Londen: Na het 48e moordslachtoffer – islamitische burgemeester duikt onder!

Screenshot_25

Hypocriet tot op het bot: de islamitische burgemeester van Londen, Sadiq Khan.

(Vertaling: E.J. Bron)

In Londen vinden steekpartijen van jewelste plaats. Met een spoedmelding verkondigt “The Express” vandaag alweer een 20-jarig slachtoffer. Het slachtoffer zou naar het ziekenhuis zijn gebracht, over diens toestand zou men nog niets kunnen zeggen. De politie zou ter plaatse zijn, staat er in de actuele melding.

journalistenwatch

Gisteren nog werd de 18-jarige Israel Ogunsola in de buurt van zijn woning in Homerton op straat doodgestoken. Hij is het 34e slachtoffer van een mes-moord sinds het begin van dit jaar.

De islamitische burgemeester van Londen is ondergedoken. In een interview met de zender “Sky News” wilde de schaduwminister van Binnenlandse Zaken, Diane Abbot, absoluut geen vragen van de verslaggeefster beantwoorden waarom men met het oog op de slachtoffers van de mes-aanvallen geen woord van burgemeester Sadiq Khan zou horen.

Onder de door de mainstream media bejubelde eerste islamitische burgemeester van Londen neemt de criminaliteit tot ongekende hoogtes toe. Bij het aantal doden door mes-aanvallen heeft de Britse hoofdstad voor het eerst New York ingehaald.

Maandag stierf het 48e slachtoffer van moord van dit jaar. De 17-jarige Tanesha Melbourne werd op straat doodgeschoten en stierf in de armen van haar moeder. Korte tijd later werd in de buurt de 16-jarige Amaan Shakoor neergeschoten, ook hij overleed aan zijn verwondingen. Van de 48 moordslachtoffers zouden meer dan 30 zijn doodgestoken, bericht “The Sun”.

Langzamerhand hoort men eisen tegen Sadiq Khan om af te treden. Die is kennelijk niet in staat om de situatie de baas te worden. Zijn belofte van januari om de criminaliteit dit jaar in te dammen, kan hij niet waarmaken.

De inwoners van Londen laten hun woede blijken in de sociale netwerken en beschuldigen hem van incompetentie: “Khan moet aftreden. We hebben geen slappelingen nodig!” “Khan, in hemelsnaam, wat doe je met Londen!!! Doe eindelijk iets of treed af, je bent de slechtste burgemeester die Londen ooit heeft gehad”, reageren mensen op Twitter boos.

Maar Sadiq Khan geeft anderen de schuld: “De bezuinigingen van de Conservatieven hebben Londen al duizenden agenten en personeel gekost. Het wordt tijd dat de regering ermee ophoudt het publiek te misleiden en onze politie op gepaste wijze financiert”, twitterde hij zondag zijn beschuldigingen aan het adres van de regering.

Wat betreft Theresa May echter is het duidelijk dat Sadiq Khan de verantwoordelijkheid draagt: “De burgemeester van Londen is verantwoordelijk voor de prestatie van de Metropolitan Police”, aldus een woordvoerster van de premier.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Londen, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op Londen: Na het 48e moordslachtoffer – islamitische burgemeester duikt onder!

 1. alwine kerkhof zegt:

  Vieze achterbakse lamstraal

  Geliked door 4 people

 2. Jean zegt:

  Ik begrijp de politie niet?????
  Waarom verlagen ze zich zo om een moslim te beschermen?????
  Islamieten moet men niet beschermen maar oppakken en verwijderen van het grondgebied.

  Geliked door 6 people

 3. Dit gaat meer blauw op straat ook niet meer oplossen het enigste wat hier nog helpt is gedwongen deportaties en levenslang het kantelpunt is bereikt .

  Geliked door 4 people

 4. theresageissler zegt:

  Slappeling? Incompetent? Sadiq Khan?
  Mijn beste Londenaren, het is mooi, dat jullie eindelijk beginnen te protesteren, maar tegelijkertijd zijn jullie vooralsnog ongelófelijk naïef:
  Dit is geen slapheid of incompetentie: Dit is doodgewoon kwaaie opzet om de islamitische terreur vrij spel te geven en een weg te banen naar de verdere islamisering-door-geweld!
  Als het establishment weigert, hem af te zetten, organiseer dan een burger-opstand, grijpt hem bij z’n kladden en lynch hem vóór het te laat is!
  Bij de verkiezingen maakten jullie een fout, maar die kán hersteld worden!

