dat er door politiek correcte mensen veel stemmen van de ‘verkeerde’ partijen zomaar plotseling verdwijnen…..fraude dus.
   Zo waren er ook een paar kliko’s met Wilders stemmers ‘VERGETEN’ mee te tellen en blijven staan.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Bij de volgende verkiezingen, als die er al wel komen, hebben wij besloten niet meer mee te doen. Wij hadden ooit aangegeven in het dichtsbijzijne Nederlandse dorp te gaan stemmen, maar door onze omstandigheden kan dat niet mee. Zo besloten we dus die keer per briefpost te stemmen. Het besluit om niet meer te stemmen kwam, nadat we hoorden wat er met die stemmen per brief zoal gebeurd is.
    Ja, iedere stem geldt, nu meer als ooit tevoren. Maar we zijn alleen bereid nog eens te stemmen, als iemand in Nederland zich bereid verklaart voor ons, de stembiljetten in de bussen te doen in Nederland. Scheelt misschien net een beetje minder fraude.

    Like

 23. kampersrene zegt:

  Hoe zouden de teksten van die levensliedzangers zoals Johny Jordaan , Andre Hazes er nu uitzien..Zou Andre Van Duin nog de mensen kunnen doen lachen , ik denk het niet ,want tenslotte vermaak is door de Islam verboden

  Like

 24. Elisah zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2018/04/06/sleepwet-sp-regering-legt-duidelijk-nee-van-de-bevolking-hooghartig-naast-zich-neer/
  Sleepwet – SP: Regering legt duidelijk ‘nee’ van de bevolking hooghartig naast zich neer

  Like

 25. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/04/06/fok-you-met-je-referendum-kutburger-sleepwet-komt-er-lekker-toch/
  Fok you met je referendum, kutburger – sleepwet komt er lekker toch

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s