  Geliked door 5 people

 5. paulzwueste zegt:

  Zo gaat dat als je allochtonen in overheidsdienst neemt.
  Corruptie, fraude, crimineel gedrag.
  Je kunt het allemaal van te voren weten, maar de Engelsen moesten die buitenlanders zo nodig laten zien dat ze zo ontzettend ruimdenkend zijn.
  Geen eigenwijzer volk dan de Engelsen.
  Ziende blind en horende doof.
  Ben benieuwd hoe ze die enorme massa soepjurken, boerka’s en ander buitenlands tuig wat ze binnen hebben gehaald, de deur uit krijgen.

  Geliked door 7 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   “Corruptie, fraude, crimineel gedrag.”

   Sorry hoor, maar met de eerste twee praktijken weten autochtonen ook wel raad mee. Het laatste gelukkig wat minder.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ I.K. Bennurklaarmee 5 april 2018 om 21:55

    Klopt, kijk maar naar de ‘heren’ in Den Haag en Brussel.
    Maar ik vind dat die ‘heren’ zich ook behoorlijk schuldig maken aan crimineel gedrag: hele (bejaarde) bevolkingen het ‘leven’ zuur maken en die willen vervangen door mohammedanen.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Ikbenklaarmetje.
    Natuurlijk,heb je daar alweer ’n minimaal puntje mee weten te scoren maar je weet toch dat we het hier over totaal andere zaken hebben.
    Maar je meent het goed want je vraagt bij voorbaat al excuus.
    Nou ja, ga jij nou maar met de kinderen van je eigen leeftijd spelen.

    En je weet als de bel gaat braaf naar binnen…

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Tsja.
   Dit was het wel zo’n beetje.
   Hoe krijg je al dat “Comming Wealth”-volk waar, hoe heettie ook weer, dingetje, zich altijd weer zo druk over maakte,de deur weer uit.
   Boerka’s, Tulbanden, Djelleba’s, Kopdoppen, enz.

   Hij had bij nader inzien wel 100% gelijk….

   Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  We moeten die kolonisten kwijt, zeker als burgemeester. Die moslim in London lacht alleen maar in zijn vuistje omdat hij Syrische toestanden aan het creëren is.
  Per direct vervangen, bij voorkeur door iets uit Duitsland,

  Tevens wat adviseurs voor de Londense politie die bij dooien alleen maar zeggen: “erschossen auf dem Flucht.”

  Mag natuurlijk ook een vrouw zijn. Deze lijkt me uitermate geschikt.

  Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Jesus man!
   Wat is dit dan allemaal voor Germaanse bullshit verheerlijking?

   Geliked door 1 persoon

   • Joannes den Hollander zegt:

    Omdat wij Noord West Europeanen vrijwel allemaal.Germanen oftewel Arische mensen zijn. Dat zijn nou eenmaal onze kenmerken. En wat is daar mis mee? Niets, maar dan ook helemaal niets. Sterker nog, ik ben er zeer trots op. Dat geldt overigens ook voor de voltallige sibbe waar ik inmiddels stamoudste van ben. Dat impliceert echter niet dat wij nationaal socialisten zijn. Integendeel zelfs, wij zijn zeer vriendelijke mensen en tolerant naar vreemdelingen met hun eigen gebruiken. Echter, de huidige kolonisten gedragen zich als beesten en dat tolereren wij niet langer. Wij accepteren het niet meer dat onblanke primaten roofbouw plegen op onze sociaal economisch voorzieningen. Wij accepteren het niet langer dat ze onze huizen bezetten, onze vrouwen verkrachten, onze zonen in groepsverband invalide schoppen, aanslagen plegen uit naam van hun moordlustige sekte en uiteindelijk het hier in Europa voor het zeggen gaan krijgen. En eenieder die daar tegen is en deze beestmensch beschermt zijn naar mijn mening de echter racisten.
    En als het aan mij ligt Statler & Waldorf, donderstralen wij die ook Europa uit als de grote uittocht naar de landen van oorsprong gaat beginnen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Dit is geen Germaanse bullshit-verheerlijking.
    Vergeet niet dat de Wehrmacht in die tijden de beste soldaten ter wereld leverde.
    En dat het de SS en de Gestapo waren diez ich op beestachtige wijze misdragen hebben.

    Like

  • Harry zegt:

   Die bovenste foto , dat lijkt me een arische homo , Den Hollander .
   Een soort Colditz kop met kinderlijke trekjes .
   EEN ding weet ik zeker , dat zal de oplossing niet brengen !
   Zacht gekookte eieren die nog niet eens begrijpen welk gevaar de islam meebrengt voor ze , in hun infantiele onnozelheid trekken ze soms ook nog partij voor die gekken .

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou ja, ik denk toch dat je niet kunt ontkennen dat dit type aan het Oostfront de Russen vaak in de ogen heeft moeten kijken alvorens ze met de Flak-88-mm. weer voor ’n paar uren rust en pauze hadden gecreëerd.
    Als ze er nog zijn mag je er heel erg blij mee zijn.

    Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Om mij ontploft die hele XenofobeRacisistischeDiscrimiNaziZooi! Komt voorlopig nooit meer goed! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is. Mooi dat er volgende maand een prinsje met zijn surogaatmama trouwt. Dansen op de vulkaan!

  Like

 8. Leo 1 zegt:

  Rotterdam zal volgen met Aboe Haatlip. daarna Arnhem, met Markoesch

  Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  Omdat in London veel seksuele overvallen plaats vinden in taxi’s (overwegend bestuurd door Asians) heeft Sadiq Khan zijn dochters verboden alleen een taxi te bestellen.

  https://www.standard.co.uk/news/uk/sadiq-khan-says-he-doesnt-let-his-daughters-take-mini-cabs-on-their-own-a3629561.html

  Geliked door 1 persoon

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Dat laatste filmpje, nummer 46 is op onverklaarbare wijze niet doorgekomen. In plaats daarvan staat hier mijn volledige collectie Heimat Musik. Leuk om te kijken en mee te zingen.

  Like

 11. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Anybody who knows me or my wife knows we spend a lot of our time being a mini cab firm for our daughters.”
  He Mayor added: “Our daughters aren’t allowed a cab. We pick them up or drop them off.”

  Met de dienstauto zeker?

  Geliked door 2 people

 12. Sabeltant zegt:

  De islam brengt NERGENS in de wereld iets goeds.
  Het is onderdrukking, haat, tweedracht en de dood.
  Een tikkende tijdbom die het leven in Europa voorgoed zal veranderen.

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/tiener-biecht-zijn-terreurplannen-op-ik-wilde-spijkerbom-gebruiken-op-kerstmarkt-en-twee-mensen-doden-met-bijl~af25b8a6/

  Er zullen nog veel incidenten volgen.

  Geliked door 2 people

  • Anneke zegt:

   “Méér dan ons lief is”. Islam = Armoe, honger en algeheel VERDERF…islamieten zijn merendeels psychisch – / geestelijk gestoord. Máár dat mogen wij niet denken, laat staan uitspreken. Deze huurlingen van de NWO-666-politici zijn toch immers ‘heilige profeten’!!! / ???

   Like

 13. boorzalf zegt:

  Op 2 april 2018 lazen we in de media dat de moorden en misdaden in Londen tientallen procenten onder de moslim burgemeester zijn gestegen en dat migranten niet meer als aparte categorie mogen worden benaderd of benoemd, met als gevolg dat 40% meer moorden in slechts 3 jaar tijd (exclusief terreuraanslagen)zijn gepleegd en dat burgemeester Khan verbood om teruggekeerde ISIS terroristen in de gaten te houden.
  (lees verder in de link)
  http://christendomvsislam.weebly.com/actualiteit-nu—2-april-20181.html

  Geliked door 1 persoon

 14. Guardiacivil zegt:

  Wat nu als een Londense poli tot inzicht komt die dicht in de buurt van de burgervader vertoeft en een aanslag op hem pleegt……..het zou zo maar kunnen. In deze zotte wereld is alles mogelijk. Ik moest denken aan die moordenaar van Lee Harvey Oswald.

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Jack Ruby? Dat was niet om politieke/idealistische redenen, als je het mij vraagt:
   De Maffia was bang, dat als men de gearresteerde Oswald aan het praten zou krijgen, er rond de moord op Kennedy nog wel ándere dingen aan het licht zou den komen, onder andere, dat het moordcomplot aanmerkelijk gecompliceerder in elkaar stak dan het leek en dat ze uiteindelijk niet eens de féitelijke moordenaar in handen hadden. Daarvoor hoefde hij waarschijnlijk niet eens véél los te laten; één of een paar puzzelstukjes zouden genoeg geweest zijn om alle andere eveneens passend te maken.
   Dat moest tot elke prijs worden voorkomen en Ruby ” nam die taak op zich, heeft er tenslotte de hoogste prijs voor betaald, maar had dit risico al ingecalculeerd en aanvaard op een wijze, waarvoor je tot Maffia-kringen moet behoren om dat te bevatten.
   Net als het verschijnsel, dat ze bijvoorbeeld ik weet niet hoeveel mensenlevens op hun geweten hebben, maar tegelijkertijd hevig waarde hechten aan hun “katholicisme”, de “maagdelijkheid” van hun ongetrouwde dochters en zo poenig mogelijke bruiloften en Eerste-Communie-feesten. Als nuchter mens wijs je alleen maar naar je voorhoofd om zoiets, maar nou ja….

   Geliked door 1 persoon

 15. Hendrik M. zegt:

  De moslim Apje Taleb, het salafistische figuur dat burgemeester speelt in Rotterdam is ook zo’n walgelijke kelerelijer.
  Pegida demonstratie Rotterdan; 100 km gereden om er te komen, arriveer je op de plek (Wilhelminapier in Rotterdam) waar de demonstratie zou worden gehouden, mag je er niet in, tegengehouden door de ruim ingeschakelde politie.
  Wist toch de afgezette pier na uitgebreide legitimatie en natrekking daarvan en een agent met gevoel, te betreden.
  Bleek dat ik om aan de demonstratie op die pier deel te mogen nemen, me op een mij onbekende plaats had moeten melden, en daarvandaan per bus naar de demonstratie plaats had moeten laten brengen, een stuk van 100 bij 100 meter, geheel omsingeld door minstens 4 rijen politie.
  Tja, die hielden me dus alsnog tegen, zodat ik van de demonstratie en hun sprekers net niks meekreeg..
  Aboutaleb, net zo’n verachtelijke moslim als dat Kahn geval.
  Ok. zwaar teleurgesteld weer 100 kilometer terug gereden…

  Geliked door 2 people

 16. Trucker zegt:

  ik lig daar niet van wakker de Britten wilden een islamiet wel ze hebben er éne.
  Ik heb daar een poepsimpel gezegde voor in (schoon Vlaams) “wie zijn gat verbrand moet maar op de blaren zitten”.
  Ze hadden de keus om geen islamiet te kiezen, moet ik nu zeggen ho hoe jammer al die doden… nee heb geen millimeter empathie met domme kortzichtige idioten die denken dat het met een perfide islamiet beter zal gaan.
  Zo gaat het : what goes arround comes arround of in één woord BOEMERANG 🙂

  Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Of in één woord: around…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Trucker zegt:
   6 april 2018 om 00:11
   ——————————————————————————————————————–
   Ik vrees dat het niets meer uitmaakt of een burgemeester moslim is of autochtoon. Beiden zijn van mening dat de autochtoon beroofd, verkracht, afgeslacht en in elkaar geslagen mag worden om het grote doel, de waanzin van de NWO, gerealiseerd te krijgen..
   Beide partijen staan achter de moslim en helpen elkaar.
   Agenten mogen niets meer doen omdat, als ze een moslim aanpakken, ze dan ervan worden beschuldigd een islamofoob en racist te zijn. Onze leiders hebben moslims tot het nieuwe volk verklaard en wij – de autochtonen – kunnen dus van hen verdwijnen.Ofwel, DOODVALLEN.
   De inheemse bevolking is voor politici niets meer dan een offer dat gebracht moet worden voor de gestoorde NWO idioten. Ze kiezen niet meer voor het eigen volk, maar voor de gewelddadige baardmannen. Daarom denk ik dat het niets meer uitmaakt wie burgemeester is, of het nu een genetisch kapotte inteelt aap is of een witte, hielen likkende laffe ruggengraatloze landverrader.
   De oerknal is niets vergeleken bij de walging die ik voel voor onze landverraders.
   Mijn walging voor hen raakt elke cel van mijn lichaam.
   Wat hebben ze een ravage en chaos van deze prachtige wereld gemaakt.

   Geliked door 1 persoon

 17. Trucker zegt:

  Was vergeten comment te geven over de foto…
  de obligate (want quota’s) politie-vrouwtjes parmantig doende en stappend en de Bobby’s die geen Bobby’s meer zijn als vroeger.
  In de vorige eeuw werden Bobby’s getraind in ongewapend gevecht (ook mes aanvallers afweren en al die akkefietjes).
  Reden omdat ze geen wapen op zich hadden, de sterkte van een Bobby was letterlijk te nemen ze werden geselecteerd op gestalte en niet terug deinzend in “precaire” situaties.
  Heden normverlaging (lees selectie criteria naar beneden genivelleerd) zoals bij alle politie korpsen over heel eurabia om de dametjes en de postkaarten ter wille te zijn.
  Groot Britagne BAH zoals het er nu aan toe gaat, heb vorige week nog een documentaire gezien met Margareth Tatcher… zij zou die islamiet bij zijn kl¨ten gepakt hebben en hem dwars door haar raam gekeild hebben, wat een premier was dat.
  Daarom ook niet moeilijk te verklaren dat zij en Ronald Reagan goede vrienden waren twee krachtdadige moedige leiders, die door niemand meer geëvenaard kunnen worden uit een tijdperk dat nooit meer terugkomt.
  Wat een laf onderkruipsel van adder gebroed dat vandaag in eurabia de regeringen bevolkt, geen visie, geen lef, geen leiderschap en vooral geen greintje zelfrespect.
  Braken moet ik net niet doen…

  Geliked door 2 people

 18. kampersrene zegt:

  Maar van die Islamiet met zijn typisch engelse naam Sadiq Khan mogen ze na hun moord wel bidden in de parken

  Geliked door 2 people

 19. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/04/05/frankrijk-heeft-nu-meer-mensen-aangemerkt-als-een-veiligheidsrisico-dan-er-actieve-soldaten-zijn-in-het-duitse-leger/

  Frankrijk heeft nu meer mensen aangemerkt als een veiligheidsrisico dan er actieve soldaten zijn in het Duitse leger

  Frankrijk plaatst 78.000 mensen in een uitgebreide politiedatabase die een bedreigingen voor de veiligheid zijn, bericht ABC-News.

  Volgens wikipedia heeft Duitsland vanaf februari 2018 60,431 soldaten in actieve dienst.

  Volgens een analyse van The Associated Press heeft Frankrijk meer dan 78.000 mensen als veiligheidsrisico’s aangemerkt in een database die bedoeld is om de Europese politie informatie te laten uitwisselen over de gevaarlijkste inwoners van het continent – meer dan alle andere Europese landen samen.

  Geliked door 1 persoon

 20. koddebeier zegt:

  De politie daar is een corrupte bende die heult met de islamitische bezetters !

  Like

 21. Antivenin zegt:

  Blijkbaar houden 900 agenten in Londen zich onledig met het opsporen van “hate tweets” op internet. Khan is bezig de islam te verdedigen, die paar dooie kuffar interesseren hem geen bal.

  Like

 22. Jan zegt:

  Moslimdrek Khan gaat messencontrole houden!!!!

  London Mayor Sadiq Khan enacts ‘knife control’ policies to crack down on stabbing epidemic
  https://www.theblaze.com/news/2018/04/09/london-mayor-sadiq-khan-enacts-knife-control-policies-to-crack-down-on-stabbing-epidemic

  Like

 23. Jan zegt:

  Katie Hopkins maakt gehakt van oppergeitenneuker Khan ‘Londen is de veiligste stad’

  Nog iemand maakt gehakt met de lamstraal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s